Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Izsák

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb izsáki női társkeresők

Timea (43)
Társkereső Izsák
4 napja tag
Szia, Timea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Icu (60)
Társkereső Izsák
139 napja tag
Icu vagyok, 60 éves. Társam keresem Izsák környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edit (46)
Társkereső Izsák
347 napja tag
Értelmes, intelligens nő vagyok. Németországban dolgozom, de gyakran vagyok itthon. Keresem társam akivel jól érzem magam. Akit szeretni tudok és aki szeretni tud. Nem hiszem, hogy létezik kapcsolat viták megegyezések , kompromisszumok és elvárások nélkül . Ezekben a helyzetekben fontos, hogy én nőnek te férfinak érezzük magunkat. Szeretem a kommunikatív, intelligens embereket. Sok mindent szeretek még a humort , a spontán dolgokat, jó filmeket, beszélgetéseket, kirándulásokat, zajos jó helyeket, az otthoni visszahúzódást., az újra nyitott , innovatív , rugalmas embereket .
Mária (68)
Társkereső Izsák
468 napja tag
Senki sem tökéletes, de vannak, akik tökéletesek egymás számára. Én sem vagyok az, de hiszem, hogy egy szeretni és szeretve lenni kapcsolatban mindenki több és jobb ember lehet. Ehhez nem kellenek nagy dolgok, azokon már túl többnyire túl vagyunk. Egymás társasága, egy jó vacsora, egy séta, egy kirándulás, bringázás vagy egyszerűen egy jó beszélgetés. Ahol önmagad vagy....nem kell megváltozni és megváltoztatni...csak feltétel nélkül szeretni egy őszinteségen, bizalmon alapuló kapcsolatban. Nem vagyok előfizető, e- mail címre tudok válaszolni. Köszönöm.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

IzsákIzsák

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk