Társkereső Üllés

Legújabb üllési női társkeresők

Etelka, 60 éves
Társkereső Üllés
136 napja tag
Szia, Etelka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Juli, 68 éves
Társkereső Üllés
165 napja tag
Juli vagyok, 68 éves, lakhelyem Üllés. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edina, 44 éves
Társkereső Üllés
178 napja tag
Edina vagyok, 43 éves, lakhelyem Üllés. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvi, 29 éves
Társkereső Üllés
286 napja tag
Szilvi vagyok 28éves.3gyermekem van.2lányom egy fiam.nem tervezek semmit ,senkivel, egyenlőre ismerkedni szeretnék.ennek fényében keress

Legújabb üllési férfi társkeresők

Félix, 50 éves
Társkereső Üllés
4 napja tag
Félix,vagyok-néha ördög-néha angyal,vidám öszinte ,határozott természetü,a többit gyakorlatban,nem akarok sablonos lenni,s azzal fárasztani bárkit is.
Richárd, 33 éves
Társkereső Üllés
48 napja tag
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dani, 23 éves
Társkereső Üllés
53 napja tag
focizok és vizilabdazok lol, a kepen a hugom van xd no para. puszi
Gábor, 31 éves
Társkereső Üllés
83 napja tag
Gábor vagyok, 31 éves, lakhelyem Üllés. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény üllési társkereső férfiak

Marci, 26 éves
Társkereső Üllés
római katolikus vallású
Szia ! mezőgazdaságban dolgozok vállalkozóként , olyat keresek aki komoly kapcsolatban gondólkozik *moderálva*
Tamás, 29 éves
Társkereső Üllés
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
21 évesen egy autóbaleset miatt mozgássérült lettem, de van kiút... (nem én vezettem) mindent meg is teszek érte, ami látható is, ez hosszú folyamat, de sokan tudják honnan kezdtem... és meg lehet nézni most hol tartok... sokan beképzelt bunkónak, "nagy csajozógépnek" tartanak az első személyes beszélgetésig ... baleset előtt is csak 1 kapcsolatom volt még(kb. 2 év 4 hónapig ) ritkán elektromos kerekesszéket használok MÉG pl. horgászathoz dolgoztam már őszinte, kitartó vagyok külföldön nem szeretnék élni Lehet nem gyakori, de férfi létemre szintén őszinte, hűséges társam keresem

Fiatalabb, 30 év alatti üllési társkereső nők

Dominika, 25 éves
Társkereső Üllés
Nagyon türelmes ember vagyok de nállam is vannak határok.Kedves, mosolygós csaj aki nagyon tud szeretni.Ha esetleg megszeretnél ismerni de nem tudsz írni írj hát e-mailt: *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti üllési társkereső férfiak

Lajos, 28 éves
Társkereső Üllés
Bemutatkozásról annyit tudnék mondani, hogy monthat bárki bármit, az együtt eltöltött pillanatok, és szerintem az első benyomás el árul mindet az emberről! ja és persze mondják is, hogy a szem a lélek tükre. 😁
Beni, 29 éves
Társkereső Üllés
Szia! Tömören rólam: Egyedül élek,dolgozom, "lakásfenntartok" :) Szabadidőben barátokkal, rokonokkal vagyok, vagy edzek például. Keresem a páromat...káros szenvedély mentes, aranyos, vékony lányt, aki tud szeretni és szerethető.

30-as üllési társkereső férfiak

Lackó, 32 éves
Társkereső Üllés
Lackó vagyok, 30 éves, lakhelyem Üllés. Én egy olyan lányt szeretnék,aki igazat mond és nem hazudik nekem.Én nem vagyok nagy arcú ember,inkább csendben vagyok.Egy olyan lányt szeretnék megismerni,aki nem a pénzem miatt vagy az autóm miatt szeret,hanem amilyen vagyok.Ismerkedni akarok,sms ezni vagy találkozni,akkor már megtudjuk hogy a másik milyen.

50 év feletti üllési társkereső férfiak

Jòzsef, 59 éves
Társkereső Üllés
Szia, Jòzsef vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.
  • Tamás (46), Hévízgyörk A különlegeset a tökéletes sem pótolja... Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
  • Mária (35), Budapest, V. \"Megtalálták még\" Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem

Társkeresés Üllés-n

ÜllésÜllés

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk