Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Isaszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb isaszegi női társkeresők

Anita (44)
Társkereső Isaszeg
38 napja tag
Erdőjárás, hulahopp, barátok, koncertek, könyvek, pszichológia. Ezek teszik szebbé az életem 🙂 Kérlek csak akkor írj ha komoly kapcsolatot keresel és elmúltál negyven. Tudom, hogy sokan vallják, hogy a szerelemben nem számítanak az évek, de számomra ez fontos. Köszönöm, hogy megérted 🙂
Krisztina (58)
Társkereső Isaszeg
65 napja tag
Örök optimista álmodozó "remete" lány vagyok, aki szeretné megtalálni a szerelmét a hátralévő sok-sok évre. Ha önmagadat már megtaláltad, találj rám is. Elérhetőségre szükségem van, mert nem vagyok előfizető, így ha nem írsz, nem is találkozunk.
Krisztina (38)
Társkereső Isaszeg
264 napja tag
Én egy 4 gyermekes anya vagyok, a legnagyobb 18 a legkisebb 6 éves. 2 éve váltam el, még hosszú távú kapcsolatra nem igazán tudok gondolni. Jelenleg inkább barátkozni és kikapcsolódásra keresek valakit.
Évi (48)
Társkereső Isaszeg
332 napja tag
47 éves, szociális területen dolgozó nő vagyok. Budapesten dolgozom, és egy pest megyei településen lakom. Két fiam van, akik velem élnek. Nem festem magam, nem járok kozmetikushoz. Jogosítványom nincsen, kerékpárral közlekedem. Harcos, küzdő, ambiciózus embernek ismernek. Értékelem a jó humort, és szeretem az értékes tartalmas beszélgetéseket. Szeretem a művészeteket, különösen a zeneművészetet. A klasszikusokat éppúgy, mint a rockzenét, vagy bármi mást! A cigányzenén kívül mindenevő vagyok a zenében. Szabadidőmben zongorázom, társasozom, kirándulok. Szeretek bringázni. Mivel még nem fizettem elő semmilyen csomagra, így senkinek nem tudtam még válaszolni az érdeklődésére. aki eddig írt, így megkérem az érdeklődő urakat, hogy valamilyen e- mail címet adjanak meg, amin keresztül válaszolni tudok. Évi

Éppen online isaszegi társkereső férfiak

Laci (60)
Társkereső Isaszeg
20 perce lépett be
Sziasztok Engem Lacinak hívnak, 60 éves vagyok. Budapesten születtem, de leköltöztem Isaszegre családi házba. Van egy 27 éves fiam is, aki már külön ée Budapesten dolgozom, gépjármű-vezető gyakorlati oktatóként. Keresem a, jó fej, szintén kedves és intelligens, helyes arcú, jóságos, jószívű, önellátásra is képes, gondoskodást is elfogadni képes, szerethető és szeretni tudó, érzelmes, kulturált és páromat. Kertbarát legyél, mert én is az vagyok. Akarj és szeress fejlődni, tanulni, haladni, légy segítőkész és toleráns, én magam is az vagyok. Számomra fontos az őszinte kapcsolat, hűséges típus vagyok. Nagyon tudok szeretni és törődni másokkal. Szeretem a gyerekeket, egészséges életmódot folytatok, szép házban élek es társat keresek, hogy belakjuk a teret élettel. A barátaim mindig számíthatnak rám. Szeretem az izgalmas szituációkat, az új helyeket, ismeretlen dolgokat. Felfedező típus vagyok, nem bírom az állóvizet, a bezártságot. Nem ismerem a lehetetlent:) Sose változom. Mindig vidám és pozitív életfelfogású voltam (vagyok). Alapvetően laza vagyok. Sosem törekszem a társaság közép- pontjába kerülni, nem vagyok nagy dumás sem, de ha valakivel egy húron pendülünk gyorsan telik az idő. Nem vágyom már nagy dolgokra. Nem szeretem a hazug embereket. Vidám, kiegyensúlyozott, két lábbal a Földön járó férfi vagyok. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Várom, hogy valakihez hozzá bújhassak én is. Jó lenne megtalálni, akivel jól érzem magam, elfogadni egymást, olyannak amilyen :) Hiányzik, hogy hiányozzon :)Amennyiben levelem elnyeri tetszésedet várom válaszodat. Szia Laci

Diplomás isaszegi társkereső férfiak

Róbert (38)
Társkereső Isaszeg
Egyetemi diplomás (jog)
Szia, az élet minden területén keresem a szép dolgokat, és főként azokra figyelek! Imádom az életet és megpróbálom élvezni annak minden pillanatát 😀!
Dávid (36)
Társkereső Isaszeg
Főiskolát végzett
Filmrajongó és filmgyűjtő vagyok, szeretek zenét hallgatni (többféle műfajt), könyveket és képregényeket olvasni, utazni, kirándulni, mászkálni vagy csak otthon ülni, imádom az állatokat.
Ervin (75)
Társkereső Isaszeg
Egyetemet végzett
Egy nagyon boldog házasságomnak vetett véget a sors 16 éve. Feleségemet legyőzte a rák, pedig nagyon küzdöttünk az életéért. Szeretném a még hátra lévő életemet egy meghitt, szerető társsal leélni, mert meggyőződésem, hogy az igazi boldogsághoz mindenkinek egy hozzá illő társra van szüksége! Bízom benne, hogy lesz még egy nagy találkozás az életemben. Nagyon nehéz pár szóban bemutatkoznom. Széles az érdeklődési köröm. Szeretek lovagolni, úszni. Érdekel a művészetek szinte minden ága, a történelem és a napi politikai események is. Sokat jártam külföldön, évekig dolgoztam Németországban, de egy percre sem jutott eszembe, hogy hazát cseréljek! Mi egy református család vagyunk és komolyan vesszük nemzeti identitásunkat! Művészetek, zene, stb. vonatkozásában "mindenevő" vagyok. Szeretem a természetet, a lovaglásból már adódik az állatok szeretete... Egy párkapcsolat kialakulásánál nagyon fontosnak tartom, hogy tetszünk egymásnak! Ez az első lépés, de az azonos életfelfogás, világnézet legalább ennyire lényeges, hogy igazi társai lehessünk egymásnak! Hiszek az életünk determináltságában. Egy ideje már keresem azt a hölgyet, akivel még egy boldog párkapcsolatban leélhetnék még nekünk adatott hátralévő éveinket, de sajnos eddig még nem találtunk egymásra! De bennem a remény továbbra is él. Minden esetre bízom benne, hogy előbb-utóbb rátalálunk egymásra, talán éppen ezen a társkeresőn, akiket egymásnak rendelt a Mindenható! Úgy érzem, történnie kell valami nagyszerűnek az életünkben. A kocka el van vetve! E pár szavas bemutatkozásom olvasva, remélem Te is úgy gondold... Ígérem, ha kapok üzeneteket, minden üzenetre igyekszem válaszolni! Sok szeretettel, Ervin
Tamás (43)
Társkereső Isaszeg
Főiskolai diplomás (Közgazdaság)
Sziasztok, érdeklődési kör: sport, utazgatás, wellness, mozi, nyelvtanulás, póker, gokart, strand, tengerpart, kerti sütögetés, filmezés.. stb. Pár extrém dolgot már kipróbáltam & élveztem: kajakozás, parasailing, vitorlázórepülés, helikopter, búvárkodás, zip-lining :) Munkaidőben logisztikával foglalkozom :) 3 nyelven beszélek & továbbiakat tervezek még tanulni

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anita (45), Polgár Szia! Nem kívánok ide írni, inkább pár levélváltás után majd szóban. Elérhetőséget is adj meg, hogy válaszolni tudjak. Szélhámosok, csalók kerüljenek.
  • Gábor (65), Békéscsaba Soha nem késő!!! Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!
  • Karesz (50), Győr Életemnek B oldala forog. Őszinte, nyílt szívű férfi vagyok. Kölcsönös szereteten alapuló, hosszútávú kapcsolat a célom. Nincs hibátlan ember, én sem vagyok az. Néha nincs legközelebb, néha csak most vagy soha van.
  • Melinda (27), Budapest, XI. Sziasztok! Szeretem az angol nyelvet, olvasni, zenét hallgatni és néha sütni. Jegeskávé télen-nyáron jöhet. Régi vágyam egy sarokszekrény tulajdonosává válni és amint lehet ellátogatni egy Dürer kiállításra külföldön, de vevő vagyok más programra is. ;) Keresem azt az embert akivel hosszútávon együtt tudunk kirándulni, utazni és eredeti nyelven filmet nézni. Plusz pont ha te is korán kelő vagy :)
  • Peti (34), Sárszentmihály Írj nekem! Teljesen mindegy, hogy mit írok ide, a többség el sem olvassa, aki kíváncsi rám és szeretne megismerni majd úgyis megkeres!

IsaszegIsaszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk