Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

10 185 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb diplomás társkereső nők

Ági (47)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolát végzett
16 órája tag
Aktív, sportos, elvált nő vagyok. Gyermekeim 13 és 16 évesek. Vidám, őszinte, hosszú távú kapcsolatra vágyom, melyhez keresem sportos, humoros párom!
Tímea (49)
Társkereső Budapest, II.
Egyetemi diplomás (jogász)
18 órája tag
Nehéz magunkról írni, hiszen az olvasó fél mindig a saját prekoncepciója alapján értelmezi a szöveget. Nem kenyerem az online létezés, az életet inkább átélni akarom, mint minden pillanatát megörökíteni az online térben. 11 évig jogászként dolgoztam, majd mozgalmasabb életre vágyva, és mert a lelkem sokkal inkább jógás, mint jogász, átváltottam a \"fitness iparra\", és a köv. 11 évben edzőként dolgoztam. Nagy szerelmem a hegyek, ezen a ponton mindig összeveszek Petőfivel, mert én inkább maradok a zordon Kárpátoknál, az unalmas síkságot pedig meghagyom neki. Sokan írják, hogy nem szeretnének írogatásra időt pazarolni. Én viszont felesleges találkozókra nem szeretnék . Néhány hosszabb hangvételű levél képet fest írója személyiségéről és intelligenciájáról is. Mivel úgy látom a többség sok éves fotókkal operál, én az őszinteség kedvéért 2 fotót ma reggel csináltam. Az első és az utolsó a \"friss\" állapot, közvetlenül ébredés utáni, csak hogy senkit ne rémisszen meg a valóság. Már több mint 10 éve az életemet egy film határozza meg: Wayne W Dyer : A fordulópont-Ambíciótól az értelemig. Nem tűztem mellkasomra jelvényként a spiritualitást, de az életemet próbálom úgy élni, hogy megtaláljam a saját zeném. Az életemet leginkább 2lakiként tudnám elképzelni ingázva a hegyek és a tenger között, de erre még egy pár évet várnom kell. 2 felnőtt gyerekem van, akik önálló életüket élik már. Kedves Férfiak, sokan jelölnek és írnak olyanok, akik vagy sokkal fiatalabbak vagy sokkal idősebbek. Nincs időm Mindenkinek válaszolni egyenként, de valóban csak hasonló korú társat keresek, lefelé és felfelé is sok a 10 év, a 2-3 év különbség egészségesebb véleményem szerint. Persze Te gondolhatod másképp, de megtisztelnétek Vele, ha csak olyanok írnának, akik a milyen társat keresel pontban leírtaknak megfelelnek. Ennyi idősen élete fő motívumait már senki nem fogja megváltoztatni. Sajnos üzenetekre nem tudok válaszolni, irj kérlek elérhetőséget.
Kati (55)
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolát végzett
20 órája tag
Szia, Kati vagyok, imádok élni, szeretem a munkámat, ha van kedved írj és találkozzunk. A többi jön magától :)
Évi (47)
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemet végzett
21 órája tag
Hétköznapi ember vagyok...különösen fontosak számomomra a gyermekeim, a családom, a barátaim, kollégáim...a lista igény szerint bővíthető:)

Keresztény diplomás társkereső nők

Medi (60)
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia! Természetet imádó és járó, sportos, horgászatot kedvelő emberke vagyok. Igaz, minden más is érdekel, pláne ha ehhez megfelelő társat is találok. Ki tudja, talán Te lehetsz az?!
Zsuzsa (54)
Társkereső Budapest, I.
Egyetemet végzett
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Az élet nem a halál által vész el, hanem a meg nem élt életben  percről percre, napról napra.
Vali (63)
Társkereső Adony
Főiskolai diplomás (Pénzügyi)
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Keresem a párom egy nem össze költözős, hosszú távú kapcsolatra. Vár még ránk a boldogság. Rendezett körülmények között élő aktív életet élő nő vagyok. Aki nem kedveli a telt hölgyeket az lapozzon.A többit személyesen úgyis a személyes találkozás dönt. Szeretni és szeretve lenni.
Timea (44)
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
hite: református (a magam módján gyakorlom)
45 éves kedves szeretetre vágyó nő vagyok aki boldogságra vágyik. Legyünk együtt boldogok az élet túl rövid. A többit személyesen ugyanis az első találkozás mindent eldöntő. Nem vagyok előfizető ,találd meg a módját hogy megtaláljuk egymást. Amit szeretnék elérni elérni egy ideális párkapcsolat, hű társ megtalálása. Hiszek az életre szóló szerelemben,és abban hogy egyszer boldog leszek a párom oldalán, a világ összes boldogsága a miénk lesz. Talàljunk egymásra és éljük át együtt az élet minden apró örömeit, boldogságait. Megköszönném a cél érdekében az email címeket is.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Attila (42)
Társkereső Románia
Egyetemi diplomás (Tanácsadás)
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Humoros kiegyensulyozott személyiség vagyok. Szeretem az életet! A szépet és minöségit keresem mindenben, igy egy kapcsolatban is. Sokáig éltem külföldön de most már tudom hol a helyem a világban! Sokat láttam, tapasztaltam és tanultam. Kicsit késön, de lassan kezdek beérini...de azért nem annyira hogy le is essek a fárol. Jól érezem magam a börömben.
Ati (43)
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemet végzett
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék szembesülni a nehézségekkel, amik az eddigi külön életeink összehangolásával járnak majd :)
Roland (30)
Társkereső Kaposvár
Egyetemi diplomás (Gazdaságinformatikus)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Nemrég költöztem haza Kaposvárra és ismerősök / programok hiányában a párkeresésnek ezt a módját választottam. Magamról talán annyit így első körben, hogy szeretek utazni, kirándulni, sportolni, olvasni és így tovább. Elég hosszú a lista ahhoz, hogy a többit később meséljem el. Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt.
Krisztián (40)
Társkereső Szerencs
Egyetemi diplomás (Mérnöki)
hite: református (nem gyakorlom)
Az évnek ebben a szakaszában mindig eszembe jut milyen jó is lenne végre nem egyedül majszolni a gyümölcskenyeret fadíszítés után. Snowboardozni valószínűleg nem velem fogsz elmenni, cserébe lelkesen tudom nézni a hulló hópelyheket az ablakból. :) Van még hely mellettem. ;) Szabadidőmet jobb szeretem nyugalomban és békében tölteni, egy jó könyv társaságában, vagy sorozatot nézve, esetleg valamilyen számítógépes játékot játszva. Alkalmanként szeretem felkapni a kamerámat és csak menni, keresve a tökéletes pillanatot. Egy esőcseppen megcsillanó napsugarat a faleveleken, esetleg egy templomtorony felett átívelő szivárványt. Szeretek a szeretteimnek finomságokat készíteni. Rendet tartani. Mosogatni. :) Hiszem, hogy egy kapcsolatot lehet egy életen át szelíd szóval, meghittségben, tisztelettel és szeretetben megélni. A kávét keserűn szeretem, a csókot édesen. :) Az életemben a családom az első. Leszel a része?

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső férfiak

Balázs (22)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, más nem érdekel. Ha lájkollak akkor az nem véletlen volt hanem szeretnélek megismerni, randira menni és meglátjuk mi lesz. Rólam röviden: nem akarok gyereket(!), szeretek filmezni, túrázni, sütni/főzni és vezetni. Elég nyitott vagyok szóval előttem nincs tabu téma. Elég régi módinak tartom magam bizonyos dolgokban ezért számomra egy hölgy olyan mint egy királynő bármilyen röhejesen hangzik is.
Attila (25)
Társkereső Budapest, XIII.
Főiskolát végzett
Keresem a megfelelő lányt a számomra akki lehet a én másik felem
Máté (29)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett
Három év társkereséssel a hátam mögött szeretném azt hinni hogy kellemetlen meglepetés már nem érhet. Bukott már el ismerkedés azért mert nem motorozok, mert megemlítettem hogy volt egy macskám, mert nem válaszoltam 24 órán belül, mert nem vagyok spirituális, mert akarok majd házasságot és családot, mert elvártam hogy megbízzunk egymásban, mert megemlítettem hogy több lánnyal is beszélgetek, és még azért is mert cukorral szeretem a káposztás tésztát. A teljesség igénye nélkül. Szóval kapcsolatot keresek immáron a tizedik társkereső felületen. Nyilván személyes ismerkedés útján is próbálkozom, de rendre olyan lányok tetszenek meg akikről kiderül, hogy van párjuk. Ezen a ponton természetesen megállok, mert számomra ők tabuk. Ha esetleg elkezdünk beszélgetni, akkor örülnék ha nem csak én tennék fel kérdést :)
Laci (19)
Társkereső Budapest, IX.
Főiskolát végzett
20 éves vagyok tudok komoly lenni de ha kell bohóc is vagyok. Szeretek embereket megismerni mindenhogy… Ez vagyok én

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Judit (54), Pilisszentkereszt Sziasztok! 53 éves egyedülálló nő vagyok, és kizárólag komoly, érzelmeken alapuló kapcsolatra vágyom! Szeretem a természetet, a gasztronómiát és az autókat! Vidám őszinte, könnyen barátkozó típus vagyok! Nem szeretem a hazugságot, a színjátékot és az agresszivitást! Nyilas jegyű vagyok, vidám, jószívű! Kalandot nem keresek, és nem sietek sehova!
  • Monika (54), Debrecen Arányos ès kedves vagyok
  • Ágnes (52), Debrecen *moderálva* írj ha tetszem es ismerkedjunk Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. *moderálva*
  • Zoltán (27), Abony sziasztok *moderálva* zoltán vagyok komoly kapcsolatot k 27 éves vagyok abomyi lakos és sokat dogzom törekszem a munkámra
  • Roland (45), Nagypeterd Szia kèt lánykámmal èlek,ismerkedni,beszèlgetmi szeretnèk aztán majd alakul...

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk