Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

7 180 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Online diplomás társkereső nők

Szandi (32)
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
32 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom. A legfontosabb számomra az őszinteség. Komoly kapcsolatot keresek és valaki olyat, aki képes elviselni. Nem hátrány, ha nem vagy teljesen normális és viccesnek gondolod magad
Erika (48)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Jó egyedül,de még jobb párban😉 Ha fotó nélkül vagy itt,annak is jelentése van--ez nekem kizáró ok. Legyél igényes magadra, ahogyan én is. Legyél kedves és őszinte,ahogyan én is. Akarj találkozni,ahogyan én is-online társat nem keresek😉
Emőke (58)
Társkereső Esztergom
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Őszinte, igazi kapcsolat reményében vagyok itt. Bár egyelőre csevegni szeretnék, de hosszútávon erre vágyom. Megbízható, kedves, vidám, egyenes embernek tartom magam. Szabadidőmet sporttal, olvasással, intenzív gyaloglással szoktam tölteni. Szeretek új helyeket, új embereket megismerni. Még nincs előfizetesem, nem biztos, hogy látlak , ha írsz.
Valéria (73)
Társkereső Miskolc
Főiskolai diplomás (Köztisztviselői)
2 órája lépett be
Fiatalos, csinos nő vagyok. A mindennapi apró örömöket reszesitem előnyben. Udvariasság, figyelmesség, tisztelet, és érezhető szeretet. Ezeket szívesen viszonzom. Fontos az ápoltsag, rendezett külső, és a hasonló érdeklődés, megfelelő színvonalú kommunikáció. Egyenlőre nem vagyok prémium tag, kérlek küldj elérhetőséget. Üdv. Valika

Online diplomás társkereső férfiak

János (42)
Társkereső Atkár
Egyetemi diplomás (Pedagógus)
2 órája lépett be
1. Nem szexpartnert keresek. 2. Lelkileg sérült vagyok. (özvegy) 3. Szerény anyagi körülmények között élek. (nem, nem lesz shoppingolás, meg wellness hétvége) 4. Nagyon vallásos vagyok (nem vagyok "szektás", nem is foglak megtéríteni, római katolikus vagyok) 5. Dohányzom. (sokat) "Az öröm akkor kezdődik, amikor abbahagyod saját boldogságod keresését, hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni."
Olivér (59)
Társkereső Budapest, XII.
Főiskolát végzett
42 perce lépett be
Kedves Hölgyek,Nem akarom túl bonyolítani a dolgokat.Egy nagyobb céget vezetek kevés szabadidővel,egy társat keresek,Akivel kellemesen eltölthetem a közös szabadidőnket.
Péter (41)
Társkereső Fertőhomok
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Szeretek élni. ☺️
Sándor (43)
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Szerelmet, komoly kapcsolatot keresek, remélem, hogy sikerül hasonló gondolkozású hölggyel megismerkednem itt! Bankinformatikusként tevékenykedem tisztázott anyagi körülményekkel valamint kiegyensúlyozott testi-lelki adottságokkal. Fontos számomra a felelősségvállalás, a pontosság valamint az adott szó: SZENT! "Aki azt hirdeti, hogy /ha szereted ne ragaszkodj, engedd el, hadd menjen, majd ha nem lesz fontos, majd jönni fog/, az a közönyt hirdeti. Ha mindegy, hogy a másik jelen van-e az életedben, az azt jelenti, hogy már teljesen érdektelen a másik. Mindegy, hogy van-e: ez nem szeretet. Ez a teljes közöny." Peter T. Sinclair

Keresztény diplomás társkereső nők

Nóra (38)
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Talán a legfontosabb amit rólam tudni kell, hogy van egy 7 éves kislányom. Vele töltöm a szabadidőm nagy részét. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Véleményem szerint, jobb minnél előbb személyesen találkozni. Fontos számomra a hűség, a bizalom. Nagyon fontos hogy jókat tudjunk együtt nevetni beszélgetni..
Judit (62)
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. A személyes találkozást részesítem előnyben. Humán érdeklődésű, művészetet, természetet kedvelő vagyok. Imádom az állatokat. Szeretek kertészkedni, táncolni. Hobbi szinten rajzolok-festek. Zenei stílusom jazz és klasszikusok. Egoisták, kalandvágyók kíméljenek meg a kapcsolatfelvételtől.
Krisztina (57)
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Haza települtem hat éve, válásomkor. Szeretem a teremtés szépségeit, a müvészetben átérezni az ember különféle sorsát, öszinte keresését, ihlett válaszát, ami túl mutat saját tehetségünkön. Van-e egy társ, ki megosztaná mindezt velem, s tán hitemet is..?
Marcsi (57)
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolai diplomás (üzemmérnök)
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Nem a külső a lényeg, hanem a lélek és az emberi hozzá állás.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Károly (72)
Társkereső Rábapatona
Egyetemet végzett
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Hello, a nevem Karl. Bécsi osztrák vagyok, de nyugdíjba vonulásom óta Magyarországon élek és társat keresek. Bővebben egy kicsit később, vagy csak kérdezze meg, mit szeretne tudni. Bárki írhat nekem! Sajnos nem beszélek magyarul, vagy tényleg csak nagyon keveset, de Google fordítással működik. Nem tökéletes, de többnyire legalább valamennyire érthető.
Józsi (55)
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemi diplomás (Közigazgatás)
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Katonai ejtőernyős , majd vadászpilóta a MIG-21-en és L-39 Albatroszon a Szovjetunióban képeztek 2 évig a szolnoki Repülő Műszaki főiskola keretében. A rendszerváltás kettétörte a pályafutásmoat, amit a bankrendszerben folytattam, majd lottózó üzletvezető voltam sok évig. Jelenleg köztisztviselő vagyok, 2 közigazgatási diplomám van, BA és MA képzésben, egyetemi végzettséggel. Szeretek utazni, bejártam a fél világot, amikor még lehetett, Thaiföld, Egyiptom, Mexió, Oroszország, Franciairszág, Svájc, csak hogy a szebbeket említsem. Szeretek tv-vetélkedőkben szerepelni, amikor még a műveltség és az intelligencia, no meg az igényesség volt a fontos: Van benne valami, Legyen Ön iss milliomos, Melyiket a 3 közül, Bűvös Hatos, Rajtélyes Randevú, Szerelem első látásra,. Ezen kívül imádook masszírozni, kedvencem a jógás relaxmasszázs és a volt szovjetunióban tanult energiamasszázs.
Csaba (54)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolai diplomás (Fejlesztő mérnök.)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Jártamban, keltemben kerestelek téged. Lehet, hogy találkoztunk már a színházban, és én integettem neked, de Te a pódiumon voltál. Rád csengettem a kerékpárúton, miközben te azt hitted, hogy utamat állod. Átengedtelek egy kereszteződésnél, amin te meglepődtél, pedig én nem kaptam levegőt. Lehet, hogy elsétáltunk egymás mellett a Duna parton, miközben szégyenlősen lesütöttük a szemünket. Futás közben, mire levegőt kaptam, Te már befordultál a sarkon. Talán egy túrán, ahol mindketten szégyelltük, hogy még a hajunk is sáros, esetleg a medence partján, ahol te fordultál el, mert a hajad, nem volt az alkalomhoz illő. Még az sem kizárt, hogy az utolsó találkozásunknál, én átgyalogoltam egy üvegajtón, és Te csak a csörömpölést vetted észre. Most, itt egy kicsit elidőznék, hátha megint szembe jössz. Ha, majd találkozunk, akkor mesélek magamról. Te most merre jársz?
Zsolt (35)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
hite: görög katolikus (nem gyakorlom)
Egy jófej, életvidám, komolyabb gondolkodású, régi értékrendekkel és jó egzisztenciával rendelkező törekvő srácnak tartanak. Kommunikatív, hűséges és megbízható vagyok, kiegyensúlyozott és nyugodt természetem van. Mivel most jöttem ki egy 18 éves házasságból pontosan tudom mi kell egy igazi nőnek, mire van szüksége egy társnak és mit kell biztosítania egy férfinak.

Középkorú diplomás társkereső nők

Évi (48)
Társkereső Esztergom
Egyetemet végzett
Életvidám, energikus nő vagyok. Elváltam. 2 nagy gyermekem van. Szeretek túrázni, biciklizni, kirándulni, utazni, szaunázni, színházba, moziba, étterembe járni. Imádom a nyári zápor, a tenger, a friss kávé illatát! Érdekel a gasztronómia. Szeretek és tudok is főzni. Szeretem az élet dolgait, akár egy pohár minőségi bor mellett, barátokkal átbeszélni, de ha úgy alakul, hogy táncolni kell, az is megy! Salsázni tanulok. Komolyabb, tartós kapcsolat érdekel.
Mimi (47)
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Budapest,max Pest megye Csak a saját korosztályom Igényesség
Krisztina (48)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Egy igazi csoda vagyok😄 Nem hètköznapi , de normális èrtèkrendet kedvelő nő aki tudja mi a valódi ès mi nem.. Legyèl romantikus kedves ès imádj nevetni velem..
Réka (42)
Társkereső Nagymaros
Egyetemet végzett
A hagyományos értékrendet, szépséget, harmóniát fontosnak tartom. Szeretem a festészetet és a komolyzenét (de egyáltalán nem értek hozzá!), a barokk kor a kedvencem. Népzene is jöhet módjával. Szeretnék szép épületeket, templomokat, kastélyokat látogatni. Nagy vágyam például az Árpád-kori templomok felkeresése. Filmet nem nézek szinte csak a '30-as, '40-es, esetleg '50-es évekből, illetve irodalmi feldolgozásokat azokból az időkből, amikor a modernkedés még nem volt divat. De leginkább semmit nem nézek. TV-vel, Netflix meg hasonló előfizetésekkel nem tudnék egy fedél alatt élni. Az orosz irodalom a kedvencem, meg Dickens. Érdelnek a századfordulós ruhák, hobbim, hogy varrom is őket. (Meg hordani is szoktam.) Antik tárgyak, főleg bútorok közel állnak a szívemhez. Introvertált, csendet szerető, töprengő, elemző személyiség vagyok. Kősziklához nem hasonlítanám a hitemet, de csak keresztényként tudom elképzelni az életet, ezt tudni kell.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Péter (45)
Társkereső Budapest, XV.
Egyetemi diplomás (Bölcsész, Gazdasági)
Normális értékrend mentén egy normális történetet keresek...
Peti (46)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Peti vagyok, 46 éves. Kellemes energiájú társam keresem Budapesten.
Gábor (48)
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolai diplomás (bölcsész)
Szenvedélyes, megbízható tubás srác vagyok, aki szereti a hegyi-kerékpározást, de tud egészséges egyensúlyt tartani a munka-család-sport-zene kapcsolatában. Hosszú és sikertelen kapcsolat után úgy döntöttem, megpróbálom ezen a felületen a társkeresést, mert én is szeretném megtalálni komoly, és tartalmas, szerelmes kapcsolatra azt a kedves, vidám, mosolygós, csinos és szenvedélyes nőt aki szereti a romantikus estéket kéz a kézben, akinek még számít a hagyományos értékrend, mint őszinteség, hűség, szeretet, család! Budapesti és Budapest környéki hölgyet keresek! Kérlek, NE DOHÁNYOZZ, vagy légy leszokóban! ((ha levelet írsz, kérlek csatolj fotót! Köszönöm a megértésed!
Misi (43)
Társkereső Békéscsaba
Főiskolát végzett
Társas lény vagyok, borzasztó érzés egyedül lenni. 3 leány édesapja vagyok, mindegyikük egy tünemény. Az életemnél is jobban szeretem őket. Imádom a sportot nézni, és csinálni is. Kedvencem a foci, és a kondi, de rendszeresen futok is. Szeretem a természetet, és a vízparti helyeket. Bár nem vagyok csavargó típus, nem vetem meg az akár többnapos kiruccanásokat sem. Amit kínálok: egzisztencia, maximális hűség, megbízhatóság.

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Niki (25), Budapest, XIX. Írj és ismerkedjünk 😊
  • Judit (51), Ceglédbercel Sziiasztok Judit vagyok! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Nem vagyok előfizető. Ha lehet adjál meg elérhetőséget....Igazán kiemelő és súlyos egyéniség vagyok, ezt a formámra vagyis alkatomra mondom 😊tudom hogy nem mindenki ezt találja vonzónak,és igen egy megértő összinte tartós kapcsolatot keresek......tudjátok a test a lélek és a belső érték ami fontos. Igen kíméljenek azok aki sportos és Plaza cicát keresnek, én egy társra vágyok.
  • János (65), Kecskemét János vagyok, 65 éves, lakhelyem Kecskemét. Néhány hónapja nyugdíjban, egyedül. Tartós, nem összeköltözős kapcsolatra keresem társam.
  • Gábor (70), Budapest Keresek, hogy találjak. Javíthatatlan optimizmussal a végleges páromat keresem. Ifjúkoromban útravalóul azt kaptam, hogy egy atléta teste és egy bölcs szelleme az elérendő cél és nem pedig fordítva. Ennek megfelelően igyekeztem élni, amit azóta is szem előtt tartok. Magántervező építészmérnökként dolgozom, melyet egyúttal a hobbymnak is tekintek. A szakmám kellőképpen széles látókört és ennek megfelelő elfoglaltságot igényel, kevés szabadidőt hagyva a mindennapokban. Heti rendszerességgel, sportolok, mely része már az életvitelemnek. Szabadidőmben a kultúra kínálta lehetőségekkel igyekszem élni.
  • László (62), Szombathely Családcentrikus, önkritika hűség Sziasztok! Egy normális értékrendet képviselő családcentrikus minden káros szenvedélytől mentes rendezett körülmények között élő férfi vagyok! Keresek egy normális hétköznapi nőt A többit majd szóban....... Nem vagyok előfizető csak e mail címre tudok válaszolni.

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]