Társkereső Bercel

Legújabb berceli férfi társkeresők

István, 49 éves
Társkereső Bercel
83 napja tag
A műnőket nem kedvelő,humoros 180cm es 49 éves pasi vagyok.Dohányzok,de alkoholt,alkalom szerűen de inkább ritkán fogyasztok.De még akkor is szerintem jó fej maradok. Korban testalkatban és gondolkodásban hozzám illő társam,párom keesem hosszú távra. Többit személyesen
Patrik, 35 éves
Társkereső Bercel
169 napja tag
Patrik vagyok, 34 éves, lakhelyem Bercel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rajmund, 34 éves
Társkereső Bercel
293 napja tag
Szia, Rajmund vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 30 éves
Társkereső Bercel
2281 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú berceli társkereső férfiak

Tomi, 44 éves
Társkereső Bercel
Megosztani gondolatainkat, érteni egymást, együtt örülni az életnek

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Kristóf (34), Budapest, XII. Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...
  • Kriszti (22), Szarvas Sziasztok! Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Móni (43), Szeged Sziasztok! A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.

Társkeresés Bercel-n

BercelBercel

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk