Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

Szerelmi horoszkópSzűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Levegő jegy. Ő az ésszerűség maga. Kapcsolatait az értelem és a józanság vezérli. Hűvös és tartózkodó, olyan aki megvizsgálja a dolgokat és megérti. Eleme a föld és bizony elég földhözragadt. Nem szereti a gyengeséget és az álmodozó, túl érzelmes embereket sem. Jó megfigyelő, aki pontos munkát végez. Nagyon nehéz meghódítani, a szerelem nála csak igen lassan alakul ki, de ha párkapcsolatban él, akkor hűséges és hosszú távra tervez. Éppen ezért a Szűz férfi megbízható és jó társ, általában csendes, visszafogott és józan, erősen morális beállítottságú. Nehezen esik szerelembe, hiszen ahhoz, hogy a szíve fellángoljon, egyszerre több mindenre van szükség. A Szűz nő zárkózott és vonzó. Az érzelmeit ritkán mutatja ki, ha szerelemről van szó, de társaságban közvetlen és barátkozó. Lassan melegszik fel, de ugyancsak hűséges társsá válik hosszú időre. Összegezve a Szűz meghódításához nagy türelem és sok ész kell, valamint az, hogy a Szűz felnézhessen arra, aki mellette van.
Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára
Pozitívumok
  • okos
  • precíz
  • igényes, rendszerető
  • hűséges típus
Negatívumok
  • nehéz meghódítani
  • sokszor érzéketlennek tűnik
  • az eszével méri a szerelmet is
  • kissé féltékeny típus

Szűz + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Íme, a nagy találkozás, egy ideális kapcsolat. Azonos felfogásúak, ügyesek és gyakorlatiasak, könnyen megtalálják a közös hullámhosszt, akár egy életre. Ráadásul a Szüzet kifejezetten vonzza a Bak hűvössége és a kihívás, hogy a szívéig láthasson és meghódítsa őt. Ez fordítva is igaz. Rögtön felfigyelnek egymásra, de gyanakvó és bizalmatlan természetük miatt csak lassan alakul a kapcsolatuk. Mindketten nehezen nyílik meg teljesen a párkapcsolatban és mindketten nehezen fogadják bizalmukba az embereket, ezért először csak tapogatóznak. Lévén a föld jegyűek „családjába tartoznak”, a kezdeti óvatos lépések után már rájönnek, hogy megbízhatnak egymásban. A Szűznek szüksége van a Bak magabiztosságára és határozott jellemére, és jólesik neki, ha dicsérik. Persze a Bak nem dicsér elhamarkodottan, megfontolt jellem. Éppen ezért a Szűz, ha bókot kap a Baktól, akkor biztosra veheti, hogy a dicséret helytálló és őszinte.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Nyilasnak kitartónak kell lennie a Szűz meghódításában. Sokat kell kedveskednie és udvarolnia neki, mert a Szűz mindig kissé hűvös azokkal, akik nem az ő csillagjegyi körébe tartoznak, nehezen enged közel magához bárkit is, ráadásul nem kifejezetten flörtölős típus. A Szűz – ha sikerül valakinek meghódítania – kapcsolataiban hűséges és hosszútávfutó, míg a Nyilas jóval bohémabb és könnyedebb, felhőtlen és oldott kapcsolatot keres. Kapcsolatuk egy ideig valóban felhőtlen, ám később gondot fog jelenteni a Nyilas szabadságvágya és a Szűz „érzelemmentessége”.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Bár vannak hasonló tulajdonságaik, nem problémamentes kapcsolat. Az alapvető különbség érzelmeik kiteljesedésében van. A Skorpió heves természetű, aki kimutatja az érzéseit, ráadásul párjára nagyon is féltékeny tud lenni, mert azt akarja, hogy csak őt szeressék. A Szüzet az ész és a logika irányítja, az pedig, hogy valaki magához bilincselje őt, szóba se jöhet. A Skorpióhoz képest a Szűz gondolkodása túlságosan racionális. Ettől függetlenül, ha le tudják győzni a nehézségeket, nagyszerű párost alkothatnak, de ehhez mindkettőjüknek nagy türelemre és kitartásra lesz szükségük.

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Annak ellenére, hogy van némi közös e két jegyben, nem könnyű kapcsolat, nehezen csiszolható össze. Mindketten szeretik a szép és rendezett dolgokat, de mindketten másban látják és találják meg a harmóniát. Az ellentét azonban vonzó lehet először, és a Szüzet ámulatba ejti a Mérleg életfelfogása, aki pozitív, okos és könnyed. Aztán az idő múlásával mindez már nem lesz annyira vonzó számára. A Mérleg pedig szereti a Szűz precizitását, realitását és rafinériáját a mindennapi élet területén. A szerelem multával azonban nála is problémássá válnak ezek a jó tulajdonságok: bosszantó rendmániává, túlzott pontossággá és garasoskodássá. Hosszú távon nem valószínű, hogy együtt maradnak.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mint annyi más jegynél, rájuk is érvényes a „két dudás egy csárdában” mondás. A Szűz ugyanis közel sem olyan ártatlan, szelíd és szende jegy, mint azt a neve mutatja. Nagyon is csípős és néha érzéketlen tud lenni. Két Szűz biztosan nem fog órákon át enyelegni egymással egy meghitt kis szobában, sem a túlzott kényeztetés, sem a bezártság nem áll közel hozzájuk. Nagy ismeretségi körrel rendelkeznek, és csak ritkán mondják ki, hogy „szeretlek”. Azonban ha kimondják, biztos lehet benne a másik, hogy igaz. Kapcsolatuk akkor működhet hosszútávon, ha megtanulják elfogadni saját hibáikat és a másik hibáit is, amelyek sokszor tükörképei önmaguknak…

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Van úgy, hogy egy adott jegyre kevésbé jellemző tulajdonságokat vált ki egy másik jegy. Így van ez a Szűz esetében, aki általában az ész irányít párkapcsolataiban is. Ám egy Oroszlánért nem lehet nem rajongani, így a Szűz esetében nagyon is rajong. Kezdetben elbűvöli őt az Oroszlán népszerűsége és nagyvonalúsága, és mivel szereti az erős, irányítani képes embereket, tetszik neki az Oroszlán bátorsága, sokat tanulhat tőle. Az Oroszlán a Szűz talpraesettségét szereti, ám figyelnie kell arra, hogy meg is becsülje őt. Ráadásul a Szűz hamar rájön a turpisságokra. Ha elveszti rajongását és úgy érzi, hogy az Oroszlán kissé elhanyagolja vagy megcsalja őt, jéghideg logikával fogja a továbbkezelni a kapcsolatot, ami még egy bátor Oroszlánt is megviselhet.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A romantikus Rák, akit alapvetően az érzelmek vezetnek, elvileg nehezen tudna hosszú távon olyan jeggyel együtt lenni, akit a maximalizmus és a józan ész hajt. Ennek ellenére tartós maradhat a kapcsolatuk, bár szerelmük lassan bontakozik ki. Mindkettőjüknek tetszik a másik különbözősége: a Szűz szereti a Rák nyugodt személyiségét és azt a gondoskodást és kényelmet, amit egy Rák mellett élhet meg, míg a Rák szívesen veszi, ha elintézik számára az otthonán kívüli, „rohangálós” dolgokat, és imponál neki a Szűz dolgos, temperamentumos lénye. Mindketten szeretik a rendet, így az ő otthonuk igazán pedáns.

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Szerelmük szellemi szinten nagy magaslatokat érhet el, bár a Szűznek elég nehéz megfelelni, mert maximalista. Az Ikrek egy ideig meg akar felelni neki, de aztán feladja ezen próbálkozásait. A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése. Sokat utaznak, kirándulnak, szinte állandó a jövés-menés az életükben, de a Szűz egy idő után belefárad ebbe és jobban szeretné inkább az otthonát csinosítani. Az Ikrek fejét nehéz igába hajtani, ezért ha közös életet terveznek, a Szűznek el kell fogadnia az Ikrek szabadságvágyát.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Íme, egy szép, egymáshoz illő pár. Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük. Bár különböző a temperamentumuk (a Szűz sürgölődő, intézkedő típus és ezt elvárja a párjától is, ám a Bika kényelmes és lusta hozzá képest), a szexuális életük nagyon mozgalmas, ami mindkettőjük számára meghatározó jelentőséggel bír. A Szűznek tetszik a Bika szilárd biztonságot árasztó lénye, a Bikának pedig imponál a Szűz mindig ugrásra kész természete. Nagyon szeretnek együtt lenni, pedig akadnak súrlódások közöttük. A Bikát idegesítheti, hogy a Szűz rengeteget beszél, és ha balul sül el valami, a Bikát hibáztatja érte, a Szüzet pedig ugyancsak bosszanthatja, hogy a Bika imád lustálkodni. Mégis összecsiszolódnak és tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nem szolgálhatunk sok jó hírrel azon Kosok és Szüzek számára, akik a szerelemben is figyelik a csillagjegyekre jellemző tulajdonságokat és egymással akarnak párkapcsolatot kialakítani. A szerelmi horoszkópok többsége nemes egyszerűséggel „katasztrofális viszonynak” minősíti e két jegy együttlétét, hozzátéve, hogy jobb, ha nagy ívben és lehetőleg minél messzebb elkerülik egymást. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük, hiszen míg a Kos gyors és lehengerlő tempót diktál, a Szűznek nagyon sokáig kell udvarolni, hogy valaki meghódíthassa a szívét és valóban közel engedje magához az illetőt. A Szűz úgy érezheti, hogy a Kos valósággal lerohanja őt. Ráadásul a Szűz arra is kényes, hogy szíve választottja számára ő legyen az egyetlen, és elvárja, hogy a másik a tenyerén hordozza őt. Ha mégis összejönnének, a mindennapi együttlét során hamar előkerülnek és kiéleződnek az ellentét közöttük. A Szűz életében mindennek megvan a pontos helye, sokkal összeszedettebb és precízebb, mint a Kos. Ráadásul a Kost igencsak szabadjára kell engedni ahhoz, hogy igazán jól érezze megát és még csak véletlenül se gondolja úgy, hogy „pórázon” tartják.

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Az érzelem alapvetően logikátlan dolog, nem lehet ésszel irányítani, és ezzel a Halak tökéletesen tisztában is van. Ám a Szűz az ész érvek és a logika híve, azt szereti, ha az irányítás nála van, kiválóan boldogul a hétköznapokban, lévén gyakorlatias típus – a Halakkal szemben. Ezen ellentét ellenére mégis szép szerelem alakulhat ki közöttük, ha a Szűz teret enged az érzéseinek, és hagyja, hogy rabul ejtse a Halak örök optimista, romantikus lelke. A Halak szereti a Szűz talpraesett személyiségét, a Szűz pedig soha nem tudná olyan gazdagon kifejezésre juttatni érzéseit, mint a Halak. Mindkettőjük részéről sok türelemre lesz szükség, ha hosszú távra tervezik párkapcsolatukat. A Halaknak meg kell tanulniuk az érzéseiket kicsit visszafogni, hogy ne menjenek a túl sok romantikával a Szűz agyára.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Szűz + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mindketten kicsit különcök a szerelemben, nagyon is önálló lények. Bár nehezen alakul ki közöttük a kapcsolat, hiszen a Szűz nem engedi magához közel az embereket. Ha sikerül egymásra találniuk, szép napokat élhetnek át együtt, de lévén kapcsolatuk alakulása nagyon elhúzódik, figyelniük kell arra, hogy mindig meg tudják újítani és ne váljanak unalmassá – azt egyébként sem szereti egyikük sem. A Szűz praktikusságot, a Vízöntő színt visz inkább a kapcsolatba.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk