Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Domaszék

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb domaszéki férfi társkeresők

Józsi (45)
Társkereső Domaszék
42 napja tag
Józsi vagyok, 44 éves, lakhelyem Domaszék. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabolcs (35)
Társkereső Domaszék
570 napja tag
Szabolcs vagyok, 35 éves. Társam keresem Domaszék környékről vagy Németországból. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Németországban élek és dolgozok.
Zoltán (48)
Társkereső Domaszék
632 napja tag
Jó kedéjű ember vagyok szeretek sok időt a szabadban tölteni(bicaj, séta).De egy jó film megnézése a meleg szobában is belefér (filmekben mindenevő vagyok jöhet az akció vagy akár a papízsepi is:))) Jó humorral vagyok megáldva legalábbis az ismerőseim szerint.Nem szeretek játszani az emberekkel igyekszem úgy élni hogy ne bántsak senkit így aztán a haragosaim száma a nullához közelít:)).Én sem vagyok mindig minden helyzetben happy de a rosszkedvemet nem éreztetem a másik emberrel pláne nem a párommal.Nyitott vagyok bármilyen új hobbi kipróbálására,és semmit nem akarok a leendő páromon megváltoztatni.Úgy kell valakit szeretni ahogy megismeri az ember a másikat.
Endre (40)
Társkereső Domaszék
1738 napja tag
Szia Endre vagyok ide irhatok bármit.Szerintem ismerkedjünk aztán majd kialakul valami.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

DomaszékDomaszék

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk