Társkereső Ecséd

Legújabb ecsédi női társkeresők

Magdolna, 52 éves
Társkereső Ecséd
54 napja tag
Szia, Magdolna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdolna, 52 éves
Társkereső Ecséd
239 napja tag
Ismerj meg Mondhatok itt bármit Rock zenét szeretem de vevő vagyok bármilyen jó zenére Kirándulni, utazni imadok Grill parti barátokkal jöhet töménytelen mennyiségben
Zsuzsa, 50 éves
Társkereső Ecséd
705 napja tag
Zsuzsa vagyok, 49 éves. Társam keresem Ecséd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb ecsédi férfi társkeresők

Karoly, 33 éves
Társkereső Ecséd
20 napja tag
Karoly vagyok, 33 éves. Társam keresem Ecséd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 18 éves
Társkereső Ecséd
44 napja tag
Sziasztok 18 éves vagyok, párom keresem egy hosszú távú kapcsolatra mert már nem bírom a magányt. Szeretem az állatokak van egy kutyám, rendszeresen sétálunk amikor csak időm engedi.
Ricsi, 34 éves
Társkereső Ecséd
164 napja tag
Ricsi vagyok, 33 éves, lakhelyem Ecséd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ricsi, 26 éves
Társkereső Ecséd
262 napja tag
Ricsi vagyok, 25 éves. Társam keresem Ecséd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás ecsédi társkereső férfiak

Róbert, 44 éves
Társkereső Ecséd
Egyetemet végzett
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 36 éves
Társkereső Ecséd
Főiskolát végzett
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény ecsédi társkereső férfiak

Kálmán, 47 éves
Társkereső Ecséd
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Németországban dolgozok külső homlokzati szerelő vagyok.
László, 50 éves
Társkereső Ecséd
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szeretetre vágyó hölgyet keresek.Aki el tud fogadni amilyen vagyok.Nem vagyok előfizető.Email.cimem.*moderálva*

30-as ecsédi társkereső férfiak

Laci, 30 éves
Társkereső Ecséd
sziasztok kedves lányok komoly kapcsolatot keresek !

Középkorú ecsédi társkereső férfiak

Laci, 42 éves
Társkereső Ecséd
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 49 éves
Társkereső Ecséd
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 45 éves
Társkereső Ecséd
Nincs semmim...csak a szívem és a lelkem , de ezeket neked adhatom , ha kéred ! (Nem tudok írni,írj!!!)

50 év feletti ecsédi társkereső férfiak

József, 59 éves
Társkereső Ecséd
József vagyok, 58 éves, lakhelyem Ecséd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
  • Norbert (37), Budapest, VI. komoly kapcsolatot keresek komoly kapcsolatot keresek ha tedszem irj bàtran !

Társkeresés Ecséden

EcsédEcséd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk