Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Isaszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb isaszegi női társkeresők

Szilvi (43)
Társkereső Isaszeg
57 napja tag
Keresem a dimenziót, ami az én világom...ha szeretnél megismerni... Keress fel *moderálva*
Évi (44)
Társkereső Isaszeg
118 napja tag
Évi vagyok, 44 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Linda (41)
Társkereső Isaszeg
185 napja tag
A megadott adatok valósak, nézd át mielőtt írnál.Nem lehet elég szűrőt alkalmazni, hogy kiszűrjem van e létjogosultsága az ismerkedésnek. Van saját egzisztenciám, van munkám, felsőoktatási intézményben tanultam, így hasonló adottságokkal rendelkező talpraesett férfi illene szerintem hozzám, természetesen a megadott korcsoportban. (amennyiben már itt nem a valóságot adják meg kedves uraim akkor -2ről indulna a beszélgetés)Kaptam már olyan kritikát, hogy túl kemény vagyok, meglehet, viszont ha életben akarok maradni akkor alkalmazkodnom kellett a jelenlegi szituációhoz, ezért a villanykörtének a kicseréléséhez nem hívok szerelőt. Ettől függetlenül bízom benne, hogy van hasonló beállítottságú férfi akivel érdemes elindítani egy beszélgetést, mert minden egy beszélgetéssel kezdődik...ha van közös halmaz, akkor abból bármi lehet. Ui: amennyiben írnál, írj e-mail címet is és ha szimpatikusnak talállak válaszolni fogok :) amennyiben nem jön válasz, elnézésedet kérem,de nem téged kereslek.
Marcsi (64)
Társkereső Isaszeg
329 napja tag
Magamra és környezetemre igényes nő vagyok.Érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek. E-mail. címet kérek!:)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

IsaszegIsaszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk