Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Vecsés

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb vecsési férfi társkeresők

Robi (22)
Társkereső Vecsés
19 napja tag
Hellóbelló Robi vagyok. Egy igazán vicces, kedves srác. Szeretek a szabadban lenni és rajzolni.
Ferenc (48)
Társkereső Vecsés
28 napja tag
Hosszú távú kapcsolat reményében keresnék egy olyan hölgyet, ki tényleg azért szeret aki vagyok. Nincs tele lehetetlenebbnél lehetetlenebb elvárásokkal, mert az mindig megöli a kapcsolatokat. Tud szeretni azért, ha néha dilis vagyok, de azért is ha túl komoly egy-egy pillanatban. Néhány gondolat még hölgyek! Zavar titeket, ha valaki ír nektek egy üzenetet? Vagy annyira fenn hordjátok az orrotokat, hogy még válaszra sem méltó aki nem úgy néz ki mint Brad Pitt? Hidd el, te sem vagy Angelina Jolie! Szerintem az egy alapvető dolog, ha kérdeznek, akkor arra illő válaszolni! Aki meg nem válaszol, hát az... Inkább nem írom le ide. Intelligens ember amúgy is helyén tudja kezelni az elutasítást. Egyébként is, honnan tudod anélkül, hogy beszélnél vele, milyen a személyisége? Lehet egy olyan embert löksz el azzal, hogy semmibe veszed, aki a tenyerén hordozna, aki a csillagokat is lehozná neked. Aki meg akar ismerni téged. Aki tényleg azért szeret, aki te valójában vagy. Nem tudhatod amíg nem ismered őt! S annak, hogy most egyedül vagy, folyamatosan keresgélsz, válogatsz, s igazán meg sem akarod ismerni azt, aki esetleg szimpatikusnak talál, annak súlyos oka van. Soha se másban keresd akkor a hibát! Veled van a baj!
Imre (44)
Társkereső Vecsés
39 napja tag
Nem futó kalandot, hanem egy olyan vidám, talpraesett Hölgyet keresek, akivel boldogan, szeretetben leélhetem a B oldalt. Vannak gyerekeim, és velem is élnek, és pluszban van egy beagle kutyánk is.Nem számít, de eddig csak bográcsban főztem haveroknak, csak húsból. Mostanra már tudok főzeléket is főzni, a google sok mindenben segít. Szeretek jönni, menni, kirándulgatni, de amit igazából szeretek az az összebújás a szeretett NŐvel. Tudom, hogy sokan nem szeretik, jelenleg dohányzom, de bármikor leteszem, ez ne legyen gond. Ha szeretnél gyereket, nem gond, szerintem egy gyereket még bevállalok. Csak a tisztánlátás végett, nem pótanyát keresek, hanem egy megbízható,szeretetteljes Hölgyet.Nagyon tudok szeretni, viszont utálni is, ha megbántanak. Rendezett, stabil egzisztenciával rendelkezem. Nagyjából ilyen vagyok én , egy hűséges bika, tudom hogy a fényképem nem túl szép, nem fogok másikat felrakni. Pussz!
Tamás (30)
Társkereső Vecsés
45 napja tag
Szia! A nevem Tamás. Társasaság kedvelö, jó humorú embernek tartanak a barátaim. Végzettségem folytán ( Terület és Településfejlesztő) egy kedvenc elfoglaltságom a hazai és a külföldi városok felkutatása, megismerése, helyi gasztró élet kipróbálása.Gyengém még a termelői piacok felkutatása. Olyan nőt keresek, akivel jól meg tudom érteni magam, és vevő a humorra. Szeret akár külföldre is utazni. Illetve szereti időnként a spontanaitást.

Fiatalabb, 30 év alatti vecsési társkereső nők

Bea (29)
Társkereső Vecsés
Sok jelzővel illettek már azalatt a néhány év alatt, amióta élek. Az azonban biztos, hogy imádok beszélni, senki nem tud leállítani. Tény, hogy néha idegesítő tudok lenni, mert mindent meg akarok (és tudok :D ) magyarázni, és mindig enyém kell, hogy legyen az utolsó szó. De aki egyszer megismert azok azt mondják megéri :D. De elég összetett személyiség vagyok, úgyhogy ilyen rövidke helyen, nem tudom magam nagyon bemutatni. :)
Tündi (29)
Társkereső Vecsés
Barna haj kék szem, vékony testalkat, Komoly kapcsolatot keresek. Kézi csomagoloként dolgozok
Renáta (29)
Társkereső Vecsés
Sziasztok. Szerintem ez a legnehezebb dolog, saját magadat bemutatni. Mert mindenki úgyis csak a jó tulajdonságait fogja leírni, de azért én megpróbálkozok röviden mindkettővel. Kezdeni is a rosszal kezdem:$ Ha arról van szó nagyon makacs tudok lenni és ez néha nem a legjobb, ezenkívül hirtelen haragú vagyok, de ezek a "besértődések" nem szoktak sokáig tartani. Most nem is tudok több rosszat. Na és akkor jöjjenek a jók:) Barátaim szerint aranyos, vidám és segítőkész vagyok, akire mindig lehet számítani;):) Jelenleg 11es vagyok egy gimnázium reál osztályában:) Jövőre érettségizek, aztán majd biosszal szeretnék tovább tanulni, hogy mi leszek ha nagy leszek azt még nem tudom, de majd idővel kiderül. Szerintem rólam röviden ennyi, ha megszeretnél ismerni, úgyis írni fogsz:) Köszi, hogy elolvastad:) Rencsi

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.
  • Szilvi (50), Debrecen Sziasztok! Van életem. Van munkám. Van egtisztenciám. Van hobbim. Társat keresek szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..
  • Attila (28), Nyíregyháza Sziasztok! Sziasztok! Komoly kapcsolt céljéból vagyok az oldalon, regét nbem fogok irni mert sztem ugyse itt ismersz meg :D Pár szóban magamrol: magabiztos, rendes, jószivü emebrnejk tartom amgam, szeretem a horror és akció filmeket, a kutyusokat! :)) Viszont van ugy hogy hamar megsértódök ezt nem ugy kell venni hogy mindenen, csak vannak bizonyos szavak amiket nem szeretek, mint másnál is ugye. :)) De általában nincs velem gond! :) Ha bövebben szeretnél tudni dolgokat, nyugotan irj mindenkinek szivesen válaszolok! :)) UI: Nem vagyok Elöfizető igy bárki aki levelet küldenne, adjon legyenszives elérhetőséget (facebook, telefonszám stb.), mert akkor nem tudjuk elérni egymást! köszi :))) Köszi, hogy elolvastad legyen szép napod/estéd! :)
  • Kati (78), Cegléd Soha nem késő Találj rám, szorítsd idős kezem és legyünk boldogok

VecsésVecsés

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk