Társkereső Jászfényszaru

Legújabb jászfényszarui női társkeresők

Anna, 51 éves
Társkereső Jászfényszaru
142 napja tag
Anna vagyok, 50 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 33 éves
Társkereső Jászfényszaru
204 napja tag
Andrea vagyok, 33 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Manyi , 59 éves
Társkereső Jászfényszaru
320 napja tag
59 éves, mély érzésű, fiatalos, jó megjelenésű egyedülélő nő vagyok. Igaz férfi társat keresek, aki biztonságot ad a mindennapokban,akivel segíthetjük egymást,akit szerethetek, akiről gondoskodhatok.
Ilona, 35 éves
Társkereső Jászfényszaru
518 napja tag
Ilona vagyok, 34 éves, lakhelyem Jászfényszaru. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb jászfényszarui férfi társkeresők

Attila, 16 éves
Társkereső Jászfényszaru
44 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roli, 32 éves
Társkereső Jászfényszaru
62 napja tag
Roli vagyok. 32 éves egyedüláló.
Andor, 48 éves
Társkereső Jászfényszaru
178 napja tag
Andor vagyok, 48 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 50 éves
Társkereső Jászfényszaru
180 napja tag
Gábor vagyok, 49 éves, lakhelyem Jászfényszaru. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás jászfényszarui társkereső nők

Anna, 30 éves
Társkereső Jászfényszaru
Főiskolai diplomás (szociális munka)
Anna vagyok, 29 éves. Korban hozzám illő emberekék írjanak. Köszönöm. És van egy csodálatos pici fiam.
Dóra, 23 éves
Társkereső Jászfényszaru
Egyetemet végzett
Új embereket szeretnék megismerni és komoly kapcsolat a cél. Jelenleg gazdaságinformatikusnak tanulok mellette pedig gyakornokként dolgozom. Szeretek nagyon kirándulni és a szabadban lenni.
Dóra, 31 éves
Társkereső Jászfényszaru
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek. Annyi mindent lehetne ide írni. Aki szeretne, úgy is megismer :)

Diplomás jászfényszarui társkereső férfiak

Eric, 26 éves
Társkereső Jászfényszaru
Egyetemet végzett
Eric vagyok, 25 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény jászfényszarui társkereső férfiak

István, 44 éves
Társkereső Jászfényszaru
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nagyon tudok szeretni ,de az sem baj ha kölcsönös!
Béla, 43 éves
Társkereső Jászfényszaru
római katolikus vallású
Béla vagyok, 42 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 40 éves
Társkereső Jászfényszaru
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Átlagos férfi vagyok aki szereti a romantikát és az összebujást.
Robert, 41 éves
Társkereső Jászfényszaru
vallása: római katolikus
kedves humoros mindenre nyitott pasi vagyok,őszinte udvarias önellátó házias romantikus ,hobbim a vers írás szeretek sétálni a természetet a kihívásokat segítőkész jó lelkű pasinak tartom magam

Fiatalabb, 30 év alatti jászfényszarui társkereső férfiak

Gergő, 29 éves
Társkereső Jászfényszaru
Szeretnék komoly kapcsolatot akivel hosszú távon tervezhetek. Szeretek kirándulni, snowboard ozni, otthon is lenni , :) jah és új dolgokat kipróbálni.
László, 23 éves
Társkereső Jászfényszaru
László vagyok, 22 éves. Társam keresem Jászfényszaru környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú jászfényszarui társkereső férfiak

Krisz, 44 éves
Társkereső Jászfényszaru
Elvált, 1 gyermek édesapukája vagyok,aki nem velem .Keresem megértő, szeretere vágyó társam.Hobbi a sütés,főzés,természet,vízpart

50 év feletti jászfényszarui társkereső nők

Piroska, 64 éves
Társkereső Jászfényszaru
Egyszerű dolgozó nő vagyok,egy fiam van aki már külön él családjával! Nagyon fontos nekem az őszinteség !Egy földön járó nő vagyok aki nagyon apró gesztusoknak is tud örülni ,egy ölelésért is hálás tudok lenni ! Szeretem az életet minden napot szépnek látok de még szebbet akarok veled ! Szeretek kertészkedni és ismerkedni beszélgetni a nett világában ,és még sok mindent szeretnék ami egy párral lehetne teljes ! Ápoltnak tartom magam szeretek mosolyogni és vidám lenni ! Elvárásom légy ápolt pörgős dinamikus ,és a világ problémáját ne akard megoldani !

50 év feletti jászfényszarui társkereső férfiak

László, 59 éves
Társkereső Jászfényszaru
Laci vagyok. Ha érdekel hogy milyen vagyok, ismerj meg.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyuri (51), Békéscsaba Szia! Komoly kapcsolatot keresek????
  • Stefan (42), Budapest, XIII. Szeretem tudni, mi van a szépség mögött. Szeretem tudni, mi van a szépség mögött. Mai rohanó világban elfelejtjük a másik létét, ez komoly gond... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, jöhet a személyes beszélgetés.
  • Viktória (33), Budapest, VI. Nevess, & a világ veled nevet. Horkolj, & egyedül alszol. :) Leszarom az egészet, mert már tényleg úgy érzem, hogy kurvára nem kellek senkinek, szóval a lényeg, hogy légy jó arc és nyitott, ugyanis elég sokan megrémülnek tőlem.
  • Timi (50), Budapest, III. Sziasztok! Üdvözöllek! Egy nyüzsgő, zsongó, sosem unatkozó, pozitív gondolkodású nő vagyok. Sokat dolgozom, de imádom!!! Ha ezt nem tudod elfogadni, és támogatni, akkor nem engem keresel.
  • Éva (43), Debrecen Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem éltem együtt a társammal. Fontos a harmónia és hogy mindent megbeszéljünk.Lehet egy két vita de csak építő kimenetelű. Elfoglalom magamat, de az esték hétvégék nagyon üresek.sok elképzelésem van a jövő ről. nagyon fontos a vonzalom. az anyagiak nem fontosak . Egy alappal rendelkezem. Ebben is fontosnak tartom az egyensúlyt. Spirituális dolgok érdekelnek de szinte bármiről szeretek beszélgetni amiből lehet tanulni fejlődni. Könyvkötészettel takarítással és újságkihordással foglalkozom. Fő illetve mellék állás.

Társkeresés Jászfényszarun

JászfényszaruJászfényszaru

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk