Diplomás társkereső

21 222 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Mónika, 43 éves
Társkereső Vanyarc
Egyetemet végzett
1 órája tag
Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
Erika, 50 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
3 órája tag
Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
Dorka, 37 éves
Társkereső Budapest
PhD végzettségű
8 órája tag
Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (*moderálva*)
11 órája tag
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Ádám, 21 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
2 órája tag
Ádám vagyok, 21 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 55 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
3 órája tag
A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
Zsolt, 37 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
4 órája tag
Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
Soma, 24 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
4 órája tag
Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)

Online diplomás társkereső nők

Kriszti, 41 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
24 perce lépett be
Szia, Kriszti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kinga, 50 éves
Társkereső Esztergom
Egyetemet végzett
2 órája lépett be
Optimista, mosolygós, örökmozgó vagyok. Nem akarok másnak látszani, mint ami vagyok, A jó tulajdonságaim és a hibáim egy csomagba tartoznak.
Erika, 40 éves
Társkereső Tiszakécske
Egyetemet végzett
2 órája lépett be
Frida Kahlo azt mondta a férjének: ′′ Nem arra kérlek, hogy csókolj meg, és ne is kérj bocsánatot tőlem, amikor azt gondolom, hogy tévedsz. Nem is fogom kérni, hogy ölelj meg, amikor a legnagyobb szükségem van rá. Nem kérem, hogy mondjátok, milyen szép vagyok, még ha hazugság is. Nem is kérlek, hogy hívj fel, hogy elmondd, hogy telt a napod, és azt sem, hogy hiányzol. Nem fogom kérni, hogy köszönj meg mindent, amit érted teszek, és ne is törődj velem, amikor a lelkem padlón van, és persze nem fogom kérni, hogy támogass a döntéseimben. Nem is foglak megkérni, hogy hallgass meg, amikor ezer történetem van, amit elmesélhetek neked. Nem kérlek semmire, még csak ne is légy mellettem örökké. Mert ha kérnem kell, többé nem akarom." Igazat mondott....
Böbe, 50 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
30 perce lépett be
\"Az élet olyan, mint egy léghajó. Ha magasabbra akarunk szállni, meg kell tanulnunk elszakadni dolgoktól, és kidobni a kosárból azt, ami nem enged felemelkedni\" Fél évszázados vagyok, nyitott gondolkodással. Az emberi (hagyományos) értékek fontosak. Tisztában vagyok magammal.kellenek a célkitűzések dolgozni a megvalósításon. Ami nem vagyok, vékony, sovány. Szeplős vagyok.

Online diplomás társkereső férfiak

Attila, 55 éves
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
3 órája lépett be
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Peti, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
25 perce lépett be
Peti vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 50 éves
Társkereső Csákvár
Főiskolát végzett
15 perce lépett be
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miki, 41 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
25 perce lépett be
Nézz a szemembe és ha látsz valamit... Egy pohár bor, egy kávé, inkább a szabadban mint a városban?

Keresztény diplomás társkereső nők

Hédi, 47 éves
Társkereső Gyál
Egyetemet végzett
hite: református
Modern udvarhölgy keresi daliás lovagját, komoly párkapcsolat reményében. Fontos számomra az őszinteség, egymás tisztelete, elfogadása, de a hülyéskedés, vidámság sem maradhat ki a hétköznapokból. Olyan társat keresek, aki a hagyományos férfi értékeket képviseli, szeret nagyokat beszélgetni és kutyabarát. + Vállalja az arcát egy normális fotóval.
Kati, 60 éves
Társkereső Telki
Főiskolai diplomás (üzemgazdász)
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 50 éves
Társkereső Dömsöd
Főiskolát végzett
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Edit vagyok, 50 éves. Társam keresem Dömsöd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikoletta, 37 éves
Társkereső Budapest
Főiskolai diplomás (Vendéglátó-szálloda szak)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Péter, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (mérnökinformatikus)
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szeretnék ismerkedni, beszélgetni egy séta közben vagy egy kávé mellett :) Szoftverfejlesztőként dolgozom. Órákig tartó beszélgetéseket szoktunk folytatni a barátaimmal elég változatos témákban. Szeretek vitázni, érvelni, és megérteni mások nézőpontját. Mindenről van véleményem, de bármiről meggyőzhető vagyok :)
Bálint, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolai diplomás (Villamosmérnök)
vallása: evangélikus (alkalmanként)
Sziasztok! Komoly kapcsolatra keresek társat, remélem rám talál a szerelem. Nem szeretnék sok dolgot írni magamról ha rám írsz és kérdezel úgy is minden kiderül.
Krisztián, 36 éves
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
római katolikus vallású
Nem szeretnék regényeket írni, aki szeretne ismerkedni bátran írjon. Ismerkedjünk, aztán majd alakul ha úgy kell lennie.
Imre, 49 éves
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves társkereső! Hagyományos értékrenddel, biztos egzisztenciával független párkeresőként keresem a boldogságot. Káros szenvedélyektől mentesen élem a cseppet sem sablonos és unalmas életem. Nyitott szemmel járom a világot, és ezt próbálom a való életben kamatoztatni. Úgy érzem, hogy nagyon jó emberismerettel és kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkezem. Sem a munkámban sem a magánéletben nem ismerek lehetetlent. Vállalkozó vagyok, és hozzá vagyok szokva az élet adta furcsa helyzetekhez, és a véleményemet a tiszta érzéseim alapján, a szemedbe nézve mondom el neked. Szeretem a munkámat, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, imádom a hegyeket a természetet és a romantikus esti vacsorákat! Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akinek érzelmileg is át tudnám adni azt a szépet és jót ami bennem lakozik! Természetesen a rossz tulajdonságaimat titokban tartom, de ha úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia közöttünk, a személyes találkozásunk alkalmával elárulom neked! Biztos lehetsz benne, hogy tisztességesen és becsületesen közelítek feléd, és történjen bármi az életben, nem fogsz sérülni általam! Sok sikert kívánok mindenkinek!

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső nők

Regina, 29 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolai diplomás (Háros)
Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
Betti, 23 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Budapest mellett élő és jelenleg Budapesten dolgozó, 24 éves, levelezős egyetemista lány vagyok, gazdasági területen. Ezt amúgy csak így hozta az élet, de nem foglalkoztat különösebben a gazdaság.. Hosszútávon talán valami szociális területen képzelem el a jövőm, de ez még változhat. Ahogy telnek az évek, egyre fontosabb a romantika, a kedvesség, türelem, megértés, a szelídség. Amit én tudok nyújtani: megértő, támogató hozzáállás, tevékeny szeretet, közös élmények gyűjtése, minden lehetséges annak aki hisz szemlélet,pozitív,gondoskodó, kiegyensúlyozott személyiség, hűség. :) Szabadidőmben szeretek kirándulni, sütni, olvasgatni (bár azért annyira nem olvasok sokat) , szeretem a jó filmeket, főleg az elgondolkodtatóakat, amik kicsit megváltoztatnak. Szeretek még moziba, előadásokra, kávézókba, éttermekbe, strandra, tavakhoz, olykor bulizni járni.
Bianka, 27 éves
Társkereső Budapest, VII.
Egyetemet végzett
Bianka vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Jeleneg még egyetemen tanulok. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, kirándulni. Több sportot (tenisz, box, evezés, úszás, futás) kipróbáltam már de a balett lett a kedvenc. Ezenkívül jelenleg most a jógával barátkozom. Sajnos nem enged visszaírni senkinek sem, így ha írsz és kölcsönös a szimpátia, csak akkor tudok visszaírni, ha megadsz egy másik elérhetőséget...
Laura, 25 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Laura vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső férfiak

Péter, 24 éves
Társkereső Nagykanizsa
Egyetemet végzett
Keresem azt a lányt akivel közösen bekannásborozva, hányás közeli állapotban sírnánk a parkban😢 ixdülés
Máté, 24 éves
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (gazdaságinformatikus)
Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, de a kanapén sorozatozás sem áll távol tőlem. Otthon vagyok a konyhában, gyakran próbálok ki új vagy rögtönzött kajaötleteket. Kedvelek sokat beszélgetni, sokminden érdekel, nyitott vagyok arra hogy gondolataid engem is elgondokoztassanak.
Jonás, 23 éves
Társkereső Körösladány
Főiskolát végzett
Szia, Jonás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márton, 22 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Márton vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as diplomás társkereső nők

Anita, 31 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zita Zelda, 39 éves
Társkereső Csorvás
Egyetemi diplomás (Francia)
Sportművészeti ezermester túlélő természetgyógyász kutya-madár-ló (yeti)
Eszter, 34 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
Eszter vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Reni, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Reni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as diplomás társkereső férfiak

László, 33 éves
Társkereső Kiskunfélegyháza
Főiskolát végzett
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Rudi, 36 éves
Társkereső Szeged
Egyetemi diplomás (Vegyész)
Szia, Rudi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 39 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert
Áron, 39 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi férfi kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 39 éves férfi vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 176 cm magas férfit? Ez vagyok én!

Középkorú diplomás társkereső nők

Edina, 46 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
\"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
Ani, 40 éves
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
Szia, Ani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 45 éves
Társkereső Budapest, IV.
Egyetemet végzett
Andrea vagyok, 45 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 48 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Fontos számomra a test-lélek-szellem szintű harmónia, a közös célok és a hasonló értékrend. Szeretem a természetet, a szép városokat és tájakat. Nyitott vagyok, szeretek nevetni és törekszem arra, hogy örömben éljem az életemet.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

János, 42 éves
Társkereső Kunhegyes
Főiskolát végzett
Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
János, 42 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
János vagyok, 42 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 40 éves
Társkereső Svájc
Főiskolai diplomás (Vendéglátás)
Konyhafőnök vagyok, nagyon szívesen motorozok A többit meg majd elmondom😉
Tibi, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (Gazdasagi)
Rólam nehány szó: szeretem a munkam, sokat is és sikeresen dolgozok de szabadidomben szinten szeretek sportolni es eljarni wellnessezni, Balatonra, tengerpartra, kipróbalni ettermeket, sütögetni a kertben baratokkal, stb.

50 év feletti diplomás társkereső nők

Erzsébet, 61 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Mit is lehet írni? Egy elcsépelt mondat magamra és környezetemre is igényes vagyok. Minden szépet és jót lehetne írni. Nem látom értelmét, hiszen nem sokan olvassák el. Jártam párszor már ezen az oldalon. Midig ugyanazon arcokkal találkoztam. Igen! igényes vagyok, mert, minden értékemmel tisztában vagyok. Még egy mondat. ha nem olvasod el az adatlapom. Özvegy vagyok! tehát csak akkor jelölj kedvencnek, ha ezt a családi állapotot elfogadod! Hiszen Ti férfiak valamiért ezt az állapotot nem szeretitek!! Inkább tiltasz e miatt!! Okot nem tudok erre!!
ildikó, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Ha azért szeretnél megismerni, mert kedveled a verseket, a jó irodalmat, filmet, kirándulást, utazást,a finom ételt, a vidám, önfeledt létezést, és szívesen osztod meg az élményt velem, akkor írj! Én is ilyen vagyok, és ha hiszed, ha nem, még hűséges is, és titokban romantikus, de nem érzelgősen.
Judit, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolát végzett
Nincsen közeli hozzátartozóm, szeretnék valakivel sétálni pl. a Margit szigeten vagy a kerületben, vagy valami szép helyen. Sokat tévézek, internetezek, szeretem a zenét. Jó lenne egy társ.
Erika, 62 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető!!!!!!!!!!!

50 év feletti diplomás társkereső férfiak

Laci, 63 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltan, 60 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
60 éves, kedves, szellemes, jellemes, egészséges férfi, keresem partnerem fiatal (18-38), szerény, nem nagyigényű, csinos, enyhén gerontofil :) lányka, asszonyka személyében.
Laci, 64 éves
Társkereső Dunaújváros
Főiskolát végzett
65 éves két diplomás férfi vagyok. 20 éves kapcsolat után keresem azt a maximum 60 éves egyedülálló, csinos hölgyet, aki az ez év augusztusi tengerparti nyaralására elkísérne, esetleg kölcsönös szimpátia esetén tartós kapcsolatban maradhatnának. Egész alakos és arcképet illetve rövid bemutatkozást kérek, elérhetőséget és találkozási lehetőséget a megismerkedésre. Angol tudás előny.
Gábor, 67 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 67 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk