Diplomás társkereső

21 113 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Betti, 49 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett
9 órája tag
Szia, Betti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Hajni, 45 éves
Társkereső Budapest, XII.
Egyetemet végzett
10 órája tag
Hajni vagyok, 45 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Era, 48 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (egészségügy, oktatás)
13 órája tag
Azt a TÁRSat keresem akivel testi-lelki-szellemi szinten tudunk kapcsolódni. Őszinteséget, kölcsönösséget, gyengédséget, feltétel nélküli elfogadást, bizalmat szeretnék. Ha kalandot keresel akkor nem én vagyok az, ne is próbálkozz, nincs értelme, mindkettőnk ideje drága! Komoly, tartós párkapcsolatra vágyom! SzeretetTeljes férfi-nő egységet keresek, sok-sok nevetést, ölelést, minőségi együttléteket. Olyan párt, aki mellett önmagam lehetek, és ő is önmaga, szerintem ez a legtöbb mi adható! :)
Tìmea, 44 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
13 órája tag
Jogàsz vagyok, szabadidőmben szeretek olvasni, tàncolni, baràtokkal lenni, futni, kiràndulni ès van kèt megacuki gyerekem.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Lajos, 29 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
10 órája tag
Céltudatos, határozott, családcentrikus és őszinte embernek tartom magam. Szabadidőmben kosárlabdázom (192cm) és zenét hallgatok illetve szívesen töltöm az időm a barátaimmal.
Martin, 23 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett
10 órája tag
Alapjaiban egy kedves, jó humorérzékű srácvagyok. Ha kirándulásról vagy sportról van szó igazi örökmozgó vagyok, versenyszerűen focizom. Szabadidőmben szeretek közös programokat szervezni vagy barátokkal lenni. Kikapcsolódásként szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni. Ha hasonló beállítottságú vagy, vagy csak szeretnél megismerni írj bátran :) Szép Napot Neked!
Márk, 23 éves
Társkereső Jászladány
Egyetemet végzett
11 órája tag
Márk vagyok, 23 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 44 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
11 órája tag
Komoly kapcsolatot keresek, fontos számomra a hűség és az őszinteség.

Online diplomás társkereső nők

Viktória, 43 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
1 órája lépett be
Szia, Viktória vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 53 éves
Társkereső Solt
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Vidám, barátságos, molett nő vagyok.Szeretek kirándulni, olvasni, beszélgetni.Ha szimpatikusnak találsz, kérdezz bátran !
Ildikó, 46 éves
Társkereső Dunakeszi
Főiskolát végzett
23 perce lépett be
Keresem az igazit, azt a társat, akivel megértjük és kiegészítjük egymást. Tettrekész és optimista személy vagyok, tele energiával és tervekkel. Egy fiú és egy leány gimnazista gyermekem van, akiket váltott nevelésben nevelünk, heti váltásban. Az életem a sport nélkül nem tudom elképzelni, aktívan karatézom, járok Body Art órákra és időnként egy-egy futást is beiktatok. De mindezek mellett jut időm a háztartásra, családra és barátokra is. Olyan társat keresek, aki szívesen részt vesz ezeken a programokon. Egy-egy magányos estén nem vetem meg az izgalmas filmeket sem.
Barbi, 36 éves
Társkereső Békéscsaba
Főiskolát végzett
2 órája lépett be
Szia, Barbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online diplomás társkereső férfiak

Józsi, 40 éves
Társkereső Budapest, IV.
Egyetemet végzett
1 órája lépett be
Pozitív, megbízható, céltudatos és nyitott személyiség vagyok. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, növényeimet/fáimat ápolni vagy kisfiammal együtt őszinte örömmel játszani. Keresem a Társam, akinek sok törődést, szeretetet és odafigyelést adhatok, és aki tudja, hogy egy férfinak is szüksége van ezekre. ;)
Ádám, 45 éves
Társkereső Budapest, I.
Egyetemet végzett
1 órája lépett be
Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki...
Richard, 39 éves
Társkereső Budapest, XII.
PhD végzettségű (Enineering Project Management)
2 órája lépett be
Szia, Richie ausztrál elektronikai mérnök vállalkozó vagyok Budapesten. Most érkeztem egy hónappal ezelőtt, és annyira szeretem itt :) Fittness és egészség, történelem, tánc, beszélgetések. Remélem, hamarosan találkozunk veled :) Én is megtanulok magyarul :) Soha nem voltam házas, és nincsenek gyermekeim, csak egy macska, aki most anyámmal marad Ausztráliában :) xoxo. Hi, I'm Richie, Australian, Electronics Engineer Entrepreneur in Budapest. Just arrived a month ago and I love it here so much :) I\'m into fitness and health, history, dancing, conversations. I hope to meet you soon :) I'm also learning Hungarian :) I've never been married, and I don't have any children, just one cat who now stays with my Mom in Australia :) xoxo.
Szabolcs, 43 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
18 perce lépett be
Kész főnyeremény vagyok kisebb nagyobb hibákkal, vannak területek ahol botladozok, pl.: nem tudom mi az a bardírozás 3 kisfiam van, akik minden második héten velem vannak. Nem pót anyát, kisegítő személyzetet vagy bejárónőt hanem társat keresek.

Keresztény diplomás társkereső nők

Ibolya, 60 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marika, 60 éves
Társkereső Oroszlány
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám,mosolygós,aktív diplomás nő vagyok. Szabadidőmben szívesen kirándulok,utazom.Szeretek színházba, múzeumba járni.Őszinte kapcsolatot keresek.
Alexandra, 31 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolai diplomás (PTE-BTK)
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Kedves Olvasó! Egy életvidám, talpraesett, gyakorlatias nő vagyok, akinek lételeme a mosoly. Hiszek a klasszikus női-férfi szerepekben, valamint abban, hogy két kerek egész ember, egymásnak teret adva tud a másik életéhez hozzáadni. Minden káros szenvedélytől mented vagyok, ezért számonra fontos, hogy a leendő társam se dohányozzon. Két lábbal a földön állok, így nem elvont, sokkal inkább hétköznapi férfiakkal ismerkednék. Mély érzésű, jóindulatú nő vagyok, az élet minden területén szenvedélyes temperamentummal. 🙂 A személyes találkozásban hiszek. Köszönöm, hogy elolvastad! A.
Szilvia, 38 éves
Társkereső Budapest, I.
Főiskolai diplomás (Pedagógia)
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Kívâncsi, őszinte, vidâm, természetes, futós, művészetkedvelő, éneklő,zongorázó, békés, megbízható és melegszívű

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Gbr, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Egyetemet végzett
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sbsjwjfcbdnakakxcjcjebebdnxmckcdjsnsbskckckfnedbcjck
István, 30 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemi diplomás (közgazdasági elemző)
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! István vagyok, Budapesten vagyok, elemző közgazdászként dolgozom. Szabadidőmben szívesen úszom és futok. Legnagyobb sportteljesítményem, hogy sikerült lefutnom a félmaratont. Nagyon szeretek olvasni és filmeket nézni. Érdekelnek a történelmi témájú és krimi alkotások, illetve nagy Star Wars rajongó vagyok. Amikor a barátaimmal találkozunk, akkor beülünk valahova, átmegyünk egymáshoz vagy kirándulok. A járvány előtt utazni is szerettem, főleg városnézős vagyok, de néha a passzív kikapcsolás is jólesik.
Imre, 40 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolai diplomás (Vállalkozó)
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
fényképezéssel kb 10 éve foglakozóm Jelenleg főként gyermek, családi, portfólió,esküvői, rendezvény Régi fényképek felújítása ezekkel foglalkozom
Zsolt, 49 éves
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
hivő: római katolikus
A kíváncsiság vezetett ide.

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső nők

Noémi, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
160 cm Ápoló Spontán, széles érdeklődési kör Pár szóban: motorozás, kocsikázás, sport, lovaglás, természet, utazás, túrázás, fürdők, szauna, darts, kajakozás, falmászás, jó filmek vagy sorozatok, olvasás, fotózás Zene a minden. Személyes találkozást jobban preferálom Keresem azt aki az életembe pezsgést hoz!
Lilla, 28 éves
Társkereső Esztergom
Egyetemet végzett
Sziasztok! Komoly szándékkal regisztráltam az oldalra. Visszafogottabb, introvertált nő vagyok, szabadidőmet inkább otthon szoktam eltölteni. Nem vagyok túl társasági ember, viszont ha megfelelő társaságot találok magamnak, szívesen mozdulok ki. Megbízható, őszinte, empatikus embernek tartom magam, inkább melankólikus vagyok, mint örökké vidám hangulatú. Politika és vallás nem érdekel. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező, normális értékrendű társat keresek; dohányzás, tetoválás, gyakori ivás kizáró ok. Nem vagyok előfizető, ezért lehet, hogy itt nem tudok válaszolni.
Alexandra, 25 éves
Társkereső Sopron
Főiskolát végzett
Alexandra vagyok, 25 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Évi, 25 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Évi vagyok, 25 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti diplomás társkereső férfiak

Norbi, 29 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Norbi vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 26 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Balázs vagyok, 26 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
flash, 26 éves
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
uni bi fiú! friss ezen az oldalon :)
Martin, 23 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
Martin vagyok, 23 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as diplomás társkereső nők

Niki, 33 éves
Társkereső Szolnok
Egyetemi diplomás (Agrár)
Laza nem bonyolult kapcsolatot keresek. Bonyolult már volt. Független felnőtt nőként tudom mit akarok.
Márti, 37 éves
Társkereső Budapest, XII.
Egyetemi diplomás (SOTE)
Kedves Érdeklődő, kizárólag a szabadidő eltöltésére keresek partnert és “az” nincs ebben a körben benne. Ez a pár sor kimért lesz, mert sok itt a hazudozó… Szívesen megyek sétálni, túrázni, vacsorázni vagy amit te javasolsz. Nincs gyerekem és nem is akarok, egyedül élek, oltásom is van ( kettő) ettől függetlenül örülnék egy vidám, intelligens férfi társaságának, akivel lehet beszélgetni, nevetni és kikapcsolódni. Ja és ami fontos lehet, kép nélküli levelekre nem reagálok, ha írsz, ezt tartsd tiszteletben és ne várj választ, ha nem csatolsz képet. Ha én vállalom az arcom/ elvárásaim, akkor ez elvárható lenne tőled is. Köszönöm, hogy elolvastad.
Szilvi, 39 éves
Társkereső Komló
Főiskolát végzett
Szilvi vagyok, 39 éves, lakhelyem Komló. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsófi, 30 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
Szia, Zsófi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as diplomás társkereső férfiak

Balázs, 36 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
Ha olyan mókás bemutatkozást írnék, amilyen vagyok, az erőltetettnek tűnne. Ha olyan komolyat, amilyen azért nem mindig vagyok, az átverésnek. Mit lehet ilyenkor tenni? Bízzuk az igazságot a jelenre!
Leo, 34 éves
Társkereső Svájc
Egyetemet végzett
Leo vagyok, 34 éves. Társam keresem Svájc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
David, 31 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Szia, David vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
David, 31 éves
Társkereső Budapest, I.
Főiskolát végzett
Szia, David vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú diplomás társkereső nők

Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Gyöngyi vagyok, 49 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zia, 43 éves
Társkereső Nagy Britannia
Főiskolát végzett
Zia vagyok, 43 éves, lakhelyem Nagy Britannia. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gabriella, 45 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsanett, 42 éves
Társkereső Balatonalmádi
Főiskolát végzett
Sziasztok, Zsanett vagyok. A kívàncsisàg hajtott a Randi vonalra.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Laci, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
Főiskolát végzett
Mit is keresek egy kapcsolatban.... 1. Meleg otthon 2. Meleg étel 3. Meleg ágy 1. Egy hely , ahová jó hazajönni. Ahol meghallgatnak, támogatnak , elismernek, elviselnek, szeretnek. És viszont. 2. Hiszek a klasszikus családmodellben. Igen picit vaskalapos vagyok, ettől függetlenül szivesen takarítok, mosok, és szerénytelenség nélkül, igen jól főzök. 3. Ezt magyarázzam? Igenis is nagyon fontos a szenvedély és a testiség. A libidó még több libidót szül. Amit nem kedvelek... A felületes embereket, a 'kifelé ' életet. Az anyagi javakon alapuló társadalmi értékrendet. A polgári felelősség és a közösség hiányát. A kulturálatlan közúti vezetést. A közösségi média standard-jét. A kommunikáció hiányát. A dohányzás minden formáját. Azt, ha valaki a saját teste és egészsége iránt igénytelen. A helyesírás-és beszéd hiányát. Hu, jó sok mindent :-) Legszívesebben... Jéghideg, általam készített Mojitot szűrcsölve , Bora Bora Four Seasons hoteljének luxuslakosztálya teraszán lengén öltöve, az áhított libidóval rendelkező Nővel közösen, Jordan B. Peterson legújabb könyvén beszélgetve , a háttérben a Chelsea meccse megy halkan, tudva , hogy a családom és gyermekem biztonságban van. Ja, elnézést , azt hittem a kérdés az volt, hogy tölteném.... :-) Milyen vagyok: Jó beszélgetőtárs, intelligens, szenvedélyes , humoros és végtelenül szerény... Ahol otthon érzem magam: Családom és szeretteim közege. Egy szerető ölelés. Általános iskolás barátaim társasága. Közös gyökerek, megjátszás nélküli őszinteség. Írország , ahol hosszú éveket töltöttem, és hamarabb magaménak éreztem, mint honunkat. Hiszek a csók erejében és hatalmában , főleg ha minimum 3 napig tartanak..
Zoltán, 46 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
Valaki olyat keresek, aki képes megérinteni.... !!
Zsolt, 49 éves
Társkereső Derecske
Főiskolát végzett
Nem vagyok előfizető, így hiába is írsz, nem enged válaszolni a rendszer. Telefonon senkit nem szeretnék keresni, ezért kérek egy e- mail címet, ha meg szeretnél ismerni. Köszönöm
Eduárd Félix, 49 éves
Társkereső Abda
Főiskolát végzett
Szia, Eduárd Félix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti diplomás társkereső nők

Maria, 74 éves
Társkereső Németország
Főiskolát végzett
Keresek egy jo hangulatu, tarsasagot kedvelo, zenet szeteto, inteligens, jo modoru, uriembert, tartoskapcsolat celjabol! Szeretem az utazast, jo beszelgeteseket, es a zenei programokat is! Nem, dohanyzom, szeretek fozni, szeretem, az otthonomat, es a nyugodt, kellemes orakat otthon is, ilyen iranyban keresnem a Partneromat!
Magdi, 67 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Főiskolát végzett
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 62 éves
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 66 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Anna vagyok, 66 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti diplomás társkereső férfiak

Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
Adok egy újabb lehetőséget - magunknak, itt is. Egy másik társkereső talán eredményesebbnek tűnik. Ezért elnézést kérek, még nem fizettem meg a társkereső adót, így ezen a fórumon nem tudok most írni, válaszolni. Természetkedvelő, geológus, fotográfus, sportlövő, 2x elvált, rendezett körülmények között, egyedül élő, átlagos pasi vagyok. Nincs TV-m. Szeretek beszélgetni, mesélni, meghallgatni másokat, vagy egy egy jó zenét, sok félét. Nem vagyok zseni, de pedáns se, bármikor jöhetsz hozzám. Korlátozottan tudok főzni, de késsel-villával eszem és szalvétát is terítek. Ez a természetes. Dél-Budan élek, nekem a távkapcsolat nem jött be, kérlek ezt vedd figyelembe! A szexualitás számomra fontos. Azt a pár évet amit még ad a természet, szeretném örömmel megélni.
István, 66 éves
Társkereső Dunaújváros
Főiskolát végzett
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 65 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Egyetemet végzett
Életvidám, aktív, utazást, és boldoságot szerető férfi keresi mosolygós, szeretetre vágyó tárását
László, 59 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
szia nekem megvan mindenem nem iszom soha a fiamal élünk csalárdi házban kertes ha szeretnél velem találkozni semi gond ít a számom *moderálva*

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk