Társasjátékozós társkeresők

806 társasjátékozós társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Néhány társasjátékozós társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Marcsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
9 órája tag
kedves, cserfes, bájos, romantikus Dolgok, amikért érdemes élni : napsütés, langyos nyári eső, bicajozás, vízpart, eperfagyi, fotózás, barátok, kertészkedés, társasjáték, kártyapartik, ping-pong, tollaslabda, piros szín, könyvek... Te hogy folytatnád? :)
Beatrix, 34 éves
Társkereső Budapest, XIX.
3 napja tag
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildi, 53 éves
Társkereső Budapest, XVI.
5 napja tag
Kicsi, molett, elvált, bolondos nő vagyok, aki végtelenül nyugodt és empatikus. A családom a mindenem. 3 felnőtt gyermekem van. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de a boldogságot keresem. ❤️ Nem vagyok előfizető.
Andrea, 58 éves
Társkereső Miskolc
5 napja tag
Andrea vagyok, 58 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb társasjátékozós társkereső férfiak

Zsolt, 18 éves
Társkereső Hajdúnánás
15 órája tag
Csak komoly kapcsolatot keresek. A kinézetet nem nézem, a belsőddel csábíts el.
Gábor, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
3 napja tag
Szép napot, sziasztok:) Párkeresés miatt regisztráltam. Átlagos, de nem unalmas életem van, amibe sok minden belefér. A fotó az mindig egy adott pillanat, messzemenő következtetésekre alkalmatlan, de illő komolyan venni, hisz pótolnia kell valamennyire azt a szikrát, ami akkor pattan ha csak épp összenézel valakivel a 200-as buszon. Na ezzel nagyjából a lakhelyem is leírtam. Szertem a vizet, a napfényt, az éjszakát, a beszélgetést és a hallgatást, a közös zenehallgatást, a főzést, a társast, a kártyát, kikapcsol a játék minden formája. Nem rohanok sehová, békésen és nyugodtan szeretek odaérni ahová indultam.. Dohányzom, és inni is szoktam, de csak üvegpohárból, asztalnál, száraz fehéret, vagy rosét.
Gábor, 38 éves
Társkereső Szolnok
3 napja tag
A cél komoly kapcsolat lenne, de a lényeg, hogy mindketten érezzük jól magunkat és akkor minden rendben lesz.
Áron, 20 éves
Társkereső Szerbia
7 napja tag
Szeretnék üdvözölni minden nőt! Ha úgy érzed szertnél beszélgetni ne habozz felkeresni.

Online társasjátékozós társkereső nők

Szimonetta, 46 éves
Társkereső Békéscsaba
28 perce lépett be
Én egy vicces, kedves, intelligens Nő vagyok. Néha vagány, néha betoji. Rendszerint elragadó formában jelenek meg, de bármennyi felülést csinálok (majdnem 1) sosem leszek rubintréka. Arányosan vagyok telt, hiszen inkább tartok barátságot a rántott hússal, mint egy diétás keksszel. Imádok utazni, szeretem a színházat, mozit, zenét, magában az életet, ami tele van örömmel és apró jó dolgokkal.. 🙂

Online társasjátékozós társkereső férfiak

Béla, 43 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be
Sziasztok! Elvált, de a Család szépségében és értékében hívő facér ficok vagyok. Tele sokaknak meglepő tulajdonságokkal, értékrenddel, viselkedéssel. Pl.: A nő nekem még Nő, és az anya Édesanya. Klasszikus, talán régimódi sokminenben az értékrendem. Nekem többet ér a lányom által nekem kent kenyér, mint valami flancos kaja. Közvetlen, kedves, figyelmes, udvarias, de -mások szerint- néha zavarbaejtően őszinte vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat, növényeket. Szeretek kirándulni, hosszabb-rövidebb távokat, jól megvagyok egy sátorban, és a Hotel Continental-ban is. Szeretem a mély beszélgetéseket, és a mókát, bár a humorom néha fáj. 🙃 Szeretem a hagyományokat, és a valóban praktikus újdonságokat. Érdekel a pszichológia, sokat foglakozok önismerettel. Nem vagyok tökéletes, de igyekszem a tökéleteset meglátni a dolgokban, emberekben. Hiszek a -nemlévő- véletlenekben. Szeretem a szépirodalmat, a spontaneitást, a megérzéseket, de listákat írok a teendőimről. A kapcsolatban két különálló ember hozz létre egy céllal érzelmi hálót, amit táplálni kell. Szabadelvű, kompromisszumokra kész, de néha konok vagyok (Állítólag 😇😄). Szeretetnyelvem a minőségi idő és a testiség. Bújós kandúr vagyok. 🙂Nem tudlak szeretni, csak szőröstűl-bőröstűl, tetőtől talpig (Azért nem kell szőrösnek lenned! 😘), és ugyanezt kívánom visszafelé is megélni! Alapvetően figyelmes szerető vagyok, de néha elszalad velem a ló... 😇😎 Hűséges és kitartó vagyok. Érdekel a másik véleménye, érzése, gondolatai, vágyai. Mindent meglehet beszélni, bár néha csak ötperc múlva. A családfői szerep megtisztelő (ha megkapja a férfi a nőtől!), de a dominens szerep szerintem helyzetfüggő. Mikor,ki. Nem bejárónőt keresek (megtudok csinálni majdnem mindent), de a házimunkában ösztönösen támaszkodnék a páromra! A házimunkában, konyhában szívesen segítek, legfeljebb máshol kötünk ki. 😎😊 Ha van/vannak gyermekeid, az jó! Ha szeretnél még egyet tőlem: az a légnagyobb öröm és megtiszteltetés! 🤗😊 Az otthon csendes, rendezett, néha zajos, és kupis hely, ahol mindig van ölelés, csók, figyelem, segítség. Egy fészek. E fészekrakáshoz keresem Őt. 🙂
Laci, 28 éves
Társkereső Budapest, IX.
1 órája lépett be
Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
Richárd, 50 éves
Társkereső Piliscsaba
5 órája lépett be
Richárd vagyok, 50 éves. Társam keresem Piliscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbert, 31 éves
Társkereső Budapest, II.
3 órája lépett be
Kedves látogató! :) Nem nagyon szeretnék sablonos közhelyeket írni, ehelyett inkább megpróbálom megfogalmazni, kit is keresek magam mellé és milyen is volnék én magam: Egy elég mély érzésű és odaadó személyiség vagyok, ennél fogva számomra fontosabbak az emberi kapcsolatok, mint a materiális dolgok és a pénz. Vagyis igyekszem úgy beosztani az szabadidőm és energiáim, hogy a másikra is jusson belőle és soha ne kelljen azt hallania a számból, hogy fáradt vagyok és nincs időm. Mivel sok gondoskodás és érzelem jellemez, olyasvalaki társaságára vágyom, aki ezt tudja kezelni és nem ijed meg tőle, na meg persze képes viszonozni is. ^^ Egyszerű példával élve, ha egy csónakba kerülünk, ne járjunk úgy, hogy én evezek mintha az olimpián lennénk, a másik meg néha húz csak egyet a lapáton és emiatt elkanyarodik az egész hajó vagy adott esetben még egy helyben is foroghat. :) Teljesen normális és átlagos férfinak tartom magam, szóval akinek az az élet, hogy minden héten a tengeren akar hajókázni és csak partnert keres az utazgatásaihoz, meg nyaralgatna folyton, kigyúrt vegán és bankár pasira vágyik az sajnos nem engem keres. Ellenben, aki egy megbízható társra vágyik, akire lehet számítani és kalkulálni vele, az ne habozzon válaszolni vagy ne adj isten még írni is! :) Én is szeretnék eljutni helyekre és közös élményeket szerezni, de a fő lényege a kapcsolatnak, egymás megismerése és megbecsülése volna részemről, ezért nem árulok zsákbamacskát. Az előző kapcsolatokból tanulva és tapasztalatot gyűjtve, kialakult már a kép a fejemben kire/mire is vágyom igazán és megtanultam megbecsülni és szívből örülni, ha átélhetem és megtalálom valakiben. :) Szóval olyan párt keresek, akivel közösen munkálkodunk és együtt fejlődünk. Akivel mindig ott vagyunk a másik mellett és képesek leszünk megbeszélni a gondokat, problémákat is. Nem kenyerem a szőnyeg alá söprés. ;) Ha magadra ismertél, tudod mit kell tenned! ;) Mindenkinek sikeres keresgélést!

Diplomás társasjátékozós társkereső nők

Adri, 43 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (külker)
Gondoltam adok egy esélyt magamnak, mert nem lépsz oda a boltban, kávézóban, strandon, és a barátaink sem mutattak még be minket egymásnak. Két nyulam van - info, hátha fű fa vadvirág allergiád van. Nem vagyok előfizető, és nem tervezek hosszú távra itt… a postagalambok szabin vannak, úgyh e-mail címet küldj kérlek, ha választ remélsz.
Liza, 32 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Ez sosem egyszerű, mert már most biztos vagyok benne, hogy folyamatában fog eszembe jutni, mi mindent lehetne kezdésképp írni. Néhány kulcs szó: színház, utazás, koncertek, borkóstolás, síelés, kirándulás, társasjátékok, szabadulószoba... Tervezős, céltudatos személyiségnek tartom magam, de nem megijedni, ez nem jelent rugalmatlanságot ;). Alapvetően komoly kapcsolat céljából gondoltam esélyt adni ennek a platformnak :).
Zsófi, 33 éves
Társkereső Kiskunhalas
Egyetemet végzett
Zsófi vagyok, 33 éves, Kiskunhalason élek. Röviden a kitartó, megbízható, gondoskodó jelzőkkel tudom leginkább jellemezni magam. Szeretek olvasni, sütni, sportolni (módjával :-)) és táncolni, ha arra alkalom adódik. Imádom a nyarat, vízpartot minden formában.
Dina, 44 éves
Társkereső Németország
Főiskolát végzett
Új vagyok itt és kíváncsi.☺️ Egy egymás tiszteletén és elfogadásán alapuló, szeretetteljes, ôszinte kapcsolatra vágyom. Nem a pénzed kell, hanem a figyelmed, az idôd és az érzelmeid. Nem kell mindenben egyetértenünk, de egymás véleményét elfogadni igen. A külsô a belépőjegy, a karakter a fenntartózkodás. ... kép nélkül nehéz lesz.😉 Szombathelyi származású vagyok, de már több mint 20 éve Bajorország délkeleti részén élek. Még egy ideig ide vagyok kötve, de nem zárom ki, hogy egyszer visszaköltözöm Magyarországra. Magyar társat keresek Szombathely és környékéről vagy Bajorországból. Nem vagyok fizető használója az oldalnak, de szivesen válaszolok e-Mailre.

Diplomás társasjátékozós társkereső férfiak

Előd, 41 éves
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Előd vagyok, 40 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gergő, 26 éves
Társkereső Sátoraljaújhely
Egyetemet végzett
Gergő vagyok, 26 éves. Társam keresem Sátoraljaújhely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Roland, 32 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Néhány gondolat rólam : 1, Ahol a legjobban érzem magam, az az otthonom. Azon belül is a könyvespolcaim közelében. 2, Talán a legjobban az jellemző rám, hogy igyekszem minden helyzetnek a pozitív oldalát nézni, tehát nálam az a bizonyos pohár mindig félig teli, mint sem félig üres. 3, Egy párkapcsolatban számomra az a legfontosabb, hogy a szürke hétköznapokat is képesek legyünk együtt megszínesíteni. Akivel együtt lehet bolondozni, de a komoly beszélgetésekre is vevő legyen. Talán elsőre ennyi épp elég is belőlem, a többit majd üzenetben :).
Laci, 33 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolát végzett
Ez egy hosszú bemutatkozó... Lenne! Rövidebben: beszélgetni vagyok itt, esetleg rövid szabadidős programokra. Semmi prémium cuccom nincs, így válaszolni csak elérhetőség esetén tudok.

Keresztény társasjátékozós társkereső nők

Saci, 58 éves
Társkereső Tatabánya
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Számomra fontosak az érzelmek, az őszinteség, a humor, az empátia, az intelligencia. Hűséges típus vagyok, amit a társamtól is elvárok..Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, utazni.
Anna, 25 éves
Társkereső Szolnok
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Egy átlagos lány vagyok átlagos élettel igyekszem kultúráltan élni beszélni 154cm magas vagyok szőke hajú kék szemű nem tartom magam se vékonynak sem kövérnek. Hobbim a túrázás filmek formula 1 kártya játékok de a társast is szeretem pl activiti meg ilyenek szeretek gyerekekkel kutyákkal állatokkal foglalkozni igazából minden újdonságra vevő vagyok. Céljaim legyen családom házam autóm és egy boldog élet amire büszkén gondolatok végig meg sok más! Emailt vagy elerhetoseget írjátok
Móni, 52 éves
Társkereső Budapest, XI.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok, urak! RÓLAM Ha röviden kellene összefoglalni, hogy milyen vagyok: vidám, sokszínű, élhető és persze megismételhetetlen ;) További részletek a címkékben, személyesen, és az itt alább leírtakban is sok minden kiderül rólam! RÓLUNK Párkapcsolati szempontból nézve: ha egymás embere ; ) asszonya ; ) vagyunk, akkor összeköltözésben gondolkodva egyértelműen kapcsolat-centrikus, azt óvó, építgető vagyok a lelkemmel, a szeretetemmel, a habitusommal. Igaz szerintem nagyanyáink korából a bölcsesség, amíg keressük egymást, legyünk kritikusak, amikor már eldöntöttük, hogy együtt, akkor elfogadóak. RÓLAD Ennek szellemében köszönöm, ha te is hosszú távú kapcsolatot keresel, emellett diplomás, aktív, céltudatos, nyelveket beszélő, békés, sármos vagy (ennek több forrása lehet: humor, egyéni stílus, megjelenés). Vannak álmaid (munkában, privát), amelyeket, ha olyanok, magad valósítasz meg, ha meg olyanok, akkor be lehet vonódni melléd, és együtt megélni közös alkotásunk eredményének. Fontosnak tartom, hogy tudjunk beszélgetni szinte mindenről (magunkról, és az élet, a világ sok-sok szegmenséről...). Szereted az édes-kettest, társaságot egyaránt, és vannak barátaid. Rendben van a lelked (=nem küzdesz depresszióval, pánikkal stb.) Ha röviden összegezném, nagyon elindul , ha te vagy a "nyugodt erő". Előnynek érzem, ha hozzám hasonlóan azt gondolod, hogy annyi minden megnézendő, meghódítandó van a világban és itthon egyaránt. Ha Louis Armstrongtól Sebestyén Mártán át Ravellig megmozgat a zene. Fontosnak tartom a hasonlóságot abban is, hogy a sport, a mozgás a mindennapjaink része legyen. Ha te magad nem is nézed, köszi, ha nem zavar, hogy engem az olimpia/vb-k/eb-k sok sportágban odaszögeznek a monitor elé. ISMÉT RÓLUNK Ha feltennéd a kérdést: hogyha egyetlen valakit meghívhatnék vacsorázni, ki lenne az, akkor a válaszom, hogy te, HA… te vagy az emberem! Ha mindketten érezzük és tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a kapcsolatban, hogy összerezgünk, az értékeink hasonlóak, és egy formálódó kapcsolatban kölcsönösen azt érezzük, hogy tényleg jó, amiben benne vagyunk. Ez eddig szép. De olykor és különösen a későbbiekben oda kell tennünk magunkat, hogy ilyen maradjon. Ez pedig esetenként nehéz. A lényeg, hogy ez mindezek ellenére nem esik nehezünkre. Ahogy az sem, hogy például sok év után is egy üveg pezsgővel sétálva, nevetve, jókat dumálva, ketten ünnepeljük például a szilvesztert! Te is lehetsz kritikus velem:), és ha van számodra érdekes a leírtakban, és nagyjából azonosulni tudsz azzal, ami én vagyok, akkor mailing is welcome & may be later dating as well ;)
Kati, 60 éves
Társkereső Budapest, XVI.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Minden reggelt kávéval köszöntök. Szeretem a munkám, de igyekszem úgy szervezni, hogy egyre több legyen a szabadidőm.Szeretném, ha egy olyan időszak következne, amikor a párkapcsolat, és az általa szerzett élmények és örömök lennének a legfontosabbak a munkában szerzett sikerek helyett. Nyugalomra, békességre,szeretre,szerelemre és harmóniára vágyom! Kedvelem a játékot a BBO-n, és élőben is kártyázom a barátaimmal.Az utazás, a kirándulás, a zene, a színház ugyanúgy feltölt, mint ülni valahol egy vízparton és nézni a naplementét.

Keresztény társasjátékozós társkereső férfiak

Jozsef, 27 éves
Társkereső Csongrád
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Jozsef vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 31 éves
Társkereső Budapest, IX.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem jó egyedül, a fun dolgokat így vagy úgy , de jobb nem egyedül csinálni :D Squash / séta / mozi / kirándulás / társasozás / beülni valahova / étterem / filmezős , sorozatnézős esték / hosszú beszélgetések .... Ha itt még nem nyertem, akkor csak hogy tudd, kiváló csokis mogyoróvajas palacsintát csinálok (ami eperrel eddig a legjobb :D ) Keresem aki engem keres :) Ha írsz/válaszolsz akkor adj elérhetőséget , vagy ha már írtam neked akkor emailben válaszolj mert itt lehet nem vagyok épp előfizető.
Péter, 30 éves
Társkereső Herend
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyuri, 26 éves
Társkereső Érd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Gyuri vagyok, 26 éves. Társam keresem Érd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatal társasjátékozós társkereső nők

Aranka, 29 éves
Társkereső Budapest, III.
Igen kedves, megbízható, ambíciós, empatikus és türelmes személynek ismerem magam. Az ismerkedés egy életre szóló folyamat önmagunkkal és egymással. Számomra fontos a bizalom, tisztelet, öszinteség, ruggalmasság, nyitottság és partnerség, helyzet függvényében. Egy érdemi kapcsolatban az összhang és a hasonlóságokban látom a kulcsot.
Emese, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia! Egy határozott, keményen dolgozó, öntudatos személyiségnek tartom magam. Alapvetően egyedüllét-kedvelő vagyok, nem ijedek meg a saját társaságomtól, sem attól, hogy egyedül töltsem el az időmet. Habár alapvetően otthon ülős típus vagyok (ki nem mostanság?) az utóbbi időkben törekszem arra, hogy érdeklődési köreimmel együtt az aktív elfoglaltsági táramat és hobbijaimat is bővítsem Í(pl. túrázás, kirándulás). Szeretek olvasni és játszani (a fantasy az elsődleges kedvenc műfajom), társasjátékozni és értelmetlen információk utáni kutatásokba beleásni magam. Nem ijedek meg a kihívásoktól és az olyan feladatoktól, amik kissé nagynak bizonyulnak számomra (profi bútorösszerakó vagyok). Szeretem a jó humort (plusz pont ha fekete), egy hideg sört egy fárasztó nap után, de mindennél jobban szeretem, ha valaki az általa kedvelt dolgait ismertetve le tud nyűgözni a lelkesedésével, vagy éppen az erőteljes személyiségével. Önállóságom ellenére nem tartom magam sem hidegnek, sem távolságtartónak, gondoskodó, közvetlen és barátságos személyiség vagyok, egészséges csipkelődéssel építem ki kapcsolataimat és finom próbára tétellel gyűjtöm magam köré az embereket (jellemzően). Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy "nem vagyok olyan, mint a többi lány", de éppen olyan vagyok -talán valamennyivel kevesebb hajjal. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, tudod hogyan találsz meg. :)
Dóri, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Helló! Amennyiben megszeretnél ismerni írj, akkor bemutatkozom:)
Anna, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal társasjátékozós társkereső férfiak

Róbert, 29 éves
Társkereső Budapest, I.
Az a baj, hogy sokan rosszúl ültetik a dughagymát!😡 Aztán utána csodálkoznak, hogy nincs meg a megfelelő ágyazása, túl mélyre ültetik nem nő ki vagy alig tesznek rá földet és elfujja egy nagyobb szél, vagy kimosa az eső. Aztán mindenki kéri a tanácsot és, ha adsz akkor azt mondják, tudom így csinaltam. Pedig nem is így csinálták. Azt...azt hiszem, ezt nem ide akartam. 🤔
Attila, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
Programozóként dolgozok, szeretem a kreatív tevékenységeket. A pandémia alatt elmerültem a fantasy és sci-fi regények világában. Filmeket és sorozatokat látástól vakulásig fogyasztottam. Voltak időszakok amiket kifejezetten élveztem de elég magányosan telt az elmúlt időszak. Szeretem az őszinte embereket, akkor is ha nem tudják magukat filterezni. Kifejezetten megnyugtat ha nem kell találgatnom hogy éppen mi jár a fejükben. Nem vagyok általában a társaság középpontjában, inkább preferálom a nyugodt egymásra koncentráló összejöveteleket mint egy vad party-t. Persze néha napján egy-egy aktívabb sörözésre is rá lehet venni. Itt megemlítem hogy nagyon ritkán iszom alkoholt, sörözős összejöveteleknél is 1 max 2 sör amit meg tudok inni. Nem bírom az alkoholt így nem is erőltetem. Heti szinten járok edzőterembe, az elmúlt időszakban sikerült a tipikus dad bod kezdetleges formáját felvenni így van mit ledolgozni. Szeretem a gyalog túrákat is de még nem sikerült a pandémia előtti rendszerességre vissza állni. Igazi kávé függő vagyok, igyekszem a mértékletességre viszont mint mondják "a programozók kávéval működnek" így ez inkább foglalkozási ártalom. Bármikor szívesen megiszok veled egy kávét, ha nyitott vagy rá. :)
Tormás, 23 éves
Társkereső Pomáz
181 cm magas, vékony, kék szemű barna hajú fiú vagyok. Szeretek ölelni, barátságos vagyok, kedves, szétszórt, fura és nyitott >< Hobbik: játszás (gépen illetve társasjátékok), kirándulás, egészséges életmód, olvasás, anime, sorozat, film, biciklizés, karaoke, kertészkedés, állatozás (cica, nyuszi, kecske, csirke, stb :D), spirituális dolgok, természetben lenni, kütyük, lakberendezés/tervezgetés, autóvezetés, sportok, ... Kedvenc állat: macskafélék Kedvenc autómárkák: Honda, Toyota, Mazda, Nissan Zenei műfajok: jpop, eurobeat, drumandbass, dubstep, nightcore, metál, powermetal, happy hardcore, rock, eletkronikus, spirituális, nordic/folk/pagan/keltic, vocaloid, techno, hardcore, trance, ... (rapet nem szeretem és sokszor a pop-ot sem), filmzenék, animés zenék, goa Kedvenc előadó: EGOIST Kedvenc műfajok: fantasy, scifi, akció, dráma Kedvenc színek: türkizkék, menta, fehér, szürke Kedvenc játékok: LOL, Among Us, SSO, Minecraft, Forza Horizon, Zelda BOTW, Genshin Impact
Bence, 25 éves
Társkereső Szeged
Friss diplomás, jó humorú, kissé introvertált és rockzenét hallgató fiatalember keresi ugyancsak vicces vagy viccesen nevető párját, hogy a sírba nevettessük egymást. Madaras és marxista mémek előnyben.

30-as társasjátékozós társkereső nők

Viktória, 38 éves
Társkereső Szigethalom
Tartós kapcsolat keresek. 38 éves vagyok elváltam, egyedül nevelem 2 gyermekem (14 és 9 éves). Családcentrikus, Önálló, makacs, céltudatos vagyok. Nem dohányzom. Szeretek sétálni, táncolni, sütni.. Keresem a társam, aki el fogad olyannak amilyen vagyok. Aki szeret kimozdulni, de otthon is jól tudja magát érezni. Korban hozzám illő társam keresem (38-46). Ha szeretnél megismerni írj :) Válaszolni nem tudok itt, így ha szeretnél választ írj e-mail címet.
Niki, 35 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Niki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Saci, 39 éves
Társkereső Veszprém
Provokatívan pozitív beállítottságú, talpraesett, szorgalmas, megbízható, őszinte nő vagyok, persze tele hibákkal és jócskán jó tulajdonságokkal. Van egy 17 éves lányom. 🙂 A spiritualitás közel áll hozzám. Kedvelem a becsületes és egyenes embereket. A mozgás és a humor a lételemem! Szeretem a zenét, a meleg, izzító színeket, a világos helyiségeket, a sok növényt, a természetet és az állatokat. Szeretek a csendben elmerülni, kirándulni, utazni, sétálni, bicajozni, a tengerparton napozni vagy egy jó könyvet olvasni...a lényeg, hogy csináljunk valamit. Az élet, a most a lényeg! Nő létemre van saját gondolatom, nem kérem a másét...véleményt viszont nagyon szívesen cserélek. 😉 Szeretem meghallgatni mások nézeteit...sok téma érdekel a világról. Szeretek barkácsolni, kertészkedni, főzni - ha van kinek. 😉 A pláza, a szépségszalon nem az én világom...adok a külsőmre, belsőmre egyaránt, de jobban el lehet varázsolni az Obiban vagy a Praktikerben...főleg a növény részlegen! 😜😀 Alakul az ember és minden tapasztalásával farag magán...ha képes tanulni a hibáiból. Nem vagyok tökéletes, de ami biztos, hogy sokan próbálnak másolni. 😉 Nem vagyok előfizető, így itt írni nem tudok.
Katalin, 39 éves
Társkereső Mátészalka
Katalin vagyok, 39 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as társasjátékozós társkereső férfiak

Csaba, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 39 éves
Társkereső Tamási
Balázs vagyok, 39 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 39 éves
Társkereső Veszprém
Péter vagyok, 39 éves két kisgyermek édesapja.leendő társam keresem aki tiszta szívéből tud szeretni és elfogad olyannak amilyen vagyok.Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! "„Hinni akarom, hogy nagyszerű dolog szabadnak lenni. Újra szabadnak. Készen arra, hogy megtaláljam életem szerelmét, azt, aki rám vár.” – Paulo Coelho"
Attila, 37 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú társasjátékozós társkereső nők

Mónika, 47 éves
Társkereső Gárdony
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Nem vagyok előfizető! Amennyiben érdekellek, küld el elérhetőséged.
Melinda, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Igényes, sportos, vidám természetű nő vagyok. Szeretek jönni-menni, kirándulni, wellnessezni, utazni, olvasni, táncolni, filmeket nézni. Szeretnék egy hozzám hasonlóan gondolkodó, hasonló érdeklődési körrel rendelkező, klasszikus úriemberrel kapcsolódni, akivel kölcsönösen megértjük és boldoggá tesszük egymás mindennapjait.
Móni, 47 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szia! Egy kedves, optimista 47 éves csajszira találtál. Szeretek moziba járni, éttermeket kipróbálni, kirándulni, utazni, biciklizni, evezni, sétálni és közben a világ nagy dolgait megbeszélni vagy csak otthon összekuckózva filmet nézni, zenét hallgatni... Ehhez lenne jó egy független, romantikus úriembert találni, aki majd a kamasz gyerkőcös hétköznapokban is a társam szeretne lenni. Írj, ha ilyesvalami hiányzik az életedből. ;) Szép napot Neked!
Ildi, 43 éves
Társkereső Budapest, X.
Szakmám szerint könyvelő, jelenleg kontroller vagyok, gyakorlatias, de azért nem sótlan :) Csendesen élek, könyvek, zene, séta, utazás, barátok a nélkülözhetetlen tételek. Szeretek nevetni, bolondozni, beszélgetni, világmegváltón :) Túl sok ":)"-t használok, hogy tudd, mosolygok éppen ... igen, most is ;) Nem hiszed? Keress és bebizonyítom ;)

Középkorú társasjátékozós társkereső férfiak

Nándor, 44 éves
Társkereső Tura
Hosszútávú kapcsolatot keresek. Egy kedves, megértő, empatikus lányt. Rengeteget mosolygok és viccelődök. Szeretem a társaságot és a természetet. Egy kapcsolat minőségét nagyon jól mutatja a közös nevetéssel töltött órák száma :)
Péter, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Rendelkezem a társadalom által hagyományosan a férfiaktól elvárt képességekkel, úgymint bútor összeszerelés, kép felfúrása a falra, befőttes üveg kinyitása, stb. Az elmúlt 15 évben nyaranta gyerekeket táboroztattam, így profin gyújtok tábortüzet, állítok sátrat, varrok jelmezt és faragok fakardokat. Szeretek olvasni, társasjátékozni, túrázni, filmeket és sorozatokat nézni.
Attila, 48 éves
Társkereső Németország
Ideje újjászületni! :-) 17 éve élek Németországban és még 12 évig itt is fogok élni, de ma már nincsenek távolságok! Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy nem kell hazudnom semmit magamról, sem arról ahogy élek! Ha elfogadod az őszinteséget és a szókimondást (nem keverendő a vulgáris "beszéddel") keress! Ennél tovább még nem gondoltam......🙂 Fészbùkon ne akarj csekkolni, nincs fiókom!
Árpi, 48 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Árpi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti társasjátékozós társkereső nők

Edit, 69 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Évi, 60 éves
Társkereső Balatonalmádi
Balatonalmádiban lakom, Pesten dolgozom, gyerekeim már nagyok. Régen szerettem a társaságot, most is szeretném, de zárkózott vagyok, így nehezebb ☺. Sokat biciklizek, szeretek főzni. Nagyjából mindkét lábammal a földön állok, Érdekel a tõrténelem, a vallás és vallástörténet. Foglalkoztat a pszichológia, a politika, minden olyan szempontból, hogy ki hogy viselkedik, mit vár és mit kap.
Róza, 60 éves
Társkereső Balatonendréd
Önálló, független vagyok és legyél. Legyen humorérzéked. .....Mindenki milyen komoly itt...... Élvezem, hogy 60 éves vagyok, sok-régi-kötöttségtől mentes. Túl a családalapításon, van kettő lányom és már kettő unokám is. Fontos számomra a család. Már nem akarom megváltani a világot, de vannak még terveim....
Ildikó, 64 éves
Társkereső Mezőkövesd
Soha ne küzdj olyanért, aki nem küzdene érted! Ha egy férfi elvárja, hogy a nő angyalként viselkedjen....,nos először is teremtse meg neki a mennyországot! Keresem a párom , a társam, a barátom, egy őszinte EMBERT!

50 év feletti társasjátékozós társkereső férfiak

István, 65 éves
Társkereső Pilis
Magamról :idős,de nem kiélt,jövőbe néző,egyszerű,laza,hűséges,szerető ember vagyok. Hibáim:dohányzom,partneremtől elvárom,hogy NŐ legyen! Szerintem egy NŐ :jólelkű,cserfes,huncut,szorgos,önfeláldozó,eszes,hűséges, stb..Milyen vagyok:egy kis plusz kiló,szeretem ha kényeztetnek,merev vagyok -az alapértékekre gondolok- ,alkalmazkodok ha kell ,keresem az új dolgokat,van egy-két elvégzett iskolám,de ezt nem sokra tartom,sokat olvastam,szeretem a rejtvényeket,érdekel az újdonság,szeretem a pocakomat. Kit keresek,kérlek ezt vedd szó szerint: VÉKONYKA!!! vagy NORMÁL!!! testalkatú,SZEGÉNY!!!,becsületes,enyhe testi hibát eltudok fogadni,legyél egyszerű.Mit,miért kérek,szegénység: nem baj ha nincs vagyonod,majd együtt megoldjuk legyen egy minimális jövedelmed,bőven elég,ha nincs lakásod az előny,nekem van egy családi házam amit nem akarok elhagyni,ha neked jó akkor hozzám költözhetsz. Amit ígérni tudok,NŐKÉNT bánok veled,évente egy egyszerűbb nyaralás,nyugalom,hűség. Ha neked így megfelel akkor keress,ketten megoldjuk! Pistától-???-nek! UI.:covid ellen januárban beoltottak
László, 80 éves
Társkereső Budapest, XX.
5 éve özvegy vagyok, teltkarcsú 55-73 éves hölgy társat keresek komoly kapcsolatra, esetleg házasság, ismerkedés céljából. Saját lakás, gk -val rendelkezem. Rossz egyedül !!!! László
Laci, 61 éves
Társkereső Pécs
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 64 éves
Társkereső Kaposvár
Hamarosan minden időmmel magam rendelkezem, ..és tartalmas, mozgalmas, felhőtlen nyugdíjas éveket szeretnék (..mert sok pótolni-valóm van!)! Egyedülálló, nyitott, őszinte, monogám és aktív, teljesen egészséges férfiként keresem partnerem, társam a mindennapokhoz.. Ha Te is szereted a harmóniát, a meghitt pillanatokat, a vidámságot, a természetet, a túrázást, a vizet, ..pecázást, bográcsozást, a mozgást, ..és talán pici szerelemre is vágysz, ne habozz, írj bátran! Közeli, mindennapos kapcsolatot, társat szeretnék! (Kérlek..! A játszmákból már kinőttem!) Üdv. Neked, kedves olvasóm!

Néhány társasjátékozós társkereső bemutatkozása

  • Orsi (52), Sárvár Mindig kell egy barát Ha rossz kedved van ott legyen mindig mert akkor van szükség egy barátra!
  • Pál (35), Cegléd Sziasztok! Azon okból kifolyólag vagyok itt, hogy társat keressek, bízom benne, hogy megtalálom a megfelelő társat.
  • Annamária (50), Szigetszentmárton Sziasztok! Önmagàra, ès környezetére igenyes hölgy tàrsat keres. Nem kalandot, komoly kapcsolatot.
  • Roland (24), Miskolc Sziasztok! Sziasztok roland vok komoly kapcsolatot keresek
  • Sándor (62), Budapest, XV. Ha írunk egymásnak, abból nagy baj nem lesz:) Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk