Társkereső Rácalmás

Legújabb rácalmási női társkeresők

Virág, 45 éves
Társkereső Rácalmás
23 napja tag
Érett, egyedülálló, szinte mindig vidám az élettel nagyon is elegedett embernek tartom magamat. Szenvedélyes, épp ezért lendületes ember vagyok. Keresem a nekem/hozzám való férfit, akit ne fújjon el a tavaszi szél.
Era, 48 éves
Társkereső Rácalmás
52 napja tag
Az teszi fontossá a rózsádat. (Antoine de Saint-Exupéry) Kedves Ismeretlen! Örülök, hogy itt vagy. Kérlek figyelmesen olvasd el az adatlapomat. A kávé kifejezés nem illik rám, én a kapucsínót mondanám. Családi házban élek két kamasz gyerekemmel. Szeretek kertészkedni, sütni, lakberendezni. Szabadidőmben kirándulok, kerékpározom. A személyes találkozást előnyben részesítem, ha tisztelettudó vagy. Várom leveled. (Ha lehet e-mail címmel)
Titanilla, 17 éves
Társkereső Rácalmás
134 napja tag
Hello 17 éves vagyok és meguntam, hogy senki nem boldogít illetve nem akar :(( Élőben kb úgy nézek ki mint a képen kivéve ha nincs élet kedvem.
Alexandra, 37 éves
Társkereső Rácalmás
280 napja tag
Természet, hajókázás, szerelem, bújás, őszinteség, hűség

Legújabb rácalmási férfi társkeresők

Péter, 42 éves
Társkereső Rácalmás
58 napja tag
Péter vagyok, 41 éves, lakhelyem Rácalmás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 23 éves
Társkereső Rácalmás
65 napja tag
Egy intelligens lányt keresek magam mellé. Chatelhetünk amíg gondolod, viszont úgy is egy személyes találkozó alkalmával derül ki, hogy működik e a dolog.
Kálmán, 66 éves
Társkereső Rácalmás
127 napja tag
Kedves hölgyeim! Kálmán vagyok és a halak jegyében születtem, s többé kevésbé e jegyre vonatkozó jellem vonásokkal vagyok én is( megáldva) ami részben jó s részben rossz. Nos hogy kit keresek? ezt nehéz megfogalmazni és paraméterekben meghatározni, hisz mindenkinek van az ízlésvilágából fakadóan egy elképzelt (ideája)természetesen nem kel nagy dolgokra gondolni, mivel én egy átlagos szürke (eminenciás) vagyok, így az igényeim se az égben szárnyalnak. A feltett fotók csupán kizáró tényezők, hogy igen vagy mégsem. Ami fontos hogy számomra szimpatikus, vonzó, és kedves hölgy legyen,akivel eltudom képzelni a leendő jövőnket. Megkel említenem hogy még ugyan Budapesti vagyok de ez hamarosan megváltozik ugyanis elköltözöm vidékre Dunaújváros és Rácalmás határába a Duna partra, az üdülő övezetbe, egy szép, hangulatos, zöld kertes házba. Még magamról annyit hogy az érdeklődési köröm sokrétű ugyan így a hobbijaim is.
János, 55 éves
Társkereső Rácalmás
210 napja tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás rácalmási társkereső férfiak

Attila, 53 éves
Társkereső Rácalmás
PhD végzettségű
Ha kedves, udvarias és megbízható férfit szeretne megismerni, ne menjen tovább, megtalálta! Sajnos előfizetéssel nem rendelkezem, ezért, ha meg szeretne ismerni kérem adjon elérhetőséget. Köszönöm!

Keresztény rácalmási társkereső férfiak

Misi, 29 éves
Társkereső Rácalmás
hite: római katolikus
29 éves vagyok, komoly7 kapcsolat céljábol vagyok itt. 25-35 éves korig ismerkednék lányokkal. egy gyermek nem akadály *moderálva*
Zoltán, 73 éves
Társkereső Rácalmás
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretem a csendet.szeretek tépelődni,van min ebben a korban csak nem tudom kivel megosztani.Bármiben részt veszek,de abba is tudom hagyni.Szeretem,hogyha szeretnek.Én is azon leszek.Ha Valaki megtísztel az érdeklődésével kérem adjon elérhetőséget.

Fiatalabb, 30 év alatti rácalmási társkereső férfiak

Richárd, 23 éves
Társkereső Rácalmás
Sziaztok lányok annyit érdemes tudni rólam hogy szeretnék tartós kapcsolatot és rendes kedves srác vagyok és imádom a focit
Adrián, 28 éves
Társkereső Rácalmás
Szia, Adrián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as rácalmási társkereső férfiak

Zoltán, 34 éves
Társkereső Rácalmás
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 36 éves
Társkereső Rácalmás
Szia kedves látogató. Kedves normális nővel ismerkednék a környékről. Szeretek kirándulni helyeket felfedezni. Szívesen beszélgetek bármiről. Ha te vagy az írj bátran

Középkorú rácalmási társkereső férfiak

Zoltán, 44 éves
Társkereső Rácalmás
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sanyi, 43 éves
Társkereső Rácalmás
Keresem páromat 40- 50 évre.Egy robot parancsolgat ,írjak még magamról 22 karaktert.Szeretek csavarogni,világot látni.Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

50 év feletti rácalmási társkereső nők

Hajnalka, 61 éves
Társkereső Rácalmás
Telt hölgy vagyok ! Csak azok írjanak rám , akik szeretik a mosolyt a nevetést és a nagyon telt nőket! :) Persze sok minden van még amit szeretek! De kérdezz bátran! :) Szeretni és szeretve lenni! Nem mindenkinek tudok válaszolni sajnos! Nem vagyok előfizető !

50 év feletti rácalmási társkereső férfiak

Gabor, 62 éves
Társkereső Rácalmás
Szia, Gabor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 69 éves
Társkereső Rácalmás
János vagyok, 68 éves. Társam keresem Rácalmás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (46), Hévízgyörk A különlegeset a tökéletes sem pótolja... Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
  • Kinga (42), Budakalász Sziasztok! Sziasztok! Szeretnék karácsonyra már nem egyedül lenni😊
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.

Társkeresés Rácalmásson

RácalmásRácalmás

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk