Társkereső Fülöpháza

Legújabb fülöpházai férfi társkeresők

János, 23 éves
Társkereső Fülöpháza
338 napja tag
Barátnőt keresek
Feri, 51 éves
Társkereső Fülöpháza
2280 napja tag
Három lányom van. Szeretem a vidéki életet .Jelenleg műszerészként dolgozom. Érdekel a zene,történelem,régészet,ezoterika,íjászat,szinte mindenre nyitott vagyok.Hazugságmentes őszinte kapcsolatra vágyom amely szereteten és kölcsönös megbecsülésen alapul.
Józsi, 46 éves
Társkereső Fülöpháza
4628 napja tag
szia Szeretném megtalálni akivel jóban, rosszban , szeretetben együtt élhetnénk, és ehhez keressek egy hölgyet! :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (45), Miskolc Énekelek, zenélek, dalszöveget írok. Az életem, én vagyok. Én Irányítok. Mindenhez jogom van ami engem érint. Ha bolond akarok lenni, az leszek, ha be állok egy sorba, lehet csak azért teszem, hogy téged is kivegyelek onnan, hogy Ébredj fel, és láss, nyíljon ki a szemed. A harmadik középső. Újra. Mert már mindent tudsz, és láttál. MÁR CSAK EMLÉKEZNED KELL.
  • Csilla (41), Szécsény Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,csakis komolyat!
  • Tímea (41), Aszód La vie est belle Cipőben 180cm magas vagyok, kérlek légy magasabb! Gyerekeimmel élek Aszódon (13,15). Társat szeretnék aki mellett a legjobb én lehetek , élményeket gyűjthetünk és ő is jól érzi magát mellettem. Empata vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos az intelligencia, a tisztelet, igényesség.Szeretetnyelvem a dícséret és a gondoskodás.alexitímiások, házasok , vulgárisak és nyomulósok KÍMÉLJENEK!!! Ha a külső kiemelten fontos ,nem engem keresel!
  • Laci (31), Eger Sziasztok! Szia, kíváncsiivá tettél, volna kedved ismerkedni?
  • Robert (37), Románia Keresem a boldogságot, ha te is akkor tarts velem! Üdv, Debrecentől 50 kmre lakom, komoly kapcsolatot keresek akivel lehet egy közös jövőt kialakitani

Társkeresés Fülöpháza-n

FülöpházaFülöpháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk