Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tázlár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (69), Budapest, XVII. Ketten együtt.......! Fiatalos, őszinte, optimista nő vagyok. Szeretem a természetet és szeretek olvasni, néha utazni....! Komoly kapcsolatot keresek, lehetőleg Budapesten vagy a környékén.......! Ha megtetszett a profilom és kíváncsi vagy rám, írj e-mail címet vagy mobilszámot és vedd fel velem a kapcsolatot! Személyiségteszt ÉRTÉKELÉSED Azon ritka személyiségtípusok közé tartozol, aki az emberek többségével képes megtalálni a közös hangot.
  • Dávid (33), Jászberény Még nem találtam ki :) Dávid vagyok 28 éves, és szeretek ismerkedni. Szóval ha szeretnéd nyugodtan írj nekem.
  • Sanyi (54), Eger Egyedül jöttem az oldalra, de veled távozok. A kirakatban látható árucikket kérje közvetlenül az eladótól... Bővebb információt, használati utasítást szintén tőle lehet beszerezni, de csak komoly vásárlási szándék esetén. Az áru használt, nem újgenerációs termék, de ha régiségre, egyedi termékre vágyik, nem fog csalódni...😀
  • Sanyika (36), Nagy Britannia Èlj a mànak :-) Magamról? Imádok élni :) , szeretem a nap felkeltét és szeretem a napnyugtát ;)
  • Évi (43), Karácsond Helló 😃😃 Mit írhatnék egy átlagos molett nő vagyok, sok jó tulajdonsággal, és persze hazudnék ha rosz nem lenne 😃😃Deee vaan 😃😃

TázlárTázlár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk