Társkereső Markaz

Legújabb markazi női társkeresők

Katalin, 48 éves
Társkereső Markaz
310 napja tag
Katalin vagyok, 48 éves, lakhelyem Markaz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb markazi férfi társkeresők

Győző, 67 éves
Társkereső Markaz
61 napja tag
Keresem életem párját! A markazi jó levegőhöz hiányzik az édes Szerelem! 174 cm magas, sportos testalkatú, koromhoz képest fiatalos vagyok. Markazon élek a Mátra aljában. Várom a párom! Inkább hívjatok mint írjatok... puszi
Miklós, 51 éves
Társkereső Markaz
64 napja tag
Jófiú vagyok, de szenvedélyes. Sportos.Igényes. Szeretek olvasni,korcsolyázni,biciklizni, túrázni,utazni.Női melegségre vágyom,gyöngédsėggel viszonzom
lőrinc, 72 éves
Társkereső Markaz
209 napja tag
Szia, lőrinc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 42 éves
Társkereső Markaz
263 napja tag
András vagyok, 41 éves, lakhelyem Markaz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online markazi társkereső férfiak

Ervin, 52 éves
Társkereső Markaz
39 perce lépett be
Dióhéjban: Autószerelő vagyok, nem vagyok gazdag, sem híres, nincs nyaralóm és yachtom sem, tehát, aki erre utazik, annak viszlát! Nem, vagy csak kivételes alkalommal iszom alkoholt, így az árokparton sem szoktam aludni, elítélem az erőszakot, ebből adódóan a szeretteimet sem szoktam elkalapálni, a szerencsejátékokat és a focit sem csípem, rendszerető, gyakorlatias, következetes, megbízható vagyok. Szeretem a vízpartot, a tavaszt és a nyarat, kirándulást, gokartot, télen a termálfürdőt, filmekben a jó vígjátékokat, és a kutyákat. Értékrendem fontossági sorrendje: Egészség legyen, az a legfontosabb! Persze tenni is kell érte. Boldogság megélése, apróságokban is meglátni a szépet, az örömöt. Szeretni és szeretve lenni. Legyen mellettem olyan Nő, aki Boldog velem. Munka, pénz, az meg legyen annyi, amennyi a tisztes élethez kell. Csak annyit várok a páromtól, amennyit én is nyújtani tudok. :)

Diplomás markazi társkereső férfiak

Péter, 45 éves
Társkereső Markaz
Főiskolát végzett
Néha szeretem a csendet magam körül, de néha szükségem van egy kis pörgésre. Szeretem a focit, és szeretek kirándulni. Szeretek kikapcsolódni, jókat beszélgetni, de néha hallgatóságnak jobb vagyok.

Keresztény markazi társkereső férfiak

Gyula, 73 éves
Társkereső Markaz
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Budapestről költöztem már több mint tíz éve Markazra. Jelenleg egyedül élek és keresek egy társat szabad idő eltöltésére. De később akár egy minden napos kapcsolat is kialakulhat. Kézművességgel foglalkozom ezért néha rendezvényeken veszek részt.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (37), Siófok Határozottság Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni természetet zenét hallgatni egyéb dolgokat, ha szeretnél megismerni irj egy elérhetőséget mert én sajnos nemvagyok előfizető.
  • Gabi (42), Budapest …. Nincs előfizetésem így kérlek adj meg egy elérhetőséget, ha megvan a szimpátia írni fogok 🙂
  • Márk (25), Pécs Sziasztok! 25 éves autó őrült srác Szeretek kirándulni Szeretek menni a semmibe
  • ROZÁLIA (75), Debrecen Sziasztok! Özvegy vagyok. Kedvenc időtöltésem zenei csoportokkal való együtt működés. Járásomban korlátozott vagyok.
  • Attila (41), Érd Az élet szép! Ide kerültem, pedig nem akartam. Ezt valaki majd érti

Társkeresés Markazon

MarkazMarkaz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk