Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Bika
április 21. – május 21.
Föld jegy. Szeret is minden földi jót, amit csak adhat számára az élet. A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. Igazi ínyenc, imádja a finom ételeket és italokat, rá igazán találó a mondás, miszerint a hasán keresztül lehet megfogni… Bár kissé lusta típus és sokszor a másiktól várja el, hogy lépéseket tegyen a szerelemben és a párkapcsolatban, tüzes szerető, akinek számít a testi-lelki harmónia. Szereti mindennek megadni a módját, így a szexnek is – a szexuális élet egyébként is kiemelkedően fontos számára. Leginkább akkor élvezi a szexet, ha nemcsak testiség, de érzelmi kötődés is társul hozzá. Rosszul viseli a változatosságot, de szeret ismerkedni, barátkozni, és szereti az érdekes embereket, a heves érzelmeket. Sok benne a kettősség, mert mindezek ellenére inkább konzervatív, hagyománytisztelő, mintsem szabadelvű. Ő maga megbízható típus, de másokat – a nagy barátkozás ellenére – csak nehezen és lassan enged igazán közel magához. Ám ha egyszer valaki a szívéig ér, örökre ott marad. Makacs és dacos tud lenni, de nagy türelme van és nem haragtartó típus. Arra viszont számítani kell, hogy nem könnyű vele az anyagi javakon osztozkodni, és nem árt észben tartani, hogy a Bika nehezen bocsájtja meg a hűtlenséget. A Bika annál inkább szeret valakit, minél jobban érzi, hogy megbízhat benne.
Pozitívumok
 • könnyen barátkozó
 • biztonság- és állandóság kereső
 • takarékos
 • szereti élvezni az életet
 • türelmes
 • megbízható
Negatívumok
 • lassan mozduló, kényelmes
 • szereti, ha kiszolgálják
 • birtokló típus
 • dacos és sértődékeny
 • önfejű
 • anyagias

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Szűz augusztus 24. – szeptember 23.
Íme, egy szép, egymáshoz illő pár. Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük...
Bak december 22. – január 20.
Nagyon tudják szeretni egymást, ami nem csoda, hiszen azonos „körbe” tartoznak: mindketten föld jegyűek. Szerelmük olyan szilárd lehet, mint a beton...

Bika csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Bika + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nagyon tudják szeretni egymást, ami nem csoda, hiszen azonos „körbe” tartoznak: mindketten föld jegyűek. Szerelmük olyan szilárd lehet, mint a beton. Lelki rokonai egymásnak: okosak és beosztóak, egyikőjükre sem jellemző a felelőtlen költekezés. A Bak külső személőként nézve nagyon józan, hideg és kemény tud lenni, mintha egy vastag jégpáncéllal védné érzéseit. A Bika azon kevesek közé tartozik, aki képes leolvasztani ezt a jégpáncélt. A Bak kevés embert enged közel magához, de akit megszeret, azt sokáig és mélyen szereti – ez is egy közös pont kettőjük között, hiszen a Bikáknál is lassan alakul ki a kötődés, de akit egyszer a szívükbe zárnak, az ott is marad. A Bika mindezek ellenére mégis jóval nyitottabb és barátkozóbb természetű a Bakoknál, akiknek ez sokat segíthet. Ami feszültség kialakulhat közöttük, az a Bak munkamániássága lehet. Egy esetleges megcsalás nem valószínű, hogy fenyegetné kapcsolatukat, ám ha mégis megtörténik, vége a bizalomnak.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Bika + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a két jegyet alapvetően ellentétesre kódolták az égiek. A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A Bika nem szereti a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket, illetve az érzelmi hullámzást. A Nyilas ráadásul tüzes természetével szeret mindenkihez közel kerülni, kedves és közvetlen, ám a Bika hajlamos a birtoklásra, emiatt várhatóak köztük a féltékenységi rohamok. A Nyilas nem érti és nem is veszi jó szívvel, hogy a Bika ki szeretné sajátítani magának, a Bika pedig azt nem érti, miért nem elégszik meg vele a Nyilas. Nem a legtökéletesebb párosítás…

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Bika + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez itt a mindent felperzselő, hatalmas szerelem részlege. Pillanatok alatt tartós egymásra találás lehet kettőjük szerelméből, mert a féktelen veszekedések ellenére szeretik és értékelik egymást. A Skorpió kisugárzása szinte mágnesként hat a Bikára, akiben ideális partnert lát szenvedélyes természetének kibontakoztatására. A Skorpió erős és féltékeny természetű, ez pedig először imponál a Bikának, aki szerelme megerősítését látja a féltésben, ám egy idő után már terhes lehet mindez. A Skorpiónak vigyáznia kell, hogy féken tudja tartani magát, a Bikának pedig nem árt egy kis rugalmasság. Alapvetően minden esélyük megvan ahhoz, hogy egy ideális kapcsolatban éljenek egymással.

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Bika + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Tessék, itt van a furcsa pár! Ennek a szerelemnek csak a művészetek vagy a szépség iránti érdeklődés lehet az alapja. Hosszú távon kiderül, hogy nem illenek össze, a Bika nehezen alkalmazkodik, a Mérleg pedig túl igényes hozzá. A Bika megszerzi, a Mérleg elkölti a pénzt. A Mérleg vonzódik a Bika határozottságához, de szerinte lehetne rugalmasabb. A Mérleg könnyedségét, ingadozó és mérlegelő jellemét a Bika sokszor nem tudja megérteni. Ugyanakkor közös pontot jelent számukra, hogy mindketten vonzódnak a szépséghez és a jó dolgokhoz, valamint az otthoni harmónia megteremtéséhez.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Bika + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Íme, egy szép, egymáshoz illő pár. Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük. Bár különböző a temperamentumuk (a Szűz sürgölődő, intézkedő típus és ezt elvárja a párjától is, ám a Bika kényelmes és lusta hozzá képest), a szexuális életük nagyon mozgalmas, ami mindkettőjük számára meghatározó jelentőséggel bír. A Szűznek tetszik a Bika szilárd biztonságot árasztó lénye, a Bikának pedig imponál a Szűz mindig ugrásra kész természete. Nagyon szeretnek együtt lenni, pedig akadnak súrlódások közöttük. A Bikát idegesítheti, hogy a Szűz rengeteget beszél, és ha balul sül el valami, a Bikát hibáztatja érte, a Szüzet pedig ugyancsak bosszanthatja, hogy a Bika imád lustálkodni. Mégis összecsiszolódnak és tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Bika + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Bár a szexuális étvágyuk hasonló, mégis két különböző személyiségről van szó, ezért párkapcsolatuk nem túl harmonikus és nem túl tartós. Büszkék egymásra, de mindketten túl dominánsak, főleg az Oroszlán, aki ráadásul sokkal nagyvonalúbb életet él a spórolós Bikánál, ez pedig sok összetűzéshez vezethet kettőjük között. Ráadásul az Oroszlán imádja, ha körülrajongják és ha hódíthat, ez pedig sokszor rosszul esik és nincs kedvére a Bikának, aki nem csupán egy újabb trófea akar lenni az Oroszlán szentélyében.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (41) Ráckeve
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Bika + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Gyakori és sikeres párkapcsolat - nem véletlenül. Két fontos kapcsolódási pont köti össze őket: a szexualitás fontossága és a vágy a házi tűzhely és biztos támasz után. A gondoskodó, családcentrikus és érzelemdús Rák képes arra, hogy meleg, szeretetteljes otthont teremtsen a Bikának. Meghitt pillanatokat tölthetnek együtt otthon, szinte ki sem kell mozdulniuk a lakásból ahhoz, hogy jól érezzék magukat. További közös pont a kapcsolatukban, hogy nem szeretnek „virágról virágra szállni”, hűségesek szerelmükhöz és ha megtalálják a másikban azt, akire vágynak, nem teszik kockára egy futó kalandért. Azonban türelmesnek kell lenniük, mert lassan alakulnak ki a szoros érzelmek közöttük.

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Andrea (54) Budapest, XIV.
Ne szeress bele egy olyan nőbe, aki olvas, egy nőbe, aki túl sokat érez, egy nőbe aki ír... Ne szeress bele egy tanult, tájékozott, varázslatos nőbe: olyanba, aki gondolkodik, aki tudja, mit tud, aki biztos önmagában. Ne szeress bele egy olyan nőbe, aki nevet vagy sír szeretkezve, tud repülni mert tudja, hogyan kell a lelkét hússá változtatni; pláne olyan nőbe ne, amelyik szereti a költészetet (ők a legveszélyesebbek), vagy fél órát tölt azzal, hogy egy festményen gondolkodik, és nem tud zene nélkül élni. Ne szeress bele egy olyan nőbe, aki érdeklődik a közélet iránt, lázadó és felháborítja az igazságtalanság. Ne szeress bele olyan nőbe, aki attól gyönyörű hogy mer önmaga lenni, mindegy milyenek az arcvonásai vagy a testének íve. Ne szeress bele egy olyan nőbe, aki sugárzó, élettel teli és tiszta. Ne akarj szerelmes lenni egy ilyen nőbe. Mert amikor egy ilyen nőbe beleszeretsz, akár veled marad, akár szeret, akár nem, egy ilyen nőből soha nem térsz vissza. És én mégis várom, hogy valaki belém szeressen…. Ami érdekel: utazások (preferáltan tengerpart), városi túrák, autók, lakberendezés, színház, koncertek, kertészkedés, úszás, bringázás, olvasás, közösségi munka. Kifejezetten nem szeretek főzni, ez van - :) de szerepel a szeretetnyelvemben, erőt veszek magamon és megcsinálom neked a kedvenc madártejedet, vagy ha beteg vagy akkor garantáltan beállítok hozzád egy bödön húslevessel. Ui: egy fricskát elrejtettem az adataim között, aki megtalálja, kiérdemelt egy színes hangszórót, személyes átvétellel.:) ui2: Mindenkinek igyekszem válaszolni, ha én kereslek meg hirtelen felindulásból, kérlek tisztelj meg egy válasszal, akkor is ha az elutasító. Előre is köszönöm. ui3: nyílván nem kétezervalamennyi óta díszelgek itt :) csak volt egy elfeledett (hibernált) regisztrációm amit tavaly frissítettem fel.

Bika + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a szerelem nehéz feladat elé állítja a jelölteket. Az Ikrek férfi képtelen sokáig egyazon nőt szeretni, házasságon kívül gyakorlatilag minden elképzelhető közöttük. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Sporthasonlattal élve a Bika inkább hosszútávfutó a kapcsolatok idejét nézve, míg az Ikrek rövidtávú pályán mozognak. A Bikának fontos a hűség, az Ikrek hajlamos a félrelépésre. A Bika az Ikrek mellett nem érezheti - a számára oly fontos - biztonságban és állandóságban magát. Mindketten tudnak szenvedélyesek lenni, de a Bika szenvedélye lassabban bontakozik ki, ám tartósabb, mint az Ikreké, akiket állandóan vonz az újdonság varázsa, szeretnek mozgásban, lendületben maradni, ami a kényelmes Bikáknak nem esik annyira jól.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Bika + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez egy igen szép párosítás, mert gyakorlatilag egymás tükörképe a két Bika. Éppen ezért, vagyis tulajdonságaik hasonlósága miatt vagy telitalálat ez a kapcsolat, vagy tökéletes baklövés – attól függően, mennyire tudják saját gyengeségeiket és erősségeiket a másikban ugyanúgy elviselni. Mégis inkább pozitív ez a párosítás, mintsem negatív, hiszen ugyanarra vágynak: biztonságra, meghitt fészekre, kellemesen eltöltött órákra – és sok jó szexre. Az is biztos, hogy ha két Bika a konyhába kerül, abból csak jó dolog sülhet ki, éppen ezért szuper randis program lehet számukra egy-egy közös sütés-főzés, de gyakorlatilag minden, ami élvezetekkel kapcsolatos… A kapcsolat buktatója a túlzott egyhangúság lehet hosszútávon.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Bika + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két élvezeteknek hódoló és a szenvedélyt szerető jegyről van szó (a szexben mindketten erős étvágyúak), ám mégsem gyakori párosítás. Sok dologban hasonlóak, valahogy mégis nehezen indul a párkapcsolat. Az impulzív, lendületes, aktív életet élő Kos és az óvatos, takarékos, kicsit lusta, de kitartó Bika közötti szerelem kezdetben nagyon izgalmas lehet, de hosszú távon nem alkotják a legideálisabb párt. Ami miatt összekerülhetnek, az a szexualitás, az érzékiség és a gyönyörök keresése. Mindketten mesteri fokon tudják élvezni az életet és amíg ez összeköti őket, addig jól elvannak együtt, ám egy ponton túl már kevés lesz. Jó tanács lehet számukra, hogy a Kos hagyja saját tempójában élni a Bikát és ne kényszerítse folyton változásokra, míg a Bika próbálja meg szabadabban kezelni a kapcsolatukat és ne kösse magához a függetlenségre vágyó Kost.

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Bika + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Szép, romantikus és tartós szerelem szövődhet köztük, annak ellenére, hogy nem a legjobban egymáshoz passzoló jegyekről van szó. Bár nem a tökéletes párost alkotják, kapcsolatuk mégis hosszú távú és ideális lehet, mert az ő esetükben az ellentétek erősíthetik egymást. A Halak az egyik legérzékenyebb és fantáziadúsabb jegy, könnyen és gyorsan alkalmazkodik bárkihez és bármihez, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs saját személyisége és véleménye. Titokzatossága és fantáziája könnyen és hamar rabul ejti a Bikát, ráadásul mindketten szeretik az állandó, stabil és megbízható dolgokat az életükben, a „változatosság gyönyörködtet” elvét csak mértékkel vallják. Ami gondot jelenthet kapcsolatukban, az két dolog. Az egyik, hogy a Bika szexuálisan jóval intenzívebb jegy, túlfűtöttnek tűnik a Halakhoz képest. A másik, hogy míg a Halaknak szükségük van egy kis noszogatásra, bíztatásra, a Bika kissé lusta ehhez. A Halak szeretik, ha a másik fél a kezdeményező, szeretik, ha ámulatba ejtik és elvarázsolják őket, a Bika viszont jóval kényelmesebb attól, hogy ezt állandó jelleggel megtegye. Ha mindezt át tudják hidalni, életre szóló kapcsolat lehet az övéké. A Halaknak jól jöhet a Bika határozottsága és gyakorlatiasságára, cserébe sok gyengédséget és dédelgetést adnak.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Bika + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két roppant intelligens jegy, mégsem férnek meg egymás mellett. Ha létrejön közöttük a szerelem, akkor az az „ellentétek vonzzák egymást” jeligén működhet. A Bika magabiztos és őszinte természete eleinte tetszik a Vízöntőnek, aki azonban könnyen kiismeri párját és unalmassá válik számára hosszútávon. A Vízöntők meghódításához eredeti udvarlás szükséges, a Bika pedig kissé lusta ehhez. A Vízöntő szereti az izgalmakat, a változatosságot, a Bika viszont az állandóságban érzi magát otthon és biztonságban, ezért nem is tud teljesen megbízni a Vízöntőben. Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt. Ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó, kapcsolatuk nemcsak problémás, de rövidtávú is.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk