Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Nagykőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás nagykőrösi társkereső nők

Kriszti (50)
Társkereső Nagykőrös
Főiskolai diplomás (Pènzügy-szàmvitel)
Üdv. Làtogatò! Humor, humor, humor! Kèrlek az agyamat mozgasd meg először! Az az elsődleges erogèn zònàm. Remènykedem egy komoly, intenzìv tàrsas kapcsolatban. *moderálva* Nem vagyok Prèmium tag, nem tudok itt vàlaszolni.
Éva (59)
Társkereső Nagykőrös
Egyetemet végzett
Írhatnék ide bármilyen szépet, jót magamról. Ha tetszem jelőlj be. A személyes beszélgetést tartom előnyben. Minden kép friss. Egyébként van az oldalon olyan férfi aki nem csak szexet akar hanem valódi kapcsolatot? Eddig hihetetlenűl sokat csalódtam a visszajelzések soran.
Erzsébet (62)
Társkereső Nagykőrös
Főiskolát végzett
Én egy dolgot nem értek, ... de azért a többit is magyarázd el, kérlek! Az emberek játékot játszanak, azt a játékot, hogy nem játszanak. Játszanunk kell tehát a játékot, hogy ne lássék, hogy játék a játék. Tudod, a "majd valamikor" nem esik a hét egyik napjára sem! Elnézést kérek mindenkitől, de nem enged a rendszer válaszolni, 🤦‍♀️ még akkor sem ha tíz felkiáltó jelet kapok 😊
Zsuzsa (64)
Társkereső Nagykőrös
Főiskolát végzett
Szeretek olvasni ,utazni,szórakozni vagy néha csak otthon ücsörögni.Olyan társat szeretnék találni, aki még hiszi , hogy lehet szép az élet.Olyat akivel még lehet élményeket gyűjteni , hogy legyen mire emlékezni .Társat szeretnék Nem kell eltartani nem feltétlen akarok odaköltőzni senkihez,de ha úgy alakul minden lehetséges.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

NagykőrösNagykőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk