Társkereső nők

23 462 társkereső nővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Ditke, 61 éves
Társkereső Budapest, XV.
Női társkereső
0 órája tag
Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban.
Mária, 38 éves
Társkereső Gödöllő
Párkereső nő
1 órája tag
Pozitív beállítottságú vagyok, szeretem az életet, a színeket, ízeket, illatokat, zenét. Hasonló beállítottságú, magabiztos, férfias férfival ismerkednék.
Kriszti, 22 éves
Társkereső Szarvas
Társkereső nő
1 órája tag
Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Dunaújváros
Nő keres társat
1 órája tag
Egyszerű, átlagos dolgozó nő vagyok,kevés szabad idővel. Táv kapcsolatot nem szeretnék!

Online társkereső nők

Beatrix, 63 éves
Társkereső Pécel
Társkereső nő
1 órája lépett be
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Fàbien, 35 éves
Társkereső Franciaország
Társkereső nő
2 órája lépett be
Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...
Enikő, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Nő keres társat
24 perce lépett be
Szia, Enikő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
Női társkereső
3 órája lépett be
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.

Diplomás társkereső nők

Varga, 47 éves
Társkereső Tatabánya
Párkereső nő
Főiskolát végzett
Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek a hagyományos értékrend szerint! 3-5-10 év előtti fotókkal teljesen esélytelen vagy!!! Sőt inkább szánalmas, nem erőltessük.
Éva, 66 éves
Társkereső Budapest, IV.
Nő keres társat
Egyetemet végzett
Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
Ildikó, 53 éves
Társkereső Isaszeg
Női társkereső
Főiskolát végzett
Ildikó vagyok, 53 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső Budapest, III.
Női társkereső
Egyetemet végzett
Zsuzsanna vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény társkereső nők

Eliza, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
Társkereső nő
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
Renáta, 38 éves
Társkereső Budapest
Női társkereső
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
Anna, 51 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Társkereső nő
hivő: római katolikus
Vidám, kedves Nő-nek gondolom magam...., aki nem panaszkodik folyton, hisz "majdnem" elégedett az Életével. Aki hiányzik, egy szerető Társ, egy igazi Férfi, akivel szeretném megosztani és élvezni az Élet szépségeit...:) Szeretek túzázni, kertészkedni, kirándulni, filmet nézni.... Ha már csevegünk vagy nevetünk egy jót: már megérte, hogy itt voltam...:)
Klaudia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIX.
Nő keres társat
hite: római katolikus
Szia, gondoltam írok néhány sort magamról Neked, aki itt keresgélsz, hogy megismerkedhessük...Barátságos, vidám természetű vagyok, akinek még fontosak a valódi értékek, egy igaz kapcsolat, az érzelmi inteligencia! Nagyon szeretem a zenét, a színházat, de a jó filmeket is szívesen megnézem.

Fiatal társkereső nők

Cinti, 22 éves
Társkereső Pécs
Párkereső nő
Szia, Cinti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vivien, 20 éves
Társkereső Sopron
Párkereső nő
Vivien vagyok, 20 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ágnes, 27 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Társkereső nő
Egyelőre csak barátkozni, beszélgetni szeretnék
Melánia, 17 éves
Társkereső Hosszúpályi
Párkereső nő
Szia, Melánia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as társkereső nők

Bianka, 30 éves
Társkereső Kecskemét
Nő keres társat
Segítő pályán dolgozóként fontos a kikapcsolódás, szabadban lenni, sportolni. Esős időben a filmek és az olvasás töltik be ezt a szerepet.
Renáta, 38 éves
Társkereső Dunaújváros
Társkereső nő
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Nincs elő fizetésem se.Ha gondolod add meg elérhetőségetd.Fel veszem a kapcsolatot veled!Köszönöm!😊
Laura, 30 éves
Társkereső Budapest, II.
Női társkereső
Kedves, megbízható nőnek tartom magam, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Ha meg szeretnél ismerni, írj nekem és ismerkedjünk. :)
Tünde, 39 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Női társkereső
Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldj egy facebook linket. Ne vibert, ne e-mail.

Középkorú társkereső nők

Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
Női társkereső
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni, 43 éves
Társkereső Szeged
Női társkereső
A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
Gabriella, 46 éves
Társkereső Németország
Társkereső nő
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikò, 40 éves
Társkereső Hajdúnánás
Párkereső nő
Kedves,élet vidám való félben lévő nő vagyok. Szeretem a szabad időm a gyermekeimmel,unokáimmal tölti.Konyhan vagyok alkalmazott.

50 év feletti társkereső nők

Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
Párkereső nő
Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Klára, 69 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Nő keres társat
Klára vagyok, vidéki 60-as :) Közel 10 éve lakom ebben a vidéki kisvársban, ahol a magam erejéből teremtettem szinte mindent. Szeretek kertészkedni, jókat sétálni, krándulni, szenvedélyesen szeretek olvasni.Két kutyussal élek, akik mindenben társaim :) keresek egy embertársat, akivel beszélgetni, csavarogni, adott esetben jókat hallgatni is lehet, és aki kedves társam lenne további utamon :)
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
Nő keres társat
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Marcsi, 69 éves
Társkereső Veszprém
Párkereső nő
Fiatalos, vidám természetű, rendezetten, egyedül élő nő vagyok. Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfivel.

Néhány társkereső nő bemutatkozása

  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
  • Zóé (54), Ausztria Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,talän itt,de nem vagyok benne 100%.Nekem a kémia fontos,hogy tudjak szeretni nagyon; legyen a barátom a szerelmem és a szeretöm egybe.Nem vagyok elöfizetö!
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Natália (49), Dunaújváros Sziasztok! Natália vagyok, 49 éves. Nem vagyok előfizető! Hadj elérhetőséget! Társam keresem Dunaújváros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom , s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem valahogy sosem ül le melléd a metrón, és sosem nyúltok ugyanazért a lapért az újságosnál – sőt az új szomszédba sem az igazi?

Akkor bizony rá kell segítened a találkozásra – a Randivonalon pedig csaknem többszázezer, komoly kapcsolatra vágyó nővel találkozhatsz!

Társkereső férfiként el kell fogadnod, hogy a párkeresés egy hosszú folyamat, de azzal, hogy online is keresed a párodat, meg adod magadnak az esélyt arra, hogy mihamarabb találkozz az álomnővel.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk