Diplomás társkereső

20 734 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Anita, 54 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolai diplomás (Egészségügy)
12 órája tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Blanka, 27 éves
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
12 órája tag
Keresem a kalandot és az új lehetőségeket, megragadok minden alkalmat, hogy valami újat kipróbálhassak
Éva, 43 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
14 órája tag
Győrben élek, szeretem x természetet, kirándulás, pozitív , komoly gondolkodású , házias nő vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed jelölj kedvencnek és írj elérhetőséget.
noémi, 32 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolát végzett
16 órája tag
Sziasztok Noémi vagyok 37 éves Szarvas Békés megyében élek kizárólag komoly kapcsolat érdekel és csakis személyesen szeretnék találkozni Kalandra vágyók azoknak kíméljenek

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Feri, 53 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
12 órája tag
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 54 éves
Társkereső Gödöllő
Egyetemet végzett
13 órája tag
Nyitott, az örömet a MOST-ban megélő ember vagyok. Sporttal töltődöm fel, közülük is nagy kedvenc a kerékpározás. Szívesen ülök be egy jó színházi előadásra, de a könyv is ki tud kapcsolni. Fontosnak tartom a személyes találkozást, pontosabb képet tud adni. (Előre is elnézést kérek, de nem a molettek között keresem a társam.)
Benjamin, 29 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
14 órája tag
Benjamin vagyok, 29 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 26 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett
17 órája tag
Járműmérnök, aki szeret túrázni, kirándulni. Keresem az új kihívásokat szeretem kirpóbálni az újdonságokat. Olyan párt keresek aki ebben társam lenne.

Online diplomás társkereső nők

Rebeka, 30 éves
Társkereső Csömör
Egyetemet végzett
4 órája lépett be
Szia, Rebeka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rita, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Kedves Társkereső! \"Köztem és a tökéletes nő között egyetlen különbség van: én létezem, ő nem.\" Sok jó tulajdonságom van, de mellette rossz is. Gondolkodásomban, megjelenésemben  ízig vérig Nő vagyok. Nem foglak jelölni, nem írogatok rád. Te vagy a Férfi, te keress! Határozott vagyok, öntudatos. Tisztában vagyok önmagammal, az értékeimmel. Tudom, mit akarok. Tudni fogom, kit akarok. Ha ez riaszt, ne jelölj. Munkám nem hétköznapi foglalkozás,  kreativitást igényel. Életem, körülményeim, és a lelkem rendben van. Nem mindenáron keresem a társam. De egy igazi Férfitól leszek igazi Nő. Szükségem lenne rád......
Andrea, 58 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett
1 órája lépett be
Andrea vagyok, 58 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lia, 46 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
4 órája lépett be
Kedves,életvidám párt keresek magam mellé :-).

Online diplomás társkereső férfiak

Ákos, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Egyetemi diplomás (jog)
29 perce lépett be
\"Fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok. És hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaalkoholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. Főképp pedig nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti...\"
Tibor, 47 éves
Társkereső Budapest, VI.
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Kedves, kommunikatív,barátságos. Hasonló alkatú társat keresek.
Viktor, 42 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
3 órája lépett be
Viktor vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 56 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
23 perce lépett be
Páromat keresem egy tartalmas minőségi kapcsolathoz.

Keresztény diplomás társkereső nők

Judit, 73 éves
Társkereső Szolnok
PhD végzettségű (mentálhigiénia)
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Judit vagyok, 73 éves, lakhelyem Szolnok.Özvegy vagyok,két felnőtt gyermekem van.Mentálhigiénikusként dolgoztam. "Mert mindenik embernek a lelkében dal van És a saját lelkét hallja minden dalban És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek." "A szeretet soha el ne múlik". 1.Kor.13.
Judit, 54 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (Informatika)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek.Egerben élek és ott is dolgozom.Elsősorban egri (jól ápolt)férfiak jelentkezését várom.
Maria, 65 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Elletvidàm, mosolygòs ,komunikativ ,szeretetet adni es kapni vàgyò Nò vagyok. Nyugdijaskènt uj elmènyekre vàgyom ès aktivan szeretem èlni az èletet.. A pàrkapcsolatban hagyomànyos èrtèkrend kèpviselòje vagyok, igènylem a hùsseget, kölcsönös bizalmat, nyitottsàgot.. Fontos hogy a pàrom maradjon hù önmagahoz.... talàljuk meg az arany kozeputat. Az ismerkedeshez egy-kèt levelcsere , tf.beszelgetès utàn...hiszek a szemèlyes talalkozàs döntö erejeben Nem vagyok elofizeto !!!!. Kèrek elèrhetöseget ...hogy valaszolhassak !!!
Andi, 36 éves
Társkereső Szlovákia
Főiskolát végzett
református vallású
Ha felkeltettem az érdeklődésed, csak írni kell! 🙃

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Imre, 73 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (gépjármű)
hivő: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Feri, 41 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Egyetemet végzett
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni, ezért szívesen kirándulok, ház körüli munkákat csinálok, vagy ha úgy adódik, akkor nyugisan grillezek a kertben. Örülök, ha jut időm elutazni valahová, ha kipróbálhatok egy kalandparkot, vagy ha vezetek egy jót. Kedvelem a múzeumokat, a tartalmas beszélgetéseket, a finom kávékat, a tudományos és történelemi témájú filmeket. Aktív kikapcsolódást kedvelő, őszinte, megbízható társat keresek, akivel számíthatunk egymásra.
Zsolt, 59 éves
Társkereső Budapest, XVI.
PhD végzettségű
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Kedves férfi kedves hölgyet keres. Akivel az élet vidám és jó. Aki szereti és értékeli a humort, akinek fontos az IQ és fontos az EQ is. Mert nekem fontos. Társat eresek, a szó minden értelmében. A szó legjobb értelmében. Hosszú távra.
Gergő, 26 éves
Társkereső Sátoraljaújhely
Egyetemet végzett
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Gergő vagyok, 26 éves. Társam keresem Sátoraljaújhely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső nők

Annamaria, 23 éves
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Annamaria vagyok, 23 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Klau, 28 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Egy pár szó magamról: szeretek kirándulni, olvasni, futni, főzni, szeretem a munkám, és szeretem az állatokat...stb.
Erik, 18 éves
Társkereső Tardos
Főiskolát végzett
Szia, Erik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barbara, 29 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Szia, Barbara vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső férfiak

Gábor, 26 éves
Társkereső Salgótarján
Egyetemet végzett
Gábor vagyok, 26 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ádám, 23 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett
Ádám vagyok, 23 éves. Társam keresem Paks környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 20 éves
Társkereső Erdőkertes
Főiskolát végzett
János vagyok, 20 éves, lakhelyem Erdőkertes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 25 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Főiskolát végzett
Aki, akar írni fog, ott lesz idő a bemutatkozásra.

30-as diplomás társkereső nők

Szilvi, 32 éves
Társkereső Budapest, VII.
Egyetemet végzett
Vidám, mosolygós, gyerekszerető, családcentrikus, kevéssé otthonülős, gyakorlatias, de érzelmes nőként hasonszőrű társamat keresem. Olyan családra vágyom, amelyben nem segít és elszenved a társam, hanem rèszt vesz, megél. Nem szeretnèk senkit megvàltoztatni, fontos, hogy azonosak legyenek a vágyaink és a habitusunk.
Krisztina, 33 éves
Társkereső Budapest, III.
Főiskolai diplomás (Jogi asszisztens, jelnyelvi tolmács)
Krisztina vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nonó, 33 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Ismerkedni szeretnék hasonló érdeklődésű lányokkal. Előny, ha egyedül is, önállóan tudsz élni, talpraesett vagy és meglátod mindenben a jót, szépet. Kedveled a természetjárást és az egyszerű dolgok is örömet tudnak okozni.
Adrienn, 38 éves
Társkereső Sopron
Főiskolát végzett
Adrienn vagyok, 38 éves, lakhelyem Sopron. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as diplomás társkereső férfiak

Andras, 38 éves
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Hello, teged kereslek es te fogsz megtalalni engem
Sándor, 31 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Sándor vagyok, 31 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ádám, 35 éves
Társkereső Dunaújváros
Főiskolai diplomás (IT)
Ádám vagyok, 35 éves, lakhelyem Dunaújváros. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú diplomás társkereső nők

Gréti, 44 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Párkapcsolatot keresek, nem kalandot. Átlagos életet élek...munka, jóga, kirándulás, túra, olvasás, színház, mozi.
Andi, 49 éves
Társkereső Mezőberény
Főiskolai diplomás (oktatás-nevelés)
Empatikus, nyugodt ember vagyok. Humorosnak tartanak, akik jobban ismernek. Legfőbb kincs az életemben a két lányom, a nagyobbik már a saját életét éli. Tanítónő vagyok, szeretem a hivatásom. Séta a kutyával, beszélgetés, kreatív tevékenységek, kert körüli munkák kikapcsolódást jelentenek számomra. Talán előbb-utóbb lesz alkalmam többet utazni is. Az jó hír, hogy nem vagyok sorozat- és vásárlásfüggő?
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Judit vagyok, 47 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eszter, 46 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Társat, komoly kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, túrázni, utazni, koncertre járni, olvasni, barátokkal találkozni.. Kedvelem a humort, a jó beszélgeteseket.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Viktor, 45 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Viktor vagyok, 45 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 45 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
Elvált, 3 gyermek édesapja vagyok. Keresem rendszerető páromat hosszú távra. Ha elfelejteném megadni elérhetőségem, jelölj meg, hogy írhassak még egyszer.
Laci, 42 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolát végzett
A párkeresésben a legszebb, hogy nem tudjuk mit hoz a holnap, nem tudjuk mit rejt egy másik ember szíve...hogy mennyi szenvedély, szeretet és kitartás lakozik benne....az út, ami oda vezet pillanat, ami örökre meghatároz.....az az út, amivel elérjük a célt, hogy megszeretnek ,elfogadnak. Megérkeztem, Ó az igazi! Őszinteségen alapuló kapcsolatot szeretnék, ahol egymást becsülni, szeretni tudjuk. Fontos a megfelelő kommunikáció. Egymást megismerős randit szeretnék egy kedves nővel. Ilyen egyszerűen. Majd meglátjuk hogyan tovább. Csak rajtunk múlik Optimista, jókedvű, magabiztos, őszinte, mosolygós, odaadó, szerethető és szeretni tudó....Aki kettőnk általi jelenben a jövőnket építeni tudja és szeretné is. Csak egyszer élünk legyünk boldogok.. Megtanultam azt is, hogy őszinteség, és tiszta, világos szavak nélkül csak szeparált, magányos lakatlan szigetekre sodródunk egymástól. Kár a fájdalomért, és az elvesztegetett időért. Kár a hosszantartó csend periódusokért. Üdvözlettel: István

50 év feletti diplomás társkereső nők

Éva, 81 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Éva vagyok, 81 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
piroska, 60 éves
Társkereső Hajdúszoboszló
Főiskolát végzett
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá !
Piroska, 62 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Rendezett körülmények,vidámság,utazás,szinház,jó beszélgetés.
Adrien, 59 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Szia, Adrien vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti diplomás társkereső férfiak

Jozsef, 68 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Jozsef vagyok, 68 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ervin, 79 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Ervin vagyok, 79 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
laci, 62 éves
Társkereső Töltéstava
Főiskolát végzett
barátság, őszinteség, helyesség, hosszú távú és stabil kapcsolat
János, 60 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 167 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Ákos (43), Budapest, XII. Napfény, szerelem, nyár! :) Sosem használtam ilyen oldalt, ezért érdekel, kíváncsi vagyok. Kedves és értelmes beszélgetőpartnerem keresem, aki felé nyitottan állnék, életét mindenféle izgalommal, kalanddal tölteném meg. :) Írj nyugodtan, válaszolni fogok! :) (Most olvastam, hogy jelölni is lehet, így sejtem, hogy az jelez a másik félnek. Ha gondolod, jelezz, várlak szeretettel!) Frissítés: Nem tudok válaszolni egyelőre, ahogy nézem. Ha valamilyen elérhetőséget kapok, akkor természetesen megteszem. Nem faragatlanság az oka, elnézést kérek!
  • Judit (46), Nagy Britannia 45 eves no komoly kapcsolatot keres. Kedves Fiuk !! :-) Hatarozottan hiszem azt,hogy mindenre van megoldas ,ha akarjuk !! Kizarolag komoly kapcsolat remenyeben vagyok itt ! 16 eve elek Angliaban es nem tervezem ,hogy haza koltozzek . Szoval olyan Urak leveleit varom,akik nem ijednek meg egy idegen orszag kihivasaitol sem . Es amire a batorsagon kivul vágyom és keresek, az sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, (nem anyagira gondolok) aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség,huseg. Amúgy pedig családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, igényes nő vagyok, jó humorérzékkel, kreativitással, kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni,elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Nem varok tobbet ,mint amit adni tudok. Imadom a kutyaimat es szeretem a lovakat. Ami taszít, az az ízléstelenség, az egysíkú gondolkodás,a hazugsag,napi szintu alkohol fogyasztas . Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
  • Szilárd (43), Lesencetomaj Szeretni és szeretve lenni! Szia!Nevem Szilárd 42 éves régóta magányos egyedülálló vagyok komoly tartós kapcsolatot keresek.
  • Csaba (33), Szendehely Sziasztok! Csaba vagyok, egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Ildikó (42), Székesfehérvár Hátha itt és most :) Sziasztok! :) Nem mondanám szürke egyéniségnek magam, szeretek nevetni, pozitív gondolkodású vagyok. Az őszinteség nagy erényem és szeretem ha a Másik féltől is ezt megkapom. Személyes találkozás híve vagyok :) Szóval, ismerkedjünk...:)

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: