Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Dabas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás dabasi társkereső nők

Marcsi (49)
Társkereső Dabas
PhD végzettségű (közgazdaságtan, jogi tov.)
Rövid leszek, csak azt írom le, ami igazán fontos nekem :) - pozitívan gondolkodni, nagyokat beszélgetni, sokszor és sokat nevetni, - reális és elérhető célokat kitűzni, - kompromisszumot keresni és találni, - empatikusnak lenni, társban gondolkodni... Fiaim 23 és 25 évesek. A kisebbik még egyetemre jár és a hétvégeken lakik velem, a nagyobbik már dolgozik és külön él. Szívesen töltöm a pihenést aktívan; szeretek kirándulni, várost nézni, sportolni. Szívesen járok színházba, koncertre. TV nézés helyett kettesben, a családdal ill. barátokkal töltött időt részesítem előnyben.
Vali (41)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Jelenleg nincs előfizetésem,email címet tudsz hagyni. Amennyiben felkeltetted erdeklődésem,válaszolok. Hiszem,hogy a hasonlóságaink alapján tudunk jól találkozni. Fontos számomra az együttes élmények gyűjtése,a közös gondolkodás. Egy 17 éves lányom van,vele élek. Fontos számomra az iq és az eq is,na meg a humor. Fontos a rendszerese mozgás is,futok,jógázom, ha lehetőség van, bicajozok. Ha szellemi mélyszegénységben élsz,és profi fotóssal jársz akárhova,nem engem keresel.
Ági (54)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Szia, Ági vagyok! Kérlek, írj és ismerjük meg egymást! Adj meg e-mail címet, küldök képet magamról és válaszolok, mivel nem vagyok előfizető! Kérlek, nézd meg és tartsd tiszteletben az elvárásaimat is! Köszönöm.
Andrea (44)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Egy egyszerű, vicces, őszinte nő vagyok; aki a párját szeretné megtalálni. Ikrek vagyok; szóval szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ami fontos, a megbízhatóság és őszinteség, ritka kincs ez manapság! No ONS! Nem vagyok előfizető! Csak Dabas és környéke, nem szeretnék távkapcsolatot. Köszönöm.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Fanni (28), Budapest, XIX. Szia, Fanni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

DabasDabas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk