Társkereső Isaszeg

Legújabb isaszegi női társkeresők

Noémi, 28 éves
Társkereső Isaszeg
7 napja tag
Szia, Noémi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 37 éves
Társkereső Isaszeg
126 napja tag
Én egy 4 gyermekes anya vagyok, a legnagyobb 18 a legkisebb 6 éves. 2 éve váltam el, még hosszú távú kapcsolatra nem igazán tudok gondolni. Jelenleg inkább barátkozni és kikapcsolódásra keresek valakit.
Nikoletta, 30 éves
Társkereső Isaszeg
169 napja tag
Nikoletta vagyok, 30 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Évi, 48 éves
Társkereső Isaszeg
194 napja tag
47 éves, szociális területen dolgozó nő vagyok. Budapesten dolgozom, és egy pest megyei településen lakom. Két fiam van, akik velem élnek. Nem festem magam, nem járok kozmetikushoz. Jogosítványom nincsen, kerékpárral közlekedem. Harcos, küzdő, ambiciózus embernek ismernek. Értékelem a jó humort, és szeretem az értékes tartalmas beszélgetéseket. Szeretem a művészeteket, különösen a zeneművészetet. A klasszikusokat éppúgy, mint a rockzenét, vagy bármi mást! A cigányzenén kívül mindenevő vagyok a zenében. Szabadidőmben zongorázom, társasozom, kirándulok. Szeretek bringázni. Mivel még nem fizettem elő semmilyen csomagra, így senkinek nem tudtam még válaszolni az érdeklődésére. aki eddig írt, így megkérem az érdeklődő urakat, hogy valamilyen e- mail címet adjanak meg, amin keresztül válaszolni tudok. Évi

Legújabb isaszegi férfi társkeresők

Bálint, 19 éves
Társkereső Isaszeg
8 órája tag
Bálint vagyok, 19 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pali, 43 éves
Társkereső Isaszeg
12 napja tag
Kerüljük a felesleges köröket.Ismerkedjünk meg.A többi, majd úgy is kialakul. Köszönöm
Kevin, 28 éves
Társkereső Isaszeg
39 napja tag
Kevin vagyok, 28 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 44 éves
Társkereső Isaszeg
86 napja tag
kapcsolat céljából vagyok fent!

Éppen online isaszegi társkereső férfiak

Haritomi, 36 éves
Társkereső Isaszeg
2 órája lépett be
Tamás, 42 éves
Társkereső Isaszeg
2 órája lépett be
Sziasztok, érdeklődési kör: sport, utazgatás, wellness, mozi, nyelvtanulás, póker, gokart, strand, tengerpart, kerti sütögetés, filmezés.. stb. Pár extrém dolgot már kipróbáltam & élveztem: kajakozás, parasailing, vitorlázórepülés, helikopter, búvárkodás, zip-lining :) Munkaidőben logisztikával foglalkozom :) 3 nyelven beszélek & továbbiakat tervezek még tanulni

Diplomás isaszegi társkereső nők

Ágnes, 63 éves
Társkereső Isaszeg
Főiskolai diplomás (Informatika )
Vidám, optimista leányzó keresi hasonló társát/barátját. Nyitott (nem az egy éjszakákra!) és őszinte vagyok. Az adataim valósak - butaságnak tartom ha valaki mást ír mint ami a valóság. Úgy is hamar kiderül az igazság. Tartós kapcsolatot szeretnék. Olyat, ahol kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás "hozott" életét - hiszen ebben a korban már mindenkinek van valamilyen múltja. Én szeretem az enyémet, nincs szégyellni valóm benne. A profil kép 2018 nyári. 😉 Kérek elérhetőséget, mert nem tudok minden levélre válaszolni - pedig szeretnék.
Erika, 55 éves
Társkereső Isaszeg
Egyetemi diplomás (Egéstségügy)
elvárt követelmények: szeretet, őszinteség, macskabarát,

Diplomás isaszegi társkereső férfiak

Róbert , 38 éves
Társkereső Isaszeg
Egyetemi diplomás (jog)
Szia, az élet minden területén keresem a szép dolgokat, és főként azokra figyelek! Imádom az életet és megpróbálom élvezni annak minden pillanatát 😀!
Dávid, 36 éves
Társkereső Isaszeg
Főiskolát végzett
Filmrajongó és filmgyűjtő vagyok, szeretek zenét hallgatni (többféle műfajt), könyveket és képregényeket olvasni, utazni, kirándulni, mászkálni vagy csak otthon ülni, imádom az állatokat.
Laci, 59 éves
Társkereső Isaszeg
Főiskolát végzett
Sziasztok Engem Lacinak hívnak, 58 éves vagyok. Budapesten születtem, de leköltöztem Isaszegre családi házba. Velem lakik 25 éves fiam is, aki az életben a helyét keresi. Budapesten dolgozom, gépjármű-vezető gyakorlati oktatóként. Keresem a, jó fej, szintén kedves és intelligens, helyes arcú, jóságos, jószívű, önellátásra is képes, gondoskodást is elfogadni képes, szerethető és szeretni tudó, érzelmes, kulturált és páromat. Kertbarát legyél, mert én is az vagyok. Akarj és szeress fejlődni, tanulni, haladni, légy segítőkész és toleráns, én magam is az vagyok. Számomra fontos az őszinte kapcsolat, hűséges típus vagyok. Nagyon tudok szeretni es törődni másokkal. Szeretem a gyerekeket, egészséges életmódot folytatok, szép házban élek es társat keresek, hogy belakjuk a teret élettel. A barátaim mindig számíthatnak rám. Szeretem az izgalmas szituációkat, az új helyeket, ismeretlen dolgokat. Felfedező típus vagyok, nem bírom az állóvizet, a bezártságot. Nem ismerem a lehetetlent:) Sose változom. Mindig vidám és pozitív életfelfogású voltam (vagyok). Alapvetően laza vagyok. Sosem törekszem a társaság közép- pontjába kerülni, nem vagyok nagy dumás sem, de ha valakivel egy húron pendülünk gyorsan telik az idő. Nem vágyom már nagy dolgokra. Nem szeretem a hazug embereket. Vidám, kiegyensúlyozott, két lábbal a Földön járó férfi vagyok. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Várom, hogy valakihez hozzá bújhassak én is. Jó lenne megtalálni, akivel jól érzem magam, elfogadni egymást, olyannak amilyen :) Hiányzik, hogy hiányozzon :)Amennyiben levelem elnyeri tetszésedet várom válaszodat. Szia Laci
Ervin, 75 éves
Társkereső Isaszeg
Egyetemet végzett
Egy nagyon boldog házasságomnak vetett véget a sors 13 éve. Feleségemet legyőzte a rák, pedig nagyon küzdöttünk az életéért. Szeretném a még hátra lévő életemet egy meghitt, szerető társsal leélni, mert meggyőződésem, hogy az igazi boldogsághoz mindnyájunknak egy hozzá illő társra van szüksége! Bízom benne, hogy lesz még egy nagy találkozás az életemben. Nagyon nehéz pár szóban bemutatkoznom. Széles az érdeklődési köröm. Szeretek lovagolni. Érdekel a történelem és a napi politikai események is. Sokat jártam külföldön, évekig dolgoztam Németországban, de egy percre sem jutott eszembe, hogy hazát cseréljek! Mi egy református család vagyunk és komolyan vesszük kulturális identitásunkat! Művészetek, zene, stb. vonatkozásában "mindenevő" vagyok. Szeretem a természetet, a lovaglásból már adódik az állatok szeretete... Nagyon fontosnak tartom, hogy tetszünk egymásnak! Ez az első lépés, de az azonos életfelfogás, világnézet legalább ennyire lényeges, hogy igazi társai lehessünk egymásnak! (Restellem, de nem tudom, hogy tudnék pár fotót ide beilleszteni? Talán ki tudom nyomozni és utólag pótolom!) Kíváncsi vagyok, hogy fog működni ez a társkeresés? Ki tudja? Talán most találunk egymásra és egy boldog hosszú élet vár még ránk! Lehet, hogy az ismerkedésnek ez a formája lett számunkra elrendelve! Így legyen! Ha így lesz, Deo gratias! Még azt sem tudom, hogy működik ez a társkereső "Randivonal? Hát majd meglátom! Minden esetre nagy várakozással tekintek a fejleményekre! Úgy érzem, történnie kell valami nagyszerűnek az életünkben. A kocka el van vetve! E pár szavas bemutatkozásom olvasva, remélem Te is úgy gondold... Ígérem, ha kapok üzeneteket, minden üzenetre válaszolok! Sok szeretettel, Ervin

Keresztény isaszegi társkereső nők

Fruzsi, 46 éves
Társkereső Isaszeg
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok! 45 éves vagyok,ápolónő. Szeretek kirándulni utazgatni.Nem alkalmi társat keresek,Gyermekeim is vannak akik velem élnek.
Éva, 54 éves
Társkereső Isaszeg
hivő: görög katolikus (alkalmanként)
Éva vagyok 155magas átlagos testalkatú.Szeretek sütni főzni.Őszinte megértő társat keresek.40-60 éves korig.
Krisztina, 48 éves
Társkereső Isaszeg
református vallású (nem gyakorlom)
Két gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok, aki keresi párját az életben. Nem szeretnék sem laza, sem szex kapcsolatot.
Andrea , 47 éves
Társkereső Isaszeg
hite: római katolikus
Életvidám nő vagyok. Szeretek táncolni, szórakozni. Tudok komoly is lenni, de főbb tulajdonságom a humorságom.

Keresztény isaszegi társkereső férfiak

Csaba, 44 éves
Társkereső Isaszeg
hivő: római katolikus
Csaba vagyok! Romantikus, őszinte, hűséges!
Zoltán , 61 éves
Társkereső Isaszeg
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Tartós kapcsolatra vágyom az életünk boldogabbá tételére és a közös szabadidő vidám kölcsönös szerelem esetén az eltöltésére.
Zoltán, 55 éves
Társkereső Isaszeg
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású férfi az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 54 éves, jól szituált férfi vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 176 magas férfi vagyok.A fiatalabb srácokat kedvelem, érzéki, kedves pasinak tartom magam.Humán érdeklődésű, jólelkű férfi vagyok.Hasonló gondolkodású, helyes, 20-35 év közötti srácot keresek.
Attila, 64 éves
Társkereső Isaszeg
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti isaszegi társkereső nők

Gina, 28 éves
Társkereső Isaszeg
Kedves,bohókás,néha kicsit szétszórt csaj vagyok. De ettől olyan \"unikum\" :)

Fiatalabb, 30 év alatti isaszegi társkereső férfiak

Kálmán, 27 éves
Társkereső Isaszeg
Szia, Kálmán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 23 éves
Társkereső Isaszeg
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Martin, 21 éves
Társkereső Isaszeg
Martin vagyok, 20 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence, 19 éves
Társkereső Isaszeg
Sziasztok, Bence vagyok! Alapból én kalandot keresek, de aztán ki tudja, lehet hogy itt találom meg az igazit😁

30-as isaszegi társkereső nők

Boglárka, 33 éves
Társkereső Isaszeg
Boglárka vagyok, 31 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as isaszegi társkereső férfiak

András, 38 éves
Társkereső Isaszeg
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 38 éves
Társkereső Isaszeg
Ferenc vagyok, 37 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 38 éves
Társkereső Isaszeg
Keresem hozzám illő páromat,aki elfogad olyannak amilyen vagyok és én is őt.

Középkorú isaszegi társkereső nők

Szilvi, 42 éves
Társkereső Isaszeg
Szilvi vagyok, 41 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marcsi, 42 éves
Társkereső Isaszeg
szeretném megtalálni a párom aki úgy szeret ahogy vagyok

Középkorú isaszegi társkereső férfiak

János, 48 éves
Társkereső Isaszeg
165 65 sportos mindig meló mert egyedül vagyok
Ferenc, 44 éves
Társkereső Isaszeg
Ferenc vagyok, 44 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 44 éves
Társkereső Isaszeg
Romantikus, őszinte, hűséges vagyok! keresem azt a hölgyet akinek tetszem és elfogadna, szeretem a csinos hölgyeket megismerni
Géza, 49 éves
Társkereső Isaszeg
Vidám utazást kerti grillezéseket .strandolást kedvelő humoros férfi vagyok. Nem enged írni még egyezés esetén sem!!! Döbbenet ez az oldal! Még válaszolni sem lehet senkinek! *moderálva*más társkeresőn egyezés esetén lehet kapcsolatba lépni!! Ez a társkeresőn egy kalap......!!

50 év feletti isaszegi társkereső nők

Marcsi, 68 éves
Társkereső Isaszeg
Özvegy vagyok,szeretnék még pár boldog évet.Ha szimpatikus vagyok keress.
Judit, 60 éves
Társkereső Isaszeg
158\/65\/58 éves, átlagos külsejű elvált nő vagyok. Isaszegen elek, Pesten dolgozom gyerekapolonokent. Tartós kapcsolatot keresek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó

Társkeresés Isaszegen

IsaszegIsaszeg

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk