Társkereső Inárcs

Legújabb inárcsi női társkeresők

Ágnes, 46 éves
Társkereső Inárcs
20 napja tag
Mosolygós pozitív gondolkodású molett nő vagyok .:)
Bella, 29 éves
Társkereső Inárcs
70 napja tag
Szia, Bella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tünde, 56 éves
Társkereső Inárcs
180 napja tag
Kereslek Téged. 🙂.... Ha szeretnél, jönni-menni, néha csak úgy maradni, bringázni, kirándulni,, főzni, enni, táncolni, ugrálni egy koncerten, beszelgetni hajnalig egy üveg bor mellet, vagy csendben lenni osszebujva a kanapén,színházba járni, persze fergetegeseket szeretkezni 😉élvezni az életet. Lehet túlzottan idealista vagyok... De hátha.
Mónika, 47 éves
Társkereső Inárcs
606 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb inárcsi férfi társkeresők

Gėza, 60 éves
Társkereső Inárcs
5 napja tag
Szervusztok,keresem az új dolgokat,kihívásokat,ismerkedem ,nyitott vagyok,sportolok,termedzet kedvelő vagyok
Gábor, 32 éves
Társkereső Inárcs
13 napja tag
A siker kulcsa az akarat és a cselekvés, ha akarod, megteszed, ha megteszed, akartad, ez ilyen egyszerű, mely igaz az élet minden területére, és ehhez már csak egy csöpp kis szeretet hiányzik, hogy lángra lobbanjon az a bizonyos mindenki által féltve őrzött kincs, a boldogság. Ha te is így gondolkozol akkor érdemes megnézni, mit hoz a jövő :)
Lajos, 46 éves
Társkereső Inárcs
31 napja tag
Lajos vagyok, 46 éves. Társam keresem Inárcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
dávid, 42 éves
Társkereső Inárcs
37 napja tag
Dávid vagyok. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online inárcsi társkereső férfiak

Sándor, 60 éves
Társkereső Inárcs
1 órája lépett be
Édes Hölgy!  Örülök a látogatásodnak. Arra gondoltam, leírom, milyennek képzelem el a hétköznapjainkat... Mosollyal várlak téged, a NŐT. Odabújok hozzád, mély sóhajtással szorosan átölelsz engem. Hazaértél, és én szívből örülök neked. :) Nyugi és béke van, finom illatok, ízes falatok. Bújós filmnézést követő finom ölelés vagy huncut befejezés. Másnap reggel finom kávé illatára ébredsz. Jó így nekiindulni a napnak. Lelkesít a dolgod, teremtesz és alkotsz. Tudod, mit akarsz. A legjobbra törekszel, mégis, időnként nehéz neked. Jól esik elmondani mindazt, amit odakint nem lehet. Az értő figyelem enyhíti terheid súlyát és néha megoldás születik ebből. Csodával nézek rád, őszintén csodálom az értelmed, intelligenciád, ügyességedet. Tisztelem a gyengédséget amit képviselsz és tudom, hogy biztonságban vagyok melletted. Tudom, hogy soha nem bántanál és imádom, hogy gyakran megnevettetsz. Pajkos kis csínyekkel vagy szeleburdi ötletekkel csavargatom néha a hajad, mire te elnéző mosollyal szemedben csitítgatsz selymes hangon.  Tudod, hogy mindenben számíthatsz rám, mert okos férfinak tartasz, aki belevaló, ha kell, mértéktartó és gyengéd. Hagyom, hogy vezess, jelzem, ha túl gyors a tempó. Találunk közös zenét, összehangolódnak lépteink. Élvezzük a táncot mindketten. Szereted látni arcomon a játék hevét és az elégedettség mosolyát. Szeretem, ahogy rám nézel... Várom, hogy elvezess engem innen és arra vágyom, hogy ne legyen dolgom ezen az oldalon többé. Inkább veled lennék! ;)

Diplomás inárcsi társkereső férfiak

Attila, 51 éves
Társkereső Inárcs
Főiskolát végzett
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolti, 37 éves
Társkereső Inárcs
Főiskolai diplomás (informatika)
Olyan hölgyet keresek, aki megértő és kedves, és elviseli párja nemcsak jó, de esetleg kevésbé jó tulajdonságait is.Hazavár, elfogad, szeret, és nem fáj neki kimutatni érzéseit, akár jó, akár kellemetlen. Hasonlóképp kimutatom én is érzéseim, ráadásul egy nagyon kedves, vidám és rendszerető fickóra lelsz bennem.
Dávid, 31 éves
Társkereső Inárcs
Főiskolát végzett
Ilyen "próba cseresznye" alapon regisztráltam ide. Nem vagyok előfizető, nem is írok bemutatkozást, de aki komolyabban felkelti az érdeklődésemet, azt majd úgyis keresni fogom.

Keresztény inárcsi társkereső férfiak

Zsolt, 50 éves
Társkereső Inárcs
római katolikus vallású (alkalmanként)
Komoly kapcsolatot keresek, egy vidám természetkedvelő "csinos" hölgy személyében. Szeretek : kertészkedni, bringázni, motorozni, értelmes dolgokat csinálni, fejleszteni, stb. Számomra a minőség nagyon fontos, nem vagyok egy átlagos ember, nem félek a kihívásoktól.
István, 37 éves
Társkereső Inárcs
vallása: római katolikus
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Miklos, 48 éves
Társkereső Inárcs
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Miklos vagyok, 45 éves. Társam keresem Inárcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani, 39 éves
Társkereső Inárcs
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Most ide , hú de jó dolgot ,sőt dolgokat kellene írnom! Őszintén, nem vagyok a szavak embere! Egy ember vagyok, akibe van jó, és rossz! Páromat keresem! A többit ha érdekel elárulom

Fiatalabb, 30 év alatti inárcsi társkereső férfiak

Krisztián, 21 éves
Társkereső Inárcs
Krisztián vagyok, 21 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bence, 26 éves
Társkereső Inárcs
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Martin, 24 éves
Társkereső Inárcs
Martin vagyok, 22 éves. Társam keresem Inárcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú inárcsi társkereső nők

Edit, 42 éves
Társkereső Inárcs
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú inárcsi társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Inárcs
Kedves látogató örülök, hogy megnézted adatlapom Mit is lehet ide írni azt nem is tudom. Talán egy kapcsolatban a kölcsönös szimpátia, és odafigyelés a másikra elég fontos szerintem Szeretek ismerkedni és először kicsit megismerni egymást és azután véleményt alkotni. Én szeretem, ha megmondják amit úgy elsőre gondolnak, vagy gondolok és ezt el is mondjuk a másiknak, és nem utolsó sorban,kölcsönösen elfogadni a másikat minden tulajdonságával együtt. Azt hiszem javítva bemutatkozó írásomat egyenlőre ennyi,és,egy üzenetre egy válasz üzi szerintem "alap"még ha elutasító is,persze, ha van rá lehetősége
Gábor, 46 éves
Társkereső Inárcs
Én szerintem egy átlagos fiatal vagyok. Biztos vannak rossz tulajdonságaim is de ha valaki ad esélyt hogy megismerhessük egymást akkor majd kiderül minden. Tehát szerintem a kölcsönös szimpátia az a legfontosabb.

50 év feletti inárcsi társkereső férfiak

Laci, 69 éves
Társkereső Inárcs
Öszinte társat keresek akivel jót és rosszat meglehel beszélni,megoldani.Spo rtot szeretem és és természetet nyugalmat.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (27), Pápa Az élet túl rövid ahhoz,hogy ne élvezzük :) Vidám,sportos élni szerető közvetlen srác vagyok !
  • Pál (42), Csanádapáca Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek
  • Éva (49), Dég Egy igazi háziasszony Én egy elvált két gyermekes anyuka vagyok. Szeretek kerékpározni, sétálni,zenét hallgatni,sütni és főzni is.
  • Ildikó (42), Székesfehérvár Hátha itt és most :) Sziasztok! :) Nem mondanám szürke egyéniségnek magam, szeretek nevetni, pozitív gondolkodású vagyok. Az őszinteség nagy erényem és szeretem ha a Másik féltől is ezt megkapom. Személyes találkozás híve vagyok :) Szóval, ismerkedjünk...:)
  • Ildikó Melánia (52), Szolnok Sziasztok! Jó kedélyű,vidám természetű nő vagyok, sok humorral...

Társkeresés Inárcson

InárcsInárcs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk