Társkereső Eger

Legújabb egri női társkeresők

Leila, 40 éves
Társkereső Eger
3 napja tag
Társat és teljes életet szeretnék. Megosztani és átélni mindent egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen fontosak vagyunk egymásnak.
Judit, 54 éves
Társkereső Eger
6 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek.Egerben élek és ott is dolgozom.Elsősorban egri (jól ápolt)férfiak jelentkezését várom.
Petra, 23 éves
Társkereső Eger
7 napja tag
Szia, Petra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gitta, 56 éves
Társkereső Eger
9 napja tag
Üdvözlet az Uraknak! A fotó és a kor is valós és büszke vagyok magamra, hogy ilyen fiatalos a külsőm. A fotók napra készek, a jelent mutatják,alátámasztja a facebook elérhetőségem is. Nem kalandot keresek! A cél, úgy ismerkedni... kapcsolat legyen a végállomás. Nincs szándékomban hosszasan levelezni, elérhetőséget kérek, még ha csak az viber is. Aki komolyan gondolja, ez a minimum! Ne ítélj elsőre, ismerj meg... láss tovább és legyél kíváncsi! A többit szóban és a személyes találkozás részesítem előnyben.

Legújabb egri férfi társkeresők

László, 45 éves
Társkereső Eger
4 napja tag
Egyenlőre a bemutatkozóm annak tartogatom, aki meg akar ismerni.
Márk, 29 éves
Társkereső Eger
4 napja tag
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 58 éves
Társkereső Eger
8 napja tag
Független, elvált, rendezett körülmények között élő, hazai és külföldi praxisokkal rendelkező jogász férfi vagyok. Természetet kedvelem, naponta mozgás, úszás (mobil medence) és autós utazások. Csinos, szép arcú, jó alakú barátnőt keresek.
Soma, 30 éves
Társkereső Eger
9 napja tag
*moderálva* Egerben élek és dolgozom, senior program beszerzőként a ZF-nél (német autoipari multi). Szabadidőmben utazok, szeretném mindenkori életéveim számát alacsonyabban tartani, mint az eddig meglátogatott országok száma! Jelenleg nyerésre állok 33>30 :D Szeretek a természetben kirándulni, kutyabarát vagyok:) Bicajjal járok mindenhova (*95%-ban)! Komoly kapcsolat érdekel :)

Éppen online egri társkereső nők

Era, 50 éves
Társkereső Eger
8 perce lépett be
Sziasztok! Most jött el az az idő az életemben, amikor a lányaim szinte teljesen önállóak (egyetemisták Budapesten), nem minden időmet csak a munka, család köti le és van időm magamra is. Végre elgondolkodhatok azon is hogy én mit szeretnék, nekem mi a jó, mivel töltöm szívesen az időmet. Fiatalos, fitt, megbízható, művelt, magamra és környezetemre igényes nő vagyok. Az egészség fontos számomra. Az utazást (városnézés, tenger, Balaton, kirándulás, bármi), színházat, mozit, filmeket, könyveket és múzeumokat nagyon szeretem. Budapestet imádom, sok időt töltök ott. Most azt gondolom hogy komoly, de nem napi szintű kapcsolatot szeretnék. Talán így tovább tarthat az újdonság, egymás megismerése és izgalmasabb is lehet a kapcsolat. Hasonló gondolkodású és érdeklődésű társat szeretnék.
Csilla, 54 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. *moderálva*
Bori, 41 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be
Légy humoros, a többi pedig ráadás:-) Ja, és az sem baj, ha kedveled a retro zenét:-))
Ildikó, 64 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Ha szimpatikusnak találsz és írnál nekem, FELTÉTLEN KÖZÖLJ bármilyen elérhetőséget, mert csak így tudok reagálni. Köszönöm. Minden, amivel utunk során találkozunk, egy lehetőség. Mindegy mi a kimenetele, - csak rajtunk múlik, élünk-e vele, megpróbáljuk-e. Olykor a legváratlanabb helyzet hozhat egy csodás, lehet életre szóló eseményt az életünkbe. Ennek reményében keresek egy vidám, tervekkel teli, bolondozós, szeretni akaró társat, akivel együtt megélhetjük vágyainkat. Ha ez az utunk, vágjunk bele! Márai egy csodás gondolata reménykeltő biztató: ”…két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra.” Ezért e pillanatot mindenképp érdemes kivárni, és idő előtt nem feladni! https://www.youtube.com/watch?v=MjxL3U2mCyg&ab_channel=LeoraLife46

Éppen online egri társkereső férfiak

Gergő, 29 éves
Társkereső Eger
1 órája lépett be
Gergő vagyok, 29 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Robi, 35 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Komoly kapcsolat céljából keresek valakit, akivel közös célokat tűzhetünk ki, szeret utazni, tudja hogyan működik egy könyv és nem utolsó sorban Ő is hosszú távra tervez. :-)
István, 75 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be
Tiszafüredi születésű özvegy nyugdijas van kettő felnőtt gyerekem
Zsolti, 56 éves
Társkereső Eger
17 perce lépett be
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás egri társkereső nők

Csilla, 38 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
Csilla vagyok, 38 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ramóna, 47 éves
Társkereső Eger
Egyetemi diplomás (Szociális)
A munkám a hobbim.Szeretek másoknak segíteni,Értékesitokent vezetőként dolgozom és mellette aerobik és tancoktato vagyok.imadom a zenét a művészeteket...hegedülni is szeretek. Szeretem a természetet az utazást az állatokat. És leginkább gyermekeiket. Keresem a páromat társamat barátomat szerelmemet aki jobban kíhozza előhozza a képességeimet és önmagam lehetek jobban mellette mint nélküle, és akivel egy sokkal szebb szinesebb élhetőbb jövőt teremtünk közösen minden és mindenki javára.
Andi, 51 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
30 éve szeretethiánnyal élő, szomorú vásári portéka vagyok. Második nem akarok lenni senki életében, részem volt benne bőven. Másra nem vágyom, csak önzetlen, tiszta szeretetre, így érzelmi analfabétákra nem szánok időt. Add meg a címed, ha ennyi szörnyűség után még van kedved ismerkedni. Talán a B oldal még tartogat valamit a számomra is.....
Zsuzsanna, 46 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Egerben élő, független nő vagyok. Fontosak számomra a családi kötelékek, kapcsolatok. Párkapcsolati szempontból a hagyományos értékrendet vallom, mely értékek között a megbízhatóság és a hűség az elsők között szerepel - és én is ezt várom el. Fontosnak tartom az őszinte, nyitott kommunikációt, egymás szeretetnyelvének megismerését, \"beszélését\", a tiszta kereteket, az együtt töltött érdemi időt. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben, szeretek kirándulni, túrázni, utazni, új helyeket felfedezni, vagy a régiekre visszatérni. Szívesen veszek részt kulturális programokon, nyitott vagyok az új dolgok iránt. Hasonló gondolkodású, és érdeklődésű, nem dohányzó, az IQ mellett EQ-val is rendelkező, független társat keresek.

Diplomás egri társkereső férfiak

Gyula, 31 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Gyula vagyok, 30 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tomi, 41 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)
Az emberek mosolya éltet, akkor érzem jól magam, ha örömet szerzek közösségeknek. A munkámban és a kikapcsolódásomban is ezt keresem. Mondhatjuk azt is, hogy a munkám hobby is, mellette fotózom, tekerek. Kérlek, töltsd ki az adatlapod, hogy könnyebben megismerjelek. Köszönöm, hogy benéztél. Szép napot Neked
Csaba, 44 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
Beszélgessünk inkább.
zoltán, 68 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
zoltán vagyok, 68 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény egri társkereső nők

Ferencne Ari, 70 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
A naplementèben szeretnèk mèg sok szèp èlmènyt gyűjteni. Ehhez keresem a tàrsam pàrom, akivel együtt èlvezhetjük az aranykor nyújtotta lehetősègeket. *moderálva*
Brigitta, 53 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus
Brigitta vagyok, 53 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyorgyi, 57 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus (alkalmanként)
Egri elvált nő vagyok 57 éves, 63-70 évesig őszinte, megbízható társat keresek Heves megye környékéről. Nem vagyok előfizető. Elérhetőseg kell! Messenger nincs viber van! Üdv.
Tímea, 35 éves
Társkereső Eger
hivő: református (nem gyakorlom)
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény egri társkereső férfiak

Tamás, 33 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék ismerkedni, és ha kölcsönös szimpátia kialakul, akkor meglátjuk,hogy hogyan tovább. Fontos szerepet tölt be az életemben a sport, ami az jelenti hogy heti 4- 5x/het edzést jelent.. Szeretek országúti bringázni és természetbe járni.
Gergő, 36 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek. A "házias" nőket preferálom. Nagyvárosban nőttem fel, de a vidéki/kisvárosi élet vonz. Kizáró ok: ha gyereked van, ha nem vagy egyedülálló, illetve a tetoválást, piercinget, ivást és dohányzást is ide sorolnám. A szőke, kék szemű (szürke, zöld...stb.), magas és nem cérnavékony hölgyeket kedvelem. A hazugság minden formáját megvetem. Nekem egyszer lehet hazudni. Tizenegy szakmám van, gépészeti területen dolgozom. Kevés olyan dolog van, amihez nem értek. Szeretek olvasni, gyűjtöm az érdeklődésemnek megfelelő könyveket. TV-t nem nézek. Nem követem a divatot, nem akarok "mai" lenni. Nem iszom, nem dohányzom. Építkezek, nincs időm nyaralni menni, de szeretek kikapcsolódni. A vízpart a gyengém egyébként. A beképzeltség távol áll tőlem, de "tekintélyt parancsoló" alkattal rendelkezem - és a stílusom is olyan, hogy nem nagyon érdemes nekem beszólogatni. Nem vagyok "rosszfiú", nem vagyok "helyi menőcsávó" - de ezek is el szoktak kerülni. Én, a "szélén állok" úgymond. Nincs szükségem erőfitogtatásra, külsőségekre és "önkifejezésre". Hűséges típus vagyok. Nehezen mondok igent, de az örökre szól. Olyan társat keresek, aki szeretne vidéki életet élni, aki nem riad vissza ha gyümölcsöt kell szedni, lekvárt kell főzni. Nem vagyok szántó-vető parasztember, nem lakom jurtában, nincs rovásírás a pólómon, de az utóbbi időben felfedeztem, hogy elődeink sokkal emberibb életet éltek, mint a mai emberek többsége. Én sosem fogok hamuval mosni, de lehet, hogy egyszer lesz pár csirkém, és tavasszal ültetek paradicsomot, ősszel meg fákat. Aki ezt a feelinget kedveli, és nem egy panelban akarja leélni az életét, azzal szerintem lehet közös témánk a jövőt illetően.
János, 35 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus
János vagyok, 35 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Peti, 49 éves
Társkereső Eger
hivő: református (alkalmanként)
Peti vagyok, 49 éves. Társam keresem Maglód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső nők

Dia, 29 éves
Társkereső Eger
Dia vagyok, 29 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dzseni, 22 éves
Társkereső Eger
"Ha a hülyeség terén végzett kimagasló teljesítményért is járna Nobel-díj, már most elkezdhetném írni a köszönőbeszédemet."
Lilla, 29 éves
Társkereső Eger
Szia, Lilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dorisz, 20 éves
Társkereső Eger
Szia, Dorisz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső férfiak

Márk, 27 éves
Társkereső Eger
sziasztok! ha meg akkarsz ismerni irj!
david, 29 éves
Társkereső Eger
david vagyok, 29 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 18 éves
Társkereső Eger
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kristóf, 20 éves
Társkereső Eger
Szia, Kristóf vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as egri társkereső nők

Marcsi, 33 éves
Társkereső Eger
Marcsi vagyok, 33 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 37 éves
Társkereső Eger
Tünde vagyok, 37 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 38 éves
Társkereső Eger
38 éves vagyok szeretnék megismerkedni egy kedves pasival
Frida, 38 éves
Társkereső Eger
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Magamról annyit szeretek zenét hallgatni beszelgetni táncolni fuleg latin

30-as egri társkereső férfiak

János, 36 éves
Társkereső Eger
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibor, 39 éves
Társkereső Eger
Tibor vagyok, 39 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peter, 36 éves
Társkereső Eger
Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jenő, 39 éves
Társkereső Eger
Jenő vagyok komoj kapcsolatott szeretnék enyitt kérek koszonom

Középkorú egri társkereső nők

Ágnes, 45 éves
Társkereső Eger
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Györgyi, 45 éves
Társkereső Eger
Szia, Györgyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsanett, 40 éves
Társkereső Eger
Zsanett vagyok, 39 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sziszi, 46 éves
Társkereső Eger
Sziszi vagyok, 46 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú egri társkereső férfiak

Gabor, 40 éves
Társkereső Eger
Gabor vagyok, 40 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 43 éves
Társkereső Eger
Zsolt vagyok, 43 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
George, 42 éves
Társkereső Eger
Nem tudom mit mondani vagyok aki vagyok
Zsolti, 46 éves
Társkereső Eger
Sziasztok ! Nehéz,hogy mit írjak ide,de megadom az email -címem és aki kíváncsi ott kérdezhet. :) *moderálva*

50 év feletti egri társkereső nők

Márta, 59 éves
Társkereső Eger
Szia, Márta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Eger
Ágnes vagyok, 66 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 60 éves
Társkereső Eger
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Eger
Szőke,őszinte,sok oldalú hölgy vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Nem jó egyedül,biztosan Neked sem!

50 év feletti egri társkereső férfiak

József, 61 éves
Társkereső Eger
Ha lesz kinek, akkor majd és csak neki. Ha nem lesz, akkor minek kötni más orrára bármit is. Úgysem az ide írt szép szavak ámításain kell, hogy múljon az igen, vagy nem. Hazudhatok bármit, avagy vallhatok bármi igazságot, a jellem és a valóság nem öt-tíz ide írt mondatból derül ki. Az ember társa keresésében elsődlegesen vizuális, a tartalommal való feltöltöttség másodlagos, melynek elsődlegessé válása, a tartalom keresése időben kitolódik, de általában megmarad a remény az illúzió távoli elérhetetlenségében. Van erre egy jól hangzó leírás: A külső megfog, a belső megtart. Ha mindenképp magamról valamit, akkor a nagy átlagtól azért kicsit több és érdekesebb, ami a fő: ragaszkodó és monogám.
Gábor, 59 éves
Társkereső Eger
Mindig is érdekeltek a nők, inkább a szex mint a nyugtató és feszültségoldó tabletták. Nyitott kapcsolatban vagyok. Rendes a partnerével törődő férfinak tartom magam. Bírom a könnyűvérű nőket.
István, 60 éves
Társkereső Eger
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
zoli, 61 éves
Társkereső Eger
60 éves egedül élő rokkant nyugdijas azért még dolgozom keresem megértő egyedül élő 45-55 éves csinos hölgyet

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Egerben

Társkeresés Egerben

A Heves-megyei Eger páratlan környezetbe kalauzol bennünket, a Mátra és a Bükk lábához. A gyönyörű természet, az egri vár és a finom borok, gyönyörű helyszínt biztosítanak bármilyen randevúhoz. Ha úgy érzed, hogy már mindent láttál és fogalmad sincs, hogy hova menjetek randizni, érdemes még egyszer körülnézned, hiszen Eger rengeteg meglepetést tartogat még.

Az Egri Bikavér Ünnep egy olyan életérzést nyújt, amit csak a helyszínen lehet átélni. Kellemes zene, kiváló borok és az Érsekkert árnyas, zöld idilli környezete tökéletes egy első randira. Két színpadon sokszínű programokkal készülnek, és ha gyerekkel érkeztek, állatsimogató is vár benneteket. Amíg ti elmerültök a finom borokban, na meg egymás szemeiben, addig őt lekötik az állatok, így talán az első csók varázsát sem fogja megzavarni.

Ha úgy gondolod, épp semmilyen érdekes program nincs Egerben vagy környékén, de nem akarsz egy étterem zsibongásában beszélgetni, merüljetek el a Szépasszony-völgyi borospincék színes forgatagában. Különleges borospincék, finom borok és a hatalmas fák árnyékában könnyen egymásra hangolódhattok.

Eger Ünnepén díszbe öltözik az egész város és minden lakó együtt ünnepli, milyen jó Egerben élni. Ha ti is így gondoljátok, bármelyik nap is van hozzá kedvetek, vegyétek nyakatokba a várost és keressetek egy kellemes zenei vagy kulturális programot, vagy nézelődjetek a kézműves vásárban. Az Édes titkok bemutatóján pedig a legfinomabb sütemények és édességek közül válogathattok kedvetekre.

Az Egri Vár Napján menjetek el a Dobó István Vármúzeumba, ahol ilyenkor olyan helyekre is bemehettek, amelyeket egyébként zárva tartanak. Ha érdekel titeket, hogyan is zajlott az egyik leghősiesebb magyarországi várvédelem, járjátok végig a kiállítást, ahol mindent megtudhattok Dobó Istvánról és csapatáról.

Ha épp semmilyen program nincs Egerben, mégis inkább sétálnál a jó levegőn, minthogy moziban próbáld túlkiabálni a filmet, sétáljátok körbe a várost. Érdemes ellátogatni a Bazilikához vagy a Minarethez és természetesen kihagyhatatlan célpont a vár is, ahonnan csodás kilátás nyílik Eger városára.

Akár a téli hideg elől menekültök, akár a nyári forróságban csobbannátok, látogassatok el az egri Törökfürdőbe, ahol nem csak kellemes termálvizekben, de elképesztő látványban is részetek lesz. Nem lesz könnyű választanotok, hiszen 6 féle medencével várnak benneteket, köztük a méltán híres „Tükörmedencével” és Pezsgő-fürdő medencével. Vegyetek részt egy páros masszázson vagy egy kellemes szauna szeánszon is.

Mindehhez már csak egy társ hiányzik, akivel ezeket a programokat végre átélheted? Imádod Eger romantikus hangulatát, de a szerelmed nélkül csak lehangol az egész? Keresd meg te is a párod a Randivonal segítségével, mert hidd el, együtt bármilyen program érdekesebb, mint egyedül!

A Randivonal Heves megyei társkeresőjén rengetegen regisztráltak az igazit kutatva, így valahol biztosan ott lapul valahol a te szerelmed is. Nincs más feladatod, mint hogy regisztrálj és keresd meg azt, aki korban, külsőleg és belsőleg is tökéletes számodra. Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

Persze senki sem állítja, hogy a társkeresés egy egyszerű folyamat. Néha sajnos belebotlunk olyan emberekbe is, akik elsőre bár szimpatikusnak tűnnek, a végén sajnos kiderül, hogy mégsem hozzánk illenek. Ha úgy érzed, körülötted mégis mindenkinek egyszerűen megy, olvass el pár elcseszett randit, és meglátod, más is beleesik néha azokba a hibákba, amikbe te.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

EgerEger

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk