Középkorú társkereső

21 112 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Annamária, 45 éves
Társkereső Kapuvár
0 napja tag
Annamária vagyok, 45 éves, lakhelyem Kapuvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Melinda, 45 éves
Társkereső Pécel
0 napja tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Angi, 49 éves
Társkereső Tata
0 napja tag
Szia, Angi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Katalin, 49 éves
Társkereső Zalakomár
0 napja tag
Lányommal élek, szerető párt keresek, várom az igazit

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Miki, 45 éves
Társkereső Orosháza
0 napja tag
Vidám természetű, aktív életet élő ember vagyok. Szeretek sportolni, mozogni.
Jòzsef, 45 éves
Társkereső Atkár
0 napja tag
Szia, Jòzsef vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
0 napja tag
Keresem páromat akivel izgalmas, hosszútávú minőségi együttlétben tudjuk élvezni egymás társaságát... A többit személyesen..! 😀
Laci, 42 éves
Társkereső Komárom
0 napja tag
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Ibolya, 45 éves
Társkereső Földeák
1 napja tag
Tartós kapcsolatot keresek
Gabriella, 45 éves
Társkereső Veszprém
2 napja tag
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 47 éves
Társkereső Miskolc
3 napja tag
Andrea vagyok, 47 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó, 44 éves
Társkereső Pátroha
5 napja tag
Városon születtem vidéken lakom. Egyedül Vidéken tanítok. majd később bővebben válaszolok Nos néhány útmutató 1976 ban születtem az iskoláimat Miskolc Debrecen illetve Nyiregyháza végezttem van egy öccsém neki már van családja a szüleimet tavaly elvesztettem igy egyedül élek a szomszéd településen tanitok vallástanár vagyok. szerettem az állatokat sajnos allergiás lettem igy virágokat nem tartok egyedül a levendulát sszerettem..Szeretném meg találni a másik felem remélem sikerül röviden ennyi

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Miki, 45 éves
Társkereső Orosháza
0 napja tag
Vidám természetű, aktív életet élő ember vagyok. Szeretek sportolni, mozogni.
József, 49 éves
Társkereső Bózsva
2 napja tag
Állattenyésztéssel foglalkozom festői szépségű környezetben élek vidéken egy összkomfortos tanyán. Mackós alkatú, szorgalmas és hűséges férfi vagyok.
Tamás, 44 éves
Társkereső Nagy Britannia
3 napja tag
Sziasztok, Tamás a nevem a kersztségben :) Nem igazán tudom, hogy mit kéne ide írnom. Nem vagyok rutinos online ismerkedő, és most is csak azért próbálkozom itt, mert a környezetemben szabad szemmel alig látható a magyar lányok halmaza :) Nyitott és minden iránt érdeklődő, aktív, spontán, de a közép- és hosszútávú terveimben hajlíthatalan férfiember vagyok, máig is tele célokkal és tervekkel. Súlyos monogámiával, és gondoskodási ösztönnel megáldva, teljes biztonságot tudok és kívánok nyújtani, de “nyugodt”, álmos, lusta életet semmi képpen :) (Nyomokban sem tapasztalható rajtam a sok negyvenesen megfigyelhető elkényelmesedés) Az eddigi, furcsa tapasztalataim ellenére hiszem, hogy nem kívánok sokat azzal, hogy szeressenek viszont és bánjanak velem jól, ahogy azt én is teszem a másikkal. Egészen optimista vagyok :) Szerintem már így is hosszabb ez az iromány, mint kéne. Kérdezz inkább, amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet. Szívesen oltom kiváncsiságod :) Jelenleg Észak-Walesban élek, de ezen könnyen tudok változtatni, ha valaki jó okot ad rá :) Regisztrált ápoló vagyok, bárhol találok munkát. Jah, a gyermekvállalás kérdéséhez még, annyit hozzá fűznék, hogy alapvetően szeretnék gyereket, de szerettem már annyira szülni nem akaró nőt, hogy úgy is elfogadtam...
Róbert, 45 éves
Társkereső Kecskemét
3 napja tag
Róbert vagyok, 45 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Melinda, 45 éves
Társkereső Pécel
0 napja tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Beatrix, 41 éves
Társkereső Dunaújváros
1 napja tag
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 40 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ági, 42 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 napja tag
Ha szeretnél ebben a kifordult világban férfiként létezni, nálam hős lehetnél, mert értékelem, ha viszed a nehéz táskámat és kicseréled a villanykörtét. Megismernélek, ha szereted a mosolygós reggeleket és a vidámságot, ha szeretnéd megélni a hétköznapok nyugodt pillanatait. Ha hozzád bújhatok és erős karjaidban megnyugvásra találok, mert vigyázol rám. Ha keresel valakit, aki mellett az a férfi lehetnél, aki mindig is szerettél volna lenni.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

Ádám, 45 éves
Társkereső Budapest, III.
0 napja tag
Ádám vagyok, 45 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 46 éves
Társkereső Budapest, XIII.
0 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 47 éves
Társkereső Szeged
0 napja tag
Szeretem a zenét,hosszú kapcsolatot szeretnék ,imádom az állatokat,kirándulni,utazni,sportolni
Zoltán, 41 éves
Társkereső Budapest, XVI.
0 napja tag
Magyar férfi, frissen oltva, féregtelenítve,, csippelve, női társát keresi rendezett oltási könyvvel. :-) Viccet félre téve, társat keresek, aki hasonlóan gondolkodik , hasonló mentalitással bír, hasonló érdeklődés, hasonló lelkületű és szereti a kutyákat. Törekszem arra, hogy pozitívan és hittel kezdjen minden egyes napot. Sokoldalú, megbízható, figyelmes, alkalmazkodó, fontos számomra az intimitás és az összehangoltság minden téren. Fontos még a beszélgetések és a bizalom.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Andrea, 40 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 napja tag
https://www.facebook.com/andrea.csatari.338 Nem vagyok előfizető de a linken megtalálsz . Szeretem a zenét,imádom tánc,úszás,természet és a jó dolgokat. Ha gondolod küldj üzit :)
Anita, 47 éves
Társkereső Pécs
1 napja tag
Szeretem aktívan élni az életem, bringázom, túrázom, néha futok. Olyan társat keresek akinek szintén fontos a mozgás, az új helyek felfedezése, saját maga fejlesztése. Akinek fontos, hogy egy igazi társa van az életben, akire büszke lehet és őrá is büszke lehetek. A nyitottság és őszinteség fontos értékek számomra. Szeretem felfedezni a világot, új helyeket, új eddig ismeretlen élményeket gyűjteni. De a pörgés mellett ugyanolyan fontos, hogy legyenek nyugis pillanatok is, egy jó beszélgetés, film nézés, barátokkal vacsora, vagy csak úgy ücsörögni a vízparton... Szeretem a munkámat ezért azt nem nyűgnek élem meg, hanem kihívásnak. Az életem minden területén törekszem az egyensúlyra. Ezért vagyok itt. :-)
Enikő, 43 éves
Társkereső Palotás
2 napja tag
Szia, Enikő vagyok , nem szeretnék sokat írni magamról, röviden csak annyit,hogy vidám,jókedvű, nevetni szerető vagyok, de tudok komoly is lenni , szeretek kirándulni,futni,sétálni, de olvasni is . Ha érdekellek írj,ismerkedjünk.
Kriszti, 41 éves
Társkereső Dunakeszi
3 napja tag
Nyomokban Szőke Ciklont tartalmazhat. Kíváncsi. Kedvesen évődő. Rendszerető. Szoknyás-harisnyás. Egészségesen naív. Kitartó. Természetközeli. Modernül konzervatív. Érzékeny. Menthetetlenül optimista, aki néha egy-egy napra azért képes kétségbe esni és elgyengülni. Mozi- és színházkedvelő. Újdonságokra nyitott, de hagyományokból merítő. Fázós. Gondoskodó. Meghallgatni tudó és hajlandó. Kutyás...még inkább állatos. Anyukás - Rájuk nagyon büszke. Napimádó. Balaton-fan. Tollasozós, tornázós is. Imád sétálni. Lábkörmét színesre pingálja. Piacra jár. Múltját a helyén kezeli. Autó- és villanyszerelőt ismeri... de ezeket a témákat nő létére rettenetesen unja. És fél a pókoktól :) Címszavak. Összefoglalva: kedves, vidám, huncut, normális nő... Lenne kedved kibontani? :)

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Gyuri, 49 éves
Társkereső Miskolc
1 napja tag
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Antal, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII.
1 napja tag
Társam keresem a mindennapok tartalmasabb eltöltéséhez. Biztos ismeritek Kern András: Egyedül nem megy c. dalát. Egyedül nem megy, de talán közösen új célok és a közös út reményében \"együtt\" könnyebben megy. Elvált, rendezett anyagiakkal és érzelemvilággal rendelkező férfi vagyok. Vidám, optimista, de ugyanakkor racionális tulajdonságokkal rendelkezem. Szeretem a szépet, az embereket és úgy összességében az életet! Élvezem az élet minden egyes percét! Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, amelyben a férfi és a nő egyenragú partnerként élik meg mindennapjaikat és teszik szebbé, boldoggá a kapcsolatot.
Niklas, 40 éves
Társkereső Fertőendréd
1 napja tag
szorgalmas és intelligens ember vagyok, a hajón 2. tisztként dolgozom, komoly kapcsolatot akarok és hajlandó és készségesen férjhez menni
Tamás, 44 éves
Társkereső Nagy Britannia
3 napja tag
Sziasztok, Tamás a nevem a kersztségben :) Nem igazán tudom, hogy mit kéne ide írnom. Nem vagyok rutinos online ismerkedő, és most is csak azért próbálkozom itt, mert a környezetemben szabad szemmel alig látható a magyar lányok halmaza :) Nyitott és minden iránt érdeklődő, aktív, spontán, de a közép- és hosszútávú terveimben hajlíthatalan férfiember vagyok, máig is tele célokkal és tervekkel. Súlyos monogámiával, és gondoskodási ösztönnel megáldva, teljes biztonságot tudok és kívánok nyújtani, de “nyugodt”, álmos, lusta életet semmi képpen :) (Nyomokban sem tapasztalható rajtam a sok negyvenesen megfigyelhető elkényelmesedés) Az eddigi, furcsa tapasztalataim ellenére hiszem, hogy nem kívánok sokat azzal, hogy szeressenek viszont és bánjanak velem jól, ahogy azt én is teszem a másikkal. Egészen optimista vagyok :) Szerintem már így is hosszabb ez az iromány, mint kéne. Kérdezz inkább, amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet. Szívesen oltom kiváncsiságod :) Jelenleg Észak-Walesban élek, de ezen könnyen tudok változtatni, ha valaki jó okot ad rá :) Regisztrált ápoló vagyok, bárhol találok munkát. Jah, a gyermekvállalás kérdéséhez még, annyit hozzá fűznék, hogy alapvetően szeretnék gyereket, de szerettem már annyira szülni nem akaró nőt, hogy úgy is elfogadtam...

Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása

  • Miki (45), Orosháza Halló! Vidám természetű, aktív életet élő ember vagyok. Szeretek sportolni, mozogni.
  • Melinda (45), Pécel Sziasztok! Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Laci (42), Komárom Sziasztok! Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Katalin (49), Zalakomár Sziasztok Lányommal élek, szerető párt keresek, várom az igazit
  • Jòzsef (45), Atkár Sziasztok! Szia, Jòzsef vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Szerelemben nincs határ!

Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk