Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tápiószele

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb tápiószelei férfi társkeresők

Balázs (35)
Társkereső Tápiószele
10 napja tag
Üdvözlöm a kedves irántam érdeklődő hölgyeket! Teljesen átlagos férfinak tartom magam. 35 éves vagyok, vidéken, saját házamban lakom. Budapesten születtem, a XI. kerületben és nevelkedtem is fel. Sajnálatosan a budapesti lakást a szüleim eladták családi okok miatt. Egyedül élek, nincs gyermekem (később szeretnék), még házas sem voltam soha. Próbálom a stabil munkahelyet megtalálni, jelenleg dolgozom, nem nagyon van időm szórakozóhelyeken ismerkedni. Szeretem a személyes találkozásokat, az egyenességet. Ami a szívemen az a számon embertípus vagyok. Szeretem az őszinte kapcsolatokat, szeretnék ismerkedni, és esetleg ha úgy adja a sors, komoly, tartós kapcsolatot kialakítani. Szeretem a zenét, szeretem az elektronikai cikkeket, kirándulgatni, fincsi ételeket enni, utazgatni. Egyenlőre ennyi lenne a bemutatkozásom, ha valakit érdekelek, az többet is fog tudni rólam. Köszönöm.
Zoltán (50)
Társkereső Tápiószele
73 napja tag
Sziasztok! Zoli vagyok.Tápiószelén lakom. A szabadidő kellemes eltöltéséhez kedves,csinos hölgyet keresek. Velem jól jársz. Rám nem kell főzni,mosni,takarítani! A wc deszkát mindig lehajtom magam után.. ,Nyitott kapcsolatban élek. Feleségül nem vehetlek,de amíg nem találod meg az igazit,miért ne érezhetnéd jól magad az esélyesekkel is? Nem kizárólagos szex kapcsolatot keresek!! Nem ígérek semmit,de azt be is tartom!!Írjál!Hátha nem bánom meg....
László (41)
Társkereső Tápiószele
86 napja tag
Kedves intelligens társam keresem. Hosszútávú kapcsolatra. Vidéki életét kedvelem. Gyermek nem akadály.
Dániel (25)
Társkereső Tápiószele
226 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek! :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (31), Miskolc szeretek olvasni,zenét hallgatni,színházba járni. 32 éves vagyok! elvált vannak gyerekeim szeretem a komoly nőket!
  • Gabriella (61), Nyírbátor Sziasztok! Pár szóban lehetetlen évtizedeket leírni, de röviden megpróbálom. Érdekes, agilis, magabiztos Nő vagyok és az egész életemet ennek a személyiségtípusnak rendeltem alá, de nem definiálom magamat feministaként. Tudom, hogy létezik az a Férfi, akinek meg tudok nyílni és aki mellett a nőies lágyság is felszínre kerül.
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.
  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.
  • Szabolcs (21), Kecskemét Sziasztok! Én hosszú távú kapcsolatot akarok valaki szeretni és becsülni akarok.

TápiószeleTápiószele

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk