Társkereső férfiak

51 184 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső férfiak

Róbert, 42 éves
Társkereső Himod
Férfi keres társat
3 órája tag
Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
Imre, 46 éves
Társkereső Karcag
Párkereső férfi
3 órája tag
Sziasztok. Párt keresek.
Marcell, 20 éves
Társkereső Székesfehérvár
Párkereső férfi
3 órája tag
Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
Armand, 27 éves
Társkereső Százhalombatta
Férfi társkereső
4 órája tag
Szia! :-) Örülök és köszönöm, hogy itt vagy. A regisztrációm célja elsősorban az, hogy rá találjak arra a hölgyre, akivel hosszútávú, kiegyensúlyozott, komoly kapcsolat kialakulhat, akivel lehet biztosan tervezni, vannak álmai/céljai amiket el szeretne érni, lehet vele tartalmas programokat szervezni. És nem utolsó sorban szeretne egy boldog, vidám, békés, szerető családot. Ami szerintem fontos, hogy a személyes találkozó híve vagyok, nem pedig a heteken át tartó levelezésé. Szép napot kívánok! :-)

Online társkereső férfiak

Sanyi, 48 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Férfi keres társat
2 órája lépett be
Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
Barna, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Társkereső férfi
1 órája lépett be
Szia, Barna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dévaványa
Párkereső férfi
1 órája lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Barna, 59 éves
Társkereső Ajka
Férfi keres társat
17 perce lépett be
Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .

Diplomás társkereső férfiak

Csaba, 45 éves
Társkereső Nyíregyháza
Párkereső férfi
Főiskolát végzett
Csaba vagyok, 45 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsombor, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Férfi keres társat
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat. Érdekel milyen vagyok? Hát engem is. :) Szerintem egy udvarias, kommunikatív férfi vagyok aki talán vicces. Az utóbbit, majd döntsd el te. ;)
Feri, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Férfi társkereső
Főiskolát végzett
Nyitott, fiatalos, jó kedélyű, romantikus, szorgalmas, igényes, szenvedélyes, gyengéd és önzetlen szerető férfi vagyok, nyilván temérdek hibával. Olyan perzselő tekintetű lányt keresek, aki bennem él míg dolgozom és torkomban dobogó szívvel indulhatok Hozzá ... Merjen talpig nő lenni és szeresse ezt :-)
Csaba, 55 éves
Társkereső Budapest
Férfi társkereső
Főiskolát végzett
Kormánypárti magyar szűrje marha hasonló párt keres!

Keresztény társkereső férfiak

Laci, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár
Párkereső férfi
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
Zoltán, 45 éves
Társkereső Kéthely
Párkereső férfi
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 53 éves
Társkereső Esztergom
Férfi keres társat
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a monkám de nem vagyok munkamániás. A párom mimden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
Tibor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Férfi keres társat
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Tibor vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatal társkereső férfiak

László, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Párkereső férfi
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 26 éves
Társkereső Baja
Férfi társkereső
Attila vagyok, 26 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 27 éves
Társkereső Budapest
Párkereső férfi
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 18 éves
Társkereső Pétervására
Társkereső férfi
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as társkereső férfiak

Ákos, 33 éves
Társkereső Kecskemét
Társkereső férfi
Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
Farkas, 30 éves
Társkereső Budapest, IX.
Párkereső férfi
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robi, 38 éves
Társkereső Szeghalom
Párkereső férfi
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 30 éves
Társkereső Sümeg
Férfi társkereső
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú társkereső férfiak

Zoltán, 49 éves
Társkereső Nyíregyháza
Párkereső férfi
Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Társkereső férfi
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 48 éves
Társkereső Szigethalom
Férfi keres társat
András vagyok, 48 éves. Társam keresem Szigethalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 46 éves
Társkereső Budapest, XI.
Társkereső férfi
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti társkereső férfiak

Péter, 64 éves
Társkereső Orosháza
Párkereső férfi
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 70 éves
Társkereső Karcag
Párkereső férfi
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dénes, 65 éves
Társkereső Velence
Társkereső férfi
65 éves vagyok , elvált .3 nagykoru és 2 kiskorú gyermekem van . Egyedül élek Velencén egy nagy kertes családi házban Jelenleg komolyabb pártkapcsolat nélkül maradtam , de szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani . Még le kell zárnom egy-két magánügyi vonalat , ezért türelmet kérek az irántam érdeklődő hölgyektől május végéig ! Hobbim : sport , természet , koncertek , sportversenyek látogatása , kirándulások Mo-on . Rólam többet megtudhat , ha rákattintanak a googlra a !Alapelveim : teljes őszinteség , hitelesség , megbízhatóság , kiszámíthatóság , őszinte szeretet.Május végéig is válaszolok e-mailben a komolyabb érdeklődésekre ! Tisztelettel Dénes
Gyuri, 66 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Párkereső férfi
Bemutatkozás : Én boldogságkereső vagyok !!....Te is ???....... Ha üzennél nekem, akkor olyat írj amire válaszolni is tudok. 66 éves vagyok 1 gyerekem van, nem velem él. Foglalkozásom: vállalkozó. Autóval rendelkezem.Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. Én szenvedélyes, mély érzésű és empatikus vagyok !! Elsősorban komoly és tartós kapcsolatra vágyom !! Az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek ! Az összebújás, a csókolózás és az ölelkezés, a párkapcsolat nélkülözhetetlen része. Ezért én azt a NŐT keresem, akinek ha sok-sok örömet okozok, akkor lehetek csak boldog FÉRFI !!! A mottóm: Aki sokat ad, az sokat is kap(hat). Csak az várhatja el a partnerétől, hogy tőle örömet és boldogságot, kapjon, akinek hasonló mennyiségű örömet okozott!! A szerelmeskedést sokkal jobb csinálni, mint beszélni róla !! A párkapcsolat egy olyan társasjáték ami egyáltalán nem csak az erotikáról szól, viszont az nem is hiányozhat belőle. Kompromisszumok sorozatát kell bevállalni kölcsönösen, hogy jól működjön !! Szeretnék szeretni és szeretve lenni !! Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, gondolkozz egy kicsit azon, hogy milyen üzenetedre tudnék válaszolni ?? Ha szereted a Skype-ot, a Messengert, a Vibert, az SMS-t és (vagy) a WhatsApp-ot ??..... Írj vissza, ha megragadott benned valami és szeretnéd a válaszomat hallani vagy írj olyan elérhetőségedet is tartalmazó üzenetet amire(ahova) válaszolni tudok !!

Néhány társkereső férfi bemutatkozása

  • Móni (43), Szeged Sziasztok! A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
  • Miki (44), Budapest, XVII. Hagyományos értékrend!Érzelem,értelem! Nem szexpartenert keresek!Amit nem tudok elviselni,felszinesség,önteltség.Szeretek kirándulni,utazni,aktívan élni,színház,mozi. Rendszeresen edzem terembe járok,illetve imádok biciklizni.Fotózás,edzés,természetjárás.
  • Renáta (38), Budapest Sziasztok! Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
  • Éva (66), Budapest, IV. Sziasztok! Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
  • Zsolt (33), Zalaegerszeg Sziasztok! Beszélgetni és ismerkedni vagyok itt

Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem valahogy sosem ül le melléd a metrón, és sosem nyúltok ugyanazért a lapért az újságosnál – sőt az új szomszédba sem az igazi?

Akkor bizony rá kell segítened a találkozásra – a Randivonalon pedig csaknem többszázezer, komoly kapcsolatra vágyó férfivel találkozhatsz!

Társkereső nőként el kell fogadnod, hogy a párkeresés egy hosszú folyamat, de azzal, hogy online is keresed a párodat, meg adod magadnak az esélyt arra, hogy mihamarabb találkozz az álompasiddal.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk