Középkorú társkereső

19 714 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Timi, 49 éves
Társkereső Budapest, VIII.
2 órája tag
Szia, Timi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tímea, 47 éves
Társkereső Csákvár
3 órája tag
Tímea vagyok, 47 éves. Társam keresem Csákvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Orsolya, 48 éves
Társkereső Győr
3 órája tag
Orsolya vagyok, 48 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvia, 40 éves
Társkereső Balástya
3 órája tag
😀🤣🙂😊☺😚😋😛

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Leo, 46 éves
Társkereső Budapest, VI.
3 órája tag
Leo vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 47 éves
Társkereső Eger
3 órája tag
Tamás vagyok, 47 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Boldizsár, 45 éves
Társkereső Budapest, III.
3 órája tag
Szia, Boldizsár vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 40 éves
Társkereső Nyíradony
4 órája tag
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Tündi, 48 éves
Társkereső Budapest, I.
3 órája lépett be
Tündi vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszta, 36 éves
Társkereső Békéscsaba
7 órája lépett be
Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Emese, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
2 órája lépett be
Sziasztok! Gyengéd,kedves,humoros, intelligens, megértő, megbizható páromat keresem,aki szetetne egy kedves, cicás, bújós , hiperérzékeny😉 társat
Edit, 41 éves
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
Edit vagyok, 41 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Bela, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
6 órája lépett be
Szia, Bela vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyuri, 43 éves
Társkereső Budapest
14 perce lépett be
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII.
6 órája lépett be
Szeretnék megismerkedni azzal, akivel társak lehetünk egymásnak. Mindig vonzott a természetközeli élet, amihez sikerült is egészen közel kerülni. Jelenleg is ezen dolgozom, építgetem. Persze emellett szórakoztatom is magam zenével, irodalommal, gondolkodással, kirándulással. Azt hiszem, még idén szerzek egy kajakot. Az utazás sem áll messze tőlem, idén már tök jó lenne elmenni valahova:) Nagyon értékelem az egyenességet, békét.
Tibor, 49 éves
Társkereső Kunszállás
40 perce lépett be
Komoly kapcsolatra vágyom, nem futó kalandokra. Keresem a hozzám illő hölgyet 50 km távolságon belül.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Vera, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
Egyetemet végzett
Vera vagyok, 41 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Renáta, 46 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
PhD végzettségű
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marcsi, 45 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika, 43 éves
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolát végzett
Erika vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Baja
Egyetemet végzett
Gábor vagyok, 41 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 42 éves
Társkereső Győrzámoly
Egyetemet végzett
Kíváncsi természetű vagyok, szeretem a kalandokat és kihívásokat, új dolgokat kipróbálni és új helyeket megismerni. A sportos programok különösen vonzanak, legyen az akár túrázás, vagy valami intenzívebb és extrémebb. Az utazás is nagy szenvedényem, számtalan felfedezni való vidék vár még. Imádom a különböző országok gasztronómiáit, egy jó koncertért vagy akár standup előadásért is szívesen kimozdulok. Otthon pedig társasjáték, filmek, sorozatok, könyvek. 10 éves lányom és 7 éves fiam exemmel közösen neveljük, idejük egy részét nálam töltik.
Laszlo, 43 éves
Társkereső Románia
Egyetemet végzett
Laszlo vagyok, 43 éves. Társam keresem Románia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Isti, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Budapesti vagyok és komoly kapcsolatot keresek, de egy barátság is érték! Nincsenek őrült elvárásaim, nem is szeretnék azoknak megfelelni. A személyes találkozóban hiszek. Szeretek kimozdulni, túrázni, vagy egyszerűen csak utazni. Fontos, hogy te is el tudj szakadni a Tv elől! Fontos a víz, Bánki tó, Velencei tó, akár csak munka után leugrani. Nincs gyermekem, de szeretnék! Hát lássuk :)

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Heni, 41 éves
Társkereső Nyíregyháza
hivő: református (alkalmanként)
Heni vagyok, 41 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem.vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni.
Katka, 49 éves
Társkereső Encs
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Katka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nelli, 41 éves
Társkereső Kiskunmajsa
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Nelli vagyok, 41 éves. Társam keresem Kiskunmajsa környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot máshol.
Kata, 41 éves
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Keresem a szerelmemet, társamat, barátomat.. Normális értékrend, pozitív hozzáállás, harmónia, nyitottság, őszinteség, humor...

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Tibor, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus
Kedves, hűséges elvált \"fiatalember\" vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem szintén kedves, nőies, hűséges társamat.
Péter, 42 éves
Társkereső Budapest, III.
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Folyamatosan változó világunkban,arra törekszem,találjak valamit,amiben kevésbé vagyok jártas,akár érzelmileg is. Igénylem az önismerettel rendelkező,építő(konstruktív)társaságot,az órákig tartó inspiráló mély beszélgetéseket,tréninget,mely hozzánk ad és emel.Hálás vagyok,mikor valaki valamiben gyakorlottabb vagy más,megfigyelem miként tudok merítkezni,tanulni általa. Örömmel szervezek időnként,olyan programokat ismerősök által,ahol letesszük önkorlátozó hiedelmünket,a félelemmel szembe megyünk,mélyebben felfedezzük önmagunk és sírva röhögünk,így éljük át a flow-t.Csodálatos megélni azt az egy lépést,ahogy a feszültség érzést,felszabadult érzésre cseréljük.Engem ez éltet és a statikus gondolkodásmóddal ezért is képtelen vagyok azonosulni. Kompromisszum helyett,a rugalmasságban hiszek és vita helyett,az eszmecserében.A cigaretta és az alkohol fogyasztása számomra teljesen értelmetlen. Komoly,egyenrangú,érett kapcsolat címen,az összeköltözős,elmélyült,családot alapítani szándékozó,gyermektelen nőt preferálom.Jómagam kommunikatív,megoldás-orientált,kolerikus-szangvinikus temperamentumú,kormánytisztviselő vagyok.
István, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Én is szeretném végre megtalálni életem párját. Szeretem a jó embereket, szeretem átélni a tánc örömét vagy csak úgy pihenni egy jót.
Györkös, 41 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
Dániel vagyok.Határozott ,céltudatos vidám alaptermészetü. Komoly kapcsolat miatt regisztráltam. Szeretnék megismerkedni egy szerény de igényes fiatal pécsi lánnyal.

Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása

  • Éva (45), Jánoshalma Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek ismerj meg és eldöntöd hogyan tovább
  • Piroska (39), Szolnok Sziasztok! Keresem a testi-lelki társam! \"Világéletemben hittem benne, hogy a nap legcsodálatosabb pillanata, amikor reggel felébredünk. Mindegy, hogy vacakul érezzük-e magunkat vagy jól, egy biztos: aznap még bármi történhet velünk! És az sem számít, ha az esetek többségében semmi különös nem történik. A lehetőség benne van a reggelekben.\" ❤
  • Joci (44), Isztimér Sziasztok! Remélem egyszer mindeki megtalálja a boldogságot
  • Krisztina (41), Tiszaföldvár Sziasztok! Nem papucsot keresek hanem egyenrangú társat aki egyben a legjobb barátom is tudd lenni
  • Sándor (58), Pécs belsö kisugárzás nélkül a külső csak 1 burok Sziasztok! Mivel itt mindenki a tökéletesség mintaképe ,akkor én hadd ne álljak be a sorba... Leszázalékoltak,lett pocakom ,kevesebb hajam és bolti fogsorom ,egyszerüen élek a kevéske pénzemből ,de nem szoroluk támogatásra és nem is tartok el senkit. De tudok még szeretni és a kép mégha nem is tökéletes ,de önmagam vagyok és nem 10-20 éves fényképpel vagyok fent.

Szerelemben nincs határ!

Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk