Társkereső Dunavecse

Legújabb dunavecsei női társkeresők

Katalin, 66 éves
Társkereső Dunavecse
405 napja tag
Katalin vagyok, 65 éves. Társam keresem Dunavecse környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dorottya, 25 éves
Társkereső Dunavecse
438 napja tag
Dorottya vagyok, 24 éves, lakhelyem Dunavecse. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Judit, 54 éves
Társkereső Dunavecse
489 napja tag
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsóka, 67 éves
Társkereső Dunavecse
2008 napja tag
Nem digidugi alkalmi partnert keresek!Ha akad legalább egy normális kommunikációra képes férfi,akkor írjon nekem egy pár sort magáról,"gyerekek", alkalmi partnert keresők kerüljenek el jó messzire,köszönöm!

Legújabb dunavecsei férfi társkeresők

András, 29 éves
Társkereső Dunavecse
6 napja tag
Azt hiszem mára már túl jól ismerem a szingliséget! Nos eldöntöttem hogy ezen változtatni szeretnék! Ki tudja? Talán itt sikerül majd! :)
Tibor, 46 éves
Társkereső Dunavecse
75 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 46 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Dunavecse környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Feci, 32 éves
Társkereső Dunavecse
99 napja tag
Szia, Feci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pisti, 31 éves
Társkereső Dunavecse
100 napja tag
Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás dunavecsei társkereső férfiak

Roland, 39 éves
Társkereső Dunavecse
Főiskolát végzett
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
György, 77 éves
Társkereső Dunavecse
Egyetemet végzett
György vagyok, 77 éves, lakhelyem Dunavecse. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 74 éves
Társkereső Dunavecse
Főiskolai diplomás (mezõgazdaság)
Minden napos átlagos ember vagyok. Szeretem a szépet és aminek tartalma van.Kirándulok szeretem a természetet és ami szép.

Keresztény dunavecsei társkereső férfiak

Lajos, 56 éves
Társkereső Dunavecse
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Lajos vagyok 54éves elvált férfi vagyok. Van két nagylányom ( 20, 25évesek)Ők Pesten élnek. Káros szenvedélyeim nincsenek ( cigi, pia) Szeretek kirándulni ,moziba járni. De egy sétára is szívesen élmények, ha van kivel megosztani ezt az élményt.
Sanyi, 35 éves
Társkereső Dunavecse
hivő: református (nem gyakorlom)
Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék, egy olyan lánnyal, akivel idővel lehet tervezni a közös jövőt! A többit majd privátban... :)
Joci, 20 éves
Társkereső Dunavecse
római katolikus vallású
Sziasztok tudom kellene valamit ide írjak de szereintem nem ez fogja meg határozni rólam bármit is ha van kedved és szim patikus vagy bátran írj! 😇☺️
Csaba, 45 éves
Társkereső Dunavecse
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok. Tartòs kapcsolat vègett probalkozom http. Màsodsorban ismerkedèsi cèllal. A munkahely igaz külföld, de amúgy lakóhely Magyarország is...

Fiatalabb, 30 év alatti dunavecsei társkereső férfiak

Tamás, 23 éves
Társkereső Dunavecse
Tamás vagyok, 23 éves, lakhelyem Dunavecse. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 24 éves
Társkereső Dunavecse
23 éves fiatal ember vagyok. Kedvenc idő töltésem a baráti köröm ahol móka és kacagás van. Könnyen barátkozok másokkal.
Zoltán, 24 éves
Társkereső Dunavecse
Hagyni kell teret a változásnak és a véletlennek, mert szerintem az egyik legrosszabb az, ha az ember gondol magáról valamit, kitalál saját magának egy képet önmagáról, és ahhoz alkalmazkodik. Én nem akarok semmilyen képet felépíteni vagy sugározni magamról, nem akarom eldönteni, hogy milyennek lássanak mások.
János, 24 éves
Társkereső Dunavecse
Szia 19 éves vagyok. Jelenleg most videózással foglalkozok és egy hosszú távú kapcsolatot keresek. Szabad időmben eljárkálók haverokkal bulizni vagy hülyéskedni.

30-as dunavecsei társkereső férfiak

Roland, 39 éves
Társkereső Dunavecse
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 32 éves
Társkereső Dunavecse
Dávid vagyok, 31 éves, lakhelyem Dunavecse. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 31 éves
Társkereső Dunavecse
Péter vagyok, 29 éves, lakhelyem Dunavecse. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú dunavecsei társkereső férfiak

Károly, 43 éves
Társkereső Dunavecse
Egy vagyok a sok közül, de neked lehetek az egyetlen.
Csaba, 40 éves
Társkereső Dunavecse
Komoly kapcsolatot keresek. Most vagyok túl egy házasságon. 2 lányom van 8és 4 éves nincsenenek velem. Szeretek kirándulni autózni filmeket nézni. Olyan hölgyek jelentkezését várom aki őszinte tud lenni szerethető és viszonozni tudja.
Mihály, 46 éves
Társkereső Dunavecse
Alapjáraton én egy mindíg vidám fickó vagyok.Hasonló jókedvű páromat keresem.

50 év feletti dunavecsei társkereső férfiak

Laci, 61 éves
Társkereső Dunavecse
Laci vagyok, 60 éves. Baráti kapcsolathoz társat keresek Dunavecse környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Enikő (36), Budapest, XIV. Humor, pozitívitás. 180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
  • Zoli (32), Földeák Sziasztok! Sziasztok komoj kapcsolatot keresek
  • Marianna (46), Kecskemét Sziasztok!Éld az életed ne másoktól várj választ! Ide nem tudom mit szoktak irni ezért csak annyit irok, hogy ha meg akarsz ismerni kérdezz mindenre válaszolok ☺️
  • Gyuri (44), Hernádnémeti Sziasztok! Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .

Társkeresés Dunavecsén

DunavecseDunavecse

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk