Társkereső Szentes

Legújabb szentesi női társkeresők

Virág, 18 éves
Társkereső Szentes
25 napja tag
Szeretek festeni rajzolni és imádom a zenét.Anyukámmal élek apám elhagyott minket van egy kutyám két macskám és két hörcsögöm imádom őket meg a természetet.Őszinte hűséges védelmező típus vagyok szeretek hülyéskedni másokat megnevettetni vagy boldoggá tenni.Olyan társat keresek aki kedves vicces nem nagyképű nem gondol sokat magáról kicsit szégyenlős őszinte és hűséges típus és szereti a természetet meg az állatokat.
Zsuzsanna, 43 éves
Társkereső Szentes
39 napja tag
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 40 éves
Társkereső Szentes
46 napja tag
Jelölj kedvencnek, írj ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Aniko, 52 éves
Társkereső Szentes
69 napja tag
Aniko vagyok, 52 éves, lakhelyem Szentes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb szentesi férfi társkeresők

Máté, 21 éves
Társkereső Szentes
28 órája tag
Szia, Máté vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 25 éves
Társkereső Szentes
8 napja tag
Krisztián vagyok, 25 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 44 éves
Társkereső Szentes
26 napja tag
Egyszerű srác keresi lelki társát, 30-45 éves korig Szentes és környékéről Gyermek előny.
Berényi, 39 éves
Társkereső Szentes
27 napja tag
Ismerj meg utánna alkos véleményt!!!

Éppen online szentesi társkereső nők

Tünde, 46 éves
Társkereső Szentes
33 perce lépett be
Szia, Tünde vagyok. Ha szeretnèl többet megtudni rólam adj meg valamilyen elèrhetősèget. Csongrád megyèből, Szentesről ismerkedem elsősorban, komoly párkapcsolat keresèse cèljából.
Ilona, 64 éves
Társkereső Szentes
3 órája lépett be
Egy mások által csinosnak, szépnek és izgalmasnak tartott nőnek tudom magamat, akinek a társ, a férfi olyan módon való kényeztetése nem cél, hanem állandó adottság, ami Őt igazán boldoggá teszi. Úgy és akkor, olyan mértékben, ahogyan Ő ezt a legjobban szereti, igényli. Mint írtam nem célom, hanem egy belőlem jövő késztetés ez, de természetesen én is ugyanezekre az élményekre vágyom, amelyek közösek kell, hogy legyenek. Ez a lehetséges, reménybeli összhang egy valóban csodás kapcsolat alapját képezheti. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik az ismerkedés következő szintjére való továbblépés... Kinek-kinek mást jelent ez, számomra legfontosabb az intelligencia, a kedvesség és kisebb fontossággal bír a külső, de egy alapvető vonzalom szükséges. És még kicsit kiemelve: amit én nyújtani szeretek egy férfi részére, az azt hiszem az átlagosnál sokkal különlegesebb, sokrétűbb és izgalmasabb... Mindent, amihez sok fantázia szükséges, nagyon szeretek. Például a gasztronómia, igazi, művészi szinten. És sok más is, de most egyet szeretnék kicsit kiemelni: valami miatt azt érzem, hogy olyan érdekes, égi és földi, mennyei izgalmakat és érzéseket tudok egy férfinak átnyújtani, és előcsalogatni Belőle, amit talán mások sohasem... Régebben úgy hiszem, kevéssé lettem volna én is képes ilyen erős és mély érzelmekre és izgalmas lehetőségekre... Ugyanis, ha - egy számomra igazán kedves férfi megfogja a kezemet - én igazi Angyallá változom és viszem Őt magammal fel a felhők fölé és a csillagok közé... Ehhez természetesen az Ő odaadó kedvessége is szükségeltetik... De amit cserébe megkaphat... A sportolás, - különböző "sportágakban", de csak a magam építésére és szépítésére - és egy speciális és különleges arctorna is régóta az életem része... A későbbiekben egy cég vezetését kell majd átvennünk, amiben esetleg segíthet is, aki úgy érzi... Természetesen nem mindenképpen, a kedves támogatás is sokat jelent...

Éppen online szentesi társkereső férfiak

Imre, 55 éves
Társkereső Szentes
2 órája lépett be
Imre vagyok, 54 éves, lakhelyem Szentes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béla, 46 éves
Társkereső Szentes
23 perce lépett be
Béla vagyok, 45 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 57 éves
Társkereső Szentes
20 perce lépett be
Keresem életem részét, valódi társam aki elfogad olyannak amilyen vagyok és nem akar mindenáron megváltoztatni. Kölcsönösen szeretjük egymást hibáinkkal erényeinkkel, legalább olyan őrült mint én. Szeretni és szeretve lenni, csókolni, és élni , élni....

Diplomás szentesi társkereső nők

Györgyi , 57 éves
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
Szia, Györgyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Teodora, 40 éves
Társkereső Szentes
Egyetemet végzett
Szia, Teodora vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Viktória, 43 éves
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
42 èves vagyok! Van egy 11 èves kislányom! Egèszsègügyben dolgozok. Imádok zenèthallgatni, táncolni, barátaimmal együtt lenni!
Marcsi, 52 éves
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
Kedves, barátságos, jókedvű, sportos, családszerető nő vagyok. Kérlek írd meg az e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljak.

Diplomás szentesi társkereső férfiak

Gábor, 36 éves
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
Határozott elképzeléseim vannak, hogy milyen egy jó kapcsolat és melyek azok a sajátosságokat, amik nélkülözhetetlenek hozzá. Keresem azt, aki hozzám hasonló módon ossza ezeket a tulajdonságokat. Mik ezek? Ha úgy alakul, akkor majd elmondom! A személyes találkozók híve vagyok, kanapéról sem lehet futóversenyt nyerni. Rugalmasnak érzem magam a távolság terén manapság elég jó a közösségi közlekedés is.
Gábor, 52 éves
Társkereső Szentes
PhD végzettségű
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 56 éves
Társkereső Szentes
Főiskolai diplomás (Külker)
Őszinte társat baràtot,keresek,aki,megért szeretetet ad és kap . Szereti a természetet,àllatokat. Megfogja a kezem,nem szégyenl.Engedi,hogy nőként szerethessem,mindenek felett.Ne bàntson emiatt. El lehet menni vele sétalni,koncertre,bàrhovà Borzasztó ovatossà tett az élet. Csak emailre tudok reagàlni! Legalàbb egy esélyt adjunk,egymàsnak.
Laci, 43 éves
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
Kedves, melegszívű, mosolygós társat keresek. :-)

Keresztény szentesi társkereső nők

Bernadett, 22 éves
Társkereső Szentes
hivő: református
Sziasztok 21 éves vagyok van 3 pici gyermekem aki velem is és az apjával Is él közösen neveljük felváltva Szentesen élek dolgozok sportolók És a többi időm a gyerekeimmel töltöm :)
Edit, 58 éves
Társkereső Szentes
római katolikus vallású (alkalmanként)
Keresem azon társam, aki nyitott egy biztos alapokon ( egymás megismerésén alapuló ) kapcsolatra, mint én. Akivel közös élményeket gyűjthetünk ( mint pl. kirándulások, séták, szinház, mozi, cukrászda, fürdők, közös beszélgetések, baráti összejövetelek :-) ) Hiszen vallom, hogy ezeket a programokat megosztva hozzánk közel állokkal még teljesebben élhetjük át magát az élményt. Számomra igen fontosak a belső pozítiv tulajdonságok, a hasonló értékrend, a humor és természetesen ehhez társul a kölcsönös szimpátia az első találkozásnál. Innentól indul számomra a közös út lehetősége. Amennyiben hasonlóak a Te elképzeléseid várom leveled. Üdv, Edit
Alexandra, 32 éves
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Alexandra vagyok, 30 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ági, 52 éves
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
175 cm.magas molett testalkatú 49 éves elvált, pozitîv gondolkodàsú, életvidàm nő vagyok. Középfokú végzettséggel rendelkezem, 14 éves fiam és 18 éves lányom velem élnek. Szeretek úszni, kirándulni, olvasni és barátokkal közös programokat szervezni. Már csak egy társ hiányzik aki mellett teljes boldogságban élhetnék...

Keresztény szentesi társkereső férfiak

Tamás, 43 éves
Társkereső Szentes
református vallású
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 53 éves
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Zoli vagyok, 53 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
peter, 44 éves
Társkereső Szentes
református vallású
Szia, peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 19 éves
Társkereső Szentes
hite: református (nem hiszek benne)
Szeretek sétálni filmet nézni. Jelenleg másod szakmát tanulok.

Fiatalabb, 30 év alatti szentesi társkereső nők

Anikó, 29 éves
Társkereső Szentes
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kitti, 19 éves
Társkereső Szentes
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 18 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 167 cm magas nőt? Ez vagyok én!
Ramóna, 23 éves
Társkereső Szentes
sziasztok szeretek filmet nézni sorozatozni zenét halgatni
Fanni, 24 éves
Társkereső Szentes
Fanni vagyok, 22 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti szentesi társkereső férfiak

László, 24 éves
Társkereső Szentes
Közvetlen,beszélgetés kedvelő,őszint egyén vagyok.
Zsolt, 25 éves
Társkereső Szentes
Kedves, őszinte embernek tartom magam akit nehéz lehangolni. Igyekszek mindenhez pozitívan viszonyulni és kihasználni az élet adta lehetőségeket. Ha egy érdekes, életvidám társat keresel jelezz nyugodtan, hiszen én is ezért vagyok itt.
Bence, 20 éves
Társkereső Szentes
Végzős faipari technikus vagyok, ebből kifolyólag szeretek alkotni, legyen szó akár tervezésről, kivitelezésről, illetve az informatika is közel áll hozzám.Elég széleskörű az érdeklődési köröm.Olyan lányt keresek, akivel megértjük egymást, aki szereti a kalandokat, és tudja élvezni az életet. :)
Laci, 17 éves
Társkereső Szentes
Szabad időmben csavargok focizok hülyülök ès règ volt komoly kapcsolatom:\'(

30-as szentesi társkereső nők

Nóri, 35 éves
Társkereső Szentes
A teljesség igénye nélkül: imádom a csokit, a barátaimat, a munkámat, ha megölelnek, csinosan felöltözni, nevetni, a jó könyveket, Havas Jon-t, a karácsonyt, tavasszal virágot ültetni, lángost enni, piacra járni, a fűben heverészni és felhőket nézni, kávézás közben beszélgetni, sütit sütni, és a legjobban a kisfiamat. Nem szeretem ha valaki hazudik, a halászlevet, a horrorfilmeket, ha nincs elég időm magamra. Nagyjából egy éve elkezdtem rajzolni, mára hobbi lett belőle. (Szépen megkérek mindenkit, hogy a Fb adatlapom hagyja békén, fel fogom ajánlani a lehetőséget, ha úgy érzem! Köszönöm)
Barbara, 37 éves
Társkereső Szentes
Kedves párkeresők! Barbara vagyok szívesen megismerkednék egy aranyos barátságos úri emberrel akivel jól érezhetnénk magunkat, szeretem a nagy sétákat, a természetet, a finom ételeket a tartalmas beszélgetéseket. Számomra az őszinteség a legfontosabb utálom a hazugságokat, várom az ideális férfi alanyt sziasztok mindenkinek puszi! ????
Gréta, 36 éves
Társkereső Szentes
Komoly kapcsolat céljából keresgélés az oldalon. Kinottem a futó kalandikból. Társat keresek aki viszont szeret.
Szilvi, 32 éves
Társkereső Szentes
Keresem az illetőt.... aki engemet is keresne.....

30-as szentesi társkereső férfiak

Józsi, 32 éves
Társkereső Szentes
csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
Tamás, 36 éves
Társkereső Szentes
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Márton, 34 éves
Társkereső Szentes
Szeretnék beszélgetni, ismerkedni, randizni vagy akár hosszú távú kapcsolatot!
Ádám, 31 éves
Társkereső Szentes
Ádám vagyok, 30 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szentesi társkereső nők

Anikó, 44 éves
Társkereső Szentes
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 46 éves
Társkereső Szentes
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szilvia, 46 éves
Társkereső Szentes
Szilvia vagyok, 45 éves. Társam keresem Szentes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márti, 42 éves
Társkereső Szentes
Szia, Márti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú szentesi társkereső férfiak

Csaba, 49 éves
Társkereső Szentes
Csaba vagyok, 49 éves, lakhelyem Szentes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 48 éves
Társkereső Szentes
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 48 éves
Társkereső Szentes
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roland, 42 éves
Társkereső Szentes
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 175 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!

50 év feletti szentesi társkereső nők

Éva, 61 éves
Társkereső Szentes
61 éves vidám nő vagyok. Szeretek túrázni, moziba, színházba, fürdőbe járni. Keresem a társam akivel ezeket együtt átélhetjük. Vékony testalkatú,arcszőrzet nélküli férfiak jelentkezését várom.
Kata, 70 éves
Társkereső Szentes
Nyugdíjas vagyok,SZENTESEN Egyedül elek,Tartós kapcsolgatott keresek,
Amanda, 59 éves
Társkereső Szentes
Szia, Amanda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
mária, 59 éves
Társkereső Szentes
egyedül álló vagyok szeretem a vidámságot megértö vidám társat keresek komoly kapcsolatra

50 év feletti szentesi társkereső férfiak

Imre, 61 éves
Társkereső Szentes
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ati, 60 éves
Társkereső Szentes
Szia, Ati vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyuri, 70 éves
Társkereső Szentes
Gyuri vagyok, 68 éves, lakhelyem Szentes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 59 éves
Társkereső Szentes
Köszöntelek kedves! A hagyományos férfi-nöi szerepekben hiszek. És ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakitani egy 50 és hölgy személyében. Légy igényes. Szeretem a nyarat tengerparton tölteni. Feri.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (19), Kisvárda Sziasztok! Sziasztok 19 vagyok komoly kapcsolatot szeretnek kisvardan lakom 20 vagy 21 eves nok johetnek aki 170 alatt van es tenyleg szereti az embert es aki vel boldog lehetek
  • Zsofia (63), Miskolc Sziasztok! Keresem az igazit.Szeretek kirándulni táncolni.es hasonló partnert keresek.
  • Margó (53), Nyíregyháza Sziasztok! Számomra az emberi értékek a fontosak. Azt a férfit keresem akivel egy minőségi kapcsolatot tudok kialakítani. Társ legyen, és jó legyen haza menni hozzá!
  • Csaba (34), Budapest Sziasztok! Sziasztok Csaba vagyok 34 eves egyedul vagyok maganyos vagyok es ezert szeretnem megtalalni a paromat.
  • Márk (36), Debrecen Sziasztok! Sziasztok! Közös tekerésekhez kinek lenne kedve? :)

Társkeresés Szentesen

Társkeresés Szentesen

Szentesen és a környéken nem kell félned, hogy nem találsz megfelelő randihelyszínt, hiszen szebbnél szebb természeti értékeivel a könnyék csodás helyszín egy igazán romantikus randevúhoz.

Ha nem szeretnétek beülni valahova, hanem a szabadban lennétek inkább, sétáljatok egyet a Kurca főcsatornája mellett. A hely romantikus hangulatához a folyón átívelő híd, a folyót körülölelő fák és a vízen csillogó napsugarak is hozzájárulnak.

Ha jó levegőt szeretnétek szívni, nem kell messzire mennetek, sétáljatok egy nagyot a központban található Széchenyi-ligetben. Ez a város tüdeje, amit a Kurca folyó övez. A parkot Széchenyi tiszteletére alakították ki, aki az 1800-as évek közepén látogatott a városba. A lakók sosem felejtették el, hogy neki köszönheti a város, hogy elhárult a Tisza áradása miatt fenyegető veszély, illetve, hogy megindulhatott a gőzhajózás a Tisza ezen szakaszán.

Az Eszperantó-híd 24 tölgyfacölöpre épült, és a Széchényi ligetet köti össze a kiséri városrésszel. Egy jó nagy séta után ballagjatok el a hídhoz ami igazán jó befejezése lehet egy kellemes randinak. A Kurca folyón lévő, kivilágított szökőkút, és a körétek gyűlő kacsák még meghittebbé varázsolhatják a randevútokat.

Forró nyári napokon kilátogathattok a strandra, Szentesi Sport és Élményközpontban is, ahol kedvetekre úszkálhattok, csúszdázhattok a kamikáze- és az anakonda csúszdákon, vagy akár egy kellemes pezsgőfürdőt is vehettek. Ha mindketten imádjátok a vizet, akár télen is kilátogattok, amikor a kupolasátorral fedett medencéében lubickolhattok, majd beülhettek a szauna kabinok kellemes, meleg gőzébe.

Ha a város körül tennétek egy nagy sétát, ejtsétek útba az ecseri templomot, a város egyetlen középkori műemléke. A romjaiban is szép épület a Szarvasra vezető út mentén található.

Aki Szentesen él, lehet, hogy inkább a környéken szeretne programot szervezni, nem pedig a városban. Ha ti is így vagytok vele, igazán jó úti cél Ópusztaszer. Ha ide látogattok, semmiképp se hagyjátok ki a Feszty-körképet, ami a maga 120 méteres hosszával és 15 méteres magasságával felidézi a honfoglalás eseményeit.

Ha inkább kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágytok, irány a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett található pusztára, ahol az ország egyetlen Akhal Teke ménese él.

Ezek a lovak épp olyanok, mint amilyenekkel őseink a honfoglalás idején meghódították az országot, sőt az eredeti mongol és kazak jurták is úgy helyezkednek el, ahogy hajdanán. Itt részt vehettek lovasjátékokon, lovastúrákon vagy akár a Jurtaszálláson nevű programon is.

Szép randihelyszín a Tiszakürti Arborétum is. A vadregényes tájakon sétálva gyönyörű képek tárulnak elétek. Mindenképpen nézzétek meg az arborétum legérdekesebb látnivalói, az évszázados tölgyeket, amik közül a legidősebb a 400 éves, 510 centiméter törzs körméterű kocsányos tölgy. Ezeken kívül több mint 1000 növényfajta található a 60 hektáros területen. Érdemes betérni a látogatóközpontban is, valamint a látványtóhoz és a kilátóhoz is sétáljatok el, ha itt jártok.

Gyönyörű, buja tájon sétálhattok végig akkor is, ha ellátogattok a Lakiteleken található Tőserdőhöz. Ez a Kiskunsági nemzeti Park legkisebb, de egyben legérdekesebb területe, a Tisza egyik levágott ága. Ha meglepnéd partnered, bérelj csónakot és evezzetek együtt a naplementében. Ha elfáradtatok a sok sétában, üljetek be a parttól néhány lépésre található büfék, éttermek, és kávézók egyikébe. Az idelátogatóknak kötelező megkóstolni a híres Talmácsi fagyizó remekeit. Nyáron a part menti szabadtéri színpadon változatos programokkal várják a kilátogatókat.

Ha még most sem jött meg a bátorságod, hogy elhívd álmaid nőjét/pasiját, olvass bele a társkeresőink által küldött sikertörténetekbe, ha inkább jókat kacagnál, nézz szét az elcseszett randikközt!

SzentesSzentes

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: