Társkereső Sárszentmihály

Legújabb sárszentmihályi női társkeresők

Marianna, 42 éves
Társkereső Sárszentmihály
219 napja tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edit, 59 éves
Társkereső Sárszentmihály
2416 napja tag
Olyan férfit keresek,aki őszinte,vidám,pozitív gondolkodású Tele van életszeretettel!.Akivel lehet jókat beszélgetni.....akihez jó odabújni.....nagyokat nevetni....és sétálni kéz a kézben...., Vagy"csak"megcsodálni a csillagos eget Közösen élni meg a pillanat varázsát. Optimista,kreatív,és nyitott vagyok.Imádom a természetet,az állatokat,virágokat,az eget,aföldet.A szép,vidám zenét,és mindent,ami szép!Szeretek jókat beszélgetni!....Az embereket,ha őszinték,kedvesek,toleránsak.Akik tudnak szeretetet elfogadni,és akik tudnak örülni egy mosolynak,jó szónak...egy ölelésnek!Egy ilyen férfit keresek,és korban is illik hozzám.Akivel passzolunk....szavak nélkül is....

Legújabb sárszentmihályi férfi társkeresők

Márk, 30 éves
Társkereső Sárszentmihály
28 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek szeretem a kézilabdát, 30 éves vagyok szeretném, ha valaki komolyan vehetne. Nem plázacicákat keresek Szeretem a természetet, a kutyákat lemezlovas disc jockey vagyok. Nem szeretem ha kihasználnak, ha hülyének néznek! Keresem komoly szerelmemet. hobbim: kertészkedés zene hallgatás biciklizés tel: *moderálva*
Attila, 52 éves
Társkereső Sárszentmihály
37 napja tag
Attila vagyok 52 éves! Két fiammal élek együtt ( 15-18 évesek ) Nyitott vagyok az új dolgok helyzetek megélésére és befogadására. Nagyon szeretek utazni, világot látní. Új ételeket ízeket megkostolní. Sok helyre szeretnék még elmenni, amihez elengedhetetlen egy szerető társ.
Tamás, 31 éves
Társkereső Sárszentmihály
193 napja tag
Tamás vagyok, 31 éves, lakhelyem Sárszentmihály. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 21 éves
Társkereső Sárszentmihály
271 napja tag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás sárszentmihályi társkereső férfiak

Péter, 72 éves
Társkereső Sárszentmihály
Főiskolai diplomás (Szaporodásbiológia)
Régóta egyedül élek. Egészséges,szorgalmas pasi vagyok.Rendezett körülmények között-nagy házban -nagy kertben -hallal teli patak parton-Székesfehérvártól 5 Km. -re. Kettő tacskó a társam ,és van más állatom is Több tucat . lakott madár odú a kertemben és gólya fészek az ajtóm előtt -teszik boldoggá életem. Bio termesztés megrögzött híve vagyok. Ezért mindenből-fele sem terem -mint másnak ! Nekem elég . Egész életemben szaporodásbiológiával foglalkoztam.Ennek okán-szaros gumicsizma többet van lábamon még ma is --mint cipő ,vagy papucs. Autózok,motorozok,kenumban evezek,élő vizekben , sokat úszok , partján sátorozok . Csakis gyermektelen Hölgy ismeretségét Keresem !!!

Keresztény sárszentmihályi társkereső férfiak

Norbert, 45 éves
Társkereső Sárszentmihály
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
norbert vagyok komoly kapcsolatot keresek *vállalkozó vagyok*. .horgászom vadászok ,kirándulok.szeretem az életet.társat szeretnék találni,aki esetleg hozzám költözne........vidéken lakom családi házba székesfehérvártol 8 km
Peti, 34 éves
Társkereső Sárszentmihály
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Teljesen mindegy, hogy mit írok ide, a többség el sem olvassa, aki kíváncsi rám és szeretne megismerni majd úgyis megkeres!

30-as sárszentmihályi társkereső férfiak

Raffi, 30 éves
Társkereső Sárszentmihály
Raffi vagyok, 29 éves. Társam keresem Sárszentmihály környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti sárszentmihályi társkereső férfiak

Gyula, 59 éves
Társkereső Sárszentmihály
Életvidám a természetett kedvelő,de sajnos sokat dolgozó középkorú férfi vagyok.Ezért szeretnék,itt társat keresni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Dani (19), Budapest, XVI. Sziasztok! Anime meg a chickennuggets nagyon megy Magamtól nem tudok mit mesélni, de szívesen mesélek ha írsz
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!

Társkeresés Sárszentmihályon

SárszentmihálySárszentmihály

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk