Társkereső Paks

Legújabb paksi női társkeresők

Nóra, 32 éves
Társkereső Paks
8 napja tag
Nóra vagyok, 32 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 38 éves
Társkereső Paks
58 napja tag
Az elégedetség titka:nem sajnálni,ami nincs. Értékelni ,ami van!
Kármen, 43 éves
Társkereső Paks
75 napja tag
Munka mellett tanulok,sajnos kevés a szabadidőm.Komoly kapcsolatot keresek.43 éves vagyok,17 éves kisfiam egyedül nevelem.
Beka, 31 éves
Társkereső Paks
76 napja tag
Elméletileg komoly kapcsolatot keresek, de erre nagyon kicsi az esély. Normális értékrendekkel rendelkező egyént keresek akivel lehet komoly dolgokról beszélgetni, de a kis hülyéskedésben is benne van. Érti a poént és egy nőt nem lenéz leszól és csak megaláz, hanem értékeli amit érte tesz. Ami általában lényeg: tudok főzni nem kell mellettem étterembe járni vagy éppen rendelni. És igen tudok nokedlit szaggatni 😆 Szeretek olvasni, kerékpározni, sétálni, filmet nézni akár moziban akár otthon és fotózni. Szeretem az állatokat. Nincs előfizetésem szóval ha nem adsz meg e-mail elérhetőséget nem tudom neked írni.

Legújabb paksi férfi társkeresők

Simon, 35 éves
Társkereső Paks
22 napja tag
Simon vagyok, 35 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kornél, 20 éves
Társkereső Paks
28 napja tag
Kevin vagyok komoly pár kapcsolatot keresek,magamról kedves, jó szivű embernek tartom magam, magasságom 170cm testalkatom vékony 55kg szándékom komoly nem szeretem az egy éjszakás kalandokat, passzív vagyok!!! Ha fel keltettem érdeklődésed akkor kérlek írj rám
Ákos, 30 éves
Társkereső Paks
48 napja tag
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ákos, 19 éves
Társkereső Paks
81 napja tag
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online paksi társkereső nők

Judit, 49 éves
Társkereső Paks
22 perce lépett be
Judit vagyok, 49 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás paksi társkereső nők

Ditke, 58 éves
Társkereső Paks
Főiskolai diplomás (pedagógia)
Általános vélemény rólam, hogy mind a külsőm, mind a viselkedésem alapján fiatalabbnak látszom a koromnál. Ezért, ha egy ,,időshölgyes" társra vágysz, akkor nem engem keresel! ,,Amikor rám néznek azt látják, ez egy erős, kemény nő. Az igazság az, hogy nem én választottam azt, hogy erős nő legyek. Egyszerűen így alakult. Erős vagyok, és elképesztően gyenge is ugyanakkor. Ezért most egy erős és ölelő karra van szükségem. Nincs abban semmi rossz, hogy arra vágyom, hogy szeressenek, hogy egy kicsit ne én legyek az erősebb fél. Arra vágyom, hogy el tudjam engedni magam, hogy le tudjak adni az erőmből. Tudom, hogy tudod, hogy hogy értem.”
Timi, 44 éves
Társkereső Paks
Főiskolát végzett
Timi vagyok, 43 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszti, 36 éves
Társkereső Paks
Főiskolát végzett
Szia, Kriszti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Renáta, 35 éves
Társkereső Paks
Egyetemi diplomás (Mérnöktanár)
Tanár vagyok, ami komollyá tesz bizonyos kérdésekben, de ugyanúgy szeretem a humort és a vidámságot. Keresem azt a személyt akiben ez a kettősség ugyan úgy megvan mint bennem.

Diplomás paksi társkereső férfiak

David, 35 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett
David vagyok, 35 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dezső, 73 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett
Egyedül álló, pozitív beállítottságú, nyitott gondolkodású férfi vagyok. Alkalmi kapcsolatot keresek intelligens, csinos, pozitív gondolkodású hölgy személyében, közös programokra, utazásra, túrázásra.
Zoltán, 41 éves
Társkereső Paks
Főiskolát végzett
Keresem a párom! :) Szeretek a természetben lenni, utazni, sportolni, tanulni (az életet). Fontos a megbízhatóság, őszinteség, hogy mindent meg tudjunk beszélni, a türelem, elfogadás.
Robi, 35 éves
Társkereső Paks
Főiskolát végzett
Szia! Robi vagyok. Még nem tudtam egyéni bemutatkozót írni, de majd később pótolom. Addig is, ha szimpatikusnak találsz írj és ismerjük meg egymást.

Keresztény paksi társkereső nők

Zsuzsi, 47 éves
Társkereső Paks
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szia Zsuzsi vagyok. Aki meg szeretne ismerni e-mail címet is csatoljon, mert nem vagyok előfizető. Nem tudok válaszolni a levelekre. Köszönöm.
Ági, 52 éves
Társkereső Paks
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám, optimista őszinte ember vagyok. Hasonló jellemű társam keresem. Egyenlőre a szabadidő kellemes eltöltésére. Kirándulás, strand, színház, mozi, beszélgetés, séta. Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet még belőle. A barátaim szerint könnyű velem kijönni, alkalmazkodó vagyok. Nem vagyok előfizető. Ha szeretnéd, hogy válaszoljak, adj meg e-mail címet, vagy messenger elérhetőséget.
Brigitta, 58 éves
Társkereső Paks
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyedül álló nő vagyok! Szeretem a természetet , állatokat kirándulást . Szabadidőmben olvasok tvézek, sétálás könyvtár, stb. Ki zárólag egyedül álló , társat keresek! Becsülöm az őszinteséget , bizalmat ! Komoly kapcsolatot szeretnék!
Marcsi, 58 éves
Társkereső Paks
vallása: római katolikus
Elvált, vidám természetű , fiatalos megjelenésű hölgy vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem párom.

Keresztény paksi társkereső férfiak

István, 48 éves
Társkereső Paks
római katolikus vallású (alkalmanként)
Keresem korban hozzám illő társamat . Nem egy éjszakás kalandot keresek . Hűséges típus vagyok kissé maradi , ragaszkodó típus . Van 3 gyerekem 2 velem él 1 az édes anyjával . 18-20-22 évesek . Elégé nehezen ismerkedem !
Attila, 29 éves
Társkereső Paks
hite: evangélikus
Attila vagyok, a Paksi Atomerőműben dolgozom műszerészként. Szabadidőmben sportolok, olvasok, természetben barangolok. Szeretek új helyeket megismerni, kirándulni.
István, 49 éves
Társkereső Paks
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
István vagyok, 49 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Feri, 72 éves
Társkereső Paks
vallása: református (nem gyakorlom)
Feri vagyok, 71 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti paksi társkereső nők

Brigitta, 20 éves
Társkereső Paks
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Melinda , 26 éves
Társkereső Paks
Helló Idegen! Nem írok nagy bemutatkozást ha úgy alakul úgyis megismersz ha nem akkor pedig nem. Nem szeretnék közhelyekkel élni csak azért írok hogy tudassam veled hogy nem vagyok előfizető tehát csak úgy random nem tudok írni senkinek ha pedig te írsz akkor sem enged bárkinek válaszolni. Nem tudom hogy működik de sokatoknak nem tudtam válaszolni. Tehát ha írsz... Írj más elérhetőséget Facebook vagy E-mail. Köszi ☺️ ✋

Fiatalabb, 30 év alatti paksi társkereső férfiak

Norbi, 28 éves
Társkereső Paks
Norbi vagyok, 28 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 28 éves
Társkereső Paks
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 23 éves
Társkereső Paks
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dániel, 26 éves
Társkereső Paks
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as paksi társkereső nők

Melinda, 39 éves
Társkereső Paks
Szia, Melinda vagyok, komoly kapcsolatot keresek 28-48 éves férfi személyében. Szép arcú, de molett lány vagyok, aki manökent keres, rossz helyen jár. Szeretem az őszinte szókimondó embereket.
Enikő, 38 éves
Társkereső Paks
Kedves Uraim! 3 gyermekes, egyedülálló anyuka vagyok. Ja és még némi súlyfelesleggel is rendelkezem. Tisztában vagyok vele,hogy itt már minimum 98 %-át az érdeklődőknek elvesztettem. A gyermekeim gyönyörű szépek,velem voltak, vannak és lesznek is. Amin változtatni lehet és kell is az a külső. Na de mi van bellül? Ezt megtudod, ha megismersz. Tisztelet, becsület, tolerancia,sok nevetés... ezek minimum,ahhoz hogy jó kapcsolatban éljen az ember. Mivel 3 gyermekem van ezért nem hiszem, hogy szülnék még. Kérlek ezt vedd figyelembe. Az nem baj, ha Neked is van gyereked,sőt... És ami a legfontosabb. Azért, mert 3 gyerekem van az nem azt jelenti,hogy "eltartót" keresek. De ha megismersz úgyis rájössz. Ha valakinek nem írok vissza, az nem azért van, mert nem akarok. Nem újítom mindig az előfizetèsem. *moderálva*
Krisztina, 38 éves
Társkereső Paks
Magamról mit is mondhatnék, őszinte, csendes, visszafogott, nyugodt, megbízható. Dolgozom, szeretem a munkám. Szabadidőmben zenét hallgatom, filmet nézek, kutyáimmal vagyok. Szeretek a családommal lenni. A többit majd ha úgy alakul kiderül idővel. u.t.: Az üzikre itt nem tudok válaszolni mert nem vagyok előfizető.

30-as paksi társkereső férfiak

csaba, 33 éves
Társkereső Paks
Szia, csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dani, 34 éves
Társkereső Paks
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
gyuri, 31 éves
Társkereső Paks
Szia, gyuri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 39 éves
Társkereső Paks
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú paksi társkereső nők

Márta, 47 éves
Társkereső Paks
Márta vagyok, 47 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 45 éves
Társkereső Paks
Éva vagyok, 45 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 40 éves
Társkereső Paks
Anita vagyok, 39 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú paksi társkereső férfiak

Janos, 41 éves
Társkereső Paks
Janos vagyok, 40 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Janos, 49 éves
Társkereső Paks
Szia, Janos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 45 éves
Társkereső Paks
Energikus, vicces. Nem szeretek komolyan élni! Nehezen fáradok el, nagyon aktív vagyok. Amúgy angolt tanítok, imádom és nem a hagyományos módszerekkel :)) Nem szeretek komoly dolgokról beszélgetni, szerintem mindent gyorsan el lehet intézni, de persze bárkit meg tudok hallgatni, ha el akar valami fontosat mondani. Elég segítőkész vagyok. Nagyon érdekel, hogy szellemileg fejlesszem magam, és meg is teszem rendszeresen. Fontos számomra az egészség, a témában rendszersen olvasok , fejlesztem magam. Imádom a jó bulikat, a mozit! Nagyon társasági vagyok. Gyorsan gondolkozom és gyorsan döntök, és általában nem bánom meg. Valami hasonló hölgyet keresek :))
Peti, 41 éves
Társkereső Paks
Peti vagyok, 41 éves, lakhelyem Paks. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti paksi társkereső nők

Zsuzsanna, 61 éves
Társkereső Paks
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 61 éves
Társkereső Paks
Szia, Zsuzsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jácinta, 59 éves
Társkereső Paks
Komoly,őszinte,!!Szeretem a motorosokat!!Imádom ,Imádnám!!!!!
Tilda, 60 éves
Társkereső Paks
Fiatalos, csinos, vidàm, hölgy vagyok, szeretek, kiràndulni, sportolni.olvasni, netteznj, TV-zni, tàncolni.Haonló érdeklődésű pàrt keresek, nem feltétlen összeköltőzéssel. Romantikus alkat vagyok, szeretek új tájakat megismerni.

50 év feletti paksi társkereső férfiak

János, 60 éves
Társkereső Paks
Szabadidőmben szeretek sétálni a Duna-parton, mediterrán növényekkel foglalkozni, horgászni.
János, 60 éves
Társkereső Paks
Szia, JÁNOS vagyok, szabadidőmbe szeretek mediterrán növényekkel foglalkozni,horgászni,és a Duna parton sétálni.i Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 60 éves
Társkereső Paks
István vagyok, 59 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
MIki, 65 éves
Társkereső Paks
Szia, MIki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (47), Ausztria Sziasztok! Az őszinte, humorral fűszerezett, pozitív dolgokra törekvő nevű Kft ügyvezetője vagyok. Ide keresek tettestársat magam mellé, lehetőleg hasonló területen szerzett sokéves tapasztalattal. Természetesen hosszú távra.
  • Róbert (46), Gödöllő Sziasztok! Élek.... Tehát létezem.... Valahol vagyok e világban.... Jőj ha kíváncsi vagy rám....vegyél te is részt benne
  • Petike (28), Ravazd Sziasztok!!! Mindenki maga sorsa Kovácsa!!! Szia! Ha szeretnél rólam többet megtudni írj nyugodtan!
  • Gizella (39), Szigetszentmárton Sziasztok! Nagyon szeretnék érzéki, szenvedélyes társat találni
  • Timi (24), Szerbia Sziasztok! Sziasztok, Timi vagyok Topolyáról. Ha felkeltettem az érdeklődésed ír nyugodtan. Puszi! :)

Társkeresés Pakson

PaksPaks

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk