Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Nagykőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás nagykőrösi társkereső férfiak

Gabi (37)
Társkereső Nagykőrös
Főiskolai diplomás (cégvezetés)
Egy nagyon kedves szerethető , érzékeny lány partnerem keresem. Csak függetlenül. Ha érdekellek írj bátran.
György (60)
Társkereső Nagykőrös
Egyetemi diplomás (Oktatás, kultúra)
Györgynek kereszteltek,két diplomás özvegy vagyok.Két lányom és egy fiam már felnőttek,külön élnek.A képzőművészet és művészettörténet nagyon érdekel, ami egyben a hobbim is. Hiszem,hogy a személyes benyomás és beszélgetés a legfontosabb, így azt preferálom.Keresem azt a nőt,aki belsőjének sugárzásával megérintene.Bizakodó vagyok! Kérlek, add meg elérhetőséged, mert már nem vagyok előfizető!
Jani (35)
Társkereső Nagykőrös
Főiskolai diplomás (kommunikáció)
Hali! Mit is lehetne ide írni? Igazából mondhatok én itt magamról bármit a legjobb akkor is az ha megismersz és nem látatlanban döntesz. Humoros és nagydumás vagyok, de tudok hallgatni is ha kell. Komolynak tartom magam de ez is a helyzettől függ. Szeretek a barátokkal szórakozni, még ha az egy kártyaparti is. :) Szabadidőmben olvasok, filmezek vagy a neten lógok. :) Bár ezeket szívesen felcserélném egy romantikus sétára akár :) Ismerj meg lehet én vagyok a "szőke herceg" :D (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Jani nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Gábor (69)
Társkereső Nagykőrös
Egyetemi diplomás (biológia)
Elvált értelmiségi, sokoldalú érdeklődéssel, mint sok hasonló, keresem hozzám illő társam.Az út göröngyös, de feladni nem lehet...( a képek idén, és tavaly készültek)

Keresztény nagykőrösi társkereső nők

Edit (52)
Társkereső Nagykőrös
hite: református (rendszeresen gyakorlom)
Élni, annyi mint szeretni Szeretni látni, és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni
Edit (52)
Társkereső Nagykőrös
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
Élni annyi mint szeretni. Szeretni látni, és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni, magasba szállni és fölrepíteni, kinyílni és felnyitni, megérteni és megértetni, együtt érezni, és eggyé olvadni - és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás." Tisztességes, normális értékrendű, életvidám, szeretni tudó férfit keresek.
Zsuzsa (63)
Társkereső Nagykőrös
hite: református (nem gyakorlom)
Szeretek olvasni ,utazni,szórakozni vagy néha csak otthon ücsörögni.Olyan társat szeretnék találni, aki még hiszi , hogy lehet szép az élet.Olyat akivel még lehet élményeket gyűjteni , hogy legyen mire emlékezni .Társat szeretnék Nem kell eltartani nem feltétlen akarok odaköltőzni senkihez,de ha úgy alakul minden lehetséges.
Ica (67)
Társkereső Nagykőrös
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Fiatalos, vidám természetű, családcentrikus vagyok. Rendezett családi és anyagi körülmények között élek. Szeretek utazni, kirándulni, zenés táncos estekre járni. Keresem hasonló beállítottságú társamat, megbízható férfi személyében. Kalandorok kíméljenek. *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (42), Lábatlan Meglátjuk mi lesz... Határozott ,hűséges,konzervatív,elvált férfi keresi társát,ha lehet egy életre
  • Margo (75), Mátészalka Sziasztok! Nyugdíjas vagyok, egyedül élek. Szívesen csetelnék könyvekről, utazásról, virágokról, kertgondozásról stb
  • Ata (48), Németország Sziasztok! Páromat keresem hosszútávon.
  • Magdi (67), Budapest Nem oszekoltozos kapcsolatot 60 felett Fiatalos külsejű eletvitelu vagyok, hasonló barátot keresek. Ápolt kulturált férfi személyében, megfelelő egzisztenciaval
  • László (54), Sopron Sziasztok! Tengert,napfényt utazást kedvelő társam keresem.

NagykőrösNagykőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: