Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Perkáta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eszter (45), Sopron Eszter vagyok, 45 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Dezső (23), Baja Úgy gondolom, hogy egy nagyon kedves és nyitott személyiség vagyok és emelett kitartó, türelmes és jó kedélyű. Nagyon szeretek jókat beszélgetni és ismerkedni és szabad időmbe sok fajta elfoglaltságom van pl; olvasás, tanulás (nyelvek, fordítás, programozás), edzés, zene, filmek, sorozatok vagy találkozni barátokkal.
  • Norbi (46), Kaposvár Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Tibor (66), Budapest, I. Ez vagyok én két vitorlázás között a büfében. Sportos vidám fickó aki nem szeret egyedül lenni. Szeretek minden sportot, kirándulást, színházat.
  • Laura (26), Székesfehérvár Szia, Laura vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

PerkátaPerkáta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk