Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tompa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb tompai férfi társkeresők

Bálint (18)
Társkereső Tompa
31 órája tag
Bálint vagyok, 18 éves, lakhelyem Tompa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Martin (20)
Társkereső Tompa
12 napja tag
Szia, Martin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila (32)
Társkereső Tompa
363 napja tag
Bemutatkozásnak csak pár mondatot írok, a többit majd személyesen megbeszéljük. 😉 Határozott személyiségnek tartom magam, mindig vannak terveim, céljaim, mindig van egy dolog amit el szeretnék érni, és azért küzdök. Soha nem szoktam feladni, persze volt már ebből pofára esés, de túl éltem, és itt vagyok! Szeretem a humoros helyzeteket, de ha komolyságról van szó akkor az is én vagyok. A munkám az időm elég nagy részét kitölti (mint szinte mindenkinek aki dolgozik a mai világban), de ettől függetlenül nagyon fontosan tartom hogy sok időt töltsek azokkal akik számomra nagyon fontosak, legyen minőségi idő. Optimista és maximalista embernek tartom magam! Fontos a jókedv és a vidámság! Szeretem a szépet, a jó beszélgetéseket, a sportokat, a motorozást, a vizet, a csodás tájakat, utazásokat, sok mindent :) Ha ez a pár mondat alapján szimpatikus vagyok, írj bátran és ismerkedjünk 🙂
Dávid (23)
Társkereső Tompa
915 napja tag
Sziasztok be külsőleg ítéljetek meg hanem utána ha meg ismertél.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

TompaTompa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk