Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Dabas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb dabasi női társkeresők

Irén (46)
Társkereső Dabas
45 órája tag
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt újra. Nem egy alkalmi barátot keresek hanem társat hosszabb távra .Az ismerkedés alakul vagy alakítjuk ,ha kölcsönösen egyre gondolunk.
Ella (39)
Társkereső Dabas
18 napja tag
Szeretem, ha egy férfival nő lehetek, hogy bújhatok, dorombolhatok, simogathatok, gondoskodhatok, hogy lehetek vadmacska, vagy törleszkedő cica, és lubickolhatok az összes női szerepemben. Szeretem, ha lehetek vele befogadó, odaadó, homlokránc-elsimító pihenőhely, és lehetek egy dög, aki a saját örömére is gondol. Milyen jó érzés vele csak úgy belezuhanni a szenvedélyszerelembe, mint perzselő nyári napon a hűs, simogató tó vízébe, és nem mérlegelni, nem agyalni, nem félni fatális szívtörésektől és nem félteni jajongva egot, önbecsülést. Szeretem, ha testünk illeszkedik, és boldogan vagyok kiskifli újra, ha kezét a csípőmre helyezi, úgy alszunk el. Azt is szeretem, ha jön a reggel, és nekem végre nem kell az arcomra sminkálarcot húznom, lehetek az, aki vagyok, rajta hagyhatom az álom barázdáit, a lepedő nyomát, az életem vonalait. Szeretem, amikor a nyitott teraszajtón beárad a friss, eső áztatta fűillat, ő reggelit készít nekem, és akkor végre valóban érzem az élet ízeit. Szeretem, ha egy férfi tenni, teremteni akar, ha nem passzív kanapéhuszár, és megátalkodott, mindig befuccsoló álomgyáros, ha nem támaszkodik, ha önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja. Szeretem, amikor egy férfi teljes szívével tud szeretni akkor is, ha elfogyott a lendületem és a hitem, akkor is, ha nehéz szeretni, ha még önmagamat sem szeretem. Nem vagyok előfizető, ezért kérlek írj elérhetőséget email formájában 😊
Anikó (22)
Társkereső Dabas
31 napja tag
ismerkedni szeretnék komoly kapcsolatkent csak is
Ágnes (41)
Társkereső Dabas
39 napja tag
Némi csalódással a hátam mögött, szeretnék társra találni. Ami a legfontosabb a számomra az a hűség, a megbízhatóság és becsületesség. A többit majd látjuk.

Diplomás dabasi társkereső nők

Ági (53)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Szia, Ági vagyok! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást! Adj meg e-mail címet és válaszolok, mivel nem vagyok előfizető!
Andrea (43)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Egy egyszerű, vicces, őszinte nő vagyok; aki a párját szeretné megtalálni. Ikrek vagyok; szóval szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ami fontos, a megbízhatóság és őszinteség, ritka kincs ez manapság! No ONS! Nem vagyok előfizető! Csak Dabas és környéke, nem szeretnék távkapcsolatot. Köszönöm.
Gyöngyi (57)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
\"Nemcsak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is , amit nem teszünk meg...\"
Vali (40)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Ezzel kezdek,m fontos: Nem vagyok előfizető,ezért kérlek írj egy mail címet,ahova válaszolhatok. Vagyok aki vagyok, erősségekkel és hibákkal. Azt gondolom, hogy a hasonlóságaink alapján tudunk jól találkozni. Rendelkezek empátiával és érzelmi intelligenciával, önismerettel, izgalmas, ha a Másik is. Ezek megléte szerintem nagyon fontos az emberi kapcsolatainkban. Miközben vallom azt is, hogy az ember élete végéig fejlődik, tanul. Van egy 15 éves lányom, Vele élek. Fontos számomra az együttes élmények gyűjtése a tárgyak gyűjtésével szemben. Az élmények a leggyümölcsözőbbek pici lelkem számára.

Diplomás dabasi társkereső férfiak

Zsolt (36)
Társkereső Dabas
Főiskolai diplomás (Informatikus)
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” – Ernest Hemingway
Péter (41)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Csalódások után keresem társam a hátralévő időre. Aki barátnöm, a barátom a társam tud lenni, szóval ilyen all in one.
Jenő (54)
Társkereső Dabas
Főiskolát végzett
Kitartóan keresem igaz társamat, akivel megoszthatom az élet örömeit és bánatait. Őszinte, egyenes emberként nézek a jövőre, felesleges körök és műdrámák nem a világom.
Máté (32)
Társkereső Dabas
Főiskolai diplomás (Gépészmérnök)
Szia, Máté vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Dabason élek a saját lakásomban, egyedül :P. Egy multinacionális cégnél dolgozom mint technológus. Fontos számomra a napi tanulás. Sokat dolgozom a céljaimért(minden évben vannak konkrét célok amik megvalósításán dolgozom)! Az elmúlt időszakban a lakás felújításra és a futásra koncentráltam. Szeretek olvasni (szinte mindent az önéletrajzi és történelmi könyvektől a sci-fi-ig). Szeretem az érdekes filmeket. Igyekszem pozitívan szemlélni a világot.Próbálok határozott és megfontolt döntéseket hozni az életben. Kicsit kilógok minden sorból ;). Rendelkezem önismerettel. Olyan lányt keresek aki hasonlóan látja a világot mint Én. Képes elfogadni. Sok közös programot tudunk találni. (kirándulás, kiállítás, mozi, süti - kávé / tea, közös főzés,) Remélem sikerül találkoznunk ;).

Keresztény dabasi társkereső férfiak

Sándor (58)
Társkereső Dabas
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok igazábol baráti barát nöt keresek aki szivesen beszélgetne sétálgatna. A munkámbol adódóan ,ami nem igazán kacsolat támogató,inkább barátkonák .Szivesen sétálgatok beszélgetek .Szertek segiteni az embereknek ,és ha csak ennyivel tudok hozzájárulni hogy a magány nyomasztó érzését enyhitsem az is valami .A legrosszabb dolog semmit sem tenni . Ugy gondolom ez igy korrekt hogy ezt elmondom .Nem akarom hazugságokkal megnyeri valaki barátságát . Magamrol . 56-éves gk vezetö vagyok .Antialkoholista ,dohányzom(még).Szeretek dolgozni .Egészséges vagyok . És bár túl vagyok egy vihasos váláson ,pozitivan állok az élethez . A többit inkább majd szemtöl szemben . Sziasztok.
László (43)
Társkereső Dabas
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Laci vagyok 42 éves! Bár sokan mondák hogy nem nézek ki annyinak. Szeretném hogy meg talájam az igazit!!Komoly és Boldog tartós kapcsolatot szeretnék!
Krisztian (41)
Társkereső Dabas
hite: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Hol van az a lány aki tudja....
Józsi (62)
Társkereső Dabas
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Nos ide kel irni a szép dolgokat ? Aktiv vagyok minden területen ami foglalkoztat, és érdekel.Szeretem a zenét, a humort,a társaságot a jó könyveket ! És vannak dolgok amit nemszeretek , mint mindenki másnak !

30-as dabasi társkereső nők

Anett (35)
Társkereső Dabas
Társat keresek a mindennapokhoz!Szeretek szeretni és szeretve lenni.Van két lányom!Imádom a munkám.Életet élvezni kell de egyedül unalmas!
Reni (35)
Társkereső Dabas
Üdv Kedved Olvasó, Próbálom racionálisan leírni magam (bármely irányú) elfogultság nélkül.... :) Kb. szangvinikus és vízöntő.... :) (néha bátortalan) Acélkék mosoly, farmer és converse.... DE nő vagyok ezért többet látnak magassarkúban és szoknyában...ami szintén nem esik nehezemre. :) Nem vagyok az a típus aki "beáll a sorba". Ez sokaknak bonyolultan hangzik, de ez esetben biztosan nem egymást keressük... Amikről sosem mondanék le: rebarbara, futás, lovaglás, SIXX AM. Nagyon fontos számomra a természet közelsége. Ezért is töltöm sokszor a hétvégéket vidéken Anyukámékkal. Vagy épp más uticélt választok... Ezért....is....2017 egy célkitűzése: Kék túra..... ( kb. 100 km pipa...sajnos nincs kitartó túra társam...ezért ha csak kirándulni szeretnél nem sértődöm meg... :) A közhelyekről: Az IGAZIT keresem... Akivel bele lehet vágni az élet nagy projektjébe... Tisztelettel, szerelemmel, akarással, és közös munkával kikövezett hosszú úton. Nincs megalkuvás...pillangókat akarok újra :) Tudom mit keresek :) de nem látom értelmét a további sablon mondatok gyártásának... Ezt az oldalt lehetőségként használom...nem biztos, hogy itt van akit keresek....de amíg nem mosolyog rám egy szép tavaszi reggelen....nincs mit tenni....a sorsnak lehet adni egy lehetőséget. Egyébként Minden 4szemközt dől....el....vagy bukik..... U.I.: "Annyi jó szagú nő van És annyi jó szagú férfi És annyira vágynak arra, Hogy együtt tudjanak élni A szemükben nincsenek fények A szívükben lakik a bánat Az ujjaik alkatrészek Amiket jól használnak Már nem az ösztön vezérel Csak szavakba pakolok terhet Nem vesztettünk el semmit Csak a jó napok polca megtellett Napfény akartam lenni Friss zápora a földnek Szél a hajadban, patak, Ami kavicsot görget Te meg az én kavicsom volnál Az én féltett növényem A szavaim, a metaforám Minden giccses reményem
Ancsi (31)
Társkereső Dabas
Sziasztok. jó lelkű,vidàm ,talpraesett csajszi vagyok. Szeretem ha szeretnek,szeretem ha egy fèrfi vicces de ugyan akkor tud komoly is lenni. Nem szeretem a szèlhàmossàgot. Aki engem akar elkell fogadja hogy van egy kislànyom aki mèg csak 3 èves. Egyenlőre ennyi ,ha többet akarsz tudni ismerj meg :-)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Regina (27), Dunaújváros Sziasztok! " Nem szeretnék mindenáron valakit, de szeretnék bármi áron szerelmet! " Kedves Ismeretlen! Azért regisztráltam eme oldalra, mert keresem a másik felem, akivel kéz a kézben leélhetünk egy életet. Magamat egy határozott, céltudatos, erős egyéniségű, egyenes nőnek mondom. Nem szeretem a mellébeszédet, ahogyan én sem teszem. Szeretem a humort, a jókedélyüséget. Romantikus típus vagyok. A hosszú séták, az átbeszélgetett éjszakák a jellemzőek rám. Hiszek a szerelemben és hiszem, hogy  minden percét meg kell élni. Tudok bármiáron szeretni és kitartani, na meg ennek a másik végletét is. Hiszem, hogy egy kapcsolat a kölcsönös tiszteleten, szereteten és egyenrangúságon alapszik. A jó kommunikáció viszont elengedhetetlen. Ugyanakkor a vasárnapi húslevest én szeretném főzni, s a frissen mosott ruhát is magam vasalnám. :) Ne akarj elkápráztatni semmivel. Mutasd magad! Az aki valóban vagy. Egyezzenek a nézeteink. Tudd ki vagy, mit szeretnél az életben. Ha kőszívű és irányításmániás vagy, akkor biztosan nem egymást keressük. ( Nincsen apakomolexusom, így kérem, egy bizonyos kor felett, ne írjanak, mert arra sajnos érdemben választ nem tudok adni. )
  • István (42), Lábatlan Meglátjuk mi lesz... Határozott ,hűséges,konzervatív,elvált férfi keresi társát,ha lehet egy életre
  • Ata (48), Németország Sziasztok! Páromat keresem hosszútávon.
  • Rozika (57), Bugyi Sziasztok! Több éve elváltam .Romantikus vagyok és vidám .Párom keresem
  • Laci (52), Maglód Sziasztok! A negatív statisztikák ellenére talán nekem sikerül újra kezdeni egy kedves hölgy társaságában. Itt biztosan nem ismersz meg! A személyes találkozót részesítem előnybe.

DabasDabas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: