Társkereső Zirc

Legújabb zirci női társkeresők

Dóra, 40 éves
Társkereső Zirc
22 napja tag
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bea, 39 éves
Társkereső Zirc
164 napja tag
Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Klaudia, 25 éves
Társkereső Zirc
404 napja tag
Klaudia vagyok, 24 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klaudia, 24 éves
Társkereső Zirc
458 napja tag
Klaudia vagyok 23 éves, nem vagyok 1 sportos alkat viszont szeretek kirándulni, csavarogni vagy csak egyszerűen bekuporodni a szobába és megnézni 1 jó filmet. Igazából ha kíváncsi vagy rám, akkor írj 1 üzit és beszélgetünk 1 jót!

Legújabb zirci férfi társkeresők

Imi, 50 éves
Társkereső Zirc
8 napja tag
Über den Wolken Muss die Freiheit wohl grenzenlos sein Alle Ängste, alle Sorgen Sagt man Blieben darunter verborgen Und dann Würde was uns groß und wichtig erscheint Plötzlich nichtig und klein
József, 43 éves
Társkereső Zirc
22 napja tag
Szabad időmben szeretek motorozni,lányt keresek aki komoj kapcsolatot keres
Ricsi, 27 éves
Társkereső Zirc
40 napja tag
Fontos szerepet tölt be az életemben az önfejlesztés, célratörő vagyok. Hiszem, hogy ha az ember valamit a fejébe vesz, azt meg is tudja valósítani. Szabadidőmben sportolok, írok,olvasok, néha rajzolok, vagy logikai rejtvényeket fejtek. Szeretek túrázni a természetben. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra, hiszem, hogy megtalálom hasonló beállítottságú társam. :)
józsef, 66 éves
Társkereső Zirc
53 napja tag
sportlövészettel foglalkozom mint versenyő és edző.nyugdíjas vagyok mindez kisbetűvel.Mellete a horgászat még a hobim. Szeretnk társas kapcsolatot létesíteni .Megértő,józan gondolkodású hölgyel.Nem összebútorozni,hanem beszélgető,lelki társat keresek. Nagyon rossz egyedül 42 évi házasság után.

Éppen online zirci társkereső nők

Adri, 42 éves
Társkereső Zirc
11 órája lépett be
Amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet. Nem vagyok regisztrálva egyenlőre, ha szeretnéd hogy válaszoljak, légyszi írj elérhetőseget!

Éppen online zirci társkereső férfiak

Jani, 47 éves
Társkereső Zirc
1 órája lépett be
Jani vagyok, 46 éves, lakhelyem Veszprém. Még írtam egyéni bemutatkozást.De kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás zirci társkereső nők

Margó, 61 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Keresem a párom, mert érzek magamban annyi erőt, szeretetet, hogy másoknak is tudok átadni belőle. Megbízható, energikus, romantikára, szeretetre vágyok: közös programokat, együttléteket, beszélgetéseket, egymásra való odafigyelést, egymás megbecsülését szeretném.
Erika, 54 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Keresem a párom....Amiben hiszek: az álmok valóra válnak.
Eszter, 45 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Sziasztok! Életvidám, kedves, nő vagyok, elég jó a humorom (különben nem is húztam volna eddig), sokszor megtréfált már az élet de igyekeztem mindig talpra állni. Nem felületes, futó kapcsolatot keresek! Jó lenne egy társ a mindennapokra, ünnepnapokra, a szép pillanatokhoz, romantikus nyári sétákhoz, utazásokhoz és a hóviharos téli estékre! Szeretem a szabadidőmet aktívan eltölteni, erdőben, biciklin, vízparton! 18 éves fiammal élek együtt.
Ircsi, 69 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Nem vagyok tökéletes, nem is akarok az lenni. Vannak álmaim, céljaim, hibáim, mint bárki másnak. Hiszem hogy a sok kis jelentéktelen gesztus ölelés, mosoly,egy jó szó,érintés, törődés, melegséget gazdagságot hoz az életbe. És aki szeret az nincs többé egyedül!!! Nem vagyok előfizető!

Diplomás zirci társkereső férfiak

Attila, 72 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Hallássérült vagyok, de nem nagyon látszik.. Jelenleg kopasz vagyok (tavasszal majd kinő) és az életben úgy nézek ki, mint a profilom.. Sportos özvegy vagyok, aki még nem érzi öregnek magát.. (még ma is sportolgatok..) Egyelőre laza, kötetlen kapcsolatot szeretnék, aztán meglátjuk.. nyugdíjas vagyok, de még aktív, víg kedélyű, néha bohém, de komoly.. Szeretek bicajozni, úszni.. Hobbym a fafaragás egyedi módszerrel.. Keresztnevem: Attila
Franz, 72 éves
Társkereső Zirc
Főiskolát végzett
Magyarul is jol beszélö német nyugdijas, füst és absolut alkoholmentes egyedül élö vagyok. Nem unokázom és nincs kutyám, rengeteg szabadidöm az van.Természetkedvelö és állatbarát vagyok,az erdöszélen élek a Bakonyban.Nem tartozom semmiféle gyülekezethez, és mindenevö vagyok.Végleges élettársam keresem akivel kölcsönös megfelelés alapján együtt akarok élni!!
Bence, 24 éves
Társkereső Zirc
Egyetemet végzett
Ha egy éretten gondolkodó, odaadó, romantikus srácra van szükséged, akkor én vagyok a Te embered!
Attila, 46 éves
Társkereső Zirc
Egyetemet végzett
Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni Majd az unokáknak, mikor körbeállnak Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni! Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni, Hogy milyen bolond voltam, hogy neked udvaroltam Neked udvaroltam, az öledbe borultam Többé onnan el sem tudtam menni, kezdjetek szeretni!

Keresztény zirci társkereső férfiak

Gyuri, 40 éves
Társkereső Zirc
római katolikus vallású
Itt elsőre úgyis minden a szimpátián múlik, ha az vagyok akkor te is lépni fogsz, ha nem hát nem. A többi úgyis csak utána jön.
Dávid, 28 éves
Társkereső Zirc
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kálmán, 50 éves
Társkereső Zirc
vallása: református
Társat keresek hosszú távra és komoly kapcsolathoz....
Attila, 55 éves
Társkereső Zirc
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Attila vagyok, 53 éves, jelenlegi lakhelyem Csesznek .Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni. építési kivitelezéssel foglalkozom szabad időmbe szeretek kirándulni folyó vagy tó parton sétálni szeretek várakat múzeumokat nézni vagy a természetbe sétálni .hűséges komoly kapcsolatra keresem a lelki társam.

Fiatalabb, 30 év alatti zirci társkereső férfiak

Alex, 25 éves
Társkereső Zirc
A személyes beszélgetés híve vagyok
Adrián, 20 éves
Társkereső Zirc
Adrián vagyok, 20 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 27 éves
Társkereső Zirc
Dávid vagyok, 26 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabi, 28 éves
Társkereső Zirc
Egy komoly társat keresek.

30-as zirci társkereső nők

Csilla, 33 éves
Társkereső Zirc
Sziasztok! Csilla vagyok, 23 éves, lakhelyem Zirc. Főiskolát végeztem, középvezető vagyok, alkalmanként dohányzom, ritkán iszom alkoholt. Hajadon vagyok, gyermekem nincs, de később szeretnék. 168 cm magas vagyok és 60 kg, testalkatom átlagos, a szemem barna, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Csilla nem írt elfogadható bemutatkozást.)

30-as zirci társkereső férfiak

Sandor, 35 éves
Társkereső Zirc
Szia idegen ki a profilomat nézed! Ha tetszek írj bátran!
Bálint, 30 éves
Társkereső Zirc
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 35 éves
Társkereső Zirc
Komoly kapcsolatot keresek,
Tamas, 35 éves
Társkereső Zirc
nyugot termeszetu vsgyok romantokus lelku es nem csak a sajst erdekeimemrt nezem ha nem kozosen fonteni minden be viadam poenos ember es hoszu kapcsira vagyok

Középkorú zirci társkereső nők

Andrea, 40 éves
Társkereső Zirc
Andrea vagyok, 38 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Cecilia, 44 éves
Társkereső Zirc
Cecilia vagyok, 44 èves, lakhelyem Zirc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Ha beszélgetni szeretnèl kèrlek adj elèrhetõsèget😊
Annamária, 47 éves
Társkereső Zirc
Szia, Annamária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mónika, 48 éves
Társkereső Zirc
Mónika vagyok, 43 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Ui : nem vagyok elöfizetö

Középkorú zirci társkereső férfiak

Béla, 47 éves
Társkereső Zirc
Haly! Nm tudom de nem is nagyon akarok ide hülyeségeket írni, inkább ismerjük meg egymást. Ismerkedni szeretnék és majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Jenő, 45 éves
Társkereső Zirc
Szia, Jenő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imi, 44 éves
Társkereső Zirc
Én egy független , életvidám , elvált férfi vagyok,aki szeretne egy öszinte társat,aki végre velem lenne jóban-rosszban .
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Zirc
Az ember addig-addig fojtja el, különféle okokból, amit őszintén érez, hogy egyszer majd nem lesz többé lehetősége bevallani.

50 év feletti zirci társkereső nők

Erzsi, 68 éves
Társkereső Zirc
Régóta elváltan élek. Nemrég új környezetbe kerültem, ahol nagyon hiányzik egy társ. Átlagos életet élek, nem vagyok sportos, nincs szenvedélyem, mindent szeretek csinálni, ami örömet szerez.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!! Nem vagyok előfizető, nem tudok mindenkinek írni
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Zircen

ZircZirc

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk