Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Szentes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás szentesi társkereső férfiak

Péter (68)
Társkereső Szentes
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Fizikai állapotom jó, szeretek sportolni futni, kerékpározni amikor van rá időm, utazni is, ki ne szeretne? Ez nem érdem, hanem lehetőség.Tényleg járok moziba, színházba, futball meccsre, Lovas versenyre. Sokat dolgozom, rendszertelen táplálkozás és sportolás. Jó párkapcsolatban éltem. Amíg tartott. Figyelmes, háztartási munkából a részét ki vevő férfi vagyok Még nem döntöttem el, hogy milyen kapcsolatban szeretnék ezután élni. Majd kiderül menet közben. Ez a leendő beli párommal megbeszéltük. Nem akarom magam fényezni. Az első találkozásnál minden kiderül.
András (58)
Társkereső Szentes
Főiskolát végzett
András vagyok, 56 éves. Társam keresem Ha szimpatikusnak talalsz irj elerhetöseget legyszives mert nem vagyok elöfizetö
Zoltán (59)
Társkereső Szentes
Főiskolai diplomás (szociális)
Szeretni, és szeretve lenni, csókolni, ölelni, élni, élni.... Keresem életem részét, a társam aki elfogad. Neki feleljek ne a külvilágnak. Munkám miatt emberekkel bánok, segítek, szórakoztatok. Imádok szeretteimmel lenni nagy kajálások összejövetelek. Kölcsönösen szeressük egymást hibáinkkal erényeinkkel, legalább olyanyira legyen őrült mint én. "Minden álarc mögött ott lakozik a valódi énünk...."- azt akarom szeretni levesz.
Laszlo (73)
Társkereső Szentes
Főiskolai diplomás (BM.közrend.)
Üdvözlöm Női nem ama képviselőjét ki veszi a bátorságot,és őszintén tesz azért,hogy boldog lehessen ismerj még,kölcsönös szimpátia esetén,mindent megteszek,hogy boldog legyel,mert én is csak így lehetek boldog.Köszönöm a megtisztelő figyelmét, várom a jelentkezést,sok sikerért kívánva!

Keresztény szentesi társkereső nők

Piroska (54)
Társkereső Szentes
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szerintem ;ide nem kell írni.Sokmindent eldönt egy beszélgetès, hang,,cselekedett, személyes Tali😉 *moderálva*
Ilona (66)
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egy mások által csinosnak, szépnek és izgalmasnak tartott nőnek tudom magamat, akinek a társ, a férfi olyan módon való kényeztetése nem cél, hanem állandó adottság, ami Őt igazán boldoggá teszi. Úgy és akkor, olyan mértékben, ahogyan Ő ezt a legjobban szereti, igényli. Mint írtam nem célom, hanem egy belőlem jövő késztetés ez, de természetesen én is ugyanezekre az élményekre vágyom, amelyek közösek kell, hogy legyenek. Ez a lehetséges, reménybeli összhang egy valóban csodás kapcsolat alapját képezheti. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik az ismerkedés következő szintjére való továbblépés... Kinek-kinek mást jelent ez, számomra legfontosabb az intelligencia, a kedvesség és kisebb fontossággal bír a külső, de egy alapvető vonzalom szükséges. És még kicsit kiemelve: amit én nyújtani szeretek egy férfi részére, az azt hiszem az átlagosnál sokkal különlegesebb, sokrétűbb és izgalmasabb... Mindent, amihez sok fantázia szükséges, nagyon szeretek. Például a gasztronómia, igazi, művészi szinten. És sok más is, de most egyet szeretnék kicsit kiemelni: valami miatt azt érzem, hogy olyan érdekes, égi és földi, mennyei izgalmakat és érzéseket tudok egy férfinak átnyújtani, és előcsalogatni Belőle, amit talán mások sohasem... Régebben úgy hiszem, kevéssé lettem volna én is képes ilyen erős és mély érzelmekre és izgalmas lehetőségekre... Ugyanis, ha - egy számomra igazán kedves férfi megfogja a kezemet - én igazi Angyallá változom és viszem Őt magammal fel a felhők fölé és a csillagok közé... Ehhez természetesen az Ő odaadó kedvessége is szükségeltetik... De amit cserébe megkaphat... A sportolás, - különböző "sportágakban", de csak a magam építésére és szépítésére - és egy speciális és különleges arctorna is régóta az életem része... A későbbiekben egy cég vezetését kell majd átvennünk, amiben esetleg segíthet is, aki úgy érzi... Természetesen nem mindenképpen, a kedves támogatás is sokat jelent...

Keresztény szentesi társkereső férfiak

Balázs (33)
Társkereső Szentes
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Még egyenlőre barátkozok az oldalall! :) A többi meg punding próbálja az evést.
Ati (62)
Társkereső Szentes
hivő: református (alkalmanként)
Szia, Ati vagyok, jelenleg Németországban élek és dolgozom!
Imre (47)
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Ugyan az egyik hobbim az írás, de magamról a legritkább esetben szoktam. Hiszen nem tudhatom, kit mi érdekel rólam. Ha pedig leírom, hogy őszinte, jó humorú, intelligens, természetkedvelő, zeneszerető (néha zenét összekontárkodó), régebben többféle küzdősportot és középkori hagyományőrzést is művelő, informatikus végzettségű fiatalember vagyok, az meglehetős öntömjénezésnek tűnhet. :) Szóval a legegyszerűbb, ha kérdezel, én pedig válaszolok. ;)
Ferenc (61)
Társkereső Szentes
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egy új fejezet kezdödik az èletembe. Tarts velem .Nem arról fog szólni ahogy eddig èltèl. Kettönkön múlik,milyen lesz. Újra kell integràlodnom Magyarorszâgon. Örülnèk ha segitenèl. Nem vagyok otthon ülő. Az utolsó húsz èvbe kb 400 X felültem a repülöre. Mint utas ès nem Pilóta😀. Semmi èrtelme ,hogy itt magamról írjak. Majd szemèlyesen. Kit keresek nincs korosztályhoz kötve. Inkább 50 mint 60. Legyen az èletre nyitott. Ha szimpatikus vagy folytassuk. Gondolom te is így indulsz neki .

50 év feletti szentesi társkereső nők

Olga (67)
Társkereső Szentes
Üdvözöllek, ahogyan a fotók is mutatják , túra és természet sokszor jelen van az életemben.. Én igen rosszul olvasok a sorok között , és annyira már nem is szeretnék, ezért tőled sem várom ezt. Bizzuk a többit a személyes találkozásra..
Marika (70)
Társkereső Szentes
Lakhelyem Szentes. Özvegy vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja vagyok, és 4 unoka boldog nagymamája. Családcentrikus vagyok. Szeretem a természetet, a kertet, imádok mozogni, sportolni, kertészkedni, kirándulni stb.. Érzelmekben gazdag hölgy keresi a megfelelő párját, társát a még hátralévő időre. Irjanak, azok akik szintén magányosan érzik magukat, és még szeretnék élvezni az Életet. Ketten minden könnyebb!.
Julianna (66)
Társkereső Szentes
Szerss, amíg szeretni tudsz,rohan az élet,előle hiába futsz.Mulandó a szépség,mulandó a báj. Múlnak az évek,múlnak a gyönyörök,elmúlikminden,csak a SZERETETörök!" Nem aggódom a holnap miatt,hogy mi lesz. Mert ha ezen tőrném a fejem nem lenne életem. Szeretek Boldog lenni Szeretek nevetni, Szeretek szeretni, Szeretek szeretve lenni Nekem ez elég. Ezért élek, ezeknek a pillanatoknak. Ezért lesz jó a holnapom is Neked is menni fog?" Az élet döntések sorozata. Van amikor sokat gondolkodunk,kattogunk. Pedig semmi mást nem kellene tenni,csak élni. Cselekedni. Választani. Élvezni. Jóvátenni. Boldognak lenni ÉLNI. Várok, akire érdemes.Akiért megéri harcolni.De ugyan azt a kitartást,szeretném érezni a másik oldalról is.Nem baj ha nem,akkor megyek tovább.Már megtanultam,hogyan kell elengedni azt,aki nem érdemes a figyelmemre. Már erős vagyok.Tisztában vagyok önmagammal.Hibáimmal és Értékeimmel egyaránt. Ismerem céljaim,vágyaim, Elvárásaim, értékrendem.Ezek szerit megyek harcolok.Viszont már nem elvakultan,bármi áron.Csak és kizárólag azért,aki szintén hajlandó értem tenni.Megadom az időt,a teret, és a lehetőséget is.Csak rajtad áll mit kezdessz vele............ Az ember életének célja a boldogság ÉS ennek eszköze a SZERETET A maradék Idő Szeretni mégegyszer, halálosan,aki vár. Mosolyt venni még,mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielött az est leszáll. Élni még egy kicsit mielötta szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek, ami szép, ami jó, mielött a szívben esni kezd a hó.... Mert a maradék idő már nem eladó... ( Katona Bálint) Ha idáig eljutottál,és szeretnél megismerni, *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (32), Budapest, III. Társaság kedvelő, jól alkalmazkodó/rugalmas, kompromisszum képes, érdeklődő, és kommunikatív társ tudok lenni akár a mindennapokban is! Szabadidőmben szeretek színházba-, moziba-, vagy akár kiállításokra is járni/látogatni! A többit levélben, vagy személyesen, ha kialakult a közös szimpátia köztünk:) Hosszútávú kapcsolat a preferencia
  • Sándor (41), Székesfehérvár Szeretek tanulni, célom a folyamatos önfejlesztés.
  • Sándor (46), Budapest, II. Szia Kedves! :-) Köszönöm, hogy benéztél az oldalamra... A rövid bemutatkozó kevés lesz... ha többet írok... úgysem hiszed el! Nincs káros szenvedélyem! Igyekszek mindig meghaladni magam, rendszeresen is teszek érte! Napi szinten Parkerdőben edzek (télen es nyáron, világosban es sötétben, esőben es hóban egyaránt!). Egyenes és őszinte, stabil alapokon működő szeretetdús férfi vagyok. Melletem a Kedves Párom mindig Igazi Nőnek érzi Magát! Családban gondolkodok, szeretnék még Gyerekeket! Nagyon szeretem Őket... Tantra-t gyakorlok... :-)
  • Ági (53), Budakeszi Testben és lélekben fiatalos, minden újra nyitott, pozitív gondolkodású nő vagyok. Fontos számomra a jókedv, a nevetés, a közös programok. Társam keresem a következő 40-50 évre, egy kedves , humoros úr személyében.
  • Krisztina (50), Eger 50 éves vagyok.nekem meghalt a párom és társat keresek.

Társkeresés Szentesen

Szentesen és a környéken nem kell félned, hogy nem találsz megfelelő randihelyszínt, hiszen szebbnél szebb természeti értékeivel a könnyék csodás helyszín egy igazán romantikus randevúhoz.

Ha nem szeretnétek beülni valahova, hanem a szabadban lennétek inkább, sétáljatok egyet a Kurca főcsatornája mellett. A hely romantikus hangulatához a folyón átívelő híd, a folyót körülölelő fák és a vízen csillogó napsugarak is hozzájárulnak.

Ha jó levegőt szeretnétek szívni, nem kell messzire mennetek, sétáljatok egy nagyot a központban található Széchenyi-ligetben. Ez a város tüdeje, amit a Kurca folyó övez. A parkot Széchenyi tiszteletére alakították ki, aki az 1800-as évek közepén látogatott a városba. A lakók sosem felejtették el, hogy neki köszönheti a város, hogy elhárult a Tisza áradása miatt fenyegető veszély, illetve, hogy megindulhatott a gőzhajózás a Tisza ezen szakaszán.

Az Eszperantó-híd 24 tölgyfacölöpre épült, és a Széchényi ligetet köti össze a kiséri városrésszel. Egy jó nagy séta után ballagjatok el a hídhoz ami igazán jó befejezése lehet egy kellemes randinak. A Kurca folyón lévő, kivilágított szökőkút, és a körétek gyűlő kacsák még meghittebbé varázsolhatják a randevútokat.

Forró nyári napokon kilátogathattok a strandra, Szentesi Sport és Élményközpontban is, ahol kedvetekre úszkálhattok, csúszdázhattok a kamikáze- és az anakonda csúszdákon, vagy akár egy kellemes pezsgőfürdőt is vehettek. Ha mindketten imádjátok a vizet, akár télen is kilátogattok, amikor a kupolasátorral fedett medencéében lubickolhattok, majd beülhettek a szauna kabinok kellemes, meleg gőzébe.

Ha a város körül tennétek egy nagy sétát, ejtsétek útba az ecseri templomot, a város egyetlen középkori műemléke. A romjaiban is szép épület a Szarvasra vezető út mentén található.

Aki Szentesen él, lehet, hogy inkább a környéken szeretne programot szervezni, nem pedig a városban. Ha ti is így vagytok vele, igazán jó úti cél Ópusztaszer. Ha ide látogattok, semmiképp se hagyjátok ki a Feszty-körképet, ami a maga 120 méteres hosszával és 15 méteres magasságával felidézi a honfoglalás eseményeit.

Ha inkább kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágytok, irány a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett található pusztára, ahol az ország egyetlen Akhal Teke ménese él.

Ezek a lovak épp olyanok, mint amilyenekkel őseink a honfoglalás idején meghódították az országot, sőt az eredeti mongol és kazak jurták is úgy helyezkednek el, ahogy hajdanán. Itt részt vehettek lovasjátékokon, lovastúrákon vagy akár a Jurtaszálláson nevű programon is.

Szép randihelyszín a Tiszakürti Arborétum is. A vadregényes tájakon sétálva gyönyörű képek tárulnak elétek. Mindenképpen nézzétek meg az arborétum legérdekesebb látnivalói, az évszázados tölgyeket, amik közül a legidősebb a 400 éves, 510 centiméter törzs körméterű kocsányos tölgy. Ezeken kívül több mint 1000 növényfajta található a 60 hektáros területen. Érdemes betérni a látogatóközpontban is, valamint a látványtóhoz és a kilátóhoz is sétáljatok el, ha itt jártok.

Gyönyörű, buja tájon sétálhattok végig akkor is, ha ellátogattok a Lakiteleken található Tőserdőhöz. Ez a Kiskunsági nemzeti Park legkisebb, de egyben legérdekesebb területe, a Tisza egyik levágott ága. Ha meglepnéd partnered, bérelj csónakot és evezzetek együtt a naplementében. Ha elfáradtatok a sok sétában, üljetek be a parttól néhány lépésre található büfék, éttermek, és kávézók egyikébe. Az idelátogatóknak kötelező megkóstolni a híres Talmácsi fagyizó remekeit. Nyáron a part menti szabadtéri színpadon változatos programokkal várják a kilátogatókat.

Ha még most sem jött meg a bátorságod, hogy elhívd álmaid nőjét/pasiját, olvass bele a társkeresőink által küldött sikertörténetekbe, ha inkább jókat kacagnál, nézz szét az elcseszett randikközt!

SzentesSzentes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk