Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tápiószele

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény tápiószelei társkereső férfiak

Tibor (24)
Társkereső Tápiószele
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Csak annyit ígérhetek, hogy bármit is hozzon az élet , próbálkozni fogok minél több jót tenni és boldog lenni.
Tibi (24)
Társkereső Tápiószele
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia! Tibinek hívnak ,22 éves vagyok , szeretek sportolni, számítógépezni ,kerti munkákat, ház körül végezni. Sportolni álltalában fitnesz vonalon kezdő testépítést csinálok, súlyokat mozgatok , teljes testsúlyos edzéseket ,ezen kívül kerékpározni ,néha napján futni ,biliárdozni , dartszozni szoktam. Egy olyan lány reményében regisztráltam ezen az oldalon ,aki hasonló ,de nem teljes mértékben ugyan olyan mint én. Inkább legyünk hasonlóak ,de legyen olyan ami más, és közösen próbáljuk meg egymást minél magasabb szintre emelni ,éppen abban amit csinálunk. Aki nem tud it irni, az keresen meg olyan oldalon amilyenen van rá lehetősége, csak annyit hogy van egy bizonyos oldal ahol több fiókom van ,nem kell ettől megijedni. Az eredeti ami az itteni fiókomon is a profilképem. *moderálva*
István (62)
Társkereső Tápiószele
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Független, fiatalos gondolkozású, férfi vagyok. Nem összekötözős kapcsolatot keresek.
Béla (52)
Társkereső Tápiószele
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet, és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. Tedd meg a lépéseket, amelyeket én is megtettem, és botladozz meg minden kövön, a melyen én is megbotlottam. S mindegyik botlás után, állj fel, és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

TápiószeleTápiószele

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk