Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kiskunmajsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kiskunmajsai női társkeresők

Franciska (69)
Társkereső Kiskunmajsa
6 napja tag
Pár mondatban bemutatkozom 😃 , azért nem tettem meg hamarabb , mivel nem tudtam maradok - e itt , vagy sem ! A maradásom oka ......most már látom vannak itt hasonló cipőben járó keresők is, mint én ! Talán ebben a korban már nem a nagy ŐT várjuk és nem is házasságra , hosszú , tartós együttélésre vágyunk … inkább egy olyan társra , barátra aki hasonló habitussal , mentalitással és teherbírással rendelkezik , megélt éveibe még nem keseredett még bele és még vágyik új élményekre , tartalmas beszélgetésekre , kisebb túrákra , gyalog vagy akár kerékpáron is.... élvezni tudja a kellemes társaságot … az életet ! Én már a “SZÉP “ koromat élem 69 évesen és nem érzem még tehernek a mindennapokat sem , az ünnepeket is szeretem , van szép családom ….soha nem unatkozom 😃 és mégis néha valami hiányzik ! Lehet …van itt valaki , aki hasonlóra vágyik 🤗 ? Ha többet is megszeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki (35)
Társkereső Kiskunmajsa
8 napja tag
Niki vagyok, 35 éves. Társam keresem Kiskunmajsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilona (49)
Társkereső Kiskunmajsa
18 napja tag
Ilona vagyok, 49 éves, lakhelyem Kiskunmajsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati (47)
Társkereső Kiskunmajsa
43 napja tag
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

KiskunmajsaKiskunmajsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk