Társasjátékozós társkeresők

835 társasjátékozós társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Néhány társasjátékozós társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Erika, 50 éves
Társkereső Eger
29 órája tag
Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
Anita, 31 éves
Társkereső Szeged
46 órája tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edit, 50 éves
Társkereső Dömsöd
3 napja tag
Edit vagyok. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tímea, 30 éves
Társkereső Gödöllő
3 napja tag
Először is: aki pirosban van csillaggal annak nem tudok visszaírni akárhogy írja hogy miért nem vagyok képes válszolni? ezt a kérdést a randivonal csapatának tedd fel!!!!! Tímea vagyok, 30 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Életvidám, kissé szégyenlős, bújós személyiség vagyok. Épp cukrászatot tanulok, hogy megnyithassam a saját cukrászdámat. Szeretek főzőcskézni, új receptket kipróbálni, ha van szabadidőm akkor barátnőimmel beszélgetek, zenét hallgatok, olvasok. Keresem hűséges, gondoskodó társam aki szeret kirándulni, utazgatni, mindig nyitott új ötletekre.

Legújabb társasjátékozós társkereső férfiak

Dani, 19 éves
Társkereső Budapest, XVI.
25 órája tag
Anime meg a chickennuggets nagyon megy Magamtól nem tudok mit írni, de szívesen mesélek ha írsz
Péter, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
44 órája tag
Szeretnék ismerkedni, beszélgetni egy séta közben vagy egy kávé mellett :) Szoftverfejlesztőként dolgozom. Órákig tartó beszélgetéseket szoktunk folytatni a barátaimmal elég változatos témákban. Szeretek vitázni, érvelni, és megérteni mások nézőpontját. Mindenről van véleményem, de bármiről meggyőzhető vagyok :)
Bálint, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
3 napja tag
Sziasztok! Komoly kapcsolatra keresek társat, remélem rám talál a szerelem. Nem szeretnék sok dolgot írni magamról ha rám írsz és kérdezel úgy is minden kiderül.
Gergő, 39 éves
Társkereső Eger
5 napja tag
Jókedvű, ambiciózus, proaktív ember vagyok, aki sokszor túlvállalja magát, aztán szinte mindig meg is valósítja amit vállalt :). Érzelmes ember vagyok, aki nagyon tud szeretni és ezt nem fél kimutatni. Sok ember van körülöttem, erre mindig is nagy hangsúlyt fektettem. Szeretem a változatosságot. Harcos típus vagyok, nehezen adom fel.

Online társasjátékozós társkereső nők

Maja, 52 éves
Társkereső Budapest, XI.
2 órája lépett be
Üdvözlök minden kedves érdeklődőt! A legnehezebb az embernek magáról beszélni.Gondolunk magunkról valamit,mások is látnak minket valamilyennek.Az igazság valahol félúton van. Egyszerű,hétköznapi nő vagyok.Van humorom,de persze megvan bennem a kellő komolyság is.Szeretem az őszinteséget,hiszek az emberek közti kommunikációban.Utálom a sunnyogást,a hazugságot,ha át akarnak verni.Alapvetően optimistán tekintek a jövőre,hiszek abban,hogy az ember sok nem megfelelő ember után megtalálja a párját. Hogy milyen legyen?Nem várok senkitől tökéletességet,mert én sem vagyok az.Rengeteg hiba van bennem is.Talán azt emelném ki,hogy legyen okos,legyen humora és legyen ideje az ismerkedésre. Nem szeretnék senki másik fele lenni,társat szeretnék,akivel megértjük egymást. Nem kell,hogy mindenben egyetértsünk,de legyen egy közös alap.Nem akarok senkit megváltoztatni,de ezt fordítva is így szeretném.Nyugodt,kiszámítható kapcsolatot szeretnék,ért már elég izgalom.Igyekszem reálisan felmérni és látni a lehetőségeket.De javíthatatlanul romantikus vagyok.Szeretnék még sétálni valakivel kéz a kézben,esténként csendben összebújni vagy csak egymás mellett olvasni,reggel együtt kávézni,valakit,akivel jó csak úgy együtt lenni.Ismerkedés közben úgyis kiderül,hogy ki az,aki marad az életünkben,egyszerűen azért,mert odavaló.☺ Elérhetőséget szeretnék kérni,hogy tudjak válaszolni.Köszönöm.☺
Petra, 33 éves
Társkereső Budapest, II.
2 órája lépett be
Petra vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsófi, 28 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
1 órája lépett be
Szia :) Egy mosolygós, őszinte, önálló független nő vagyok, aki szeretne egy normális értékrenddel rendelkező férfit megismerni. Hosszabb távú kapcsolatra, nem kalandra vágyok. Nem vagyok egy modell, alkat, szóval ha csak a vékony lányok jönnek be, akkor rossz helyen jársz ;)
Kriszta, 46 éves
Társkereső Érd
2 órája lépett be
Életvidám, kedves, jókedélyű, bevállalós csaj vagyok. Rád várok, téged kereslek... Személyiségteszt: A kapcsolataid céltudatosan alakítod, igyekszel minimalizálni az üresjáratokat. Praktikus ember lévén nehezen fogadod el az érzelmi alapon meghozott döntéseket. Párkapcsolatban határozott vagy, törekszel a közös élet tudatos alakítására. Ami a szíveden, a szádon, azaz bármilyen kapcsolati problémád van, törekszel a helyzet feltárására és a mielõbbi megoldásra. Leginkább egy szelíd, lojális társra van szükséged, aki törekszik a harmónia megteremtésére.

Online társasjátékozós társkereső férfiak

Balázs, 43 éves
Társkereső Sopron
3 órája lépett be
Hol volt hol nem volt...... Magamról sokat írhatnék! Senki se tökéletes,biztos bennem is akad kis gigszer,de ne ezt keresd! Egy normális földön járó pasi lennék! Nincs gyerekem,nem voltam nős és nincs ex közelben! De egy kutyám van(tacskó)!
András, 36 éves
Társkereső Budapest, IX.
1 órája lépett be
Cirkalmas körmondatokban kommunikálok, ez egyrészt annak a jele, hogy érdekelsz (a másik ilyen jel a szűnni nem akaró kíváncsiság), másrészt erős megnyilvánulása annak, hogy sokat beszélek. Negyedik gyerek vagyok (utolsó), annak minden előnyével és hátrányával. Az okos, értelmes, tájékozott, jó humorú, örök gyerek típusú nők a gyengéim, de a többieknek is lehet esélye. Fontosnak tartom a kölcsönös érdeklődést és kommunikációt, hihetetlen lehet, de nem vagyok gondolatolvasó. Nagy előnnyel indulsz, ha érted a viccet, nevetsz legalább néhány poénomon és partner tudsz lenni a csipkelődésben is. A világra nyitott, kellő empátiával és türelemmel rendelkező társat keresek. Az előítéleteket, skatulyázást és más negatív megkülönböztetéseket nem tudom és nem is akarom tolerálni.
István, 64 éves
Társkereső Pilis
32 perce lépett be
Magamról :idős,de nem kiélt,jövőbe néző,egyszerű,laza,hűséges,szerető ember vagyok. Hibáim:dohányzom,partneremtől elvárom,hogy NŐ legyen! Szerintem egy NŐ :jólelkű,cserfes,huncut,szorgos,önfeláldozó,eszes,hűséges, stb..Milyen vagyok:egy kis plusz kiló,szeretem ha kényeztetnek,merev vagyok -az alapértékekre gondolok- ,alkalmazkodok ha kell ,keresem az új dolgokat,van egy-két elvégzett iskolám,de ezt nem sokra tartom,sokat olvastam,szeretem a rejtvényeket,érdekel az újdonság,szeretem a pocakomat. Kit keresek,kérlek ezt vedd szó szerint: VÉKONYKA!!! vagy NORMÁL!!! testalkatú,SZEGÉNY!!!,becsületes,enyhe testi hibát eltudok fogadni,legyél egyszerű.Mit,miért kérek,szegénység: nem baj ha nincs vagyonod,majd együtt megoldjuk legyen egy minimális jövedelmed,bőven elég,ha nincs lakásod az előny,nekem van egy családi házam amit nem akarok elhagyni,ha neked jó akkor hozzám költözhetsz. Amit ígérni tudok,NŐKÉNT bánok veled,évente egy egyszerűbb nyaralás,nyugalom,hűség. Ha neked így megfelel akkor keress,ketten megoldjuk! Pistától-???-nek! UI.:covid ellen januárban beoltottak
Richárd, 44 éves
Társkereső Németország
2 órája lépett be
Ok. legyenRichard vagyok ,44 eves Drezdäban elek fiaimmal.Szeretek olvasni (föleg scifi es fantasy irodalmat) zenet hallgatni(EDM,house es techno föleg de igen vältozatos zeneket is meghalgatok),szeretek täsasjätekozni,es jätszom szämitogepen is,alkalmasint kirändulok gyalog illetve biciklevel,szeretek filmeket es sorozatokat nezni,olyat keresek päronak aki hasonlo erdeklödesi körrel bir.

Diplomás társasjátékozós társkereső nők

Ágnes, 42 éves
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
Ágnes vagyok, 42 éves. Társam keresem Budaörs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Emese, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Szia! Egy határozott, keményen dolgozó, öntudatos személyiségnek tartom magam. Alapvetően egyedüllét-kedvelő vagyok, nem ijedek meg a saját társaságomtól, sem attól, hogy egyedül töltsem el az időmet. Habár alapvetően otthon ülős típus vagyok (ki nem mostanság?) az utóbbi időkben törekszem arra, hogy érdeklődési köreimmel együtt az aktív elfoglaltsági táramat és hobbijaimat is bővítsem Í(pl. túrázás, kirándulás). Szeretek olvasni és játszani (a fantasy az elsődleges kedvenc műfajom), társasjátékozni és értelmetlen információk utáni kutatásokba beleásni magam. Nem ijedek meg a kihívásoktól és az olyan feladatoktól, amik kissé nagynak bizonyulnak számomra (profi bútorösszerakó vagyok). Szeretem a jó humort (plusz pont ha fekete), egy hideg sört egy fárasztó nap után, de mindennél jobban szeretem, ha valaki az általa kedvelt dolgait ismertetve le tud nyűgözni a lelkesedésével, vagy éppen az erőteljes személyiségével. Önállóságom ellenére nem tartom magam sem hidegnek, sem távolságtartónak, gondoskodó, közvetlen és barátságos személyiség vagyok, egészséges csipkelődéssel építem ki kapcsolataimat és finom próbára tétellel gyűjtöm magam köré az embereket (jellemzően). Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy "nem vagyok olyan, mint a többi lány", de éppen olyan vagyok -talán valamennyivel kevesebb hajjal. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, tudod hogyan találsz meg. :)
Dóri, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolát végzett
Helló! Amennyiben megszeretnél ismerni írj, akkor bemutatkozom:)
Krisztina, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolai diplomás (Közgazdàsz)
Szia, Krisztina vagyok, Kèrlek, adj elèrhetősèget ha szimpatikus vagyok, nem regisztràltam.

Diplomás társasjátékozós társkereső férfiak

Tibor, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolai diplomás (Fényképészet)
Imádom az okos nőket, mert nem buták. Vidám ember vagyok jó humorérzékkel ( állítólag ). Megbízhatónak tartanak, de a PIN kódját eddig csak édesapám adta meg nekem. Kiegyensúlyozott vagyok, nem tudom mikor voltam utoljára ideges... mondjuk nincs TV-m és ez sokat segít ebben Hiszek a felkészülésben, mert nem szeretek kapkodni, de ha kell tudok gyorsan dönteni. Ha hibázok, gyorsan beismerem, és igyekszem tanulni belőle. Szeretem a szép, kifinomult dolgokat, és örömmel tölt el ha én is létre tudok hozni valami hasonlót. Az igénytelenség taszít, a közönséges emberektől menekülők.
Zoli, 33 éves
Társkereső Budapest, I.
Egyetemet végzett
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltan, 40 éves
Társkereső Budapest, XV.
Egyetemet végzett
Szia, Zoltan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 31 éves
Társkereső Budapest, IX.
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
Kapcsolatot keresni, de leginkább találni jöttem ide :D Most itt írhatnék magamról sok mindent, bár szerintem ezt nem nagyon olvassa el senki, na meg akkor mit beszélnénk meg később? :)

Keresztény társasjátékozós társkereső nők

Kata, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV.
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Kata vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dóri, 37 éves
Társkereső Budapest, XI.
római katolikus vallású (alkalmanként)
(nem vagyok előfizető, ezért nem tudok válaszolni az üzenetre, ha nem kapok egy másik elérhetőséget. köszönöm.) Kedvesen gondoskodó, főzni szerető, céltudatos, vidám természetű, nagy belső erővel rendelkező, humort kedvelő, szenvedélyesen szerető, társra, családra vágyó igazi Nő vagyok! :)
Andrea, 52 éves
Társkereső Baja
hite: református (nem gyakorlom)
Párom keresem de nem minden áron, Tudjunk jókat beszélgetni sokat nevetni a szürke hétköznapokon is . :)
Greta, 32 éves
Társkereső Nagy Britannia
református vallású
Szia, Greta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény társasjátékozós társkereső férfiak

Erik, 22 éves
Társkereső Szombathely
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék epíteni. Kimagaslóan fontos számomra a bizalom és a megértés.
Krisztián, 43 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Krisztián vagyok, 43 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 48 éves
Társkereső Dunakeszi
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Elváltam, egy hosszabb kapcsolatból kilépve olyan társat keresek, aki tudja , hogy mi a szeretet, a tisztelet és a becsületesség. Nincs tetoválásom, nincs szakállam, és nem is tervezem, de nem ítélem el. Inkább az érzelmi intelligencia megléte legyen az erősséged, mint a játszmázás...😉 Cserébe nem anyámmal élek, nincs Babettám és macskám sincs.😀
Kornél, 31 éves
Társkereső Kartal
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Kornél vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal társasjátékozós társkereső nők

Sári, 19 éves
Társkereső Budapest, VI.
Szia, Sári vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Noémi, 17 éves
Társkereső Cegléd
Sziasztok Noémi vagyok 18éves Ceglédi lány. ismerkedés és beszélgetés alapja hogy ide regisztráltam. A szórakozok és a szexuális beállíttatású emberek kerüljenek.
Klaudia, 25 éves
Társkereső Tura
Címszavakban: Fotózás, állatok, természet, barátok, séta, nevetés, zene, természet, kommunikáció, humor...a lista végtelen:)

Fiatal társasjátékozós társkereső férfiak

Zoltán, 24 éves
Társkereső Debrecen
Szia, ha hosszútávra tervezel és megnyert a külsőm, akkor adj esélyt a belsőmnek is.
Gyula, 29 éves
Társkereső Egyek
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 20 éves
Társkereső Alap
Egyelőre nem tudom mit írjak, most ennyi lesz.
László, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as társasjátékozós társkereső nők

Adri, 33 éves
Társkereső Szeged
Ha egy mosolygós,életvidám,gondoskodó társra vágysz aki nagyon tud szeretni-és még főzni is tud-akkor megtaláltad.🙂 Ha viszont egy pláza *moderálva* akivel villogni lehet a haveroknak csak meg ne szólaljon akkor nem engem keresel. A munkám miatt sajnos semmi rendszer nincs az életembe így picit nehezebb előre tervezni,de ha picit türelmes vagy és el tudod ezt fogadni garantálom,hogy kárpótolva leszel.😊
Anikó, 39 éves
Társkereső Budapest, XII.
Szeretek kirándulni, túrázni, filmet nézni, néha sütni-főzni - jó lenne mindezt inkább párban, családban tenni :)
Emese, 35 éves
Társkereső Bernecebaráti
Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek,olyan ember személyében aki elfogadja két gyermekemet is.
Zsuzsi, 33 éves
Társkereső Szigethalom
Sziasztok, Zsuzsi vagyok! Olyan társra vágyom, aki mellett önmagam lehetek. Szeretem a gyerekeket, de saját még nincs. Hobbi szinten gitározom és rajzolok. Tájépítész mérnök diplomával rendelkezem. Ha szimpatikus vagyok, nyugodtan írj!

30-as társasjátékozós társkereső férfiak

Zoltán, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár
Zoli vagyok, komoly kapcsolatot keresek hosszú távra. Székesfehérváron lakom. Jelenleg otthonról dolgozom, de a munkahelyem Budapesten van, így a főváros sem kizárt ismerkedésre. A kapcsolatban fontos nekem hogy érdeklődési körünk hasonló legyen és minél több időt töltsünk együtt olyan tevékenységekkel, ami mindkettőnknek megfelelő. Romantikus vagyok, szeretem előre közösen megtervezni az együtt eltöltött szabadidőnket. Szeretem a családi programokat, szeretem a társasjátékokat, szeretem a sportot, ezek közül is a kocogást, úszást. Kapcsolatban kitartó vagyok, törekszem a kompromisszumokra és ezt el is várom tarsamtól is. És nem utolsó sorban szeretem az ölelést :)
László, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
Őszinte, megbízható, becsületes és jókedvű férfi vagyok, aki imád kirándulni, új helyeket, tájakat felfedezni. Igyekszem minél többet mozogni és egészségesen élni. Köztisztviselőként vezető beosztásban dolgozom. Ha írtam neked üzenetet, akkor részemről a távolság nem akadály, van autóm és nem félek használni! :)
Tamás, 35 éves
Társkereső Nagymágocs
90 kg Pro: Mackós, ölelnivaló test. Kontra: Sok vizet szorít ki a kádból. Filmmánia: Pro: Bármit meg lehet vele nézni. Kontra: Bármiről elmondja a véleményét. Geek: Pro: Izgalmas, ha érdekelnek a képregények, filmek, szerepjátékok. Kontra: Unalmas, ha nem érdekelnek a képregények, filmek, szerepjátékok. Nem szereti a focit: Pro: Lehet vele programot szervezni BL és VB idején is. Kontra: Nem túl sportos. Párkapcsolat: Pro: Bármikor kész a romantikára, meghitt séták, vacsorák, meglepetések és egyebek. Kontra: Feledékeny és szétszórt. Elmúlt 30: Pro: Túl van már a bulizós korszakán. Kontra: Túl van már a bulizós korszakán.
Attila, 33 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Attila vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú társasjátékozós társkereső nők

Szilvia Eva, 49 éves
Társkereső Budapest
Barmit is irok ide a szemelyes talalkozas a donto.
Ildikó, 46 éves
Társkereső Jászdózsa
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mónika, 46 éves
Társkereső Délegyháza
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kérlek ezt tartsd szem előtt!
Etel, 47 éves
Társkereső Beleg
Ismerj meg!

Középkorú társasjátékozós társkereső férfiak

Attila, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Olyan társat keresek aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Én is olyannak fogadom el a társamat, amilyen! A megváltoztatósdit hagyjuk meg a húszéveseknek. Véleményem szerint nem vagyok egy nehéz eset. Viszonylag sokrétű az érdeklődésem, persze vannak szürke foltok. Ami viszont egyáltalán nem érdekel az a bulvár, és a másik ember dolgaiban vájkálni! Szeretek kirándulgatni, gyógyfürdőzni, filmezni. Ritkán eljutok egyéb művelődési helyekre is. Két nagykorú lányom van akik szurkolnak nekem, hogy végre a harmóniát találjam meg és ne a rigolyát! Ha kép alapján szimpatikusnak találsz, írj, találkozzunk, és a többi már rajtunk múlik.
Dávid, 45 éves
Társkereső Várpalota
Sziasztok. Nem nagyon hiszek már a mesékben, de hátha.... Társat keresek egy életre, Szeretem a természetet, hegyeket vizeket, tengert. Szeretem a kulturát is, filmet nézni összebújva, vagy csak spontán dolgokat is. Olyan valakit keresek, aki szintén komoly kapcsolatot keres, nem próbálta ki a fél város, régebben sem. Aki nem csak magára gondol egy kapcsolatban, aki nem csak szórakoztató központnak tartja a férfit, hanem férfiként, társként tekint rá. Aki sportos, szeret sétálni kirándulni és a labdák sem idegenek tőle. Nem keresek olyat aki 20 évi sikertelen párkeresés után is ugyna azt keresi mint az elején. Nem vagyunk már 20 évesek, én sem te sem! Amugy jófej vidám segítőkész vagyok :) Szeretek viccelődni szekálni a másikat és bújni is. Szeretek beszélgetni és megismerni a másikat. Sokkal több dolog leszűrhető, mint a kinézetből.... Ha kérdeznél, csak bátran :) Nem harapok, és nem a 70 es években vagyunk, hogy a férfi dolga minden a nőé pedig a házimunka. Ha már a férfi is végzi a házimunkát, kezdeményezhet a nő is :P
Gábor, 42 éves
Társkereső Keszthely
Épitő iparban dolgozom,nem mint alkalmazott,amúgy épületasztalos,és szakács végzettségem van.Azért regisztráltam ide mint gondolom minden más férfitársam,hogy megtaláljam azt aki szerethető,és hagyja hogy szeressék,és szeretni is tud.Aki társ a mindennapokban,és a nehézségekben is,ahogy én is lennék.
Attila, 47 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Attila vagyok, 47 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti társasjátékozós társkereső nők

Nóra, 62 éves
Társkereső Budapest, XI.
A multam:37 evi házasság, / 5 éve özvegy vagyok/3 gyerek, 10 unoka, 1 dedunoka. Jelenem:Elfoglalom magam, segítek a gyerekeimnek ahol szükség van rám. Egyedül vagyok egy házban, de nem unatkozom. Hiányzik ey tás! Jövőm: jó Istenbe bízva tartok az örök élet felé. Szeretnék egy társat a hátralévő útra.
Tünde, 77 éves
Társkereső Pécs
Igényes, értelmiségi, társaságot és kulturális programokat kedvelő özvegy vagyok.
Liza, 64 éves
Társkereső Németország
Liza vagyok, 64 éves, Németországban élek. *moderálva* 😀
Judit, 74 éves
Társkereső Budapest, IV.
Vedd fel velem a kapcsolatot és akkor meg tudunk beszélni mindent.

50 év feletti társasjátékozós társkereső férfiak

Dolfi, 67 éves
Társkereső Budapest, X.
Keresem a megbízható, nyugodt, mozognivágyó, érdeklődő, "kiegészítjük egymást" elképzeléssel rendelkező högy társaságát. A személyes benyomásoknak hiszek. Találkozzunk!
László, 80 éves
Társkereső Budapest, XX.
5 éve özvegy vagyok, teltkarcsú 55-73 éves hölgy társat keresek komoly kapcsolatra, esetleg házasság, ismerkedés céljából. Saját lakás, gk -val rendelkezem. Rossz egyedül !!!! László
Laci, 61 éves
Társkereső Pécs
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 64 éves
Társkereső Kaposvár
Egyedülálló ..és élő, nyitott, őszinte, monogám és potens férfiként keresem partnerem, társam a mindennapokhoz.. Ha szereted a meghitt pillanatokat, a harmóniát, a természetet, a vizet, a mozgást, és talán pici szerelemre is vágysz, ne habozz, írj bátran! Közeli, mindennapos kapcsolatot szeretnék! Nem heti egy-két délutánt, ..estét! (A képeim újak..!) Üdv. Neked, kedves olvasóm!

Néhány társasjátékozós társkereső bemutatkozása

  • Gyöngy (53), Dunakeszi Csak nevess-nevess, hogy boldog lehess! Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
  • Peter (35), Budapest, XIII. Barátkozás, ismerkedés Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
  • Csaba (53), Dunakeszi Kellemes ismerkedést minden Hölgynek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, fontos számomra, hogy a leendő párom fiatalos, és nőies legyen kívül, és belül egyaránt!
  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk