Társkereső Dusnok

Legújabb dusnoki női társkeresők

Sara, 71 éves
Társkereső Dusnok
122 napja tag
Eletvidam ,pozitivgondolkodasu NÖ vagyok, Koromat büszken vallalom ,ket labbal a Földön jarok.
Edit, 40 éves
Társkereső Dusnok
134 napja tag
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” – Ernest Hemingway Nem leszek előfizetője az oldalnak, ha úgy gondolod, írj egy e-mail címet, ott válaszolok minden levélre. Köszönöm.
Zsuzsanna, 32 éves
Társkereső Dusnok
297 napja tag
Sziaztok rólam csak anyit kedves homoros öszinte csajszi vagyok.imädom a természetet
Beáta, 38 éves
Társkereső Dusnok
639 napja tag
Beáta vagyok, 37 éves. Társam keresem Dusnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb dusnoki férfi társkeresők

János, 22 éves
Társkereső Dusnok
106 napja tag
A hang, amely beszél hozzád a fejedben, miközben olvasod ezt, nem ugyanaz, amelyet akkor hallasz, ha beszélek hozzád, és még nem is az, amelyiket én hallom, miközben ezt írom!
Roland, 17 éves
Társkereső Dusnok
224 napja tag
Nem tudom mit kéne ide írnom, szeretek filmezni, sorozatozni, zenét hallgatni és kosarazni. Számomra nem sokat jelent a külső, de a molettebb, ducibb lányok előnyben vannak :)
Roland, 17 éves
Társkereső Dusnok
227 napja tag
Roland vagyok, 17 éves, kedvenc elfoglaltságaim a sorozat/filmnézés, zenehallgatás és a kosárlabda. Viszonylag kicsit nehezen kezdek el új emberekkel beszélgetni, de könnyen feloldódom egy beszélgetésben. További adataimat lent találod, és ha esetleg megtetszik ez a sokminden rólam, akkor vedd fel velem a kapcsolatot valamelyiken az alábbiak közül: *moderálva* Legyen szép napod :)
Gábor, 20 éves
Társkereső Dusnok
359 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény dusnoki társkereső nők

Kati, 56 éves
Társkereső Dusnok
hite: római katolikus
Házias,családcentrikus,szorgalma vagyok.Szeretek társaságba járni!De nem szeretek a középpontba lenni.Hüséges káros szenvedélyektől mentes párom keresem.

Középkorú dusnoki társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Dusnok
Még nem tudom mit írjak ide. Ha kiváncsi vagy rám, úgy is beszélünk😀
Mihály, 41 éves
Társkereső Dusnok
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 44 éves
Társkereső Dusnok
Zsolt vagyok, 42 éves. Társam keresem Dusnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 43 éves
Társkereső Dusnok
Szia én egy átlagos vidéki srác vagyok ismerkedni szeretnék de bármiben benne vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (47), Pécs Őszinteség, szenvedély, hűség, kölcsönös tisztelet Nagyon sportos aktív életet élek. Két felnőtt fiam van akik 18 és 23 évesek. Szeretek kirándulni, de a városnézés sem áll távol tőlem........és sok mndent szeretek és sok mindent nem. A többit szerintem személyesen ha érdekesnek és szimpatikusnak találsz. Négy éve váltam el és magam mögött hagyva a múltat készen állok egy új, komoly, játszmáktól mentes ŐSZINTE kapcsolatra. A gyerekeim velem élnek, de nem anyát keresek nekik! Írhatnék még magamról, de úgy gondolom ez nem helyettesíti a beszélgetést majd ezt követően a személyes találkozót, ami végülis mindent eldönt. Ha nincs meg az a bizonos szikra kémia vagy nevezze mindenki aminek akarja, akkor az itt leírtak csak üres szavak lesznek. Olyan társat keresek aki nyílt őszinte, de ugyanakkor szenvedélyesen tud szeretni és ugyanezt várja el tőlem!
  • Norbert (42), Kecskemét Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek.
  • Sziszi (27), Miskolc Sziasztok! Hali. Nem párt keresek! :) Egy esetlegesen jó Emberi/Baráti kapcsolatra vevő embert aki akár lány vagy fiú is lehet :) Néha sokkal többet jelent ha valakivel megtudod beszélni a dolgokat mint állandó kapcsolati frusztrációban élni :) Írj ha szeretnél egy Barátot :D
  • Regina (53), Csobánka I don't do drugs, I am drugs (Salvador Dalí) Hozzám türelem kell, megértés és magabiztosság, mert én is biztos vagyok magamban. Nem állok szóba vírustagadókkal és autokratákkal. Mélyen hiszek a vallásszabadságban és a PC-ben, és abban, hogy mindenki maga dönt arról, neki mi a család. Egyszerre vagyok ragaszkodó és bizalmatlan, bizalmas és kételkedő. Keress meg, ha elég felnőtt vagy mindehhez!
  • Gabi (40), Veszprém Minden értelmet nyer egyszer... Őszinte, szenvedélyes tartós kapcsolatot keresek...ha többet szeretnél tudni írj nekem...

Társkeresés Dusnokon

DusnokDusnok

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk