Társkereső Isaszeg

Legújabb isaszegi női társkeresők

Kriszti, 51 éves
Társkereső Isaszeg
163 napja tag
Kriszti vagyok, 50 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Boglárka, 32 éves
Társkereső Isaszeg
258 napja tag
Boglárka vagyok, 31 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Terka, 18 éves
Társkereső Isaszeg
284 napja tag
Magamról csak egy tömör leírást adok, nem hinném, hogy érdemes lenne a különböző belső és külső tulajdonságaimat ecsetelnem. Úgy gondolom, úgyis mindenki egy folyamatosan formálódó, egyedi képet alakít ki a másik emberről az ismerkedés előrehaladtának függvényében. Magamat egy nagyon őszinte, kedves és értelmes embernek tartom, akinek fontos, hogy önmagát minden téren folyamatosan fejlessze. Nap mint nap teszek azért, hogy önmagam legjobb verziója lehessek. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, sporttal, főzéssel és film nézéssel. Alapvetően introvertált típus vagyok,  ezért inkább az otthonülős kategóriába tartozom, de jól esik, hogyha valaki néha kimozdít ebből az idilli környezetből. Kedvelem a tartalmas, mély beszélgetéseket, legyen az akár a társammal kettesben vagy a barátokkal. Komoly, hosszútávó kapcsolatot keresek egy olyan férfival, aki őszinte és intelligens. Nagyon fontos számomra a hűség és az egymás iránt érzett bizalom és megbecsülés.
Ágnes, 62 éves
Társkereső Isaszeg
305 napja tag
Vidám, optimista leányzó keresi hasonló társát/barátját. Nyitott (nem az egy éjszakákra!) és őszinte vagyok. Az adataim valósak - butaságnak tartom ha valaki mást ír mint ami a valóság. Úgy is hamar kiderül az igazság. Tartós kapcsolatot szeretnék. Olyat, ahol kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás "hozott" életét - hiszen ebben a korban már mindenkinek van valamilyen múltja. Én szeretem az enyémet, nincs szégyellni valóm benne. A profil kép 2018 nyári. 😉 Kérek elérhetőséget, mert nem tudok minden levélre válaszolni - pedig szeretnék.

Legújabb isaszegi férfi társkeresők

József, 66 éves
Társkereső Isaszeg
13 napja tag
József vagyok, 66 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán , 60 éves
Társkereső Isaszeg
32 napja tag
Tartós kapcsolatra vágyom az életünk boldogabbá tételére és a közös szabadidő vidám kölcsönös szerelem esetén az eltöltésére.
Zotya, 28 éves
Társkereső Isaszeg
51 napja tag
Szia kedves látogató párkapcsolat miatt regisztráltam ide, elég vicces ember vagyok de tudok komoly is lenni ha arról van szó,szeretem a kirándulásokat a jó társaságot és sokat lenni barátokkal.
Gábor, 44 éves
Társkereső Isaszeg
62 napja tag
Azt a páromat keresem akivel lehet hosszútávon gondolkozni és nem ilyed meg az elköteleződéstöl és család tervezéstől.

Éppen online isaszegi társkereső nők

Éva, 53 éves
Társkereső Isaszeg
422 napja tag
Éva vagyok 155magas átlagos testalkatú.Szeretek sütni főzni.Őszinte megértő társat keresek.40-60 éves korig.

Éppen online isaszegi társkereső férfiak

Zoltán, 54 éves
Társkereső Isaszeg
171 napja tag
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású férfi az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 54 éves, jól szituált férfi vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 176 magas férfi vagyok.A fiatalabb srácokat kedvelem, érzéki, kedves pasinak tartom magam.Humán érdeklődésű, jólelkű férfi vagyok.Hasonló gondolkodású, helyes, 20-35 év közötti srácot keresek.
Laci, 58 éves
Társkereső Isaszeg
181 napja tag
Sziasztok Engem Lacinak hívnak, 58 éves vagyok. Budapesten születtem, de leköltöztem Isaszegre családi házba. Velem lakik 25 éves fiam is, aki az életben a helyét keresi. Budapesten dolgozom, gépjármű-vezető gyakorlati oktatóként. Keresem a, jó fej, szintén kedves és intelligens, helyes arcú, jóságos, jószívű, önellátásra is képes, gondoskodást is elfogadni képes, szerethető és szeretni tudó, érzelmes, kulturált és páromat. Kertbarát legyél, mert én is az vagyok. Akarj és szeress fejlődni, tanulni, haladni, légy segítőkész és toleráns, én magam is az vagyok. Számomra fontos az őszinte kapcsolat, hűséges típus vagyok. Nagyon tudok szeretni es törődni másokkal. Szeretem a gyerekeket, egészséges életmódot folytatok, szép házban élek es társat keresek, hogy belakjuk a teret élettel. A barátaim mindig számíthatnak rám. Szeretem az izgalmas szituációkat, az új helyeket, ismeretlen dolgokat. Felfedező típus vagyok, nem bírom az állóvizet, a bezártságot. Nem ismerem a lehetetlent:) Sose változom. Mindig vidám és pozitív életfelfogású voltam (vagyok). Alapvetően laza vagyok. Sosem törekszem a társaság közép- pontjába kerülni, nem vagyok nagy dumás sem, de ha valakivel egy húron pendülünk gyorsan telik az idő. Nem vágyom már nagy dolgokra. Nem szeretem a hazug embereket. Vidám, kiegyensúlyozott, két lábbal a Földön járó férfi vagyok. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Várom, hogy valakihez hozzá bújhassak én is. Jó lenne megtalálni, akivel jól érzem magam, elfogadni egymást, olyannak amilyen :) Hiányzik, hogy hiányozzon :)Amennyiben levelem elnyeri tetszésedet várom válaszodat. Szia Laci
Attila, 62 éves
Társkereső Isaszeg
340 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 51 éves
Társkereső Isaszeg
424 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás isaszegi társkereső nők

Ágnes, 62 éves
Társkereső Isaszeg
305 napja tag
Vidám, optimista leányzó keresi hasonló társát/barátját. Nyitott (nem az egy éjszakákra!) és őszinte vagyok. Az adataim valósak - butaságnak tartom ha valaki mást ír mint ami a valóság. Úgy is hamar kiderül az igazság. Tartós kapcsolatot szeretnék. Olyat, ahol kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás "hozott" életét - hiszen ebben a korban már mindenkinek van valamilyen múltja. Én szeretem az enyémet, nincs szégyellni valóm benne. A profil kép 2018 nyári. 😉 Kérek elérhetőséget, mert nem tudok minden levélre válaszolni - pedig szeretnék.
Krisztina, 57 éves
Társkereső Isaszeg
1262 napja tag
8 év után újra itt! Nem öröm ez számomra, de ez van.Az hogy milyen vagyok? Relatív, de ha jellemeznem kell magam, hát? -egy kicsit őrült,- néha naiv,-néha bölcs. -Néha nőcis,- néha vagány.-néha vidám, -néha szomorú. Mindig őszinte, mindig természetes, örök optimista, ambiciózus, kíváncsi, az életet nem túl komolyan vevő, játékosan szemlélődő, tanulékony lány vagyok. Három éve úgy döntöttem, hogy világgá megyek, így nem tudok gyors találkozást ígérni, de jó lenne ha várna valaki. 2020 májusában térek haza.Nincsenek elvarratlan szálak az életemben, nyitott vagyok, és szeretettel várlak. Ez pedig a kedvencem Hamvastól, életfilozófia: "Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet." Hamvas Béla
Erika, 54 éves
Társkereső Isaszeg
2209 napja tag
elvárt követelmények: szeretet, őszinteség, macskabarát,

Diplomás isaszegi társkereső férfiak

Dávid, 35 éves
Társkereső Isaszeg
75 napja tag
Filmrajongó és filmgyűjtő vagyok (mindent szeretek, sorozatokat is, de a kedvencem a horror), szeretek zenét hallgatni (többféle stílust), olvasni (könyveket - Stephen King a kedvenc íróm, képregényeket), kirándulni, mászkálni vagy csak otthon ülni, imádom az állatokat.
Dániel, 28 éves
Társkereső Isaszeg
99 napja tag
Világ felé nyitott, érdeklődő, egyszerű srác keresi a párját komoly kapcsolat reményében. Egy olyan személyt keresek, akivel egyezik az érdeklődési körünk. Bár mint tudjuk és előfordulhat, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért bárkivel szívesen beszélgetek. Hogy mi is jellemez igazán, ebben segítenek a következő sorok. - Szeretek minden új lehetőséget kihasználni, sosem lehet tudni, hogy mi lesz az eredmény. - Szeretem megérteni, hogy miért és hogyan működnek a dolgok. - Az alkotásnak minden formáját szeretem, ezért a legtöbb dolgot magamnak csinálom. De nem vagyok egy ezermester....még :P. - Motorok, benzingőz, olajszag. Van ennél a kombónál jobb dolog? :) - Túrázás, kirándulás, kalandok. A motoromat hozhatom ugye? :P - A sportnak is nagy híve vagyok. Kedvenceim az evezés, sárkányhajózás, úszás és a kerékpározás, de igen gyakran megfordulok az edzőtermekben is. - Viszont, néha jól esik egy kis nyugalom is. Ezért filmeket, sorozatokat, nyugis estéket illetve a “kockulás”-t is szeretem. Igen, elégé nagy gamer vagyok :P . - További extra: Kicsit konyítok valamit a főzéshez és a sütéshez is, de ha szabad választanom, akkor inkább megsütöm neked a kedvenc süteményedet. Persze, szívesen a kezed alá dolgozok, ha főzőcskézni támadna kedved, mert azt nem fogom tétlenül nézni, hogy a konyhában robotolj egyedül ;).
Laci, 58 éves
Társkereső Isaszeg
181 napja tag
Sziasztok Engem Lacinak hívnak, 58 éves vagyok. Budapesten születtem, de leköltöztem Isaszegre családi házba. Velem lakik 25 éves fiam is, aki az életben a helyét keresi. Budapesten dolgozom, gépjármű-vezető gyakorlati oktatóként. Keresem a, jó fej, szintén kedves és intelligens, helyes arcú, jóságos, jószívű, önellátásra is képes, gondoskodást is elfogadni képes, szerethető és szeretni tudó, érzelmes, kulturált és páromat. Kertbarát legyél, mert én is az vagyok. Akarj és szeress fejlődni, tanulni, haladni, légy segítőkész és toleráns, én magam is az vagyok. Számomra fontos az őszinte kapcsolat, hűséges típus vagyok. Nagyon tudok szeretni es törődni másokkal. Szeretem a gyerekeket, egészséges életmódot folytatok, szép házban élek es társat keresek, hogy belakjuk a teret élettel. A barátaim mindig számíthatnak rám. Szeretem az izgalmas szituációkat, az új helyeket, ismeretlen dolgokat. Felfedező típus vagyok, nem bírom az állóvizet, a bezártságot. Nem ismerem a lehetetlent:) Sose változom. Mindig vidám és pozitív életfelfogású voltam (vagyok). Alapvetően laza vagyok. Sosem törekszem a társaság közép- pontjába kerülni, nem vagyok nagy dumás sem, de ha valakivel egy húron pendülünk gyorsan telik az idő. Nem vágyom már nagy dolgokra. Nem szeretem a hazug embereket. Vidám, kiegyensúlyozott, két lábbal a Földön járó férfi vagyok. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Várom, hogy valakihez hozzá bújhassak én is. Jó lenne megtalálni, akivel jól érzem magam, elfogadni egymást, olyannak amilyen :) Hiányzik, hogy hiányozzon :)Amennyiben levelem elnyeri tetszésedet várom válaszodat. Szia Laci
Máté, 24 éves
Társkereső Isaszeg
219 napja tag
Máté vagyok, türelmesnek, maximalistának, precíznek tartanak. Szabadidőmet szívesen töltöm futással, zene hallgatással, film nézéssel.

Keresztény isaszegi társkereső nők

Éva, 53 éves
Társkereső Isaszeg
422 napja tag
Éva vagyok 155magas átlagos testalkatú.Szeretek sütni főzni.Őszinte megértő társat keresek.40-60 éves korig.
Krisztina, 57 éves
Társkereső Isaszeg
1262 napja tag
8 év után újra itt! Nem öröm ez számomra, de ez van.Az hogy milyen vagyok? Relatív, de ha jellemeznem kell magam, hát? -egy kicsit őrült,- néha naiv,-néha bölcs. -Néha nőcis,- néha vagány.-néha vidám, -néha szomorú. Mindig őszinte, mindig természetes, örök optimista, ambiciózus, kíváncsi, az életet nem túl komolyan vevő, játékosan szemlélődő, tanulékony lány vagyok. Három éve úgy döntöttem, hogy világgá megyek, így nem tudok gyors találkozást ígérni, de jó lenne ha várna valaki. 2020 májusában térek haza.Nincsenek elvarratlan szálak az életemben, nyitott vagyok, és szeretettel várlak. Ez pedig a kedvencem Hamvastól, életfilozófia: "Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet." Hamvas Béla
Erika, 54 éves
Társkereső Isaszeg
2209 napja tag
elvárt követelmények: szeretet, őszinteség, macskabarát,
Andrea , 46 éves
Társkereső Isaszeg
3728 napja tag
Életvidám nő vagyok. Szeretek táncolni, szórakozni. Tudok komoly is lenni, de főbb tulajdonságom a humorságom.

Keresztény isaszegi társkereső férfiak

Zoltán , 60 éves
Társkereső Isaszeg
32 napja tag
Tartós kapcsolatra vágyom az életünk boldogabbá tételére és a közös szabadidő vidám kölcsönös szerelem esetén az eltöltésére.
Zsolt, 35 éves
Társkereső Isaszeg
158 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 54 éves
Társkereső Isaszeg
171 napja tag
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású férfi az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 54 éves, jól szituált férfi vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 176 magas férfi vagyok.A fiatalabb srácokat kedvelem, érzéki, kedves pasinak tartom magam.Humán érdeklődésű, jólelkű férfi vagyok.Hasonló gondolkodású, helyes, 20-35 év közötti srácot keresek.
Máté, 24 éves
Társkereső Isaszeg
219 napja tag
Máté vagyok, türelmesnek, maximalistának, precíznek tartanak. Szabadidőmet szívesen töltöm futással, zene hallgatással, film nézéssel.

Fiatalabb, 30 év alatti isaszegi társkereső nők

Terka, 18 éves
Társkereső Isaszeg
284 napja tag
Magamról csak egy tömör leírást adok, nem hinném, hogy érdemes lenne a különböző belső és külső tulajdonságaimat ecsetelnem. Úgy gondolom, úgyis mindenki egy folyamatosan formálódó, egyedi képet alakít ki a másik emberről az ismerkedés előrehaladtának függvényében. Magamat egy nagyon őszinte, kedves és értelmes embernek tartom, akinek fontos, hogy önmagát minden téren folyamatosan fejlessze. Nap mint nap teszek azért, hogy önmagam legjobb verziója lehessek. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, sporttal, főzéssel és film nézéssel. Alapvetően introvertált típus vagyok,  ezért inkább az otthonülős kategóriába tartozom, de jól esik, hogyha valaki néha kimozdít ebből az idilli környezetből. Kedvelem a tartalmas, mély beszélgetéseket, legyen az akár a társammal kettesben vagy a barátokkal. Komoly, hosszútávó kapcsolatot keresek egy olyan férfival, aki őszinte és intelligens. Nagyon fontos számomra a hűség és az egymás iránt érzett bizalom és megbecsülés.
Éva, 26 éves
Társkereső Isaszeg
459 napja tag
Éva vagyok, 25 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti isaszegi társkereső férfiak

Zotya, 28 éves
Társkereső Isaszeg
51 napja tag
Szia kedves látogató párkapcsolat miatt regisztráltam ide, elég vicces ember vagyok de tudok komoly is lenni ha arról van szó,szeretem a kirándulásokat a jó társaságot és sokat lenni barátokkal.
Dániel, 28 éves
Társkereső Isaszeg
99 napja tag
Világ felé nyitott, érdeklődő, egyszerű srác keresi a párját komoly kapcsolat reményében. Egy olyan személyt keresek, akivel egyezik az érdeklődési körünk. Bár mint tudjuk és előfordulhat, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért bárkivel szívesen beszélgetek. Hogy mi is jellemez igazán, ebben segítenek a következő sorok. - Szeretek minden új lehetőséget kihasználni, sosem lehet tudni, hogy mi lesz az eredmény. - Szeretem megérteni, hogy miért és hogyan működnek a dolgok. - Az alkotásnak minden formáját szeretem, ezért a legtöbb dolgot magamnak csinálom. De nem vagyok egy ezermester....még :P. - Motorok, benzingőz, olajszag. Van ennél a kombónál jobb dolog? :) - Túrázás, kirándulás, kalandok. A motoromat hozhatom ugye? :P - A sportnak is nagy híve vagyok. Kedvenceim az evezés, sárkányhajózás, úszás és a kerékpározás, de igen gyakran megfordulok az edzőtermekben is. - Viszont, néha jól esik egy kis nyugalom is. Ezért filmeket, sorozatokat, nyugis estéket illetve a “kockulás”-t is szeretem. Igen, elégé nagy gamer vagyok :P . - További extra: Kicsit konyítok valamit a főzéshez és a sütéshez is, de ha szabad választanom, akkor inkább megsütöm neked a kedvenc süteményedet. Persze, szívesen a kezed alá dolgozok, ha főzőcskézni támadna kedved, mert azt nem fogom tétlenül nézni, hogy a konyhában robotolj egyedül ;).
Csabi, 25 éves
Társkereső Isaszeg
104 napja tag
Szia, Csabi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András Zsolt, 29 éves
Társkereső Isaszeg
128 napja tag
András Zsolt vagyok, 29 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as isaszegi társkereső nők

Boglárka, 32 éves
Társkereső Isaszeg
258 napja tag
Boglárka vagyok, 31 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as isaszegi társkereső férfiak

Dávid, 35 éves
Társkereső Isaszeg
75 napja tag
Filmrajongó és filmgyűjtő vagyok (mindent szeretek, sorozatokat is, de a kedvencem a horror), szeretek zenét hallgatni (többféle stílust), olvasni (könyveket - Stephen King a kedvenc íróm, képregényeket), kirándulni, mászkálni vagy csak otthon ülni, imádom az állatokat.
István, 30 éves
Társkereső Isaszeg
92 napja tag
István vagyok, 29 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 35 éves
Társkereső Isaszeg
158 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dani, 31 éves
Társkereső Isaszeg
238 napja tag
Sziasztok! Nem vagyok rutinos online párkereső, de szívesen ismerkednék korban hozzám illő lányokkal.

Középkorú isaszegi társkereső nők

Andrea , 46 éves
Társkereső Isaszeg
3728 napja tag
Életvidám nő vagyok. Szeretek táncolni, szórakozni. Tudok komoly is lenni, de főbb tulajdonságom a humorságom.

Középkorú isaszegi társkereső férfiak

Gábor, 44 éves
Társkereső Isaszeg
62 napja tag
Azt a páromat keresem akivel lehet hosszútávon gondolkozni és nem ilyed meg az elköteleződéstöl és család tervezéstől.
István, 44 éves
Társkereső Isaszeg
874 napja tag
Sziaoszinte tartos kapcsolat remenyeben vagyok itt csaladcentrikus vagyok mondhatni jo fej a paromert mindent megteszek ja ahuseg a legfontosabb
Sandor, 43 éves
Társkereső Isaszeg
1105 napja tag
ismerj meg szemelyesen nem banod meg! mert barki irhat barmit vagy a foto nem mond sokat eloben mindenki mas!
Viktor, 42 éves
Társkereső Isaszeg
1174 napja tag
Sziasztok. Egyenlőre csak ismerkednék, de semmi jónak nem vagyok az elrontója. Kicsit pocakos, kopasz 40-es pasi vagyok. Na majd meglátjuk :-)

50 év feletti isaszegi társkereső nők

Ágnes, 62 éves
Társkereső Isaszeg
305 napja tag
Vidám, optimista leányzó keresi hasonló társát/barátját. Nyitott (nem az egy éjszakákra!) és őszinte vagyok. Az adataim valósak - butaságnak tartom ha valaki mást ír mint ami a valóság. Úgy is hamar kiderül az igazság. Tartós kapcsolatot szeretnék. Olyat, ahol kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás "hozott" életét - hiszen ebben a korban már mindenkinek van valamilyen múltja. Én szeretem az enyémet, nincs szégyellni valóm benne. A profil kép 2018 nyári. 😉 Kérek elérhetőséget, mert nem tudok minden levélre válaszolni - pedig szeretnék.
Judit, 59 éves
Társkereső Isaszeg
563 napja tag
158\/65\/58 éves, átlagos külsejű elvált nő vagyok. Isaszegen elek, Pesten dolgozom gyerekapolonokent. Tartós kapcsolatot keresek.

50 év feletti isaszegi társkereső férfiak

József, 66 éves
Társkereső Isaszeg
13 napja tag
József vagyok, 66 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán , 60 éves
Társkereső Isaszeg
32 napja tag
Tartós kapcsolatra vágyom az életünk boldogabbá tételére és a közös szabadidő vidám kölcsönös szerelem esetén az eltöltésére.
Szilárd, 69 éves
Társkereső Isaszeg
166 napja tag
Szilárd vagyok, 68 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 60 éves
Társkereső Isaszeg
313 napja tag
60 éves veseátültetett ffi vagyok. Ápolt inteligens nyugodt természetű. Nyugdíj mellett dolgozom. Szeretnék egy megértő társat akivel közösen, tartalmas nyugodt hétköznapokat és kirándulós hétvégeket tudnánk eltölteni. Minden fontosabb dolgot személyes találkozáskor egy kávé mellett tudunk megbeszélni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (66), Isaszeg Sziasztok! József vagyok, 66 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Boglárka (32), Isaszeg szia Boglárka vagyok, 31 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zotya (28), Isaszeg Elég extrém a külsőm remélem ez nem zavar majd Szia kedves látogató párkapcsolat miatt regisztráltam ide, elég vicces ember vagyok de tudok komoly is lenni ha arról van szó,szeretem a kirándulásokat a jó társaságot és sokat lenni barátokkal.
  • Ágnes (62), Isaszeg Az én poharam mindig félig tele van. A tied? Vidám, optimista leányzó keresi hasonló társát/barátját. Nyitott (nem az egy éjszakákra!) és őszinte vagyok. Az adataim valósak - butaságnak tartom ha valaki mást ír mint ami a valóság. Úgy is hamar kiderül az igazság. Tartós kapcsolatot szeretnék. Olyat, ahol kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás "hozott" életét - hiszen ebben a korban már mindenkinek van valamilyen múltja. Én szeretem az enyémet, nincs szégyellni valóm benne. A profil kép 2018 nyári. 😉 Kérek elérhetőséget, mert nem tudok minden levélre válaszolni - pedig szeretnék.
  • Zoltán (60), Isaszeg Sziasztok! Tartós kapcsolatra vágyom az életünk boldogabbá tételére és a közös szabadidő vidám kölcsönös szerelem esetén az eltöltésére.

Társkeresés Isaszegen

IsaszegIsaszeg

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk