Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Diplomás társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

9 487 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Keresztény diplomás társkereső nők

Klára (62)
Társkereső Nézsa
Főiskolát végzett
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Elvált, vidám,friss nyugdíjas vagyok, aki szeret olvasni, sétálni, kirándulni, sütni-főzni, jókat beszélgetni stb.
Éva (49)
Társkereső Cegléd
Főiskolai diplomás (gazdasági)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Üdvözöllek téged, aki el olvasod az információkat rólam. Vidám, örökmozgó, romantikus nő vagyok és hasonló társam keresem. Gyermekeim már felnőttek, tehát olyan társat szeretnék, aki velem el tudja képzelni az élet folytatását közös gyermek nélkül. Szeretek táncolni, kirándulni, moziba, színházba, koncertekre és kiállításokra járni. Ha úgy érzed, tőled messze lakok, kérlek ne írj rám. Akkor sem engem keresel, ha csak szerető kell, vagy szex partner. Tartalmas kapcsolat reményében regisztráltam, kérlek, tartsd ezt tiszteletben.
Netti (51)
Társkereső Budapest, XIV.
Egyetemet végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kis skorpió Nő..oh, nem kell félni...szórakoztató...akit érdekel... úgy pár évre...:) Kutyások(sorry, gyerekkori trauma), dohányzók, ápolatlanok, egoisták neeeeeemmmm. Bolond lennék mindent leírni magamról itt, legyen kis misztikum...:):):) Aki maga is közel a 60 -hoz, miért is szeretne max 42 éves korig nőcit? Vajon úgy is néz ki????Vagy csak mert férfi és megteheti? Nem sietek, kivárlak, hogy gondolkozás nélkül vigyél!:) ui: NŐ, aki büszke magára, 2 gyereket felnevelt, egyetemisták, sportolnak, szépek, jó emberek! Elért mindent, amit akart. Már csak Te hiányzol...végre elrabolhatsz! +Imád edzeni, hot iron 1, 2, cross, aerobic. Nem tucat. csak aki bírja...:)
Ilona (70)
Társkereső Budapest, XV.
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Ilona vagyok, 178 cm magas. Főiskolát végeztem, ma már élvezem a boldog nyugdíjas napokat. Imádom a természetet, a vízpartot, a napfényt és a könyveket. Hasonló életvitelű, magas, harmóniára vágyó társat keresek.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Gábor (47)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (gépészmérnök)
hite: római katolikus (alkalmanként)
Egyszerű , púdermentes , természetközeli életvitellel keresgélek hasonló hölgyet , alkalmazkodva a félkegyelműre szabott modern világunkhoz. Korral jár hogy az ember egyre kevésbé képes az idomulásra, de adjuk meg az esélyt egy ilyen barátkozós fórumon akár.
Henrik (46)
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretet bölcsessége, a türelem mosolya, a szenvedély íze és illata, az izgalom pulzusa, az inspiráció gyönyöre, a hiány türelmetlensége. Zsiráf és leopárd, bagoly és medve. Kedvesen határozott és gyengéden erős. Művészetek, sport, utazás. \"... szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem gőgösködik, nem tapintatlan, nem keresi a magáét, haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója, nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. A szeretet nem szűnik meg soha.\" Pál apostol első levele a korinthusiakhoz - 1Kor 13
Dani (32)
Társkereső Budapest, XIII.
Egyetemi diplomás (Média design)
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Lelkem lelkeddel szeretkezve emelem fellegekbe. Utóirat: egy perverz művészlélek vagyok, válogatós, ikrek-oroszlán. IQ/EQ elvárás, de ha megvan, lehozom neked a műholdakat is.
Csongor (48)
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Olaszországban élö kozmopolita, nyelveket beszélö, ténylegesen elvált de emiatt cseppet sem szomorú férfi cinkostársat keres.

50 év feletti diplomás társkereső nők

Györgyi (65)
Társkereső Nagykanizsa
Főiskolát végzett
Egyszerű, őszinte, dolgos
Bea (68)
Társkereső Domaszék
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Nyugdíjas pedagógus vagyok. Önálló, független személyiségként hasonló társat keresek. Kíváncsi vagy rám? Kérdezz! Felelek, ha kíváncsivá tettél! A személyes találkozás ad lehetőséget mindkettőnknek. (email) Apró lépések...
Katalin (68)
Társkereső Kisbér
Főiskolát végzett
Jó körülmények között élek, 6 éve özvegyen. Nem összeköltözős társkereső vagyok. Ismerkedni, beszélgetni, majd a többi kialakul.
Csilla (59)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Üdvözöllek, örülök, hogy olvasod a soraimat.Reményeim szerint előttünk van még min. 30 boldog év amit töltsünk egymás társaságában, szeretetben, kéz a kézben. Szeretnék együtt táncolni, akár társastánc formájában, együtt kirándulni, nézni a természet csodáit, érezni a levegő, a nap boldogító érintését, és egymásét is természetesen. :) Tudom hogy ez más mint akár 20 évvel ezelőtt is volt, hisz magamon is érzem, de elbújni egy biztonságot, melegséget adó férfi ölelésében nap mint nap azért jó lenne. Annyi szép kiállítás, érdekes színházi és kulturális program van, örülnék ha ezek látogatáaával is élményeket gyűjthetnénk. Műszaki végzettségem van de szeretem a kézművességet is hobby szinten ezért vagyok nyitott a képzőművészet alkotásaira, történetük megismerésére, olvasni is szeretek. A tánc meg csak opció, de nagyon szeretnék egy táncpartnert is találni.  A mozgás lételemem, úszok, szaunázok, tornázom, próbálom arra a min. 30 évre még az egészségem megőrizni. Alapvetően jól érzem magam a bőrömben, de egy társ a mindennapokra hiányzik mellőlem. Vannak barátaim, szerető családom, de ez tudjuk mindannyian nem elég a 100 %-os boldogsághoz. Nincs bennem görcs, kényszer ezért nem minden áron szeretnék ismerkedni, ezt az oldalt egy lehetőségnek tartom mindkettőnk számára. Leljük meg egymásban a boldogságot.

Néhány diplomás társkereső bemutatkozása

  • Attila (53), Budapest, XV. Együtt ketten Fotóim, adataim frissek és hitelesek . Kézenfogva menni, egy kedves szimbólum kifelé, h együtt vagyunk. Az ölelés, egy varázslat amely ápolja a lelket és a csók az amely mindkettőt összekovácsolja.
  • Szilvia (43), Szeged Sziasztok! Párom ..társam keresem..várom..
  • Flóra (31), Pécs ne halaszd holnapra! Szia, Flóra vagyok, komoly kapcsolatot keresek! Az üzenetekre nem tudok válaszolni. Sorry. XoXo.
  • Gyöngyi (53), Komárom Célozd meg a holdat! Optimista vagyok, vidám és őszinte. Mindig tartom az adott szavam és ezt várom el a társamtól is. Nevettess meg minden nap és mellettem édes lesz az élet.
  • Gábor (48), Mohács Ha lesz. Komoly kapcsolatot keresek mégha ez nehéz is.Épületasztalos vagyok,Mohácson lakom,privátban minden megbeszélhető ha szimpatikus vagyok vagy leszek valakinek is.Mert már mindegy.

Egy megértő társra vágysz?

Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk