Társkereső Sződliget

Legújabb sződligeti női társkeresők

Aida, 17 éves
Társkereső Sződliget
129 napja tag
Szia, Aida vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsébet, 71 éves
Társkereső Sződliget
491 napja tag
Bár már 70 éves vagyok és két éve özvegy, úgy gondoltam nem adom fel! Állìtolag 10 évvel fiatalabbnak látszom. Tavalyi tanévben még tanitottam. Olyan társat keresek aki hisz még egy őszinte , harmonikus kapcsolatban. Szeretem a zene minden ágát, olvasni , kirándulni , sportolni, utazni. A művészetek is az életem reszei. A tánc a szorakozás a jo társaság is fontos része az életemnek. Csaladszerető es békés komoly társat keresek. Egyedül élek .De szerencsére felnőtt gyermekeim és 2 unokám is boldoggá tesz.Ha Te is ilyen társra vágysz, jelentkezz !
Viki, 24 éves
Társkereső Sződliget
701 napja tag
Viki vagyok, 23 éves, lakhelyem Sződliget. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 53 éves
Társkereső Sződliget
776 napja tag
Szia, Andrea vagyok! Ha érdekellek jelölj kedvencnek ha visszajelöllek légyszíves írj elérhetőséget a leveledbe, mert nem vagyok előfizető és nem tudok itt válaszolni a levelekre. Köszönöm szépen. :)

Legújabb sződligeti férfi társkeresők

Robert, 41 éves
Társkereső Sződliget
5 napja tag
Szia, Robert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gergő, 29 éves
Társkereső Sződliget
69 napja tag
Pozitivan gondolkodó ember vagyok. Imádok beszélni, humorizálni ha kell komoly is vagyok. Mindenre nyitott életvidám férfinak tartom magamat. Szeretem az utazást, túrázást, filmeket, sportolást, művészetet, strandon napozást Szívesen járok moziba, színházba és kedvelem az éjszakába nyúló eszmecseréket. Gyengém a jó kávé, a kortárs dráma és persze a szebbik nem.
Janos, 59 éves
Társkereső Sződliget
74 napja tag
Vill ipari Technikus.Most egy Nemzetközi könyvelőiroda Tarsugyvezetoje.
György, 66 éves
Társkereső Sződliget
199 napja tag
György vagyok, 66 éves, lakhelyem Sződliget. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás sződligeti társkereső férfiak

Zoli, 30 éves
Társkereső Sződliget
Főiskolát végzett
Én egy viszonylag vékony srác vagyok. Földhöz ragadt egyszerű felfogású. Megvetem a trágár viselkedést és az oda nem illő megnyilvánulást. Barátkozni, csevegni vagyok itt, de akár több is lehet helyzettől adódóan.
Erik, 52 éves
Társkereső Sződliget
Egyetemet végzett
Éppen fél évszázados, sportos férfi vagyok, panaszra különösebb okom nincs. Ott élek, ahol mindig is szerettem volna (Dunakanyar), azzal foglalkozom, amit szeretek csinálni (a cégeimet is a hobbijaim köré építettem fel: kutyák és motorok = nagy kutyák és nagy motorok vesznek körül, szeretném, ha ezek maradnának a későbbiekben is), egzisztenciális problémáim nincsenek. Sok emberrel találkozom minden nap, az ismerkedésekre kevés lehetőségem van, az estéim azonban magányosak egy ideje. Ez nem egy olyan állapot, amin feltétlenül változtatni kell és nem is ragaszkodom ahhoz, hogy ez mindenképpen változzon. Imádom azonban a szép és értelmes nőket, szeretném megtalálni azt, akiért van értelme esténként hazaérni. Nincsenek nagy igényeim: kellemes külsőre, hasonló preferenciákra, szimpátiára és empátiára vágyom.

Keresztény sződligeti társkereső nők

Ágnes, 50 éves
Társkereső Sződliget
hivő: római katolikus
Időnként szerény,van amikor vihánc.Imádom a zenét, imádok koncertre járni.Imádok alkotni. Goblein,könyvirás,stb. S keresem a boldogságot, 1 igazi herceg személyében!SOS!!!!!

Keresztény sződligeti társkereső férfiak

Dávid, 42 éves
Társkereső Sződliget
hite: római katolikus (nem hiszek benne)
Randizni szeretnék Pest megyében.
Imre, 52 éves
Társkereső Sződliget
hite: római katolikus (alkalmanként)
MegértjükegymástSzeretem a jókedvű hölgyeket legyenek határozatak.
Csaba, 37 éves
Társkereső Sződliget
hivő: római katolikus
Mint a mottómban is leírtam számomra nem létezik a lehetettlen. Mindent megpróbálok, kipróbálok bármi is legyen az, mert ha nem igy teszek akkor öregkoromban bánni fogom, hogy miért nem tettem, miért nem csináltama. Ha kudarc is az is építő jellegű lesz. Csak az opzimizmus jellemző rám minden téren. A pesszimisták maradjanak a sötétt oldalon. 🙂

Középkorú sződligeti társkereső férfiak

gábor, 47 éves
Társkereső Sződliget
Szia, gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 48 éves
Társkereső Sződliget
Sziasztok! Éljük az életet ne menjünk el mellette. Egy rendkívül optimista, vidám emberke vagyok. Társat keresek, akiben van humor, szeret kirándulni, színházba járni, táncolni, vacsorához együtt meginni egy pohár bort és szereti ha szeretik!

50 év feletti sződligeti társkereső férfiak

József, 64 éves
Társkereső Sződliget
Most nem tudok sokat írni,minden szerintem az első látás után alakul ki.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Miklós (34), Nagykanizsa A természet az emberi természetet is felemeli. Nagykanizsán élek és dolgozok. Sok időt töltök a természetben, mert a hobbim a fotózás. Türelmes, őszinte és kitartó ember vagyok. Nem iszom, nem dohányzom. 186 cm magassággal áldott meg a sors. Komoly kapcsolatot szeretnék és keresem társam, aki szeret a természetben tartózkodni. Ha szimpatikus vagyok kérlek, hogy keress meg máshol, mert itt csak akkor látnálak, ha előfizetnék. Fotós oldalamat is megtalálod a legelterjedtebb közösségi oldalon.
  • István (43), Pécel Sziasztok! \"férfiú\" komoly holtomiglan társat keres... többit személyesen...
  • Norbi (28), Szolnok Sziasztok! Keresem párom, akivel jókat tudunk beszélgetni, nagyokat sétálni, és sokat nevetni.
  • Anikó (44), Siófok Üdv a Balaton mellől! Szeretnék új ismeretségeket kötni. Vannak gyerekeim (iskolások), saját életem, szóval nem érek rá mindig, de a szabadidőmet szívesen megosztanám mással, és jó lenne, ha lekaszálná a füvet a hátsó udvarban. Na jó, ez csak vicc volt. Fontos számomra ez egészséges életmód. Elég mobil vagyok, de azért mondjuk Békéscsaba már durva. Hozzám hasonló aktív, fiatalos társat keresek. Hobbi: kirándulás, kertészkedés, főzés
  • Zsuzsanna (64), Budapest, II. Csodák mindig lehetnek? Természet, természetesség, kultúra, kulturáltság, humor, önirónia, bizalom, őszinteség fontos számomra.

Társkeresés Sződligeten

SződligetSződliget

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk