Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Halásztelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás halászteleki társkereső nők

Mónika (52)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Nem vagyok vékony, és őszinte sem lennék, ha nem ezzel kezdeném. Hajlamosak vagyunk külső alapján választani (ahogy én is) hiszen itt nincs más, ami segítsen a döntésben. Nem nagyon hiszek abban, hogy így lehet igazi ismeretséget kötni, de már rájöttem, hogy nem fogsz szembe jönni velem. Jó lett volna, ha valahol felkapom a fejem a hangodra, felfigyelek a kedvességedre, vagy megnevettetsz váratlanul.
Éva (66)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Éva vagyok, 65 éves,nyitott személyiség . Szeretnék egy olyan férfit találni,akivel kölcsönösen vonzódni tudunk egymáshoz.Azt gondolom,hogy minden emberi kapcsolat alapja a megértés és az elfogadás.Hiszem,hogy van olyan férfi ,akit boldoggá tehetnék! Jelenleg nem vagyok előfizető,így nem tudok válaszolni. A tapasztalatok és visszajelzések tudatában szükségesnek tartom elmondani,hogy a fotóim nem több évesek,de tudni kell mindenkinek,hogy a fotó az élet egy pillanatát tükrözi,amit számtalan tényező befolyásol.Senki ne gondolja,hogy a való életben bárki ugyanúgy néz ki,mint a fotókon!
virág (48)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Minden nőben ott lakozik az angyal és az ördög. Tőled függ, melyiket hozod ki belőle... Küldj elérhetőséget. Kérlek.
Magdi (55)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Eladó,kiadó most a szívem ...... Mindenem megvan, csak egy szerető, szerethető társat keresek. Olyan férfi kapcsolatát keresem, aki érezni is tud még ebben a furcsa világban, ezt meri is kimutatni, illetve elfogadni egy ìzig vérig nő szerelmét! Kedves Uram, ha ez hiányzik az életedből akkor ìrj nekem! 2020.december 07. Mai napon eljött az ideje, hogy búcsút vegyek az oldaltól. Mindenkinek sikeres társkeresést és boldog ünnepeket kívánok!

Diplomás halászteleki társkereső férfiak

Attila (51)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Jó egzisztenciával rendelkező, elvált 3 gyermekes édesapa vagyok. Ők a mindeneim, bár sajnos külön vagyunk. Vezető beosztásban dolgozom. Keresem, beszélgetésre ölelésre vagy épp laza kapcsolatra párom, persze a hosszú táv a cél, de ettől mindenki megijed. Olyan keressen aki nem férjezett és nem borítom fel senki családi életét. Ez nagyon fontos. Őszinteség, tolerancia, megértés még ilyen kapcsolat mellett is lehetséges. Én jelenleg magamnak és a gyerekeimnek élek, csak az férhet ebbe bele, aki kiérdemli. Kérlek ezt fogadd el. Ha szimpi a lehetőség, ne tétovázz írj és beszélgessünk. Várlak nagy szeretettel!
Sanyi (53)
Társkereső Halásztelek
Főiskolát végzett
Sanyi vagyok, 53 éves. Társam keresem Halásztelek környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter (43)
Társkereső Halásztelek
Egyetemi diplomás (Bölcsész)
Jó lenne valakit első körben megismerni, akivel a későbbiekben egy komoly, de komolytalan kapcsolat is lehetne a cél, játszmák nélkül. Az ördögnél talán csak egy fokkal vagyok szebb, viszont cserébe szerintem elég rendben van a fejem meg a szívem.😀 Pár sarokpont: Göcsej, országúti kerékpár, szerelem, történelem, könyvek, nap, RHCP, kutatás, sajt, humor, rántott hús kézzel, El Camino, tiny house, memoárok, intimitás, rántott sajt, búzasör, huncutság, futás, napozás, 20-as évek, legkisebb királyfi, sportfröccs, túra, podcastok, flipper, 🚭. Szelfizni nem tudok, ponttyal nem pózolok, salsa még mindig a férfiasság halála.;)
István (45)
Társkereső Halásztelek
Egyetemi diplomás (Mérnök-informatikus)
Hátrányból indulok, mert online nem megy át - az elragadó személyiségem; - az őrületes kisugárzásom; - a híresen magas intelligenciám és - az intellektuális humorom.😀 Online csak - a messze földön is megénekelt mosolyomra; - a mindenre kiterjedő igényességemre és - az eleganciámra hagyatkozhatom.😂 - Szushi - wellness - várlátogatás - DM + rock, metál - Sci-fi - asztalitenisz - olvasás - csillagászat

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • Erika (67), Budapest, XXII. Miért ne?! Erzelmi alapokon nyugvó, nem összeköltözős társkapcsolatot keresekl.. Válaszolok, ha kapok címet, számot, fustjelet, postagalambot.... 😄, *moderálva*
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (51), Isaszeg Azt hisszük van még időnk ! Elfogult vagyok magammal , tehát nemigazán lennék őszinte ha ide most bármit írnék :) . Viszont amit szeretnék az egy nyugodt és szeretetben élő család .

HalásztelekHalásztelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk