Társkereső Dabas

Legújabb dabasi női társkeresők

Edina, 45 éves
Társkereső Dabas
31 napja tag
Edina vagyok, 45 éves. Társam keresem Dabas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klára, 54 éves
Társkereső Dabas
60 napja tag
Szia, Klára vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 42 éves
Társkereső Dabas
79 napja tag
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Eszter, 22 éves
Társkereső Dabas
84 napja tag
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb dabasi férfi társkeresők

Gábor, 39 éves
Társkereső Dabas
15 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marton, 41 éves
Társkereső Dabas
18 napja tag
Marton vagyok, 41 éves. Társam keresem Dabas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lénàrd, 30 éves
Társkereső Dabas
22 napja tag
Szia, Lénàrd vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 62 éves
Társkereső Dabas
26 napja tag
László vagyok, 62 éves. Társam keresem Dabas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online dabasi társkereső nők

Marcsi, 59 éves
Társkereső Dabas
13 perce lépett be
...egy olyan út, melynek során összekapcsolódhat a testük, a lelkük a szellemük. Őszinte, diplomás nő vagyok, aki szeret sportolni, túrázni, táncolni, társaságba járni és utazni egy hasonló gondolkodású és természetű férfit keresek. Érzelmi tartalmas kapcsolat reményében a többit személyesen.

Éppen online dabasi társkereső férfiak

Csaba, 49 éves
Társkereső Dabas
10 perce lépett be
Keresem a másik felem akivel egy egésszet alkotunk! Nem vagyok elöfizető. Irj. *moderálva*
Imre, 65 éves
Társkereső Dabas
2 órája lépett be
Egy fiatalos, stabil háttérrel rendelkező, energikus, korosztályomnál lényegesen aktívabb életet élő, pozitív gondolkodású, egészséges embernek érzem magam. - Számomra nagy érték a tisztesség, a becsület, az őszinteség. - Nagy hangsúlyt fordítok az egészséges táplálkozásra. - Igényes vagyok magamra és környezetemre. - Egy autókereskedésem van itt helyben, abban dolgozom. - Szeretek színházba, fürdőkbe járni, tévézni, horgászni. -
Jani, 46 éves
Társkereső Dabas
1 órája lépett be
Jani vagyok, 43 éves. Társam keresem Dabas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 35 éves
Társkereső Dabas
2 órája lépett be
Kedves Hölgyem, Talán kezdjük a szokásos “sablon” bemutatkozással: 35 éves, ápolt, pozitív életszemléletű, sikerorientált, na és ambiciózus egyetemista férfi adatlapját látja! Ugyanakkor: Kalandos életet élő (velem mindig történik valami), sokat utazó, rendszeresen sportoló és nem utolsósorban társaságot kedvelő személyiség jellemzése szintén illik rám. A személyiségem többi része egyelőre maradjon felfedezetlen... Hogy kit is keresek valójában? Ideális jelöltem paramétereit a fotóm alatt találod. Szép és mosolygós napot kívánok a Hölgynek! :)

Diplomás dabasi társkereső nők

Andrea, 43 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Egy egyszerű, vicces, őszinte nő vagyok; aki a párját szeretné megtalálni. Ikrek vagyok; szóval szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ami fontos, a megbízhatóság és őszinteség, ritka kincs ez manapság! No ONS! Nem vagyok előfizető! Csak Dabas és környéke, nem szeretnék távkapcsolatot. Köszönöm.
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
\"Nemcsak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is , amit nem teszünk meg...\"
Annamária, 51 éves
Társkereső Dabas
Egyetemet végzett
Annamária vagyok, 49 éves, lakhelyem Dabas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vali, 40 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Ezzel kezdek,m fontos: Nem vagyok előfizető,ezért kérlek írj egy mail címet,ahova válaszolhatok. Vagyok aki vagyok, erősségekkel és hibákkal. Azt gondolom, hogy a hasonlóságaink alapján tudunk jól találkozni. Rendelkezek empátiával és érzelmi intelligenciával, önismerettel, izgalmas, ha a Másik is. Ezek megléte szerintem nagyon fontos az emberi kapcsolatainkban. Miközben vallom azt is, hogy az ember élete végéig fejlődik, tanul. Van egy 15 éves lányom, Vele élek. Fontos számomra az együttes élmények gyűjtése a tárgyak gyűjtésével szemben. Az élmények a leggyümölcsözőbbek pici lelkem számára.

Diplomás dabasi társkereső férfiak

Csongor, 35 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Szia, Csongor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 35 éves
Társkereső Dabas
Főiskolai diplomás (Informatikus)
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” – Ernest Hemingway
Sanyi, 66 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Személyesen elmondom négyszemközt. Meri mindig a NŐ választ. Hagyom magam kiválasztani.
Péter, 41 éves
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Csalódások után keresem társam a hátralévő időre. Aki barátnöm, a barátom a társam tud lenni, szóval ilyen all in one.

Keresztény dabasi társkereső nők

Ilike, 73 éves
Társkereső Dabas
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Nyugdíjas vagyok, sok szabadidővel, társat keresek,ha még nem késő. Rossz egyedül. Fontos számomra a humor és az optimizmus. Társaság kedvelő vagyok. Magánéletembe az elvárásaim a figyelmesség, korrektség, szenvedélyesség, a bizalom és a szimpátia. Meg néha 'néha dolgozom. Ezen az email címen megtalálsz ha felkeltettem az érdeklődésed *moderálva*
Kati, 62 éves
Társkereső Dabas
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Üdvözöllek! Keresem, aki engem keres, szereti a könyveket, kiállításokat, koncerteket, az életet.Hitemet gyakorló katolikus vagyok.
Sziszi, 45 éves
Társkereső Dabas
hivő: református (alkalmanként)
Szia, Sziszi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Böbe, 56 éves
Társkereső Dabas
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Böbe vagyok, 54 éves. Társam keresem Dabas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény dabasi társkereső férfiak

László, 35 éves
Társkereső Dabas
hite: római katolikus
komoly értelmes kapcsolatot szeretnék,nem ragozom facebookon elértek
Sándor, 57 éves
Társkereső Dabas
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok igazábol baráti barát nöt keresek aki szivesen beszélgetne sétálgatna. A munkámbol adódóan ,ami nem igazán kacsolat támogató,inkább barátkonák .Szivesen sétálgatok beszélgetek .Szertek segiteni az embereknek ,és ha csak ennyivel tudok hozzájárulni hogy a magány nyomasztó érzését enyhitsem az is valami .A legrosszabb dolog semmit sem tenni . Ugy gondolom ez igy korrekt hogy ezt elmondom .Nem akarom hazugságokkal megnyeri valaki barátságát . Magamrol . 56-éves gk vezetö vagyok .Antialkoholista ,dohányzom(még).Szeretek dolgozni .Egészséges vagyok . És bár túl vagyok egy vihasos váláson ,pozitivan állok az élethez . A többit inkább majd szemtöl szemben . Sziasztok.
László, 42 éves
Társkereső Dabas
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Laci vagyok 42 éves! Bár sokan mondák hogy nem nézek ki annyinak. Szeretném hogy meg talájam az igazit!!Komoly és Boldog tartós kapcsolatot szeretnék!
Máté, 31 éves
Társkereső Dabas
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, Máté vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Dabason élek a saját lakásomban, egyedül :P. Egy multinacionális cégnél dolgozom mint technológus. Fontos számomra a napi tanulás. Sokat dolgozom a céljaimért(minden évben vannak konkrét célok amik megvalósításán dolgozom)! Az elmúlt időszakban a lakás felújításra és a futásra koncentráltam. Szeretek olvasni (szinte mindent az önéletrajzi és történelmi könyvektől a sci-fi-ig). Szeretem az érdekes filmeket. Igyekszem pozitívan szemlélni a világot.Próbálok határozott és megfontolt döntéseket hozni az életben. Kicsit kilógok minden sorból ;). Rendelkezem önismerettel. Olyan lányt keresek aki hasonlóan látja a világot mint Én. Képes elfogadni. Sok közös programot tudunk találni. (kirándulás, kiállítás, mozi, süti - kávé / tea, közös főzés,) Remélem sikerül találkoznunk ;).

Fiatalabb, 30 év alatti dabasi társkereső nők

Szandi, 25 éves
Társkereső Dabas
Szia, Szandi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti dabasi társkereső férfiak

Kriszti, 21 éves
Társkereső Dabas
Aranyos,kedves vagyok férfit keresek kalandra, vagy meglátjuk mi lessz.
Farkas, 25 éves
Társkereső Dabas
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel, 27 éves
Társkereső Dabas
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 27 éves
Társkereső Dabas
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as dabasi társkereső nők

Anett, 35 éves
Társkereső Dabas
Társat keresek a mindennapokhoz!Szeretek szeretni és szeretve lenni.Van két lányom!Imádom a munkám.Életet élvezni kell de egyedül unalmas!
Anita, 34 éves
Társkereső Dabas
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 36 éves
Társkereső Dabas
Mária vagyok, 35 éves, lakhelyem Dabas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rita, 31 éves
Társkereső Dabas
Szia, Rita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as dabasi társkereső férfiak

Károly, 39 éves
Társkereső Dabas
Sziasztok lányok! Egy életre szóló komoly kapcsolatot keresek. Romantikus alkat vagyok!
Ferenc, 35 éves
Társkereső Dabas
Nem vagyok a szavak embere de nem szeretnék magamról rizsázni ismerj meg és vond le a következtetést.
Lehel Zsolt, 35 éves
Társkereső Dabas
Szia, Lehel Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jenő, 34 éves
Társkereső Dabas
Szia! Jenő vagyok. 33 éves egyedülálló és Dabason lakom. Introvertált típusba sorolnám magamat. Szabadidőmbe szeretek mozogni, filmet nézni, olvasni, zenét hallgatni, kirándulni. Ha szimpatikus vagyok és felkeltettem érdeklődésedet írj, jelez, keres meg face-n vagy küldj füstjeleket! 😊 Ui. : "Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is..." "Nincs más aki olyan, mint én csak én..."

Középkorú dabasi társkereső nők

Katika, 47 éves
Társkereső Dabas
Katika vagyok, 45 éves, lakhelyem Dabas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Réka, 40 éves
Társkereső Dabas
Jellemzőim: Őszinte Hűséges Természet-, és állatbarát Családszerető Empatikus Kreatív Amit kerülök: Hazugság, kétszínűség, felületesség, anyagiasság, erőszak... Már nem vagyok előfizető, nem tudok válaszokni, ha írsz, ezért kérlek írj elérhetőséget, ha megkeresel!
Ildi, 45 éves
Társkereső Dabas
Elváltam, külön élek barátra, társra vágyom...

Középkorú dabasi társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Dabas
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 43 éves
Társkereső Dabas
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 40 éves
Társkereső Dabas
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 41 éves
Társkereső Dabas
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti dabasi társkereső nők

Olga, 72 éves
Társkereső Dabas
Olga vagyok, 71 éves, lakhelyem Dabas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ròzsi, 61 éves
Társkereső Dabas
Ròzsi vagyok, 60 éves, lakhelyem Dabas. Özvegy vagyok! Van 2 felnőtt gyermekem ès 3 unokám! Jelenleg a vendèglátásban dolgozom mint konyhai kisegítő!
Rózsa, 67 éves
Társkereső Dabas
Az idő gyorsan repül, és még annyi mindent megélhetnénk együtt! Jókat beszélgetni, nevetni sokat, termálfürdőben ücsörögni vagy csak hozzád bújva otthon filmet nézni........
Judit, 60 éves
Társkereső Dabas
Juditnak hivnak,170 magas vagyok,Inárcson elek a Fiammal kertes családiházban,Jelenleg betegállományban vagyok igy rengeteg idom van ismerkedni!Szivessen ismerkednek magas ,nem dohányzo,muvelt ferfivel.

50 év feletti dabasi társkereső férfiak

László, 64 éves
Társkereső Dabas
László vagyok, 63 éves, lakhelyem Dabas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Janos, 68 éves
Társkereső Dabas
Szia, Janos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi, 61 éves
Társkereső Dabas
Nos ide kel irni a szép dolgokat ? Aktiv vagyok minden területen ami foglalkoztat, és érdekel.Szeretem a zenét, a humort,a társaságot a jó könyveket ! És vannak dolgok amit nemszeretek , mint mindenki másnak !
Béla, 77 éves
Társkereső Dabas
Írhatnék bármit, de nem látom értelmét, a személyes találkozás többet ér. 74 éves fiatalos özvegy, hosszú távra párt keresek a magány és egyedüllét enyhítésére.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Judit (54), Vásárosnamény Sziasztok! Judit vagyok, szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfiakkal.
  • Janos (51), Budapest Szeretet Olyan társat keresek akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunk, lelkünk!
  • regina (59), Zalaegerszeg Sziasztok! 60 felett is lehet szép az élet! Írj magadról kérlek elérhetőséggel, ha igazán mackós alkatú, kedves,megértő férfi vagy, a közelben élsz és elfogadnál társadnak egy molett kedvesen vidám, özvegy, nyugdíjas hölgyet.
  • Jónás (52), Kocsér Sziasztok!Az életet élni kell,nem elviselni! Hajni vagyok!Társam keresem!Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást,ha többre vagy kíváncsi,vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Ákos (51), Bonyhád Sziasztok! Szia! Kérdezz, válaszolok!

Társkeresés Dabason

DabasDabas

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk