Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Szekszárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás szekszárdi társkereső nők

Marika (66)
Társkereső Szekszárd
Egyetemi diplomás (matematika-fizika)
Intelligens, őszinte társra vágyom, akivel utazni, fürdeni, táncolni szeretnék még. Romantikus, zenét, színházat kedvelő nő vagyok. Mások szerint jó humorú és könnyen alkalmazkodó Mária vagyok. Jól főzök.
Barbara (49)
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett
Kedves Urak! Itt szeretném jelezni, hogy nem vagyok előfizető, így válaszolni senkinek nem tudok. Vidám természetű kedves, vicces vidéki hölgy vagyok annak minden előnyével és hátrányával. Eme jellemvonásomon nem szeretnék változtatni! Nem mászok hegyet, sem falat. Biciklivel ön és közveszélyes vagyok így kerékpározók csak saját felelősségre .... jelöljenek. Kitakart tartalmú képeket nem kérek és nem küldök. A többit majd személyesen!
Eszter (45)
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett
Eszter vagyok, 44 éves. Társam keresem Szekszárd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rozál (60)
Társkereső Szekszárd
Főiskolai diplomás (művészet)
Ismerkednék , beszélgetnék, aztán majd kiderül, hogy merre tovább. Ha szeretnél megismerni egy inteligens, határozott, kulturált független, rendezett anyagiakkal élő, független nőt, aki nyitott a mai világra, ugyanakkor szereti a hagyományos női szerepet is, de azt is ha egy férfi kedves , előzékeny a nőhöz, vagyis társ a szó legnemesebb értelmében, akkor írj és ismerkedjünk meg.

Diplomás szekszárdi társkereső férfiak

Nándor (80)
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett
Nem vagyok előfizető telefonon elérhetsz,ha megadod a sajátodat 80éves önálló nyugdijas,vagyok kedves koromhoz illő hölgyet keresek Szekszárd környékén.*moderálva*
Gábor (43)
Társkereső Szekszárd
Egyetemet végzett
Nos, kíváncsi vagyok. :) Szeretném elhinni, hogy van valaki aki pontosan azt keresi, ami én. :) Csodák nincsenek, csak tenni akarás és tisztelet. Nem vagyok különleges, éppen csak annyira, amennyire más annak láthat. Nem vagyok magas, inkább csak átlagos, akár csak humorom. 😀 Olykor szentimentális, olykor egy játékos gyermeki.😀 Persze tudok komoly és megfontolt lenni. Ha nem hiszed, hát itt vagyok! 🙂
Gábor (34)
Társkereső Szekszárd
Főiskolai diplomás (Építőmérnök)
Szia! Úgy gondolom számodra ideális férfi lehetek, mivel… Olyan férfi vagyok, aki hűséges, kitartó, de legfőképp olyan, aki a párjával együtt szeret társaságba járni. Szeretek biztos pont lenni a párom életében és szeretném, ha együtt érnénk el a közösen kitűzött célokat. Szeretek főzni és alap ételeket finoman el is tudok készíteni. Általában több nézőpontból végig gondolok egy problémát, ezzel igyekszem megfontoltan a lehető legjobb megoldást találni a problémákra. Az építő kritikát jól fogadom, nem zavar ha kritika ér, sőt, sokszor segít visszatérni, vagy éppen rátérni a helyes ösvényre. Stabil munkahelyem van, melyet szeretek, így boldogan megyek haza, tehát sokkal könnyebben fel tudlak oldani egy nehéz nap után. Igyekszem mindig odafigyelni másokra, ha tanácsot kérnek, akkor pedig szívesen segítek. Kedvenc hobbim a barkácsolás, melyben megtanultam hogy javítsam meg a házkörüli dolgokat, de emellett imádok még pingpongozni, ami a mozgás ellenére feltölt energiával.
István (44)
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett
István vagyok, 43 éves. Társam keresem Szekszárd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szekszárdi társkereső nők

Darinka (47)
Társkereső Szekszárd
Ha akarsz velem találkozni, akkor fogsz! Ha mégsem találkoznánk, akkor nem akartad igazán.
Eva (41)
Társkereső Szekszárd
Van egy 9 éves lányom. Szeretek sportolni, túrázni, utazni, olvasni. Vannak barátaim, ezért nem írogatni szeretnék itt.
Laura (46)
Társkereső Szekszárd
Ápolónő vagyok Bécsben dolgozom,olyan férfiak jelenkezeset várom aki nyitott a tavkapcsolatra, és nem probléma ha 3 hetet távol vagyok tőle, gyereket nem szeretnék és nincs, olyan férfi jelenkezeset várom akinek felnőtt gyereke esetleg gyerekei vannak.,rendezett anyagi körülmények között él. Független, egyedülálló nincs előfizetésem egyenlőre, valamilyen elérhetőséget kérlek adjátok, akiket kedvencem ék jelölök szívesen megismerkednék velük, köszönöm
Viki (48)
Társkereső Szekszárd
"Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenség fokozatai léteznek. Miért van így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg a társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonainkkal - megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek akik vagyunk - akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk tudni, hogy egyáltalán mit keresünk.  Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az "igazit". Azt akire szeretettel nézünk, miközben azt gondoljuk: "pontosan ilyen problémát akarok magamnak!". Én meg fogom találni ezt az embert, az én tökéletes tökéletlenemet!" :) (Andrew Boyd) A remény nem optimizmus. Nem meggyőződés, hogy valami jól fog végződni, hanem bizonyosság, hogy valaminek értelme van, függetlenül attól, hogy hogyan végződik. Václav Havel

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (55), Veresegyház Egyedülálló, elvált diplomás, hagyományos értékeket valló férfiként keresem társamat, aki kulturális programokban, kirándulásokon, utazásokon szívesen velem tartana
  • Zita (34), Budapest, XXII. Zita vagyok, 34 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyedül nevelem 2 kislányom. Ha ez zavaró tényező, ne is fecséreljük egymás idejét!
  • Erik (40), Szlovákia Hello sokat töltöm az időt autóban,zenében nőltem föl,zongorán játszom, szeretem az értelmes szép és intelligens nőket!
  • Joci (58), Fót Joci vagyok, 58 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! *moderálva* 😉😉😉
  • Andi (36), Szentes Életvidám, jólelkű csajszi vagyok aki egy sportos, jó humorú és megbizható fiatalembert keres. Imádok rajzolni, túrázni, kondyzni. Érdekel még: Mozi, kiadós séták.

TárskeresésSzekszárdon

Szekszárd „Budapest óta a legszebb fekvésű táj” – de nem csak Széchenyi István gondolta így, hanem az itt megforduló turisták és a környék lakói is.

Ha Szekszárdon ejtitek meg az első randit, sok-sok program közül válogathattok, ám mivel olyan gyönyörű területen fekszik, inkább szabadtéri helyszíneket érdemes meglátogatnotok.

Ha a városban indultok egy kellemes sétára, látogassatok el a Munkácsy úton található Mézeskalács Múzeumba. Az itt élő Petrits család már 1825 óta foglalkozik mézeskalács készítéssel, 2003-ban pedig megnyitották „Mézédes Emlékeink” című mézeskalácsos, gyertyaöntő és cukorkakésztő múzeumukat. Ha végignéztétek a szebbnél szebb darabokat, lepd meg partneredet egy gyönyörű mézeskalács szívvel, hogy örökemlék maradjon ez a nap.

Érdemes felsétálni a Bartina hegyen található Kálvária kilátóhoz is, ahonnan mesés panoráma nyílik a városra, sőt szép időben még Paks és Baja magasabb épületei is kivehetők a távolban. A domboldalon körbe-körbe szőlősorok sorakoznak, ami jól idézi a borvidék hangulatát. Itt található a város egyik jelképe, a Szőlőszobor.

Ha Szekszárd, akkor bor! Ez a vidék Magyarország legősibb bortermelő területe, a szőlőűvelés hagyományai egészen a rámai korig visszanyúlnak. Látogassatok el az Istifán-gödre pincesorhoz. Ez a város egyetlen megmaradt pincesora, itt betérhettek a Ribling-pincébe, ami 150 éves múltra tekint vissza. A városban egyébként többtíz borászat működik, amik közül szabadon választhatjátok ki a nektek legszimpatikusabbat. Egy dologban biztosak lehettek: rossz bort egyikben sem fogtok találni.

Ha szerettek sétálni, végigjárhatjátok Szekszárd pincéit. Érdemes a kék jelzésen elkezdenetek, például a Babits-háznál. Útközben érdemes megnézni a Remete-kápolnát, de az útvonalat követve elhaladtok majd a Csatári-völgy bejárata előtt és a Gyűszű-völgy alatt is.

Természetesen más túraútvonalak is vannak a környéken, kedvelt közülük a Sötét-völgy nevezető Sötétvölgy Kakas környékén található, a kék keresztel jelölt úton haladva bebarangolhatjátok a területet. Ide eljöhettek biciklivel is, hisz az útvonal picit hosszabb az előznél.

Szintén remek randihelyszín lehet a Gemenc, ami az őstermészet egyik hazai szimbóluma. A terület 35 kilométer hosszan húzódik a Duna mentén, és sok helyen egy vízi őserdőhöz hasonlít. A Gemenci Kirándulóközpont a terület Szekszárdhoz legközelebb eső része, itt kedvetekre andaloghattok a sűrű lombok közt. AZ erdőben egyénileg, szervezetten, gyalog, biciklivel, sőt akár kisvasúttal, hajóval, katamaránnal, kenuval vagy lovaskocsival is megcsodálhatjátok.

Végigsétálhattok a Benedek-szurdik tanösvényen, amin a Benedek-völgyön vezet át a Cserhát-tetőre, ahonnan gyönyörű kilátás tárul majd elétek a túra végén.

Jó időben klassz program lehet a Szálkai tónál ejtőzni. Itt nagyokat sétálhattok, de akár meg is mártózhattok a tó vizében. A kialakított strandon gyakran találkozhattok rendezvényekkel, de sokan az esküvőjüket is itt tartják, olya szép, meghitt és romantikus a tó és környéke.

A kávé szerelmeseinek kötelező állomás A Kávé Háza. Isteni kávékülönlegességeket kóstolhattok itt, hisz csak a legkiválóbb alapanyagokat használják a tulajdonosok. Nem hiába kapta meg az Év Kávéháza címet 2011-ben és 2012-ben is. A Kávé Házában gyakran rendeznek tematikus napokat, olykor francia napot, vagy éppen macaron napot.

Egy jól sikerült randi végén akár egy szerelemlakatot is elhelyezhettek a 12 éves lakatfalon, hogy örökké emlékezzetek erre a tökéletes randira.

Viszont nem mindenkinek sikerül ilyen szuperül a találkozója. Akarsz egy jót nevetni? Nézz szét a felhasználóink által beküldött elcseszett randik közt!

SzekszárdSzekszárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk