Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Sárbogárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény sárbogárdi társkereső nők

Monika (43)
Társkereső Sárbogárd
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Monika vagyok, 41 éves, lakhelyem Sárbogárd. 150 cm-es kissé molett csajszi vagyok, aki szereti a vidámságot, bolondozást, de tud komoly is lenni, ha szükséges, mikor mit dob a gép. Szeretem a nyarat, a kirándulást, a sportot, a baráti lazulásokat. Nem vagyok az a kifejezetten csajos csaj, de az eszem és a szívem a helyén.
Júlika (66)
Társkereső Sárbogárd
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szia, Júlika vagyok. Egy olyan kölcsönös, maximális bizalmi alapokon nyugvó kapcsolatra vágyom, ami a nyugdíjas évekre feltölt, enyhíti a magányos napokat. Szeretnék egy igazi társra tálalni így kizárólag korban hozzám illő, igaz lelkű, őszinte ismeretségre várok. Egyéb lehetőségek számomra egyáltalán nem opciók.
Julianna (66)
Társkereső Sárbogárd
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Friss nyugdíjasként, falun tevékeny hétköznapokat élek. Szívesen megosztanám a napjaimat valakivel, aki még örömmel lenne támaszom, kirandulhatnánk, egyszóval igazi és hű társ lenne a hátralevő évekre.
Eszter (52)
Társkereső Sárbogárd
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Most írhatnék ide sok mindent, talán még egy kisregény is! Mint ahogy sokan ezt teszik! De nem hiszem, hogy bárki elhinné! Nem hiszek a mesékben, de bízom benne, hogy van valahol egy férfi, akit nekem rendelt a sors!

Keresztény sárbogárdi társkereső férfiak

Andrís (54)
Társkereső Sárbogárd
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
üdv53é177c85k kék sz ösz h szörös t uní férfí keresí Társat Barátot Hosszu Komoly Kapcsolatra Vékony sportos akt/uní Férfí szeméjében 35tol 44íg FONTOS Bíszalom Megértés Tolerancíja szeretet KÍS Romantíka. HA KOMOJ A SZándékod írj íde oké közí üdvöszletel andrás
Laci (47)
Társkereső Sárbogárd
hivő: református (alkalmanként)
Kedves látogató! Köszönöm, hogy benéztél hozzám és elolvasod a rövid bemutatkozómat. Lacinak hívnak 46 éves és nőtlen vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra és korban hozzám illő hölgyet keresek. Társat szeretnék találni, akivel megoszthatnám az életemet és nem futó kalandot, meg egy éjszakás kapcsolatokat, mert az nem érdekel és harmadik fél sem szeretnék lenni (váló ok meg pláne nem). Ha egy hölgy nem ad meg egyből egyéni elérhetőséget, ezzel semmi gondom nincs. Nem vagyok olyan, aki egyből ezzel kezdeni az ismerkedést. Viszont nem zárkózom el a kapcsolat bármilyen formájától sem. Legyen az levél, üzenet, email, Facebook elérhetőség, telefon vagy személyes találkozó. Nyilván, ha valaki szeretne velem jobban megismerkedni, úgyis megtaláljuk a módját, hogy megismerkedjünk. Szeretem, ha valaki őszinte velem és én is az vagyok egy kapcsolatban. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozómat. Üdv Laci

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csillag (49), Tápiógyörgye Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék! 3 felnőtt gyermekem van dohányzom szeretek kirándulni!Tartos kapcsolatot szeretnék!
  • Andi (50), Pécs Légy bolondos, légy kedves... Kiismerhetetlen, de megismerhető. . . határozottan határozatlan. . . szétszórt, de összetett. . . örökké változó. . változatlanul álmodozó. . . önmagát kereső. . . szabad, de ragaszkodó. . . zárkózott, de emberszerető. . . néha jó és néha rossz. . . nem hibátlan, de így \"tökéletes\". . . \"csak egy egyszerű Nõ . . . se több, se kevesebb. .
  • Soma (21), Budapest, XVI. S lennék valakié, lennék valakié... Üdv! Soma vagyok, 21 éves meleg srác, aki végre szeretne egy komoly kapcsolatot találni. Jelenleg az ELTE negyedéves hallgatója vagyok, magyar-történelem tanár szakon. Az egyetem mellett dolgozom is, illetve dobolni tanulok.
  • Robi (36), Románia Sziasztok! Szia 30-as sportos,diszkrét nagyvonalú pasi vagyok
  • József (71), Almásfüzitő Sziasztok! Egyszerű nyugdíjas ember vagyok, Almásfüzitőn élek, kisi családi házamba. Keresem a NŐT. A csillanó szemű, a: nevetőst. Nyolcadik éve hogy kisebb megszakítással egyedül vagyok. Ugyan. Papirom, nincs erről, de Ebben a korban talán ez nem is olyan zavaró. Alkohol, és dohányzás mentes vagyok, ilyen nőt is keresek. Három gyermekem, őt unokám, és egy dédim van.

SárbogárdSárbogárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk