Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

6 979 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb diplomás társkereső nők

Edit (60)
Társkereső Pécs
Egyetemi diplomás (Orvosi)
3 órája tag
Keresem a barátom, társam, szerelmem egy személyben akivel vidám kapcsolatban lehetek. Pécsi lakos vagyok, főorvosként dolgozom. Két lányom van.
Mariann (48)
Társkereső Fót
Főiskolát végzett
4 órája tag
Kölcsönös szimpátia esetén szívesen írok magamról. :) Hosszú távú kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.
Zsu (48)
Társkereső Csopak
Főiskolát végzett
13 órája tag
\"Jönnék én, ha te lennél. Az, kit nékem fújt a szél. Inkább itt megvárom. Míg a kezed táncra kér. És e tánchoz hű legyél. És én veled járom ...\"
Ágnes (54)
Társkereső Budapest
PhD végzettségű
13 órája tag
Életvidám, energikus nő vagyok. Ember, nő és keresztény. Az életben eddig sok olyan dolgot tanultam, amit nem kértem magamnak. Remélem, hogy ezek által is valami nagyobb jó részese lehetek. Számomra nagyon fontos a felnőtt öt gyermekem, a származási családom, és az egyházi közösségem. Sokoldalú, és kulturált embernek tartom magam. Hiszem, hogy aki keres, azt megtalálják.
Tünde (50)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
20 órája tag
Szívesen alszom el mély, megnyugtató hangodra, miközben egymás kezét szorongatjuk :) + Vasárnaponként kócosan ágyba viszem a narancslét, croissant-t, kávét. Csak picit vagyok konyhaTündér, de kreatív énem szívesen kísérletez a konyhában, megsütöm kedvenceidet is. Egy finom szendvics elkészítésére bármikor kapható vagyok, vihetsz magaddal egy ölelgetés társaságában. Imádok enni, remek program, akár egy mézédes barackról, akár egy finom, zamatos húsról van szó. Együtt bohóckodhatunk tésztával, liszttel, tojásokkal a főző-workshop-okon. A koncertek, a zene szeretete egy szuper kísérővel mindent visz, aki hasonló szenvedéllyel érez, és egy jó kis koncerten is védelmezőn ölel át a tömegben. Szereted az európai filmeket, művészfilmeket? Megtaláltad a tökéletes társat hozzá.
Magdi (41)
Társkereső Dunapataj
Főiskolát végzett
20 órája tag
38 èvnèl fiatalabb fèrfiakkal nem szeretnék ismerkedni!

Legújabb diplomás társkereső férfiak

János (29)
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
5 órája tag
Szia! János vagyok, 29 éves, Siklóson élek, de Pécsett dolgozom mint webshop adminisztrátor. Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, és olyan társat, akivel közösen építhetjük a jövőnket.Szabadidőmben zenéket írok, szeretek sakkozni és időt tölteni a természetben. Fontos számomra az őszinteség, a bizalom és a kommunikáció egy kapcsolatban. Ha te is komoly kapcsolatot keresel, és szereted az élet apró örömeit, valamint hasonló érdeklődési körrel rendelkezel, örömmel venném, ha megismerkednénk. Szép napot🌟
István (54)
Társkereső Kaposvár
Egyetemet végzett
13 órája tag
Lélekben huszonéves silverfox, optimista személyiség és jó hallgatóság vagyok, aki még a te szeszélyeidet is elviseli - bár neked olyan biztosan nincs is… Imádok utazni! A legkedvesebb városom San Francisco - azt egyedül fedeztem fel. Legutóbb Írországban vezettem végig az Atlanti Utat - különleges élmény volt. Legközelebb Izland vagy az Azori szigetek felé veszem az irányt - Te melyikre jönnél velem? Vagy inkább máshová menjünk? Imádok játszani, legyen az társasjáték, vagy páros, észtorna vagy valami vidám - jöhet bármi. Játszunk együtt! Játszunk egymással? És imádnék osztozni veled minden másban is, amit viszont te imádsz! Színház vagy koncert? Vagy valami egészen más? Hová szeretnél engem először elhívni
Tamás (32)
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
15 órája tag
Miért is vagyok itt? Őszintén?! Három évvel ezelőtt elveszítettem a feleségemet, ettől csak még jobban tudom értékelni a szeretetet és a gondoskodást egy kapcsolatban. Készen állok arra, hogy valakivel megosszam az életem, aki szintén egy romantikus kapcsolatra vágyik, és értékeli a mély érzelmeket. Szeretek utazni, új helyeket felfedezni, és mindig nyitott vagyok egy jó beszélgetésre. Ha te is hasonló értékeket képviselsz, szívesen megismerkednék veled. Építészként dolgozom, és bár egyedül élek, hiszem, hogy az élet csak akkor nyer igazi értelmet, ha megoszthatjuk az érzelmeinket valakivel. Romantikus alkat vagyok, aki hisz a mély kapcsolatokban és a közös élmények varázsában. Keresem azt a különleges valakit, akivel megélhetjük az élet szépségeit, és együtt építhetünk valami maradandót.
Mátyás (38)
Társkereső Berettyóújfalu
Egyetemet végzett
20 órája tag
Sportoló fiatalember vagyok. :)
Gergely (51)
Társkereső Budapest, XVIII.
Főiskolát végzett
21 órája tag
Örök optimista. Sok hobbival, menő munkával, barátokkal és a három haláli jó fej nagykorú fiammal élvezem az életet. A képek frissek, ezt hoztam össze 50 év alatt. ¯\_(ツ)_/¯ Azért hiányzik, hogy nincs kinek reggel a szemébe néznem. Pedig azt is nagyon jól tudok ❤️.
István (75)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
28 órája tag
Kiállítás, olvasás, színház, jazz...

Online diplomás társkereső nők

Tímea (50)
Társkereső Veresegyház
Egyetemet végzett
3 órája lépett be
Balaton, tengerpart, mozi, színház, koncert és még tánc.
Adrien (44)
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
3 órája lépett be
Kapcsolatot keresek közös programokkal
Anikó (59)
Társkereső Pomáz
Egyetemi diplomás (ELTE TTK)
5 perce lépett be
59 éves, 164 cm magas, fiatalos kinézetű és természetű, özvegy asszony vagyok. (A képek 2024.-ben készültek). Szeretem a természetet, a vízpartot, szeretek gyerekekkel foglalkozni. Két felnőtt gyermekem van, unokám nincs. Csendes, kissé visszahúzódó vagyok. A politika nem érdekel. Szabadidőmben tánczenét hallgatok, biciklizek. Nem dohányzok, alkoholt nem fogyasztok.
Erika (50)
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
12 perce lépett be
Kedves,rendes,megbizható.
Irén (62)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (bölcsészet)
2 órája lépett be
63 éves leszek decemberben, de ez csak egy biológiai tény. Imadok utazni, jönni-menni, tanulni, néha csak úgy lábat lógatni...szóval élni. Egyébként egy vidám, nyugodt, kiegyensúlyozott, örök optimista vagyok, aki mindenben igyekszik megtalálni a jót. Szeretem a jó társaságot, az értelmes beszélgetéseket,a vidámságot - de vannak pillanatok, amikor csak azt szeretném, ha odabújhatnék valakihez. Van, aki kicsit különcnek tart - szeretem az életet a magam módján élni, szeretek "szabadon szárnyalni". Nem szeretem, amikor valaki meg akarja mondani, mit tegyek, hogyan tegyem. Ha te is hasonló vagy, nem vagy egy unalmas, szürke kisegér, akkor szívesen megismernélek.
Zita (48)
Társkereső Hajdúszoboszló
Főiskolát végzett
1 órája lépett be
Szia, Zita vagyok, Hajdúszoboszlón élek, szeretek kerékpározni, úszni.

Online diplomás társkereső férfiak

Gábor (39)
Társkereső Budapest, XV.
Főiskolai diplomás (Rendvédelem)
2 perce lépett be
Budapesti, válófélben lévő fiatalember vagyok. Egy 5, 5 éves kisfiú apukája vagyok. A szabad időm nagy részét a kisfiam tölti ki. A fent maradó szabad időm eltöltéséhez jó lenne egy olyan kedves, okos, vicces, csinos Nővel megismerkedni, akivel közös programokat lehet szervezni és aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Zoltán (76)
Társkereső Pécsely
Egyetemet végzett
2 órája lépett be
Zoltán vagyok, Pécselyen születtem, 40 évig Veszprémi lakos voltam, ott voltak a munkahelyeim is. Nyugdíjba vonulásomat megelőzően visszaköltöztem Pécselyre. Itt élek jelenleg is egy nagy, modern technikával működtetett, kertes családiházban. Közgazdász vagyok, a munkával töltött időm túlnyomó részét az üzleti szektorban végeztem. Hobbik: Ezermester vagyok, fúrok, faragok, hegesztek. Szinte mindent megjavítok, legyen az víz, villany, fém, vagy vas. A másik hobbim a konyha. Nem dohányzom,. Kerékpározom, viszem a bicajt vonatra is és nem extrém sportként akár 30-40 km-t is megteszek. Ping-pongozom. Korlátozott távolságra (5-10 km) nordic-walkingot is. Rendszeresen járok gyógyfürdőkbe. Évenként egyszer-kétszer betervezek külföldi utakat is. Nyelvtudás: német, jelenleg olaszul tanulok. Szeretem a zenét, táncolni is szeretek, kedvelem a rockot és a tangót.. Állatokat nem tartok.
Aurél (49)
Társkereső Izsák
Egyetemet végzett
5 perce lépett be
Normális értékrenddel rendelkező középkorú mackós testalkatú férfi vagyok
Gabesz (48)
Társkereső Aszód
Főiskolát végzett
5 perce lépett be
Szia, sportos srác keresi NEM dohányzó szintén sportos párját! 4 éve külön élek Bp-től 35 km-re. Szeretek bringázni, túrázni, sportrendezvényekre járni.
Zsolt (47)
Társkereső Bérbaltavár
Főiskolai diplomás (Zeneiskola)
6 perce lépett be
Egy kis faluban, de nagy házban élek két kutyámmal.
Csaba (45)
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
44 perce lépett be
Sajnos nem úgy alakult az életem hogy Magyarországon élhetnék. (CH). Ez mindenképp döntő lehet a továbbiakban. Jelenleg Magyarországon vagyok még 2 hetet. Nagyon szívesen találkozok egy frappé erejéig bárkivel. :)

Keresztény diplomás társkereső nők

Gabriella (49)
Társkereső Budapest, XXII.
Egyetemi diplomás (Nyelvtanár)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Van fürdőnadrágod? És túracipőd? Hogy állsz a társasjátékokkal? És a Sudoku-t szereted? Hú, még nagyon sok kérdésem lesz hozzád, ha megismerkedünk, mert én egy Kíváncsi Fáncsi vagyok ám! 😊 Magamról röviden annyit, hogy egy pár országban nem tudnának eladni, szívesen elolvasok egy Stephen Hawking, vagy egy pszichológia témájú könyvet, nézek meg egy természettudományos témájú ismeretterjesztő filmet, szoktam járni csillagászati előadásokra a Svábhegyi Csillagvizsgálóba és szerintem a L’art pour l’art Társulat nagyon vicces. 😊 Klasszikus női elfoglaltságaim a horgolás és a kötés. Amennyiben még ezek után is szeretnél velem ismerkedni, várom kedves leveled. 😊
Panni (69)
Társkereső Salgótarján
Főiskolai diplomás (Egészségügy)
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Nem vagyok előfizető, ezért nem tudok vissza válaszolni. Csak ha elérhetőséget kapok!
Gabriella (40)
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (Marketing)
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Az a nő vagyok, aki pozitív gondolkodású, és harmóniára törekvő. Aki iránt egy öleléssel, kedves érintéssel is ki tudod fejezni a figyelmedet, szeretetedet. Aki megállja a helyét az életben.
Lina (28)
Társkereső Velence
Egyetemet végzett
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Szia! Egy humoros, kedves lány vagyok. Szeretek olvasni, zenèt hallgatni,ènekelni,táncolni illetve színházba ès moziba járni. Pedagóguskènt nagyon szeretem a gyerekeket. Keresem a párom egy okos vicces fèrfi szemèlyèben,akivel hasonló az èrdeklődèsi körünk is. Ha felkeltettem az èrdeklődèsedet,írj bátran!
Lizi (52)
Társkereső Mezőörs
Egyetemi diplomás (Pedagógia)
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Lizi vagyok, 52 éves, lakhelyem Mezőörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Nincs prémium előfizetésem és nem is lesz! Ezért aztán,ha nem válaszolok egy-egy levélre, az nem az udvariatlanságomból fakad. Írd meg levélben az email címed, ha kommunikálni szeretnél velem.
Ágota (43)
Társkereső Tapolca
Egyetemi diplomás (Szociálpedagógus)
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
44 éves, elvált, gyermektelen nő vagyok. Bár a gyerekeket imádom, sajátom nem lehetett. Tapolcán dolgozom és élek.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Tamás (26)
Társkereső Hatvan
Egyetemi diplomás (Gépész mérnök)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretek túrázni, természetben időt tölteni. Alkalmanként színházba menni. munka után alaposan kipihenni magam 🤣. Kikapcsolódásként a nyugisabb dolgokat kedvelem, bulik szempontjából se a pörgőset szeretem. Sorozatok filmek terén, akció vígjáték fantasy. Falusi háttérből kifolyólag bornál jobb dolog alkohol nem lehet. Állatbarátnak tekintem magam, legyen bármilyen
Zoltán (55)
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (Műszaki Magánoktatás)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Minőségi kapcsolat reményében vagyok itt, egy majdan megtalálható megfelelő társsal. Számomra fontos a közös érdeklődési kör és a közös értékeken alapuló kapcsolat. Szeretek nevettetni, de a többi sablont kerülném. Stabilitást és biztonságot adok és remélek egy kapcsolatban. Egzisztenciálisan teljesen rendben vagyok.
Mátyás (42)
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
később...
Károly (39)
Társkereső Jászárokszállás
PhD végzettségű (humán)
vallása: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Szia! 12 és fél év után április végén költöztem vissza Magyarországra, és gyümölcstermesztéssel és eladással szeretnék foglalkozni a jövőben.
Jani (50)
Társkereső Szombathely
Egyetemi diplomás (Építészmérnök)
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Ha azt mondom főnyeremény , hat nem teljesen igaz! Ha azt mondom a legrosszabb választás az sem! Valahol a kettő között . Arany középúton.
Roland (46)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolai diplomás (Gépészmérnök)
hivő: római katolikus (alkalmanként)
2 gyermek büszke, elvált apukája 2 hetente 5 napot. A többiben le tudom foglalni magam, de az ember társas lény. Az utolsó szerelmet keresem.

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső nők

Szandra (29)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Szandra vagyok, Budapesten élek. Csak és kizárólag komoly kapcsolat érdekel. Szeretek sportolni, kirándulni és új helyeket megismerni.
Szabrina (25)
Társkereső Nagykanizsa
Egyetemet végzett
25 éves vagyok Foglalkozásom- saját szalon (pedikűr, callux, frissitő talpmasszázs, indiai fejmasszázs, talpreflexológia, baba masszazs, baba jóga 👩‍🎓 Ménesgazda Hobby: lovaglás, úszás, olvasás
Dóra (29)
Társkereső Székesfehérvár
PhD végzettségű (Általános orvos)
29 éves nő vagyok, háziorvosként dolgozom. Azért vagyok itt, mert komoly kapcsolatot keresek, és szeretném megtalálni azt a különleges embert, akivel együtt építhetjük a jövőnket. Saját egzisztenciával rendelkezem, így biztos lehetsz benne, hogy a találkozásaink nem fognak pénzügyi problémákba ütközni. Fontos számomra a stabilitás és az őszinteség, és ezt várom el a partneremtől is. Szeretek aktív életet élni, szívesen kirándulok és próbálok ki új dolgokat. Szabadidőmben festek, a kreatív tevékenységek szerelmese vagyok. Ha te is nyitott vagy az új élményekre, közös programokra és a mély beszélgetésekre, akkor biztosan jól kijövünk majd! Ha szívesen ismerkednél (és megfelelsz a kritériumoknak!!!!!!!!) ne habozz írni! 😊
Vanessza (22)
Társkereső Budapest
Főiskolai diplomás (Képzőművészet)
Szia, egy fiatal nő vagyok aki egy idősebb férfi társaságát keresi. Szeretek olvasni, vásárolni, és még főzni is tudok!
Szandi (22)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Szaszy vagyok egy igazán kalandos de amellett szerető 💘 kicsit romi csajszii 🥰 Mondhatjuk, hogy 2 oldalam van... Szeretek vad lenni de közben igénylem a szeretet is 😊 Szeretek nevetniii 🤗 új dolgokat kipróbálni, és van két cicám is 🐈🐈 akiket imádok 😍 Néha segítenek sütit sütni is 😹 Emellett imádok rajzolni, festenii és hobbiból tetkozók 😘❤️
Fanni (26)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 26 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 169 cm magas nőt? Ez vagyok én!

30-as diplomás társkereső férfiak

Gábor (32)
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Megbízható társat keresek, aki szabadidejét aktív kikapcsolódással is szereti tölteni.
Ernő (32)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Tengerjáró hajón vagyok szakács. Amikor itthon vagyok szeretek biciklizni, a természetben lenni, mozizni, a barátaimmal szórakozni.m
Szabolcs (37)
Társkereső Kaposszekcső
Egyetemet végzett
37 éves, komoly kapcsolatra nyitott férfi vagyok. Keresem azt a nőt, aki tiszteli és megbecsüli társát. Kedvelem a hétköznapi egyszerű dolgokat, szívesen ismerek meg újdonságokat. Szeretek moziba járni, a kulturális sokszínűségeket. Érdeklődő vagyok. Ideális partner külsőre nincs, magára adó \"ép testben ép lélek \". Hobbim mindig változó, mindig leköt valami. Sokszínű embernek tartom magam, empatikus vagyok.
Dani (36)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
Mindenki azt kapja amit ad is.
Attila (33)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Attila vagyok, 33 éves, lakhelyem Budapest. Keresem azt a hölgyet, akivel bejárhatjuk az egész világot.
Levente (35)
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
35 éves vagyok, imádok utazni, sportolni, moziba járni vagy egyszerűen csak beülni a kocsiba és csak menni :) Gépészmérnökként végeztem, Jelenleg SAP Team Leaderként dolgozom egy amerikai multinál. Saját házban élek és imádom az állatokat, kutya előny.

Középkorú diplomás társkereső nők

Grèta (44)
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
Pàrom keresem egy megbìzhatò,kedves önmagàra ès környezetère igènyes intelligens fèrfi szemèlyèben.Nem tartom magam àtlagos nőnek,ès remènykedem benne hogy nem àtlagos tàrsam megtalàlom itt.
Adrienn (49)
Társkereső Visegrád
Főiskolát végzett
Kutya barát vagyok! Szeretem a természetet.
Anasztázia (41)
Társkereső Szerbia
Főiskolát végzett
Aktív, energikus ,mosolygós vagyok,szeretek tancolni és mélyen hívő római katolikus társat keresek.
Mónika (49)
Társkereső Gyula
Egyetemet végzett
La vie est belle!
Anita (43)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolát végzett
Van egy 13 éves nagylányom. Kedvenc időtöltésem a beszélgetés barátokkal, szeretek kutyát sétáltatni és van is egy kutyám. Szeretek kiránulni, természetben lenni, koncertre járni. Foglalkozom állatvédelemmel. Ha személyiség típussal kellene leírni magam, akkor enyhén extrovertált, társaságkedvelő vagyok, de időnként szeretek visszavonulni és magamban lenni. Inkább a vidámságot választom, és ha nem sikerül, dolgozom rajta, hogy minél hamarabb visszanyerjem. (Egyelőre nem fizetek elő, ezért korlátozottak a lehetőségeim. :-) )
Ildi (49)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Gondolom, ide nagyon frappáns dolgot kellene írni, de talán egyszerűbb őszintén😉 Dolgozom, egyengetem a gyermekem útját, próbálom úgy élni az életem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Vannak jó és rossz napjaim, általában jó kedvű vagyok, de van mikor magamat is idegesítem😁 Szeretek utazni, de szeretem az otthonom is. Jól érzem magam a barátaimmal, de szívesen ülök a teraszon is egyedül és csak nézem a világ apró dolgait.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Tamás (42)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
42 éves vagyok, jogtanácsosként dolgozom, alapvetően egy nyitott gondolkodású embernek tartom magam, aki kiváncsi az élet dolgaira, szeretem a mozit, a színházat, szeretek túrázni, valamint fontos része az életemnek a meditáció és a jóga.
Zsolt (44)
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Szia, ha fontos számodra az önismeret, már biztos lesz témánk és hogy őssze illünk-e meg is tudjuk beszélni.
Peter (46)
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Szia, Péter vagyok, gyakori utazó vagyok, de nem spontán módon. Szeretem megtervezni az utazásaimat, és elmenni mini kalandokra, ha már jól érzem magam ott. Mondhatni, szervezett szabadszellem vagyok. Szeretek új ételeket kipróbálni, elmerülni más helyek gyönyörű kultúrájában, és találkozni a helyiekkel. Örülök, hogy találkozunk, hogy megtervezhessük a következő közös kalandunkat!
Ottó (41)
Társkereső Svájc
Főiskolát végzett
Örülök, hogy benéztél a profilomra. Imádom az utazás és a fotózás világát, és ez a két szenvedélyem teljesen magával ragadott. Évek óta egyedül utazom, mert így alakult, és mert imádom ezt a fajta szabadságot és a kalandot, amit ez nyújt. Minden út során igyekszem megragadni a pillanatot a fényképezőgépemmel, hogy az élmények ne csak az emlékezetemben, hanem a képeken is megmaradjanak. Ha van kedved, csatlakozz hozzám egy új kalandra, vagy csak beszélgedsünk egy jó kávé mellett! \"Pura Vida\"
György (48)
Társkereső Kokad
Főiskolát végzett
Szép estét hölgyeim ! Olyan hölgyet keresek tartós kapcsolatra aki eltud fogadni egy csalàd cetrkus dolgos férfit sok csalodàs ért màr az életben de legtöbbször nem értékelték az erőfeszitésem nő alcohol viszon dohànyzom kàvézom .nő drog tisztàn élek mióta az eszemet tudom. A legjobb dolog szeretve lenni . A hüség mindenek felett . Egyhez ragaszkodom . Nem minden esetben a külső szàmit a belső érték sokkal fontosabb. Legyél 35 - 50 közöt vàlassz engem ha komolyan gondolod .
Bálint (47)
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Szóval rendi csajt keresek..

50 év feletti diplomás társkereső férfiak

Laci (60)
Társkereső Sopron
Főiskolát végzett
Temperamentumos, vidám, mások által bohém, pozitív gondolkodású személy vagyok! Többit személyesen!
Károly (75)
Társkereső Szigetbecse
Főiskolát végzett
Károly vagyok, 75 éves, lakhelyem Szigetbecse. Szeretnék megismerkedni,egy korban hozzám illő, szimpatikus, kedves növel. Olyan valkit keresek,aki hozzám hasolóan egy társat szeretne választani,és nem csak időtöltésként szerepel az oldalon. Hogy milyen vagyok? Ismerj meg . Én a személyes találkozásban hiszek. Ezért kérem, hogy csak azok írjanak akik ebben egyetértenek velem.
Zoltán (61)
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemet végzett
Nyugodt ember vagyok, aki mindig hisz Isten akaratában mindenben, és szeretek keményen dolgozni azért, amit valaha is el kell érni.
Gábor (73)
Társkereső Budapest, XII.
Egyetemet végzett
Személyes tragédiám, hogy elírták a születési dátumomat az anyakönyvezés során. Remélem, hogy minimum tízessel fiatalabb fizikummal és mentalitással rendelkezem. Szellemi munkát végzek, sportolok, szeretem a változatos, spontán élményeket. Alapelvem, hogy nem tárgyakra, hanem élményekre kell költeni a megszerzett jövedelmeket!
István (61)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Magamról kellene írnom jellemzést. Kit érdekel a - legnagyobb jóakarat mellett is - részre hajló ön(én)kép?! Egy kísérlet önmagam objektív szemlélésére. Sokkal fontosabb az, hogy milyennek lát a \"megalapozottan\" véleményt alkotó. A megalapozottsághoz (minimum egyszeri) személyes benyomások kellenek. Testbeszéd, szemek, élő szó. Az ember, a személyiség maga. Számomra értékesebb, lényegesebb a túloldal (elfogadó) ítélete. Ehhez viszont találkozni kell(ene). Szóval? Lehetőséget a megmérettetésre. Kölcsönösen.
Zsolt (60)
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Nagyon nehéz itt igazat-igazit találni, de talán nem reménytelen! Ami nekem nagyon fontos: IQ, EQ, vonzás, őszinteség, kedvesség, empátia! (Ezt persze én is adom!) :-) Szeretek beszél-getni! Azaz beszélni és hallgatni a másikat! Fontos a kapcsolódás! Érzelem gazdag, kicsit romantikus pasi vagyok! Mély érzésű, ŐSZINTE KOMMUNIKÁCÓRA képes TÁRS-at keresek! Odafigyelő, őszinte! Nem szeretem a játszmákat, enélkül akarok élni! Fontos a közös érdeklődés, a szeretet, a tisztelet! Persze ez kölcsönös! Alkalmas vagyok rá! :-) A szerelem erejében hiszek! Egy pasi, aki azt mondja amit gondol és azt teszi amit mond! (Ezt én találtam ki! Jó nem?) Róm.kat. :-) És! Tulajdonképpen a magasságomtól, -na jó- az alacsonyságomtól és az önfeláldozó sémámtól eltekintve egy főnyeremény vagyok! :-) Köszönöm a rengeteg levelet, de cím nélkül nem tudok válaszolni!

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Szabi (39), Pereszteg Sziasztok! Szabi vagyok, 42 éves, lakhelyem Pereszteg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Károly (65), Budakeszi Nagyon szeretem a kutyákat!!
  • Eszter (44), Budapest, III. Bonyolult eset vagyok Küldj légyszíves mail cimet, itt nem tudok irni. Köszi!
  • Angi (57), Székesfehérvár Nem a tökéleteset keresem hanem a hozzám illőt. Nincs előfizetésem,irj elérhetőséget.Nem látom a kedveléseket sem.
  • Ági (44), Budapest, II. Elég az egyirányúból ! Megállítja a rendőr az autóst. - Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca, és maga szembe jön! - Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok. - Itt nem lehet megfordulni. - Akkor tolatok majd. - Tolatni sem szabad. - Akkor itt hagyom a kocsit. - Csakhogy itt tilos a parkolás. - Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért... olyan vagyok, mint az autós, aki már bement egy pár egyirányúba és zsákutcába

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk