Társkereső Eger

Legújabb egri női társkeresők

Erika, 50 éves
Társkereső Eger
5 napja tag
Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
Judit, 48 éves
Társkereső Eger
15 napja tag
“Aki hibátlan társat keres, társ nélkül marad.” Nem vagyok tökéletes. Remélem, te sem :) Nem vagyok már fiatal, nemhogy a harmincasok, de lassan a negyvenesek táborát sem erősítem... ettől függetlenül fiatalosnak érzem magam, megvan bennem még a kellő energia és az igény is arra, hogy fiatalos maradjak. A kultúrában dolgozom, ez a munkám és a hobbim, de szívesen megyek focimeccsre, autóversenyre, stb. Imádom a zenét, a kortárs verseket, a színházat (nem musical és operett :), a filmeket. Nagyon szeretek moziba járni, és teljesen el tudnak csábítani a jó sorozatok is (legkevésbé a romantikus vígjátékok :). Tévét nem nézek. Nem vagyok vékony, sportos alkat, azt mondják, homokóratípus vagyok, szóval, ha valakit zavar, hogy egy nőnek van feneke, csípője, annak nem én leszek az ideális :) A pandémia előtt sokat sportoltam, volt TRX-, meg köredzéskorszakom is, most kicsit leálltam, de ez nem végleges. Viszont nem leszek jó partnere sajnos annak, akinek életét a bicajozás, síelés, vitorlázás tölti ki... De szeretek kirándulni, túrázni, vagy épp várost nézni, feküdni a vízparton. iSzeretek kiülni egy föccsre, egy finom bort meginni a barátokkal, és napi öt kávé a minimum :) Híve vagyok a közös főzőcskézésnek, de ha pénzem engedi, el tudok csábulni egy igényes étterembe. Ha valakinek nem válaszolok, nem azért teszem, mert akkora bunkó lennék... voltam már társkeresőn, illedelmesen válaszoltam mindenkinek, de ha úgy éreztem, nem őt keresem, folyton magyarázkodni kellett, többen nehezen értették meg, hogy elkezdtünk levelezni, akkor most mi van... Szóval, ezt inkább kerülöm. Ezért bocsánat, de úgy gondolom, így hamarabb tudtára adom valakinek, hogy írjon másnak, és ha nekem nem válaszolnak, én is megértem a dolgot. Mint minden nőnek, a szex mellett nekem is fontos az érzelem, bár édesanyám szerint ebben a korban már nem a szerelmet kell keresni... de nekem másképp nem megy, ahogy magamat ismerem, nyolcvanévesen is fontos lesz. :) A hűséget, őszinteséget értékelem, egy kapcsolatban én is az vagyok. Fontos a kötődés, a szenvedély, a másik igénylése. S hogy milyen férfit keresek? Aki életrevaló és életvidám. Aki nyitott a világra, szereti az igényes dolgokat, és nem görcsöl rá az életre. Van két nagylányom, akik egy hétig velem vannak, egy hétig az apjukkal. És van egy törpenyulam :) Hát, ennyi... kicsit hosszú lett, de talán hasznos :)
Csilla, 54 éves
Társkereső Eger
17 napja tag
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. *moderálva*
Andrea, 48 éves
Társkereső Eger
19 napja tag
Andrea vagyok, 48 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb egri férfi társkeresők

Viktor, 34 éves
Társkereső Eger
33 órája tag
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 21 éves
Társkereső Eger
5 napja tag
Ádám vagyok, 21 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 55 éves
Társkereső Eger
5 napja tag
Szia, Attila vagyok emailre válaszolok.
László, 45 éves
Társkereső Eger
7 napja tag
Sziasztok!Fiatalos, Sportos,vidám természetű,nem dohányzó, Vagyok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szép napot mindenkinek Laci

Éppen online egri társkereső nők

Gyorgyi, 57 éves
Társkereső Eger
2 perce lépett be
Egri elvált nő vagyok 57 éves, 63-70 évesig őszinte, megbízható társat keresek Heves megye környékéről. Nem vagyok előfizető. Elérhetőseg kell! Messenger nincs viber van! Üdv.
Anna, 47 éves
Társkereső Eger
37 perce lépett be
Ha már van mögötted minimum 45 év élettapasztalat és te ennek ellenére hozzám hasonlóan mégis egy hosszútávú, őszinte és komoly kapcsolatot keresel, akkor már ketten vagyunk őrültek. Emellett tudok még lenni házsártos, humortalan, nyers, kegyetlen, bunkó, csúnya és szomorú, valamint ezeknek pontos ellentétei! Vajon te mit hozol ki belőlem?
Anita, 46 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Anita vagyok, 45 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 58 éves
Társkereső Eger
20 perce lépett be
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online egri társkereső férfiak

Gábor, 59 éves
Társkereső Eger
18 perce lépett be
Mindig is érdekeltek a nők, inkább a szex mint a nyugtató és feszültségoldó tabletták. Nyitott kapcsolatban vagyok. Rendes a partnerével törődő férfinak tartom magam. Bírom a könnyűvérű nőket.
István, 60 éves
Társkereső Eger
36 perce lépett be
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 30 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Sziasztok..egyedülálló hüséges társ keres komoly kapcsolatot..
Márk, 40 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás egri társkereső nők

Tünde, 37 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
Tünde vagyok, 37 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tímea, 49 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Heni, 43 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Szia, Heni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viktória, 68 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Slampos, lusta, házsártos fehérnép keres társat, 71 éves korig. Szeretek mulatni, öltözködni, fodrászhoz, kozmetikushoz járni, vásárolni. Gyengém a főzés, a takarítás, mosás, de a vasalást szívesen nézem, akár órákig. Nem bírom a korai kelést, nehezen ébredek, ezért szeretem, ha a reggelit ágyba kapom. Szeretem a sorozatokat, egyikről sem szeretnék lemaradni, ezért a bevásárlást nem tudom vállalni. Keresem a párom, aki kiegészít, akinek a gyengéim az erőssége, és ígérem a tenyeremen hordom. Legyen kedves, művelt, intelligens, okos, hasonlítson Alain Delonra, vagy Robert Redfordra, és nálam nyert ügye van! Várlak … mert akinek humorérzéke van, mindent tud, akinek nincs, mindenre képes!

Diplomás egri társkereső férfiak

Gergő, 39 éves
Társkereső Eger
PhD végzettségű
Jókedvű, ambiciózus, proaktív ember vagyok, aki sokszor túlvállalja magát, aztán szinte mindig meg is valósítja amit vállalt :). Érzelmes ember vagyok, aki nagyon tud szeretni és ezt nem fél kimutatni. Sok ember van körülöttem, erre mindig is nagy hangsúlyt fektettem. Szeretem a változatosságot. Harcos típus vagyok, nehezen adom fel.
Bence, 23 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 18 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
László vagyok !! ;) Ha szeretnél megismerni jelölj kedvencnek vagy írj :)
Attila, 55 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény egri társkereső nők

Andrea, 49 éves
Társkereső Eger
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Andrea vagyok, 49 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bori, 41 éves
Társkereső Eger
vallása: református
Szia, Bori vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdi, 58 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Üdvözöllek látogató! Magamról röviden: Pozitív optimista korom hoz képest fiatalos gondolkodású érett tapasztalt nő vagyok. Olyan aki rugalmas , odaadó , őszinte , motivált az élet minden területén igényes. Önálló életre is képes ennek megfelelő egzisztenciával rendelkezik. Ezért a társam is legyen humoros,őszinte,motivált. Akinek ha párja van tisztában van vele,hogy nincs egyedül és ezt tudja vállalni is! Valóban társra/barátnőre vágyik! Önmagára és környezetére igényes ,önálló döntésekre képes család és barátok nélkül is! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj rám , beszéljünk, ismerj meg. Üdv:. Magdi.
Ági, 61 éves
Társkereső Eger
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Már nem leszek sem szebb sem fiatalabb.....de még szeretnék sok mindent , főleg örülni az ÉLETNEK

Keresztény egri társkereső férfiak

János, 38 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
János vagyok, 38 éves. Társam keresem Németország környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri, 52 éves
Társkereső Eger
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Gyuri vagyok, most nem akartam részletes egyéni bemutatkozást írni, majd privátban hogy milyen rejtelmeket tartogatok még :-) Ha többet szeretnél tudni rólam, írj SMS-t vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető. Imádok utazni, szeretem a természetet , a jó levegőt, az aktív kikapcsolódást, hegyeket , vizeket és motorozom is.... de a kulturális kikapcsolódás is nagyon közel áll hozzám.
Gergő, 35 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek. A "házias" nőket preferálom. Nagyvárosban nőttem fel, de a vidéki/kisvárosi élet vonz. Kizáró ok: ha gyereked van, ha nem vagy egyedülálló, illetve a tetoválást, piercinget, ivást és dohányzást is ide sorolnám. A szőke, kék szemű (szürke, zöld...stb.), magas és nem cérnavékony hölgyeket kedvelem. A hazugság minden formáját megvetem. Nekem egyszer lehet hazudni. Tizenegy szakmám van, gépészeti területen dolgozom. Kevés olyan dolog van, amihez nem értek. Szeretek olvasni, gyűjtöm az érdeklődésemnek megfelelő könyveket. TV-t nem nézek. Nem követem a divatot, nem akarok "mai" lenni. Nem iszom, nem dohányzom. Építkezek, nincs időm nyaralni menni, de szeretek kikapcsolódni. A vízpart a gyengém egyébként. A beképzeltség távol áll tőlem, de "tekintélyt parancsoló" alkattal rendelkezem - és a stílusom is olyan, hogy nem nagyon érdemes nekem beszólogatni. Nem vagyok "rosszfiú", nem vagyok "helyi menőcsávó" - de ezek is el szoktak kerülni. Én, a "szélén állok" úgymond. Nincs szükségem erőfitogtatásra, külsőségekre és "önkifejezésre". Hűséges típus vagyok. Nehezen mondok igent, de az örökre szól. Olyan társat keresek, aki szeretne vidéki életet élni, aki nem riad vissza ha gyümölcsöt kell szedni, lekvárt kell főzni. Nem vagyok szántó-vető parasztember, nem lakom jurtában, nincs rovásírás a pólómon, de az utóbbi időben felfedeztem, hogy elődeink sokkal emberibb életet éltek, mint a mai emberek többsége. Én sosem fogok hamuval mosni, de lehet, hogy egyszer lesz pár csirkém, és tavasszal ültetek paradicsomot, ősszel meg fákat. Aki ezt a feelinget kedveli, és nem egy panelban akarja leélni az életét, azzal szerintem lehet közös témánk a jövőt illetően.
Peter, 30 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Beszélgetes? Aztan idovel majd alakul. irj beszelgessunk ismerkedjunk.

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső nők

Piroska, 25 éves
Társkereső Eger
Piroska vagyok, 24 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Alexandra, 27 éves
Társkereső Eger
Eger és környéke Szeretek kirándulni, imádom a természetet, érdekel a fotózás, nagyon sokat fotózok. Nekem fontos megélni a pillanatokat :) Egy tartalmas, és hosszú kapcsolat reményében regisztráltam ide :) Elvált, gyerekes férfiak kérlek ne írjatok! Vendéglátós vagyok, jó ha a közelben élsz :)
Dorisz, 20 éves
Társkereső Eger
Szia, Dorisz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Rebeka, 21 éves
Társkereső Eger
Sziasztok! 20 éves lány vagyok 170 cm magas. Szeretek rajzolni, zenét hallgatni valamint szeretek sétálni. Imádom az állatokat főleg a macskákat és a rókákat. Kedves, megbízható fiút keresek 20-26 éves korig :)

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső férfiak

Dávid, 26 éves
Társkereső Eger
Szia kedves érdeklődő! Dávidnak hívnak, és abban a reményben regisztráltam az oldalra, hogy hátha itt találom meg a párom. Magamról egy pár mondatban annyit, hogy nem vagyok egy nagy társasági életet élő ember, inkább a csendesebb helyeket szeretem. Szeretek kirándulni, főleg az erdőbe, természetbe, de a városban sétálást sem vetem meg. A csillagjegyem Ikrek, és a jegyre jellemző tulajdonságok nagyjából igazak rám. Ezért főleg Vízöntő, Mérleg, Nyilas jegyűekkel jövök ki jobban... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan. Nem vagyok előfizető.
Péter, 29 éves
Társkereső Eger
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 27 éves
Társkereső Eger
Ádám vagyok, 27 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 23 éves
Társkereső Eger
Sziasztok egy ideális társat keresek . ...

30-as egri társkereső nők

Éva, 38 éves
Társkereső Eger
38 éves vagyok szeretnék megismerkedni egy kedves pasival
Judit, 33 éves
Társkereső Eger
Judit vagyok, 33 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tímea, 35 éves
Társkereső Eger
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Klaudia, 36 éves
Társkereső Eger

30-as egri társkereső férfiak

Krisztián, 32 éves
Társkereső Eger
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 37 éves
Társkereső Eger
Laci vagyok, 37 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 35 éves
Társkereső Eger
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Hugo, 36 éves
Társkereső Eger
Hugo vagyok, 35 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú egri társkereső nők

Heni, 40 éves
Társkereső Eger
Heni vagyok sziasztok! Egy aranyos kedves szeretni való férfit keresnék itt. Nem tudom van ilyen?
Judit, 49 éves
Társkereső Eger
Ismerkedjünk és meglátjuk.. A páromat keresem.. Nem szex partnert.
Ágnes, 42 éves
Társkereső Eger
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Évi, 48 éves
Társkereső Eger
Szia, Évi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú egri társkereső férfiak

Tomi, 44 éves
Társkereső Eger
Sziasztok tominak hivnak nemrég válltam el és keresem a páromat szeretek olvasni sportolni zenét hallgatni kirándulni.stb
Balázs, 40 éves
Társkereső Eger
Egerben élő fiatal vagyok. Néhány évet laktam, és dolgoztam Budapesten is. Pár éve egyéni vállalkozóként dolgozom. Kedvenc hobbym a zene, hallgatni, és zenélni is, gitározni, énekelni. Szeretem a sportokat, elsősorban úszni, teniszezni. Ha szeretnél megismerni, jelezz nyugodtan :-) (csak még meg kell ismerkednem az oldallal)
Zoltán, 45 éves
Társkereső Eger
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 42 éves
Társkereső Eger
Célom az általános ismerkedés, ami kölcsönös vonzalom estén többről is szólhat. Ha már szóba jön a párkapcsolat, akkor olyan párkapcsolatra vágyom, ahol egyszerre jelenik meg az intimitás és a kémia, az érzelmi megnyílás és az elfogadás, tisztelet. Érzelmi kötődést szeretnék létrehozni, nem ragaszkodást. Feltöltődhessünk egymás által vagy akár egymás mellett, ezzel tiszteletben tartva a szükséges, saját magunkra fordított időt is. Motivációt, inspirációt és nem kényszert. Ne csak higgyük, hogy szeretünk, hanem érezzük, hogy szeretve vagyunk. Megállapodni, nem megalkudni.

50 év feletti egri társkereső nők

Erika, 60 éves
Társkereső Eger
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Eger
Szőke,őszinte,sok oldalú hölgy vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Nem jó egyedül,biztosan Neked sem!
Era, 62 éves
Társkereső Eger
Era vagyok, 62 éves.Imádok kirándulni, turázni, na meg tai chizni.
Julianna, 69 éves
Társkereső Eger
Vidám,őszinte,\"kicsit őrült\" vagyok, ha kell háziasszony, de BÁLKIRÁLYNŐ is lehetek. Semmi földi jóra nem mondok NEM-et.Két lábbal állok a Földfön,de szárnyalni is szeretek.Engem kerersel?

50 év feletti egri társkereső férfiak

Zsigmond, 70 éves
Társkereső Eger
Szia, Zsigmond vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
zoli, 60 éves
Társkereső Eger
60 éves egedül élő rokkant nyugdijas azért még dolgozom keresem megértő egyedül élő 45-55 éves csinos hölgyet
Csaba, 59 éves
Társkereső Eger
Csaba vagyok, 58 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos, 81 éves
Társkereső Eger
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gergő (18), Sopron Sziasztok! Intelligens fiatal lány csapattársat keresek és remélem még is találom. :D
  • Eszti (37), Érd Sziasztok! A személyes beszélgetés híve vagyok. Szerintem a privát beszélgetés során látható igazán egy ember személyisége.
  • Sziszi (27), Miskolc Sziasztok! Hali. Nem párt keresek! :) Egy esetlegesen jó Emberi/Baráti kapcsolatra vevő embert aki akár lány vagy fiú is lehet :) Néha sokkal többet jelent ha valakivel megtudod beszélni a dolgokat mint állandó kapcsolati frusztrációban élni :) Írj ha szeretnél egy Barátot :D
  • Attila (31), Szekszárd Sziasztok! Attila vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Pár szó rólam: A melóm uncsi, de legalább a délutánjaim szabadok. Ráérek főzőcskézni, filmezgetni és ha az időjárás engedi, a szabadba kimenni. Az élet úgy hozta, hogy autóm nincs, de legalább a plafon nem ázik be. Hűséges és kitartó vagyok; barátaim már 10+ éve tanúsíthatják. Szerintem egy jó partner az ember barátja is egyben. Te milyen vagy?
  • Sanyi (52), Székesfehérvár Sziasztok! Székesfehérváron élek komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Egerben

Társkeresés Egerben

A Heves-megyei Eger páratlan környezetbe kalauzol bennünket, a Mátra és a Bükk lábához. A gyönyörű természet, az egri vár és a finom borok, gyönyörű helyszínt biztosítanak bármilyen randevúhoz. Ha úgy érzed, hogy már mindent láttál és fogalmad sincs, hogy hova menjetek randizni, érdemes még egyszer körülnézned, hiszen Eger rengeteg meglepetést tartogat még.

Az Egri Bikavér Ünnep egy olyan életérzést nyújt, amit csak a helyszínen lehet átélni. Kellemes zene, kiváló borok és az Érsekkert árnyas, zöld idilli környezete tökéletes egy első randira. Két színpadon sokszínű programokkal készülnek, és ha gyerekkel érkeztek, állatsimogató is vár benneteket. Amíg ti elmerültök a finom borokban, na meg egymás szemeiben, addig őt lekötik az állatok, így talán az első csók varázsát sem fogja megzavarni.

Ha úgy gondolod, épp semmilyen érdekes program nincs Egerben vagy környékén, de nem akarsz egy étterem zsibongásában beszélgetni, merüljetek el a Szépasszony-völgyi borospincék színes forgatagában. Különleges borospincék, finom borok és a hatalmas fák árnyékában könnyen egymásra hangolódhattok.

Eger Ünnepén díszbe öltözik az egész város és minden lakó együtt ünnepli, milyen jó Egerben élni. Ha ti is így gondoljátok, bármelyik nap is van hozzá kedvetek, vegyétek nyakatokba a várost és keressetek egy kellemes zenei vagy kulturális programot, vagy nézelődjetek a kézműves vásárban. Az Édes titkok bemutatóján pedig a legfinomabb sütemények és édességek közül válogathattok kedvetekre.

Az Egri Vár Napján menjetek el a Dobó István Vármúzeumba, ahol ilyenkor olyan helyekre is bemehettek, amelyeket egyébként zárva tartanak. Ha érdekel titeket, hogyan is zajlott az egyik leghősiesebb magyarországi várvédelem, járjátok végig a kiállítást, ahol mindent megtudhattok Dobó Istvánról és csapatáról.

Ha épp semmilyen program nincs Egerben, mégis inkább sétálnál a jó levegőn, minthogy moziban próbáld túlkiabálni a filmet, sétáljátok körbe a várost. Érdemes ellátogatni a Bazilikához vagy a Minarethez és természetesen kihagyhatatlan célpont a vár is, ahonnan csodás kilátás nyílik Eger városára.

Akár a téli hideg elől menekültök, akár a nyári forróságban csobbannátok, látogassatok el az egri Törökfürdőbe, ahol nem csak kellemes termálvizekben, de elképesztő látványban is részetek lesz. Nem lesz könnyű választanotok, hiszen 6 féle medencével várnak benneteket, köztük a méltán híres „Tükörmedencével” és Pezsgő-fürdő medencével. Vegyetek részt egy páros masszázson vagy egy kellemes szauna szeánszon is.

Mindehhez már csak egy társ hiányzik, akivel ezeket a programokat végre átélheted? Imádod Eger romantikus hangulatát, de a szerelmed nélkül csak lehangol az egész? Keresd meg te is a párod a Randivonal segítségével, mert hidd el, együtt bármilyen program érdekesebb, mint egyedül!

A Randivonal Heves megyei társkeresőjén rengetegen regisztráltak az igazit kutatva, így valahol biztosan ott lapul valahol a te szerelmed is. Nincs más feladatod, mint hogy regisztrálj és keresd meg azt, aki korban, külsőleg és belsőleg is tökéletes számodra. Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

Persze senki sem állítja, hogy a társkeresés egy egyszerű folyamat. Néha sajnos belebotlunk olyan emberekbe is, akik elsőre bár szimpatikusnak tűnnek, a végén sajnos kiderül, hogy mégsem hozzánk illenek. Ha úgy érzed, körülötted mégis mindenkinek egyszerűen megy, olvass el pár elcseszett randit, és meglátod, más is beleesik néha azokba a hibákba, amikbe te.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

EgerEger

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk