Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Balatonföldvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb balatonföldvári férfi társkeresők

Attila (53)
Társkereső Balatonföldvár
1265 napja tag
ÚJRA ITT, HÁTHA MOST SIKERÜL! Üdvözöllek kedves idegen! Örülök, hogy a fotóim alapján úgy döntöttél érdemes elolvasni a soraimat is. Ha tehetném mindent leírnék itt magamról, hogy el tudd dönteni érdemes e időt fordítani rám de persze erre nincs lehetőség. Néhány részemről fontos dolgot megosztok Veled de mint tudjuk nem az a lényeg, hogy az ember, hogyan látja magát (néha torz az a tükör) hanem, hogy a másik miként látja őt. 52éves vagyok de remélem a fotóim alapján Te sem nézel annyinak és ígérem ha találkozunk akkor is ez a fiatalos pasi áll majd elötted. A fotóim frissek nem több évvel ezelött készültek! 😁Nagyon fontos tulajdonság az életemben a vidámság, humor, nevetés, viccelődés. Amire büszke vagyok a talpraesettségem, találékonyságom, problémamegoldó képességem. Amolyan Mac Gyver típusú pasi vagyok (láttad a filmet? ) aki egy elemből, egy doboz c vitaminból és egy pizzából bombát tud rögtönözni. 😂 😂 Amit még érdemes tudni, hogy egy szókimondó, őszinte ember vagyok, nincs helye nálam a mellébeszélésnek, köntörfalazásnak, kamuzásnak mint ami sajnos (tapasztalat) a kapcsolatok nagy részét jellemzi. 😞 Minden egyes leírt és kimondott szavamért, mondatomért "mindig minden körülmények közt" (Alekosz) 😂 vállalom a felelőséget! Alkalmazkodóképes pasi vagyok mert egy jó kapcsolat csak így működhet. Imádom a gyerekeket (kicsit talán az is maradtam 😁) és ők is engem. Van 4 nagylányom majd személyesen mesélek róluk. Inteligens, jónevelt, tájékozott embernek tartom magam. 20év külföld sajnos megtizedelte a baráti kapcsolataim és mikor végleg hazajöttem világossá vált, hogy a maradék nagy része is csak érdekbarátság (sok ilyen van másnál is) 😭 és mint ilyenre, nincs szükségem ezért a baráti társaságom elég szűkös. Szórakozóhelyekre, csajozós-ismerkedős bulikba nem járok ezért is próbálok meg itt társat találni. Megbízható, segítőkész, empatikus alapbeállítottságú vagyok akire mindig lehet számítani és szívesen jótékonykodom. Nem alkoholizálok (csak nagyon ritkán) és nem dohányzom (jó lenne ha te sem tennéd) A jó párkapcsolat 4fő alappillérét - ŐSZINTESÉG, HŰSÉG, BIZALOM, KOMMUNIKÁCIÓ- szem elött tartva keresem azt a társam akivel kölcsönösen boldoggá tehetjük egymást. Határozott egyéniség vagyok aki használja az eszét és "aki nem áll be a sorba csak azért mert a többség ott áll". "Ne csak elvárd, hogy szeressenek hanem tudd is viszonozni!" Abban a mottóban hiszek, hogy:"A szeretett nőt minden nap újra és újra meg kell hódítani"!!! Romantikus alkat vagyok. Most ennyi, a többit személyesen!! Puszi Ja még utólag annyit, hogy a Balaton déli partján lakom (több helyen is 😁) de nem igazán kötődöm ide így bárhol új életet tudok kezdeni.
Alex (58)
Társkereső Balatonföldvár
2283 napja tag
Kedvesem,szerelmem,barátom,társam keresem a következő 50 évre!
András (52)
Társkereső Balatonföldvár
2476 napja tag
Nálam fiatalabb, csinos, vidám nővel szeretnék megismerkedni. Első sorban komoly kapcsolatot keresek, esetleg szabadidő partnert. Igényes, jól szituált, érzékeny, jó megjelenésűnek mondott, intelligens (remélem), elvált férfi vagyok. Empatikus, lojális partnert szeretnék, akivel megosztoznánk jóban-rosszban. Kedvelem a természetet, élvezem az otthon kényelmét. Ha tehetem, játszom a kislányaimmal. A leírt dolgokat elfogadó hölgyek válaszoljanak, akik vállalják az arcukat, és az átlagtól eltérő partnert is elviselnek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Karesz (51), Gyula Szia. Ha egy életvidám, pozitív és jó kiállású pasit keresel, akkor kérlek ne menj tovább, mert megtaláltad. Szeretek kirándulni, utazni, stb. és a sport sem áll tőlem messze. Bennem egy igazi kisszakács veszett el, hiszen tudom az alapokat. (Rántotta, szendvics, grillhusi es mindenfele gyorsfagyasztott dolgok) Alapvetően komoly kapcsolatot keresek, de ha mondjuk csak simán barátkozni van kedved, az sem akadály számomra. Ha többet szeretnél megtudni rólam, akkor kérlek vegyük fel a kapcsolatot. Keresek egy fiatalos, őszinte, önmagára és környezetére igényes partnert.
  • Anita (45), Budapest, VIII. Sziasztok, mellettem nem kell gondolatolvasónak lenned, igyekszem konkrétan, figyelmesen megfogalmazni, kommunikálni a kéréseimet, igényeimet. Megoldásra törekszem a helyzetekben, nem vitára. Figyelembe veszem, tiszteletben tartom a párom kéréseit, igényeit is. Nyugisabb típus vagyok, nem olyan akinek mindig csinálnia kell valamit. Szeretem ha van program, de a nyugis hétvégéket is, pl egy filmet megnézni, egy podcastet meghallgatni összebújva. Séta, utazás, wellness, gyógyfürdők, úszás, Balaton, színház, mozi, szívesen készítek bonbonokat de ha másmilyen programot javasolnál, arra is nyitott vagyok.
  • Krisztián (46), Budapest, XIII. Komoly, de mégis komolytaln Krisztian (férfi, 46) 1 gyerek (fiú, 17) + 1 kutya (lány, 11) együtt vagy sehogy😉 Van munkám, van lakásom Élmények-kirándulás-sport-kultúra-olvasás Valami komolyat keresek Ha érdekellek, jelölj kedvencnek és beszélgessünk - ha az már jól megy, találkozzunk (vagy fordítva😁)
  • Judit (60), Budaörs Írj nekem! Judit vagyok, 60 éves, lakhelyem Budaörs. Nem vagyok előfizető nem látom hogy ki kedvel, ki ír! Válaszolni nem tudok, csak a kék csillagos üzenetekre! Kérek elérhetőséget!
  • Gergő (32), Nyíregyháza Szeretem az életem :)

BalatonföldvárBalatonföldvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]