Társkereső nők

23 358 társkereső nővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
Társkereső nő
5 órája tag
Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.
Hanna, 23 éves
Társkereső Beregsurány
Párkereső nő
7 órája tag
Hanna vagyok, 23 éves, lakhelyem Beregsurány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edina, 37 éves
Társkereső Budapest, IV.
Nő keres társat
13 órája tag
Edina vagyok, 37 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marianna, 51 éves
Társkereső Nyíregyháza
Párkereső nő
14 órája tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online társkereső nők

Zsanett, 20 éves
Társkereső Tök
Párkereső nő
36 perce lépett be
Egyelőre csak egyszerű beszélgetés céljából vagyok itt, mert nem szeretnék egyből a dolgok közepébe vágni. Amit érdemes rólam tudni: - Nagyon nehezemre esik a férfiakkal való ismerkedés bizonyos okok miatt. - Több személy is megerősítette azt, hogy érettebben gondolkodom, mint a korosztályomban lévők. Ezt itt nehéz lenne bemutatnom, de ha komolyabb témákról beszélgetsz velem, ott talán jobban érzékelhető. - Egyáltalán nem idegen nekem a házimunka, és nem is ódzkodom tőle, szívesen meg is csinálom. - Tudok sütni-főzni, és szeretek is. - Van tetoválásom, és piercingem is. - Dohányzom, és az alkoholt sem feltétlenül vetem meg. - Kapcsolatok terén már komolyabb terveim vannak, szóval a barátság extrákkal című történet és az egyéjszakás kalandok nálam teljes mértékben kizárva. Amennyiben szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj üzenetet, nem harapok:)
Csilla, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Párkereső nő
2 órája lépett be
30 éves vidàm nő vagyok . Szeretek tàncolni,utazni , romantikàzni,olvasni ,sétàlni.,zenét hallgatni.Érdekel a csillagok àllàsa .
Emma, 20 éves
Társkereső Budapest, III.
Nő keres társat
2 órája lépett be
Sziasztok!Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam ide fel,24-30 éves korig keresek magam mellé,tanult,és Diplomás,magas férfit.egy olyan embert keresek magam mellé, akivel őszinte szeretettel tudjuk egymást szeretni. -A képeimmel,illetve adataimmal vissza élni szigorúan tilos!,a kalandvágyók kerüljenek,és a rosszindulatú emberek!Köszönöm a figyelmet:)
ANITA, 46 éves
Társkereső Villány
Női társkereső
3 órája lépett be
ANITA vagyok, 46 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás társkereső nők

Dorottya, 29 éves
Társkereső Pécs
Párkereső nő
Egyetemet végzett
Szia, Dorottya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 37 éves
Társkereső Budapest, XII.
Társkereső nő
Főiskolát végzett
Kata vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Fanni, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
Párkereső nő
Egyetemet végzett
Szia!Fanni vagyok,egy 24 eves lany.Budapesten elek,jelenleg egyetemre jarok.Nem volt sok baratom osszesen egy es az is 3 evig.Mostmar nagyon erzem,hogy kene valaki mellem,igy felregisztraltam ide,hatha szerencsevel jarok.
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Budapest, II.
Nő keres társat
Főiskolát végzett
Természet, természetesség, kultúra, kulturáltság, humor, önirónia, bizalom, őszinteség fontos számomra.

Keresztény társkereső nők

Zsuzsi, 37 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
Nő keres társat
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia! Kedves, barátságos, megbízható lány vagyok. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, moziba járok. Szeretem továbbá a kerékpározást, sportokat, zenét, de szeretek kipróbálni új dolgokat is.Visszafogottabb emberként többre értékelem a közeli ismerősökkel töltött időt, mint a nagy társaságot. Kedves, megbízható, hűséges társat keresek, aki Budapesten lakik, akivel jókat lehet beszélgetni és közös programokat szervezni. A célom pár találás és majd családalapítás, így csak komoly kapcsolat érdekel. Ezt kérlek vedd figyelembe. Ha szívesen megismernél vagy szeretnél többet megtudni, vedd fel velem a kapcsolatot!
Linda, 44 éves
Társkereső Szeged
Párkereső nő
hite: római katolikus
Linda vagyok, 44 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Irén, 65 éves
Társkereső Budakeszi
Nő keres társat
római katolikus vallású (alkalmanként)
Irén vagyok, 65 éves. Társam keresem Budakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsa, 68 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Párkereső nő
vallása: református
Heló olvasni szeretek valamint tv-t nézni, nem tudom mi az erősségem, a hibám, hogy mindent elhiszek amit mondanak.Hiszékeny és őszinte vagyok.Aki bevallja a hibáit, gyengeségeit. Az őszinte romantikus valakit keresem, aki figyelmes is. A kölcsönös megértés fontos számomra, jó a humorom. Igényes vagyok, főleg a hajamra. Babonás vagyok. Szeretem a klasszikus zenét (Bach, Liszt), illetve az operákat, színházat.

Fiatal társkereső nők

Erzsébet, 28 éves
Társkereső Budapest, X.
Párkereső nő
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Maria, 26 éves
Társkereső Budapest, IX.
Társkereső nő
Maria vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szandika, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
Társkereső nő
Isten meg bocsát én soha
Stella, 26 éves
Társkereső Budapest, V.
Társkereső nő
Szia, Stella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as társkereső nők

Erzsike, 31 éves
Társkereső Debrecen
Társkereső nő
Erzsike vagyok, 31 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Veronika, 39 éves
Társkereső ősi
Párkereső nő
Egyenlőre csak beszélgetnék! Én egy vidám, kedves, 3 gyermekes molett anyuka vagyok. Nem apukát keresek a gyermekeimnek. Köszönöm, van nekik 🙃 Akit keresek, egy megbízható, vicces, vidám, kedves, helyes pasi! Aki korban IS illik hozzám! Aki felvállal mások előtt is Aki nem feleséget és cselédet keres, de mindenképpen hosszútávra tervez Érzelmeket akarok! Kapni, és kiváltani is!!! Nem bánnám, ha nem dohányoznál! És azt sem, ha nem akarnál az első randin mindent! Sőt a másodikon sem! 😅😅😅
Andrea, 31 éves
Társkereső Miskolc
Párkereső nő
Andrea vagyok, 31 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gréti, 34 éves
Társkereső Budapest, IX.
Nő keres társat
Gréti vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú társkereső nők

Piroska, 48 éves
Társkereső Veszprém
Nő keres társat
Nem tudom mit írjak! 🙂 A,gyerekeim a mindenem! Értük bármit!!!! Szeretek zenet hallgatni, kirándulni! Röviden ennyi!🙂
Melinda, 43 éves
Társkereső Dunakeszi
Társkereső nő
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 47 éves
Társkereső Ecsegfalva
Párkereső nő
Andrea vagyok, 47 éves, lakhelyem Ecsegfalva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 47 éves
Társkereső Külsővat
Párkereső nő
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető! Irj emaolt és válaszolok!

50 év feletti társkereső nők

Etelka, 71 éves
Társkereső Szekszárd
Nő keres társat
Etelka vagyok, 71 éves, lakhelyem Szekszárd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rozsa, 69 éves
Társkereső Budapest, VIII.
Párkereső nő
\"vénülő kezemmel ,fogom a kezedet\"
Júlia, 78 éves
Társkereső Debrecen
Társkereső nő
Keresem társam korban hozzámillő vidám természetű férfi személyében. Rólam dióhéjban annyit ,szeretek zenét hallgatni,főzni,beszélgetni.
Katalin, 66 éves
Társkereső Nyíregyháza
Társkereső nő
Kata vagyok, sportos, vidám hölgy. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, kirándulással, sporttal, kertészkedéssel.Fiatalosan hatvanas-hetvenes páromat keresem, akivel megszépítjük a hétköznapokat nem az éveket számolja, hanem még ÉLNI szeretne a szó legnemesebb értelmében.

Néhány társkereső nő bemutatkozása

  • Lujzi (70), Úny Boldogság gyere haza 68 éves, 170 cm magas, özvegy vagyok. Egyedül élek. Megbízható, szeretetre vágyó, és szeretetet adó társat keresek. Jó lenne, ha hosszútávúra sikerülne.
  • Norbert (42), Kecskemét Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek.
  • Erika (41), Vasvár Sziasztok! Erika vagyok, 41 éves. Gyermekeimet 7 éve egyedül nevelem. Büszke vagyok rájuk.
  • Feri (38), Budapest, XV. Ha a hiba benned van, akkor a megoldàs is. Gyere velem, szarjunk le mindent, ne hagyjuk, hogy bàrmi rossz cliché befolyàsoljon minket. Legyen közös celunk a nevetés, rugjunk ki a hàmbol. A többit személyesen.
  • Miterli (47), Pápa Sziasztok! Sziasztok! Komoly kapcsolat cèljából vagyok itt. Linkek, laza kapcsolatot keresők kímêljenek. A szemêlyes talålkozó híve vagyok.

Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem valahogy sosem ül le melléd a metrón, és sosem nyúltok ugyanazért a lapért az újságosnál – sőt az új szomszédba sem az igazi?

Akkor bizony rá kell segítened a találkozásra – a Randivonalon pedig csaknem többszázezer, komoly kapcsolatra vágyó nővel találkozhatsz!

Társkereső férfiként el kell fogadnod, hogy a párkeresés egy hosszú folyamat, de azzal, hogy online is keresed a párodat, meg adod magadnak az esélyt arra, hogy mihamarabb találkozz az álomnővel.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk