Társkereső Derekegyház

Legújabb derekegyházi női társkeresők

Erika, 58 éves
Társkereső Derekegyház
615 napja tag
Családcentrikus, sportot, kirándulást kedvelő hölgy vagyok. A további életemhez a páromat szeretném megtalálni 🤗, de ha ő talál meg előbb, az sem baj! Szeretnék szeretetet, biztonságot adni és kapni!
Marcsi, 69 éves
Társkereső Derekegyház
929 napja tag
Özvegy vagyok egyedül élek, sokat csalódtam és talán kapok még egy esélyt, egy barátságos meleg szívű férfi személyében.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Niki (32), Pécs Sziasztok! Niki vagyok, 32 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.
  • Zsuzsa (55), Budapest, XII. Sziasztok! Jókedélyú, de azért komoly gondolkodású nő vagyok. Tartós kapcsolatot karasek, nem futó kalandot.
  • József (18), Mátészalka Sziasztok! József vagyok, 18 éves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Richard (22), Vácegres Sziasztok! Szeretek enni, beszélgetni, kirándulni, zenét hallgatni, filmezni és videójátékozni, főzni és olvasni. Kedvenc színem a piros. Szeretem a Fantasy és a kaland filmeket/könyveket. Kedves, bujos, barátkozós vagyok. *moderálva*
  • Gábor (58), Cegléd Sziasztok! Keresem a párom. Remélem Ő is keres engem.

Társkeresés Derekegyház-n

DerekegyházDerekegyház

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk