Társkereső Jászberény

Legújabb jászberényi női társkeresők

Évi, 35 éves
Társkereső Jászberény
6 napja tag
Két végletes énem van: a finom,nőies,magassarkús bújós és a határozott,céltudatos,aki hamar feltalálja magát ha kell:)Közte nincs semmi.Nem vagyok átlagos :)
Anetta, 42 éves
Társkereső Jászberény
11 napja tag
"Legyen időd a boldogságra! Az idő nem gyorsforgalmi út a bölcső és a koporsó között, hanem parkolóhely a Nap alatt!"
Éva, 55 éves
Társkereső Jászberény
24 napja tag
Nyugodt kiegyensúlyozott párom kerresem hasonló korban..nem vagyok előfizető ezért elérhetőséget irj ha fel szeretnéd velem venni a kapcsolatot
Györgyi, 47 éves
Társkereső Jászberény
44 napja tag
Szia, Györgyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb jászberényi férfi társkeresők

Tamás, 39 éves
Társkereső Jászberény
3 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 50 éves
Társkereső Jászberény
10 napja tag
Sziasztok egyenlőre alkalmi partnert keresek ami esetleg más is lehet majd!
Zètèny, 41 éves
Társkereső Jászberény
14 napja tag
Fèl ève egyedül àlló vagyok egy hosszú kapcsolat utàn.
Bence, 26 éves
Társkereső Jászberény
14 napja tag
Üdv minden csajszinak! Azért vagyok itt hogy találjak végre egy olyan lányt akivel hosszú távon lehet tervezni és akiben megtalálhatom végre önmagam. Egy teljesen átlagos jó kedélyű embernek tartom magam. Teljesen magamat adom minden téren denismerj meg.

Éppen online jászberényi társkereső nők

Szilvia, 47 éves
Társkereső Jászberény
25 perce lépett be
Sziasztok! Normális értékrenddel rendelkező egyedülálló nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Olyan férfi személyében szeretném megtalálni a társamat, aki kellő érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik. Aki mellett nőnek érezhetem magam. Szeretném, ha kellő mennyiségű minőségi időt tudnánk szentelni egymásnak. Szeretek kirándulni, színházba, moziba, kiállításokra járni. Nem vagyok előfizető. Megköszönöm az üzeneteket, de itt nem tudok rájuk válaszolni. Ha kapok email elérhetőséget, szívesen válaszolok.
Katalin, 56 éves
Társkereső Jászberény
2 órája lépett be
Vigkedélyü,mindenre nyitott vagyok.Mindent szeretek ami az élet szép oldalához tartozik.

Éppen online jászberényi társkereső férfiak

Tamás, 40 éves
Társkereső Jászberény
4 órája lépett be
Facebook-, ill. Instagram-sztorit velem nem lehet eladni, a fodrásznál, Tescóban stb. velem nem lehet villogni. Nincs autóm, szeretek futni, gyalogolni, kerékpározni, kertészkedni. Tanultam svédmasszázst; sajnos ritkán van időm gyakorolni ezt a szép, segítő tevékenységet. Szeretek olvasni szépirodalmi alkotásokat, publicisztikai szövegeket. Érdekel a néptánc, népi kultúra, a zene (dobolok, férfikarban énekelek), a sport világa (szurkolok a kedvenc kosárcsapatomnak, de a súlyzóim sem csak porosodnak). Írni is szoktam: jelent már meg írásom amatőr szerzőknek szánt antológiában, helytörténeti cikket is publikáltam már, de többször kértek már meg köszöntők, alkalomra szánt szövegek írására is - és az énekkaromnak is írtam már dalszöveget. A fotózás, videózás is foglalkoztat: iskolai Youtube-csatornát is hoztam már létre. Kétszer többedmagammal házi bort is készítettem, a végeredményt dicsérték. :) Szóval lehet, nem én vagyok az, akivel a barátnők, kollégák előtt lehet kérkedni, de ha szeretsz jókat nevetni, értelmesen beszélgetni, talán megérek egy próbát.
Zsolt, 55 éves
Társkereső Jászberény
2 órája lépett be
Az időnk, mint vágtató vadlovak suhannak át az élet végtelen sztyeppéin." Ha ezt ismered, máris van, egy közös pontunk. :) Nem vagyok tökéletes, de tökéletlen sem. Nehéz közületek választani. Adott egy kép, ebből jön egy érzés. A sors dönti el, hogy kinek írok. Ha tetszik a lapod kedvencnek jelöllek. Kérlek, ha segíteni szeretnél a sorsnak akkor jelölj vissza, mert a pozitív visszacsatolás nekem is jól esik és ráadásul, nem futok felesleges köröket. Tapasztalat, már a szememnek sem hihetek, semmi sem az, aminek látszik. Elhiszem én, hogy az átváltoztatjuk szalonban készült képek, varázslatosak, de az nem a valóságot tükrözi. A fotó csak egy alap, láttam szépet, ami élőben mégsem, és láttam olyat, hogy csak élőben hordozta a szikrát. Azt gondolom, hogy két levélváltás után, a személyes találkozás a döntő, más tevékenység csak az időrablás. Tudok írni, jól kommunikálok, esetleg vicces is lehetek, de a kölcsönös szikra nem ezen múlik. Az majd jön. Ha benne vagy, én benne lennék egy „kávézásban”. „Az a baj, hogy azt hiszed, van időd. Buddha” És nem eszek meg senkit, tök nyugodt pasi vagyok.
László, 46 éves
Társkereső Jászberény
2 órája lépett be
Szia! Te össze tudnád foglalni az életed 1000 karakterben? Igen, akkor ne olvasd tovább!:-) A válaszod nem és az életed nem csak kérdőjelekből áll, akkor már megérte rám kattintanod. Hm..szavakban nehéz leírni egy életet, ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor Ismerj meg! Szép napot! :-)

Diplomás jászberényi társkereső nők

Virág, 48 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
Szia, Virág vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 38 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dóri, 38 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
Szia, Dóri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dóra, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek!

Diplomás jászberényi társkereső férfiak

Peti, 45 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (Idegenforgalom)
Kedves Látogató! Egy életvidám, optimista, a céljait folyamatosan szem előtt tartó srácnak tartom magam. Szilárd jellemvonások (nem véletlenül kaptam a nevem), konzervatív értékrend jellemez, valamint az élet dolgait illetően a hagyományostól teljesen eltérő megközelítés (mindent egy kicsit más szemszögből szemlélek, mint általában az emberek). Szép, tartalmas életem van, amelyet azonban szeretnék teljessé tenni, és megosztani egy hozzám illő Nővel. Köszönöm, hogy időt szántál a profilom megtekintésére. Ui: nem vagyok előfizető, kérlek, adj elérhetőséget, amennyiben szimpatikusnak találsz! Köszönöm.
Peti, 35 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (Informatika)
Szia Kedves Látogató! :) Keresem párom tartós kapcsolatra! Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor írj nekem nyugodtan! :) \"Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam. Hogy honnan jöttem, hogy merre tartok én. Úgyis hazugság lesz minden egyes szóban. Mert aki nem ismer, az nem is lát belém. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. De igaz vagyok és soha el nem felejtem, hogy mit tanított az életről apám. Lehet, hogy elkövettem jó néhány hibát, kaptam már eleget a sorstól, tanultam a jóból, a rosszból.\"
Zsolt, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
Morgós, kedves, szeretethianyos, szeretni akaró és szeretni tudó, aktív de kellően nyugis.A NŐT NŐNEK tekintő csupa nagybetűvel FÉRFI.
Janos, 30 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett
Szia, Janos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény jászberényi társkereső nők

Erika, 59 éves
Társkereső Jászberény
hivő: református (nem gyakorlom)
Erika vagyok, 58 éves, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anikó, 48 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus
Mit is írhatnék...? Elvált vagyok! Nemigazán szép és nemis igazán csinos de szerethető!
Szili, 56 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású
Elvált, egyedül élőként keresem a másik felem. Itt elérhető vagyok: *moderálva*
Timi, 44 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus
Szia, Timi vagyok. 43 éves. van 3 gyermekem.Ápolónőként dolgozok.szeretem a kihívásokat (szeretem élni az életet)élet vidám ,alkalmazkodó nyugodt kisé hóbortos embernek tartom magam.

Keresztény jászberényi társkereső férfiak

Attila, 29 éves
Társkereső Jászberény
vallása: református
Bárkivel ismerkedem egy mosolygós és kedves nővel szeretnék lehet idősebb vagy fiatalabb. Őszinte és megbízható, hűséges, jószívű férfi vagyok. Szeretek főzni, filmet és sorozatot nézni, kimozdulni otthonról. Olyan társat keresek aki intelligens, türelmes, képes megbízni a másikba és nem hisztis. ;)Legyen kedves nő és boldog, mosolygós. Őszinte és megbízható, hűséges, romantikus.
Gábor, 41 éves
Társkereső Jászberény
hivő: római katolikus
Gábor vagyok, 41 éves. Szimpatikus társam keresem !!!
Viktor, 43 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású
Viktor vagyok, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 44 éves
Társkereső Jászberény
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Átlagostól eltérő,vidámságot,humort,természetet,utazást kedvelő férfi vagyok,aki szeret vacsorázni járni! Önmagára és környezetére igényes,becsületes férfinak tartom magam. Hasonló értékekkel rendelkező,nőies Nőt keresek életem, hátralévő részéhez! Hozd ki belőlem a legjobbat,és hidd el, jól jársz velem!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső nők

Petra, 28 éves
Társkereső Jászberény
Petra vagyok, 27 éves, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anett, 22 éves
Társkereső Jászberény
Anett vagyok, 20 éves, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső férfiak

Matyi, 27 éves
Társkereső Jászberény
Szabad időmben, szívesen sétálok, utazgatok. Olvasni szoktam még. Komoly kapcsolat céljából jöttem ide.
Roland, 18 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gergő, 27 éves
Társkereső Jászberény
Gergő vagyok, 26 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabi, 19 éves
Társkereső Jászberény
Sziasztok szeretek filmezni kis sport zene hallgatás meg együtt romantikus film

30-as jászberényi társkereső nők

Judit , 34 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 39 éves
Társkereső Jászberény
Kicsit romantikus vagyok , mert szeretek álmodozni . Kicsit őrült vagyok , mert valóra is vàltom őket .Szerelmes, mertnagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú , mert csalódtam már. És kicsit erős ,mert talpra tudok állni .
Andi, 35 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andi, 31 éves
Társkereső Jászberény
Őszinte,céltudatos,megbízható,vidám.De!Írni lehet bármit...ismerj meg! :D

30-as jászberényi társkereső férfiak

Gabor, 35 éves
Társkereső Jászberény
Gabor vagyok, 34 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 35 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 36 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 31 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú jászberényi társkereső nők

Ildikó, 47 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zara, 49 éves
Társkereső Jászberény
Zara vagyok, 48 éves, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Móni, 48 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Móni vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Noémi, 45 éves
Társkereső Jászberény
Szia!44 éves elvállt nő vagyok,szélhámosak kerűljenek csak őszinte komoly kapcsolat érdekel.

Középkorú jászberényi társkereső férfiak

Attila, 41 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mátyás, 42 éves
Társkereső Jászberény
Mátyás vagyok, 42 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 49 éves
Társkereső Jászberény
Egyedülálló férfi vagyok, két gyermeket nevelek (13 éves lány, 19 éves fiú). Rendőri vezetőként dolgozom.
Áron, 42 éves
Társkereső Jászberény
Áron vagyok, 42 éves, lakhelyem Jászberény. Szeretnék ismerkedni korban hozzám illő hölgyekkel, emiatt regisztráltam be ide is... Persze nem L’art pour l’art, a célom komoly kapcsolat kialakítása. A hosszantartó levelezés helyett a személyes, hagyományos randit preferálom. Csak ott derül ki, megvan-e a kémia, vonzódás, pezsgés, vagy sem :) Általában azt mondják rólam, hogy nem illeszkedek bele a mai trendi, divatirányzat "sziamizu" "hogyvagy" "mitkereselitt" szentháromság által határolt birodalomba, ezért ha szívecskézel engem, és a külsőd alapján érzem azt a valamit, azt a pluszt, és megvan a "good vibes" érzés, akkor számíts arra, hogy egy hosszú, tartalmas, helyesírásilag megfelelő, összetett mondatokból álló levelet kapsz válaszul :) Kicsit szkeptikus vagyok az online társkeresőkkel kapcsolatban, de az esélyt meg kell adnom, így kérlek, nézd el, hogy a profilom kissé felületesen van kitöltve. Ha nem vagy előfizetéses, de szívecskét kapok Tőled, akkor nagyon szívesen adok email / Facebook elérhetőséget :)

50 év feletti jászberényi társkereső nők

Rozika, 71 éves
Társkereső Jászberény
Egyedül élek,keresem a társam aki megismerkedne velem,találkozáskor mindent megbeszélünk !!
Erzsike, 65 éves
Társkereső Jászberény
Nyugdíjas vagyok, de még aktívan dolgozom, mint könyvelő. A személyes találkozásban hiszek.
Terez, 59 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Terez vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rozika, 71 éves
Társkereső Jászberény
Én egy művelt intelligens nő vagyok egyedül élek,özvegy vagyok nem a városban külterületen,vagyis tanyán .Nem foglalkozom sem jószággal,sem növény termesztéssel a nyugdíjamból élek. Aktív dolgozó voltam,olyan baráti társat keresek akivel nem össze költözni szeretnék,de látogatni egymást,közös programokat csinálni,üdülés,utazás,színház stb !!Nem dohányzó és csak társasági ivó legyen,én egyiket sem űzöm !!Az első ismerkedést találkozással szervezzük meg !! Köszönöm !! Mivel nem vagyok prémium elő fizető erre a címre írhattok mindre válaszolok *moderálva*

50 év feletti jászberényi társkereső férfiak

Árpád, 80 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Árpád vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
mihály, 61 éves
Társkereső Jászberény
Komoly kapcsolatra keresek korombeli hölgyet.Magamról,vidám jó humorú független férfi vagyok.
Károly, 63 éves
Társkereső Jászberény
Károly vagyok, 63 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 70 éves
Társkereső Jászberény
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!

Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

JászberényJászberény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk