Társasjátékozós társkeresők

731 társasjátékozós társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Néhány társasjátékozós társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Sára, 28 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
61 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 27 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Szigetszentmiklós környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Lívia, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
66 napja tag
Kedves, intelligens, együttérző embernek tartom magam. Szeretem a sok közös programot és a tartalmas, minőségi beszélgetéseket. :)
Bernadett, 38 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
83 napja tag
Nem szeretem a cimkèket..szerintem mindenki mást tart fontosnak a keresendő személyben..
Dorina, 30 éves
Társkereső Érd
87 napja tag
Szia mindenki. 30 múltam van egy csodálatos kisfiam (3,5), ha ez téged zavar akkor menj tovább ! Ha viszont kíváncsi vagy egy életvidám nőre, aki szeret mosolyogni , sokat kirándulni, jókat főzni- sütni , vagy csak estenként egy jó bor mellett egy filmet nézni úgy hogy nem zavar az én csodám , hogy a másik szobában alszik akkor ne habozz ! Laza , ha kell akkor nőies vagyok , ha nem muszáj a sikk akkor szeretem a farmert és ( vagy ) a melegítőt! Van egy kutyánk is...Őt is el kell fogadni , mert soha semmiért nem mondok le róla sem ! Ismerj meg...kitudja lehet egy kaland , de lehet hogy egy életre is szólhat!

Legújabb társasjátékozós társkereső férfiak

Krisz, 47 éves
Társkereső Dorog
1 napja tag
Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 41 éves
Társkereső Szeged
2 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 49 éves
Társkereső Mogyoród
4 napja tag
Ismerkednèk ...Nincs autóm :-)
Krisztián, 32 éves
Társkereső Budapest, III.
5 napja tag
Üdvözöllek az adatlapomon! Pár mondatba nehéz összesűríteni milyen vagyok, de némi támpontot tudok adni: Igazi természet- és állatbarát vagyok. Az állatokkal rendkívül könnyen megtalálom az összhangot, az emberekkel kapcsolatban viszont a szöges ellentéte a jellemző. Kevés olyan mentalitású emberrel találkozok, akivel igazán megtalálom a közös hullámhosszt, így a pártalálás is rendkívül nehéz... de nem adom fel és keresem azt az egy valakit :) Már több éve, hogy elkezdtem túrázni/kirándulni és nem sokkal utána kipróbáltam az egyszemélyes kirándulást. Egészen új élmény volt ez nekem, és ráadásul olyan helyekre jutottam el, hogy sokszor rácsodálkoztam, hogy milyen fantasztikus és elbűvölő természeti csodák lelhetőek fel, akár itt Budapest környékén :) Nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban, sok helyet bejártam már azóta Magyarországon (főleg Pest megye környékén), de még mindig bőven van felfedezni való. Még jobb lenne persze egy társsal folytatni a felfedezéseket :) Szervezek túrákat is szabad időmben, másokkal is szeretem megosztani, hogy milyen elbűvölő és kevésbé ismert (vagy szinte egyáltalán nem ismert) felfedezésre váró helyek vannak Magyarországon. Ha az én túráim valamelyikére eljössz, akkor a szurdok-vízesés-barlang triumvirátusból egy vagy több látnivalóra csodálkozhatsz rá, néha olyan helyeken, hogy szinte el sem hiszed, hogy Magyarországon vagy :) Nagyon szeretem megörökíteni, hogy merre járok, a természetet mindenféle helyzetben lencsevégre szoktam kapni, állítólag van hozzá tehetségem is ;) Nagyon sokáig két kutyával éltem (és egy rövid ideig két macskával is), de miután pár éve visszaköltöztem Budapestre és a kutyáim vidéken maradtak, így most egy ideje már nem vesznek körbe állatok. Igyekszem kihasználni az alkalmat, ha találkozok az állatokkal. Mások kutyáival akár másodpercek alatt összebarátkozok :D A zene is fontos szerepet játszik az életemben, nem tudom mit kezdenék e nélkül. Sokáig nem tudtam mi az én stílusom, de a 20-as éveim elején rájöttem, hogy a szimfonikus zene az, ami igazán megfog és inspirál. Ezen belül is a filmzene az a műfaj, ami leginkább közel áll hozzám és nagyon szeretem ennek a rokon műfajait, a régebbi klasszikus szimfonikus zenéket beleértve. Persze ez nem azt jelenti, hogy a könnyű zene semennyire nincs rám hatással, azért mégis csak egy, mondhatni egy "rocker" családban nőttem fel :D Viszont csak a múlt század slágereit szeretem, a mai könnyűzenéket szinte egyáltalán nem ismerem. Kedvenc időtöltéseim között szerepel még, a különböző sportolási lehetőségek, póker és egyéb kártyajátékok, társasjátékozás, filmek és sorozatok nézése. De nyitottnak tartom magam, szívesen próbálok ki új dolgokat. Vannak kivételek, ami nem az én világom, az a bulizás-alkoholizálás, vagy az adrenalin-dús, életveszélyes helyzetek keresése :) Új/régi hobbiként a csillaglesést fedeztem fel, tervezek a jövőben ezzel hobbi szinten jobban foglalkozni.

Online társasjátékozós társkereső férfiak

Péter, 41 éves
Társkereső Szeged
2 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabolcs, 43 éves
Társkereső Budapest, XVII.
5 napja tag
Szia! Hobbymat tekintve a sportért élek-halok. :) Kedves, odaadó, türelmes, megbízható, humoros, intelligens férfinak tartom magamat. A párkapcsolatban keresem a szerelmet, és barátságot. Hűséget, és biztonságot. Szenvedélyt, és a közös kalandokat. Elváltam, van két kislányom, de nem velem élnek. Igyekszem azért sokat találkozni velük. Szeretek utazni belföldön, külföldön egyaránt. Kedvencem Spanyolország.
Gábor, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
13 napja tag
Szia! Szeretek focizni, fallabdázni és úgy általában véve sportolni. Örülök, ha ezzel te is így vagy, de ez nem követelmény, inkább csak előny nálam. :) Magányos estéimet sírással és filmnézéssel töltöm pl. Trónok harca, Braking Bad, Aranyélet stb. Amúgy csak viccelek. Filmeket nem szoktam nézni. Vallásos ember vagyok. Sokat szoktam imádkozni, hogy végre visszaírjon valaki. :) Egyébként rengetegen válaszolnak a leveleimre, de én csak a tiédre várok. De tényleg.
Lajos, 32 éves
Társkereső Budapest, IX.
15 napja tag
Fun facts: - Szeretem az állatokat, csak nem lakásban - ja ezzel kilőttem valószínűleg az itt lévők felét :( - Nincs gyerekem - Tuti van édességgyomrom :D - Felérem a felső polcot is - Nagyon jó vagyok szatyorcipelésben - Inkább boros mint sörös vagyok - Szeretek társasozni (neked mi a kedvenced?) - Kiválóan kapom el a sunyi pókokat - Kapcsolatot keresek

Diplomás társasjátékozós társkereső nők

Dorina, 30 éves
Társkereső Érd
87 napja tag
Szia mindenki. 30 múltam van egy csodálatos kisfiam (3,5), ha ez téged zavar akkor menj tovább ! Ha viszont kíváncsi vagy egy életvidám nőre, aki szeret mosolyogni , sokat kirándulni, jókat főzni- sütni , vagy csak estenként egy jó bor mellett egy filmet nézni úgy hogy nem zavar az én csodám , hogy a másik szobában alszik akkor ne habozz ! Laza , ha kell akkor nőies vagyok , ha nem muszáj a sikk akkor szeretem a farmert és ( vagy ) a melegítőt! Van egy kutyánk is...Őt is el kell fogadni , mert soha semmiért nem mondok le róla sem ! Ismerj meg...kitudja lehet egy kaland , de lehet hogy egy életre is szólhat!
Éva, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV.
101 napja tag
Sziasztok! Káros szenvedélyektől nem kifejezetten mentes, ennek ellenére igényes, jó fej nő vagyok. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok kocsmatöltelék, de szeretek jó társaságban iszogatva órákig beszélgetni. Dohányzom, de már csak ezt az új, csilli-villi elektromos cigit szívom, aminek nincs se íze, se bűze. :) Szeretem az állatokat, értékelem a szép dolgokat, a természetet, de nem vágyom sátrazni menni több napra az isten háta mögé vagy fesztiválokra, mert ennél otthonülősebb vagyok, viszont imádnék egy medencében ázni napokig nyaraláskor. Szeretek egyedül is lenni, sőt igénylem időnként. Nem a másik felemet keresem, hanem a társamat, aki kerek egész önmagában is legalább annyira, mint én. Őszinte vagyok és egyenes a párommal, mert ez az alapja minden kapcsolatnak, és ugyanezt várom el a másiktól is. Éppen ezért fontos megjegyeznem, hogy nem kedvelem a gyerekeket (tisztelet a ritka kivétel), sosem akartam gyereket, sosem fogok. Más lenne a helyzet, ha lehetne rögtön 20 éveset szülni, de így sajnos ez az élmény biztosan kimarad az életemből. Nem vágyom népszerűségre ezen az oldalon, nem tömegeknek akarok szimpatikus lenni, csak annak az egynek, akit keresek, így ha senki más nem írna, csak ő, akkor lennék a legboldogabb.
Ani, 36 éves
Társkereső Veszprém
146 napja tag
Szeretném,ha végre valaki büszke lenne arra,hogy a társa vagyok. Olyan embert keresek,aki nem riad meg egy fényképtől, amely a valóságot tükrözi (igen,100+-os csaj csaj vagyok). Ha csak ámuldozni szeretnél a kinézetemen, akkor inkább ne írj rám. Őszinte embert/társat keresek, aki az igazi, belső énemre is kíváncsi. A szépség elmúlik,de lélek szépsége örök. :)
Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
164 napja tag
Kriszti vagyok, szeretek a természetben flangálni, táncolni, pletyózni egy pohár bor mellett. Ha többre is kíváncsi vagy kérdezz bátran :)

Diplomás társasjátékozós társkereső férfiak

Krisz, 47 éves
Társkereső Dorog
1 napja tag
Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 41 éves
Társkereső Szeged
2 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 32 éves
Társkereső Budapest, III.
5 napja tag
Üdvözöllek az adatlapomon! Pár mondatba nehéz összesűríteni milyen vagyok, de némi támpontot tudok adni: Igazi természet- és állatbarát vagyok. Az állatokkal rendkívül könnyen megtalálom az összhangot, az emberekkel kapcsolatban viszont a szöges ellentéte a jellemző. Kevés olyan mentalitású emberrel találkozok, akivel igazán megtalálom a közös hullámhosszt, így a pártalálás is rendkívül nehéz... de nem adom fel és keresem azt az egy valakit :) Már több éve, hogy elkezdtem túrázni/kirándulni és nem sokkal utána kipróbáltam az egyszemélyes kirándulást. Egészen új élmény volt ez nekem, és ráadásul olyan helyekre jutottam el, hogy sokszor rácsodálkoztam, hogy milyen fantasztikus és elbűvölő természeti csodák lelhetőek fel, akár itt Budapest környékén :) Nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban, sok helyet bejártam már azóta Magyarországon (főleg Pest megye környékén), de még mindig bőven van felfedezni való. Még jobb lenne persze egy társsal folytatni a felfedezéseket :) Szervezek túrákat is szabad időmben, másokkal is szeretem megosztani, hogy milyen elbűvölő és kevésbé ismert (vagy szinte egyáltalán nem ismert) felfedezésre váró helyek vannak Magyarországon. Ha az én túráim valamelyikére eljössz, akkor a szurdok-vízesés-barlang triumvirátusból egy vagy több látnivalóra csodálkozhatsz rá, néha olyan helyeken, hogy szinte el sem hiszed, hogy Magyarországon vagy :) Nagyon szeretem megörökíteni, hogy merre járok, a természetet mindenféle helyzetben lencsevégre szoktam kapni, állítólag van hozzá tehetségem is ;) Nagyon sokáig két kutyával éltem (és egy rövid ideig két macskával is), de miután pár éve visszaköltöztem Budapestre és a kutyáim vidéken maradtak, így most egy ideje már nem vesznek körbe állatok. Igyekszem kihasználni az alkalmat, ha találkozok az állatokkal. Mások kutyáival akár másodpercek alatt összebarátkozok :D A zene is fontos szerepet játszik az életemben, nem tudom mit kezdenék e nélkül. Sokáig nem tudtam mi az én stílusom, de a 20-as éveim elején rájöttem, hogy a szimfonikus zene az, ami igazán megfog és inspirál. Ezen belül is a filmzene az a műfaj, ami leginkább közel áll hozzám és nagyon szeretem ennek a rokon műfajait, a régebbi klasszikus szimfonikus zenéket beleértve. Persze ez nem azt jelenti, hogy a könnyű zene semennyire nincs rám hatással, azért mégis csak egy, mondhatni egy "rocker" családban nőttem fel :D Viszont csak a múlt század slágereit szeretem, a mai könnyűzenéket szinte egyáltalán nem ismerem. Kedvenc időtöltéseim között szerepel még, a különböző sportolási lehetőségek, póker és egyéb kártyajátékok, társasjátékozás, filmek és sorozatok nézése. De nyitottnak tartom magam, szívesen próbálok ki új dolgokat. Vannak kivételek, ami nem az én világom, az a bulizás-alkoholizálás, vagy az adrenalin-dús, életveszélyes helyzetek keresése :) Új/régi hobbiként a csillaglesést fedeztem fel, tervezek a jövőben ezzel hobbi szinten jobban foglalkozni.
Szabolcs, 43 éves
Társkereső Budapest, XVII.
5 napja tag
Szia! Hobbymat tekintve a sportért élek-halok. :) Kedves, odaadó, türelmes, megbízható, humoros, intelligens férfinak tartom magamat. A párkapcsolatban keresem a szerelmet, és barátságot. Hűséget, és biztonságot. Szenvedélyt, és a közös kalandokat. Elváltam, van két kislányom, de nem velem élnek. Igyekszem azért sokat találkozni velük. Szeretek utazni belföldön, külföldön egyaránt. Kedvencem Spanyolország.

Keresztény társasjátékozós társkereső nők

Bernadett, 38 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
83 napja tag
Nem szeretem a cimkèket..szerintem mindenki mást tart fontosnak a keresendő személyben..
Emese, 23 éves
Társkereső Gyöngyös
208 napja tag
A könyvet sem a borítójáról itéled meg, hanem a benne lévő történetről. Ha érdekel az én történetem szívesem elmesélem neked.
Viktória, 38 éves
Társkereső Debrecen
329 napja tag
Egy kedves vagy kedvetlen, humoros NŐ személyében keresem a társam.
Veronika, 36 éves
Társkereső Győr
569 napja tag
Ha felkeltettem a figyelmed, egyszerűen keress meg és lehet, hogy lesz néhány közös pontunk... és abból talán már lehet építeni valami maradandót...

Keresztény társasjátékozós társkereső férfiak

Krisz, 47 éves
Társkereső Dorog
1 napja tag
Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 37 éves
Társkereső Ócsa
6 napja tag
Az élet egy nagy utazás tele sok sok lehetőséggel, ki tudja, lehet hogy te vagy aki az utamon kísér engem. Nem ígérhetek csak jó és könnyűt, de nem hinném, hogy nincs olyan amit ketten nem tudnánk leküzdeni.
Gábor, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
13 napja tag
Szia! Szeretek focizni, fallabdázni és úgy általában véve sportolni. Örülök, ha ezzel te is így vagy, de ez nem követelmény, inkább csak előny nálam. :) Magányos estéimet sírással és filmnézéssel töltöm pl. Trónok harca, Braking Bad, Aranyélet stb. Amúgy csak viccelek. Filmeket nem szoktam nézni. Vallásos ember vagyok. Sokat szoktam imádkozni, hogy végre visszaírjon valaki. :) Egyébként rengetegen válaszolnak a leveleimre, de én csak a tiédre várok. De tényleg.
Lajos, 32 éves
Társkereső Budapest, IX.
15 napja tag
Fun facts: - Szeretem az állatokat, csak nem lakásban - ja ezzel kilőttem valószínűleg az itt lévők felét :( - Nincs gyerekem - Tuti van édességgyomrom :D - Felérem a felső polcot is - Nagyon jó vagyok szatyorcipelésben - Inkább boros mint sörös vagyok - Szeretek társasozni (neked mi a kedvenced?) - Kiválóan kapom el a sunyi pókokat - Kapcsolatot keresek

Fiatal társasjátékozós társkereső nők

Sára, 28 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
61 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 27 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Szigetszentmiklós környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Lívia, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
66 napja tag
Kedves, intelligens, együttérző embernek tartom magam. Szeretem a sok közös programot és a tartalmas, minőségi beszélgetéseket. :)
Gabi, 26 éves
Társkereső Taksony
139 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 26 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Taksony környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
164 napja tag
Kriszti vagyok, szeretek a természetben flangálni, táncolni, pletyózni egy pohár bor mellett. Ha többre is kíváncsi vagy kérdezz bátran :)

Fiatal társasjátékozós társkereső férfiak

Bálint, 26 éves
Társkereső Győr
7 napja tag
Értelmes intelligens és emellett empatikus srácnak tartom magam. Komoly kapcsolat szándékával regisztráltam. Szabadidőmet igyekszem kellemesen, de hasznosan eltölteni. Szeretek túrázni, barkácsolni, biciklizni, sportolni, focimeccset nézni.
Csaba, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár
9 napja tag
Tartós párkapcsolatra keresem azon 28-33 év közötti hölgyet, akivel lehet jókat beszélgetni, nevetni, sétálni, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok minden jó és rossz tulajdonságom, illetve a külsőm ellenére. Nem fogok kertelni, Micimackós a testalkatom! :) Szabadidős tevékenységeim közé tartozik az edzés, utazás, kirándulás, és a kockulás - amit általában 1-2 óra után megunok. Zenében, filmekben és sorozatokban egyaránt mindenevő vagyok. 5 éves tervemben benne van, hogy a leendő párommal megteremtsem az anyagi biztonságot, házat venni, aztán természetesen utána mehet minden a maga sorrendjében. Családcentrikus vagyok. Kezdetnek azt hiszem ennyi elég lesz! Ha felkeltettem az érdeklődésedet és megismernél jobban, akkor küldj egy szívet vagy valamit, ami ezen az oldalon visszajelez nekem! :)
Gergő, 28 éves
Társkereső Szombathely
9 napja tag
Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marci, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
9 napja tag
Marci vagyok, 28 éves. Szeretek futni de nem futó kalandot keresek. Szeretem a csokit is, de elsősorban nem a borításáért. Azt szeretem ami benne van. Szóval ha a külcsínen túl van benned valami. Na azaz érdekes. Hisz mondják is a külső megfog a belső megtart.

30-as társasjátékozós társkereső nők

Bernadett, 38 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
83 napja tag
Nem szeretem a cimkèket..szerintem mindenki mást tart fontosnak a keresendő személyben..
Dorina, 30 éves
Társkereső Érd
87 napja tag
Szia mindenki. 30 múltam van egy csodálatos kisfiam (3,5), ha ez téged zavar akkor menj tovább ! Ha viszont kíváncsi vagy egy életvidám nőre, aki szeret mosolyogni , sokat kirándulni, jókat főzni- sütni , vagy csak estenként egy jó bor mellett egy filmet nézni úgy hogy nem zavar az én csodám , hogy a másik szobában alszik akkor ne habozz ! Laza , ha kell akkor nőies vagyok , ha nem muszáj a sikk akkor szeretem a farmert és ( vagy ) a melegítőt! Van egy kutyánk is...Őt is el kell fogadni , mert soha semmiért nem mondok le róla sem ! Ismerj meg...kitudja lehet egy kaland , de lehet hogy egy életre is szólhat!
Éva, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV.
101 napja tag
Sziasztok! Káros szenvedélyektől nem kifejezetten mentes, ennek ellenére igényes, jó fej nő vagyok. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok kocsmatöltelék, de szeretek jó társaságban iszogatva órákig beszélgetni. Dohányzom, de már csak ezt az új, csilli-villi elektromos cigit szívom, aminek nincs se íze, se bűze. :) Szeretem az állatokat, értékelem a szép dolgokat, a természetet, de nem vágyom sátrazni menni több napra az isten háta mögé vagy fesztiválokra, mert ennél otthonülősebb vagyok, viszont imádnék egy medencében ázni napokig nyaraláskor. Szeretek egyedül is lenni, sőt igénylem időnként. Nem a másik felemet keresem, hanem a társamat, aki kerek egész önmagában is legalább annyira, mint én. Őszinte vagyok és egyenes a párommal, mert ez az alapja minden kapcsolatnak, és ugyanezt várom el a másiktól is. Éppen ezért fontos megjegyeznem, hogy nem kedvelem a gyerekeket (tisztelet a ritka kivétel), sosem akartam gyereket, sosem fogok. Más lenne a helyzet, ha lehetne rögtön 20 éveset szülni, de így sajnos ez az élmény biztosan kimarad az életemből. Nem vágyom népszerűségre ezen az oldalon, nem tömegeknek akarok szimpatikus lenni, csak annak az egynek, akit keresek, így ha senki más nem írna, csak ő, akkor lennék a legboldogabb.
Ani, 36 éves
Társkereső Veszprém
146 napja tag
Szeretném,ha végre valaki büszke lenne arra,hogy a társa vagyok. Olyan embert keresek,aki nem riad meg egy fényképtől, amely a valóságot tükrözi (igen,100+-os csaj csaj vagyok). Ha csak ámuldozni szeretnél a kinézetemen, akkor inkább ne írj rám. Őszinte embert/társat keresek, aki az igazi, belső énemre is kíváncsi. A szépség elmúlik,de lélek szépsége örök. :)

30-as társasjátékozós társkereső férfiak

Krisztián, 32 éves
Társkereső Budapest, III.
5 napja tag
Üdvözöllek az adatlapomon! Pár mondatba nehéz összesűríteni milyen vagyok, de némi támpontot tudok adni: Igazi természet- és állatbarát vagyok. Az állatokkal rendkívül könnyen megtalálom az összhangot, az emberekkel kapcsolatban viszont a szöges ellentéte a jellemző. Kevés olyan mentalitású emberrel találkozok, akivel igazán megtalálom a közös hullámhosszt, így a pártalálás is rendkívül nehéz... de nem adom fel és keresem azt az egy valakit :) Már több éve, hogy elkezdtem túrázni/kirándulni és nem sokkal utána kipróbáltam az egyszemélyes kirándulást. Egészen új élmény volt ez nekem, és ráadásul olyan helyekre jutottam el, hogy sokszor rácsodálkoztam, hogy milyen fantasztikus és elbűvölő természeti csodák lelhetőek fel, akár itt Budapest környékén :) Nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban, sok helyet bejártam már azóta Magyarországon (főleg Pest megye környékén), de még mindig bőven van felfedezni való. Még jobb lenne persze egy társsal folytatni a felfedezéseket :) Szervezek túrákat is szabad időmben, másokkal is szeretem megosztani, hogy milyen elbűvölő és kevésbé ismert (vagy szinte egyáltalán nem ismert) felfedezésre váró helyek vannak Magyarországon. Ha az én túráim valamelyikére eljössz, akkor a szurdok-vízesés-barlang triumvirátusból egy vagy több látnivalóra csodálkozhatsz rá, néha olyan helyeken, hogy szinte el sem hiszed, hogy Magyarországon vagy :) Nagyon szeretem megörökíteni, hogy merre járok, a természetet mindenféle helyzetben lencsevégre szoktam kapni, állítólag van hozzá tehetségem is ;) Nagyon sokáig két kutyával éltem (és egy rövid ideig két macskával is), de miután pár éve visszaköltöztem Budapestre és a kutyáim vidéken maradtak, így most egy ideje már nem vesznek körbe állatok. Igyekszem kihasználni az alkalmat, ha találkozok az állatokkal. Mások kutyáival akár másodpercek alatt összebarátkozok :D A zene is fontos szerepet játszik az életemben, nem tudom mit kezdenék e nélkül. Sokáig nem tudtam mi az én stílusom, de a 20-as éveim elején rájöttem, hogy a szimfonikus zene az, ami igazán megfog és inspirál. Ezen belül is a filmzene az a műfaj, ami leginkább közel áll hozzám és nagyon szeretem ennek a rokon műfajait, a régebbi klasszikus szimfonikus zenéket beleértve. Persze ez nem azt jelenti, hogy a könnyű zene semennyire nincs rám hatással, azért mégis csak egy, mondhatni egy "rocker" családban nőttem fel :D Viszont csak a múlt század slágereit szeretem, a mai könnyűzenéket szinte egyáltalán nem ismerem. Kedvenc időtöltéseim között szerepel még, a különböző sportolási lehetőségek, póker és egyéb kártyajátékok, társasjátékozás, filmek és sorozatok nézése. De nyitottnak tartom magam, szívesen próbálok ki új dolgokat. Vannak kivételek, ami nem az én világom, az a bulizás-alkoholizálás, vagy az adrenalin-dús, életveszélyes helyzetek keresése :) Új/régi hobbiként a csillaglesést fedeztem fel, tervezek a jövőben ezzel hobbi szinten jobban foglalkozni.
Attila, 37 éves
Társkereső Ócsa
6 napja tag
Az élet egy nagy utazás tele sok sok lehetőséggel, ki tudja, lehet hogy te vagy aki az utamon kísér engem. Nem ígérhetek csak jó és könnyűt, de nem hinném, hogy nincs olyan amit ketten nem tudnánk leküzdeni.
Zsombor, 33 éves
Társkereső Budapest, XIII.
8 napja tag
Egy egyszerű gamer srác vagyok aki szeret sorozatozni és a konyhába tevékenykedni.
Balázs, 34 éves
Társkereső Gyál
9 napja tag
Balázs vagyok, 33 éves, lakhelyem Gyál. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú társasjátékozós társkereső nők

Tina, 44 éves
Társkereső Keszthely
321 napja tag
Szeretetteljes,harmonikus ,nem fél kimutatni az érzéseit ,szereti a romantikát,nőies nő páromat keresem komoly kapcsolatra,aki a társam lenne. Kérlek adj email címert,mert nincs előfizetésem.
Gabi, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
544 napja tag
Szeretném az élményeket Társsal megélni.
Szidónia, 45 éves
Társkereső Sopron
789 napja tag
társas lény vagyok.. szeretek tartozni valakihez, akit szerethetek és tisztelhetek.. annyit várok, amit magam is nyújtani tudok.. nagyon határozott vagyok és energikus, de szívesen alárendelem magam egy társnak, aki irányít és vezet a kapcsolatban.. tudom értékelni a szépet és a jót, s meg is találom mindenben a pozitív értékeket.. szeretek gondoskodni, otthont teremteni, meglepni.. a hitem kissé megkopott, bizalmatlan lettem.. de talán lesz valaki, aki meg akar ismerni, s elfogad, pont úgy, ahogy vagyok..
Viki, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1027 napja tag
Amit körülbelül tudok magamról: van temperamentumom és az átlagnál beszédesebb vagyok, mégis próbálok figyelni arra, hogy mindketten teret adjunk a másiknak, és szeretem, ha felváltva irányítunk és beszélünk. ;-) Főleg a társadalomtudományok érdekelnek. A személyiségtesztek eredményeiben és a resztoratív konfliktuskezelésben hiszek. A horoszkópban csak nagyon kicsit, de jó beszédtéma lehet :-)

Középkorú társasjátékozós társkereső férfiak

Krisz, 47 éves
Társkereső Dorog
1 napja tag
Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 41 éves
Társkereső Szeged
2 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 49 éves
Társkereső Mogyoród
4 napja tag
Ismerkednèk ...Nincs autóm :-)
Szabolcs, 43 éves
Társkereső Budapest, XVII.
5 napja tag
Szia! Hobbymat tekintve a sportért élek-halok. :) Kedves, odaadó, türelmes, megbízható, humoros, intelligens férfinak tartom magamat. A párkapcsolatban keresem a szerelmet, és barátságot. Hűséget, és biztonságot. Szenvedélyt, és a közös kalandokat. Elváltam, van két kislányom, de nem velem élnek. Igyekszem azért sokat találkozni velük. Szeretek utazni belföldön, külföldön egyaránt. Kedvencem Spanyolország.

50 év feletti társasjátékozós társkereső nők

Ilona, 60 éves
Társkereső Abaliget
117 napja tag
Sziasztok, nem rég lettem 60, kedvenc időtöltésem a zenehallgatás(nagyon hangosan!) plusz egy jó könyv a kertben. Imádom az izgalmas társasjáték vagy kártyacsatákat. De sporteseményekre is nagy kedvvel megyek. Lenyűgöz a természet, a teremtményei és a törvényei. Ha velem töltenéd a szabadidőd, írj!

50 év feletti társasjátékozós társkereső férfiak

Laci, 60 éves
Társkereső Pécs
45 napja tag
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibor, 61 éves
Társkereső Győr
156 napja tag
"Álmomban két kiscica voltam,és játszottam egymással."
Laci, 68 éves
Társkereső Dombóvár
156 napja tag
Hiszek Istenben, hiszem, hogy még tartogat nekem néhány boldog évet. Ehhez szeretném megtalálni azt a hölgyet, aki jókedvű, jó humorú, okos, művelt, sportos(nekem a ping-pong a \"mániám\"),stb. Egyszóval mindenre nyitott, érdeklődő. Nem háztartási alkalmazottat, nem sexpartnert keresek, hanem igazi lelki társat.
János, 63 éves
Társkereső Kaposvár
228 napja tag
Egyedülálló ..és élő, nyitott, őszinte, monogám és potens férfiként keresem partnerem, társam a mindennapokhoz.. Ha szereted a meghitt pillanatokat, a harmóniát, a természetet, a vizet, a mozgást, és talán pici szerelemre is vágysz, ne habozz, írj bátran! Közeli, mindennapos kapcsolatot szeretnék! Nem heti egy-két délutánt, ..estét! (A képeim újak..!) Üdv. Neked, kedves olvasóm!

Néhány társasjátékozós társkereső bemutatkozása

  • András (49), Mogyoród Sziasztok! Ismerkednèk ...Nincs autóm :-)
  • Sára (28), Szigetszentmiklós Sziasztok! Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 27 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Szigetszentmiklós környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
  • Krisz (47), Dorog Sziasztok! Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Lívia (28), Budapest, XI. Sziasztok! Kedves, intelligens, együttérző embernek tartom magam. Szeretem a sok közös programot és a tartalmas, minőségi beszélgetéseket. :)
  • Krisztián (32), Budapest, III. Élvezd az élet apró örömeit :) Üdvözöllek az adatlapomon! Pár mondatba nehéz összesűríteni milyen vagyok, de némi támpontot tudok adni: Igazi természet- és állatbarát vagyok. Az állatokkal rendkívül könnyen megtalálom az összhangot, az emberekkel kapcsolatban viszont a szöges ellentéte a jellemző. Kevés olyan mentalitású emberrel találkozok, akivel igazán megtalálom a közös hullámhosszt, így a pártalálás is rendkívül nehéz... de nem adom fel és keresem azt az egy valakit :) Már több éve, hogy elkezdtem túrázni/kirándulni és nem sokkal utána kipróbáltam az egyszemélyes kirándulást. Egészen új élmény volt ez nekem, és ráadásul olyan helyekre jutottam el, hogy sokszor rácsodálkoztam, hogy milyen fantasztikus és elbűvölő természeti csodák lelhetőek fel, akár itt Budapest környékén :) Nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban, sok helyet bejártam már azóta Magyarországon (főleg Pest megye környékén), de még mindig bőven van felfedezni való. Még jobb lenne persze egy társsal folytatni a felfedezéseket :) Szervezek túrákat is szabad időmben, másokkal is szeretem megosztani, hogy milyen elbűvölő és kevésbé ismert (vagy szinte egyáltalán nem ismert) felfedezésre váró helyek vannak Magyarországon. Ha az én túráim valamelyikére eljössz, akkor a szurdok-vízesés-barlang triumvirátusból egy vagy több látnivalóra csodálkozhatsz rá, néha olyan helyeken, hogy szinte el sem hiszed, hogy Magyarországon vagy :) Nagyon szeretem megörökíteni, hogy merre járok, a természetet mindenféle helyzetben lencsevégre szoktam kapni, állítólag van hozzá tehetségem is ;) Nagyon sokáig két kutyával éltem (és egy rövid ideig két macskával is), de miután pár éve visszaköltöztem Budapestre és a kutyáim vidéken maradtak, így most egy ideje már nem vesznek körbe állatok. Igyekszem kihasználni az alkalmat, ha találkozok az állatokkal. Mások kutyáival akár másodpercek alatt összebarátkozok :D A zene is fontos szerepet játszik az életemben, nem tudom mit kezdenék e nélkül. Sokáig nem tudtam mi az én stílusom, de a 20-as éveim elején rájöttem, hogy a szimfonikus zene az, ami igazán megfog és inspirál. Ezen belül is a filmzene az a műfaj, ami leginkább közel áll hozzám és nagyon szeretem ennek a rokon műfajait, a régebbi klasszikus szimfonikus zenéket beleértve. Persze ez nem azt jelenti, hogy a könnyű zene semennyire nincs rám hatással, azért mégis csak egy, mondhatni egy "rocker" családban nőttem fel :D Viszont csak a múlt század slágereit szeretem, a mai könnyűzenéket szinte egyáltalán nem ismerem. Kedvenc időtöltéseim között szerepel még, a különböző sportolási lehetőségek, póker és egyéb kártyajátékok, társasjátékozás, filmek és sorozatok nézése. De nyitottnak tartom magam, szívesen próbálok ki új dolgokat. Vannak kivételek, ami nem az én világom, az a bulizás-alkoholizálás, vagy az adrenalin-dús, életveszélyes helyzetek keresése :) Új/régi hobbiként a csillaglesést fedeztem fel, tervezek a jövőben ezzel hobbi szinten jobban foglalkozni.
Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

szeretne veled videón beszélgetni....

most épp nem elérhető...

Javasolj neki időpontot, amikor tudtok videórandizni!
" meghívott videórandizni. Az általa javasolt időpont: . Elfogadod a meghívást?"

Időpontot javaslok a VideóRandihoz. Másik időpontot javaslok a VideóRandihoz.

A módosítani kívánt időpont:
" időpontot javasolt. A VideóRandi időpontja: " " új időpontot javasolt. A VideóRandi időpontja: "

Sikeres meghívás!

A meghívást elküldtük számára. Amint visszajelez, értesíteni fogunk belső üzenetben. A meghívást megtalálod a kimenő üzeneteid között.

Felhasználási feltételek

A VideóRandi használatával elismered, hogy e tájékoztatót megismerted és elfogadtad. A VideóRandi lehetőséget ad két társkereső közötti videóbeszélgetésre, azaz két fél közötti mozgókép és hang továbbítására. A VideóRandi egy végpontok közötti (peer-to-peer) alkalmazás, így a videóbeszélgetés során a kép és a hang csak a végpontokon, azaz csak a két fél eszközén jelenik meg, máshol nem kerül rögzítésre, személyes adat nem kerül felvételre. A VideóRandit használd felelősséggel, a másik fél személyiségi jogait tartsd tiszteletben, hozzájárulása nélkül a felvételt nem rögzítheted, nem tárolhatod és nem hozhatod nyilvánosságra. A VideóRandi használatáért mind polgári jogi, személyiségi jogi és büntetőjogi felelősséggel tartozol. A Randivonal a VideóRandi alkalmazásáért kizárja mindennemű felelősségét!

Ha a VideóRandi használatával kapcsolatban egy társkeresőről a Randivonal ügyfélszolgálatánál több felhasználó panaszt tesz, saját megítélésünk szerint korlátozhatjuk, vagy akár le is tilthatjuk nála a VideóRandi elérhetőségét.
Kérük, fogadd el a feltételeket a továbblépéshez!