Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Zirc

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény zirci társkereső férfiak

józsef (68)
Társkereső Zirc
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sportlövészettel foglalkozom mint versenyő és edző.Nyugdíjas vagyok .Én már megéltem etz a lehetőséget. Mellete a horgászat még a hobim. Szeretnék társas kapcsolatot létesíteni .Megértő,józan gondolkodású hölgyel.Beszélgető,lelki társat keresek.Rendezett anyagi körülmények között élek.Lelki társam,barátnőm kapcsolatából bármi kialakulhat,ha hajlandóak vagyuk elfogadni egyéniségünket pro és kontra viszonylatban.Ezen változtatást azért eszközöltem,mert lassan lejár az előfizetésem és még mindig azon tűnődöm,hogy érdemes e előfizetni párkereső oldalra??Nagyon kevesen veszik a fáradtságot,hogy visszajelezzenek megkeresésemre.Legalább annyi fáradságot vegyenek a hölgyek,hogy nem AKTUÁLIS!Nem vagyok a virtuális világ bajnoka,de jelen pillanatban nem látok más lehetőséget társas kapcsolat kialakítására.A személyes kapcsolatnak nincs párja.Legyen ez a bemutatkozásom mottója!! Nagyon rossz egyedül .
Attila (56)
Társkereső Zirc
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni.Nagyon sajnálom de már nem vagyok előfizető nagyon sok rossz dolog ért ezen a társkeresőn.Aki tényleg akar ismerkedni velem adjon el érhetőséget csak komoly szándékúak.
András (45)
Társkereső Zirc
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kedves Ismeretlen! Engedd meg kérlek, hogy pár sorban bemutatkozzam, egy kedves, hűséges hölgy személyében keresem partnerem,akivel egy egészet alkothatunk ebben a rohanó világban. Úgy gondolom minden férfi mellé szükséges egy erős nő,akivel bármit megvalósíthat. Pozitív gondolkodás,jó humor a fő erősségeim közé tartozik,ugyanerre van szükségem is. Fontos számomra az esti közös vacsora,szerintem az a nap fénypontja, amikor a napi gondokat hátrahagyva tud ÉLNI az ember. Amennyiben hasonló partnert keresel,kérlek ne habozz,írj pár sort! Tökéletesen sikerült randevúkban gazdag ismerkedést kívánok minden regisztrálónak!
Krisztián (41)
Társkereső Zirc
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Átlagos testalkatú,jóképűnek mondott férfi vagyok!Kizárólag hölgyekkel ismerkedem!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!

ZircZirc

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk