Társkereső férfiak

50 149 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső férfiak

Sanyi, 30 éves
Társkereső Budapest
Férfi társkereső
9 órája tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pisti, 31 éves
Társkereső Debrecen
Férfi társkereső
9 órája tag
Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 45 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
Férfi keres társat
9 órája tag
Szia, Szabó Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 45 éves
Társkereső Győr
Férfi társkereső
11 órája tag
Gábor vagyok, 45 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online társkereső férfiak

Pál, 35 éves
Társkereső Cegléd
Férfi társkereső
1 órája lépett be
Azon okból kifolyólag vagyok itt, hogy társat keressek, bízom benne, hogy megtalálom a megfelelő társat.
Norbi, 43 éves
Társkereső Szeged
Férfi társkereső
1 órája lépett be
Norbi vagyok, 43 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 38 éves
Társkereső Budapest, VII.
Férfi társkereső
40 perce lépett be
Ferenc vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Károly, 40 éves
Társkereső Apostag
Párkereső férfi
4 órája lépett be
Károly vagyok, 40 éves, lakhelyem Apostag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás társkereső férfiak

Attila, 24 éves
Társkereső Románia
Férfi keres társat
Egyetemet végzett
Attila vagyok, 24 éves, lakhelyem Románia. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erik, 22 éves
Társkereső Vállaj
Társkereső férfi
Főiskolát végzett
Erik vagyok, 22 éves. Társam keresem Vállaj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laszlo, 35 éves
Társkereső Győr
Társkereső férfi
Egyetemet végzett
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabor, 49 éves
Társkereső Budapest, X.
Férfi keres társat
Főiskolát végzett
Szia, Gabor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény társkereső férfiak

Dávid, 23 éves
Társkereső Monor
Férfi keres társat
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Én is társamat keresem, mint itt sokan mások. Olyan lányt keresek, aki a mai rohanó világban is képes megállni, észrevenni a szépet, a jót, és képes rá, hogy őszintén önmagát adja. A link, kirakatembereket, a pénznyelőket, a játszadozókat szívből utálom. Szeress élni, és légy képes időnként a telefonod nyomkodása nélkül is, akár egy kellemes beszélgetés alkalmával is életben maradni. 😉 Remélem, megtalálom akit keresek. Mint zsák a foltját. 😊
Antal, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Férfi keres társat
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sokat tudok adni, ha tudom mire van szükséged és főleg, ha viszonzásra talál. Az őszinte beszélgetés és megbeszélés híve voltam, vagyok és leszek is.
Tamás, 46 éves
Társkereső Hévízgyörk
Férfi társkereső
hite: református (alkalmanként)
Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, XV.
Párkereső férfi
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.

Fiatal társkereső férfiak

Krisztián, 26 éves
Társkereső Nagyatád
Párkereső férfi
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbi, 27 éves
Társkereső Érd
Társkereső férfi
Sziasztok szeretek hujulni de egyaránt komoj is lenni kirándulni és mokazni csendes vagyok
János, 23 éves
Társkereső Budapest
Férfi társkereső
János vagyok, 23 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 21 éves
Társkereső Veszprém
Férfi társkereső
175⬆️ Bebizonyítom hogy jobb Jack Sparrow lennék mint Johnny Depp Szeretek filmezni, sportolni, sétálni, tudok főzni csak a lencsefőzelék kinda sus Meghívlak egy ebédre ha lenyomsz kosárban ;)

30-as társkereső férfiak

Zoltan, 39 éves
Társkereső Szerbia
Férfi társkereső
Zoltan vagyok, 39 éves. Társam keresem Szerbia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 30 éves
Társkereső Szombathely
Férfi társkereső
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Józsi, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
Férfi társkereső
Testesebb, szőrös aktív férfival ismerkednék :) Leginkább kapcsolat ami érdekel, de nem zárkózom el ha néha úgy van mástól sem.
Géza, 35 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
Társkereső férfi
Géza vagyok, 35 éves. Társam keresem Hódmezővásárhely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú társkereső férfiak

Zsolt, 42 éves
Társkereső Kazincbarcika
Párkereső férfi
Szia Zsolt vagyok.Szeretném megtalálni az igazit remélem sikerül.
Krisztián, 43 éves
Társkereső Bonyhád
Társkereső férfi
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 48 éves
Társkereső Tatabánya
Párkereső férfi
Teljesen mindegy az ide írt szöveg! Lehetek szimpatikus vagy nem, úgyis beszélgetés és találkozás után derül ki, hogy ki milyen! Mottó nélkül is tudok élni!:)
Bazs, 43 éves
Társkereső Tamási
Férfi társkereső
Bazs vagyok, 43 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti társkereső férfiak

József Zoltán, 71 éves
Társkereső Kecskemét
Társkereső férfi
József Zoltán vagyok, 71 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 67 éves
Társkereső Komló
Párkereső férfi
Szia, Tibor vagyok! Saját otthonomban egyedül élő férfi, akit ismerősei művelt, széleslátókörű, segítőkész emberként tisztelnek. A facebook oldalam sok mindenre felelhet...........
André, 64 éves
Társkereső Fót
Férfi társkereső
Szia, André vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 64 éves
Társkereső Győr
Férfi társkereső
Korom ellenére, fiatalos,ám racionális gondolkodású vagyok.Szeretem a vidámságot, a zenét a jó társaságot. Amikor az élet úgy hozza, a csendet, nyugalmat békét. Hiszek két ember egymásra találásában. Hogy hátralévő életünket, szebbé tartalmasabbá tegyük. Hiszek a szeretetben, a másik megértésében. Ha már eddig eljutottnuk, ami még hátravan. Éljük meg boldogan, egymást szeretve tisztelve. Ez a hitvallásom, eddig is ezek szerint éltem.

Néhány társkereső férfi bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.

Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem valahogy sosem ül le melléd a metrón, és sosem nyúltok ugyanazért a lapért az újságosnál – sőt az új szomszédba sem az igazi?

Akkor bizony rá kell segítened a találkozásra – a Randivonalon pedig csaknem többszázezer, komoly kapcsolatra vágyó férfivel találkozhatsz!

Társkereső nőként el kell fogadnod, hogy a párkeresés egy hosszú folyamat, de azzal, hogy online is keresed a párodat, meg adod magadnak az esélyt arra, hogy mihamarabb találkozz az álompasiddal.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: