Társkereső Szécsény

Legújabb szécsényi női társkeresők

Ildi, 37 éves
Társkereső Szécsény
38 napja tag
Szia! Kedves, őszinte ember vagyok. Utóbbit viszont is el várom.
Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Szécsény
38 napja tag
Szia, Gyöngyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 58 éves
Társkereső Szécsény
63 napja tag
Sziasztok! A nevem valójában Pötyi. Sajnos ezt a társkereső oldal nem fogadja el! Korban hozzám illő (54-66 év ) közötti férfi társaságát keresem! Online ismerkedésnél a kép az első! Sajnálom, hogy a férfiak többsége csak bizonyos dolgokra kíváncsi. Biztos van olyan, akit más is érdekel, annak viszont én nem felelek meg. Régimódi nő vagyok, hagyományos értékeket képviselek!
Andrea, 45 éves
Társkereső Szécsény
64 napja tag
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb szécsényi férfi társkeresők

Szabolcs, 39 éves
Társkereső Szécsény
44 órája tag
Szabolcs vagyok, 39 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robert, 48 éves
Társkereső Szécsény
15 napja tag
Hosszú távú kapcsolatot keresek egy megbízható hozzá illő hölgy jelenlétében.Aki engem és gyermekeimet elfogad,igaz nem velem élnek de tartjuk a kapcsolatot.Ez részemről is kölcsönös!
Laci, 63 éves
Társkereső Szécsény
27 napja tag
Az ember legdrágább kincse - az élet. Az élet egyszer adódik és azért úgy kell leélni, hogy ne gyötrődjünk céltalanul elherdált éveink miatt. Mi értelme olyan emberrel lenni, aki nem hisz bennem, amikor vannak olyanok, akik igen? Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is. Mindannyian a legjobbat akarjuk, mégis olyan életet élünk, amilyet mások elvárnak tőlünk. Megpróbáljuk megtalálni a saját utunkat, de visszariadunk a túl radikális lépésektől, félünk feladni a biztosat. Az öregkori vágyaknál csak egy szomorúbb, a vágytalan öregség Az idős ember sokkal közelebb kerül az indulatmentességhez, az előrelátáshoz, az Egész megtapasztalásához, mint fiatal társai. Az élet nagyon nagy adománya az, amikor az idős korhoz gyermeki játékosság, a befogadásra, az adásra való nyitottság is társul. Az ilyen gyermeki szeretetben élő idős ember elérte a bölcsességet.
Roland, 32 éves
Társkereső Szécsény
30 napja tag
Roland vagyok, 32 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás szécsényi társkereső nők

Boglárka, 47 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Szia, Boglárka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Alexandra, 31 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Pedagógus vagyok és 3 lány édesanyja. Kissé cserfes és kíváncsi alkat vagyok. Érdekel a művészet. Csak komoly kapcsolat miatt regisztráltam.
Flóra, 29 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolai diplomás (számítógépes tervezés, fotózás, design)
Flóra vagyok, 28 éves, Szécsényben lakom. Nincs előfizetésem, ezért e-mail címre tudok válaszolni.

Diplomás szécsényi társkereső férfiak

József, 83 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolai diplomás (pedagógia)
József vagyok, 83 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 30 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 30 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 32 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ottó, 67 éves
Társkereső Szécsény
Egyetemet végzett
Ottó vagyok, növényvédő mérnök, ma már nyugdíjas. Imádom a természetet, gombázok (ismerem is a gombákat), szeretek még horgászni, dejelenleg a házammal vagyok elfoglalva, közel 10 évig csaknem magára hagytam, most a szükséges javításokat végzem rajta. Anyagilag független (más szempontból is) vagyok. Imádom a vékony-normál testalkatú hölgyek társaságát (egyszerre csak mindig egyet), akiknek azért megvan mindenük.

Keresztény szécsényi társkereső nők

Maresz, 54 éves
Társkereső Szécsény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
🤔🫂 -Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A Nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni szeretnéd? -Igen! – mondta a férfi. - Normál esetben, egyedülálló nőként, azt kérhetném a férfitől, amit egyedül nem tudok létrehozni, megélni, megteremteni. Nézd, én felelősségteljes felnőtt életet élek. Fizetem a számlákat, háztartást vezetek, bevásárolok, a gyerekeimet nevelem. Mindezt egy férfi segítsége nélkül. Így jogosan kérdezhetném: Mit hozhatsz Te az életembe? A férfi ledermedt, az arcán látszott, hogy egyből a pénzre gondol. A nő ráérezve erre, elébe ment: - Nem, nem a pénzre gondoltam, annál sokkal többre. Vágyom a férfira, aki életem minden területén a tökéletességre ösztönöz. Akitől megkaphatom az érzelmi biztonságot. Aki nem csak a testemet stimulálja, hanem a lelkemet és az elmémet is. Arra az érzéki férfira, aki megérti, min megyek keresztül nőként, de elég erős ahhoz, hogy védelmezni, ápolni tudjon. Akarom a férfit, akit tisztelni tudok, mert a helyén van. Nem a tökéletest keresem, és végképp nem azt, akivel felszínesen élhetnénk egymás mellett. És, hogy miért nem? A válasz pofon egyszerű, mert rövid az élet.. - Sokat kérsz! - mondta a Férfi. - Mert sokat érek! - válaszolta a Nő.
Kitti, 24 éves
Társkereső Szécsény
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem vagyok házas. Eddig még soha nem is voltam. A képeken látható menyasszonyi ruhát a szalagavatómon viseltem, a félreértések elkerülése végett ide leírom. Komoly kapcsolatot keresek, más szóba nem kerülhet.

Keresztény szécsényi társkereső férfiak

gyuri, 69 éves
Társkereső Szécsény
római katolikus vallású
nagyon nagyon nem jó egyedül,keresek egy olyan társat,akinek szintén nem jó egyedül.sütök,főzök,mosogatok.szeretem az állatokat,kertészkedem,és barkácsolok.nem a szépséget keresem hanem a jóságot nagyon jó csendes helyen lakom.nagyon jó lenne ha valaki hozzám költözne,és meg törné ezt a csendet. Várlak Gyuri
Laci, 71 éves
Társkereső Szécsény
vallása: római katolikus
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 45 éves
Társkereső Szécsény
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Attila vagyok, 43 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 75 éves
Társkereső Szécsény
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyedül álló nyugdijas villanyszerelő vagyok. Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akivel lehetne még 1-2 derűs évünk

Fiatalabb, 30 év alatti szécsényi társkereső férfiak

Béla, 22 éves
Társkereső Szécsény
Normalis lányt keresekk

30-as szécsényi társkereső férfiak

Zoltan, 39 éves
Társkereső Szécsény
Zoltan vagyok, 38 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 33 éves
Társkereső Szécsény
Sziasztok zsolt ,vagyok őszinte ,rendes férfi keresem az igazit
Milán, 36 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Milán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 37 éves
Társkereső Szécsény
Laci vagyok, 35 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú szécsényi társkereső nők

Csilla, 41 éves
Társkereső Szécsény
Komoly kapcsolatot keresek,csakis komolyat!
Csilla, 41 éves
Társkereső Szécsény
Csilla vagyok, 40 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 45 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú szécsényi társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 41 éves
Társkereső Szécsény
László vagyok, 40 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Messengeren inkább vagyok elérhető emailt nagyon ritkán tudok nézni.
Mark, 44 éves
Társkereső Szécsény
Mark vagyok, 42 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti szécsényi társkereső férfiak

Aladár, 68 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Aladár vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Antal, 69 éves
Társkereső Szécsény
Szabadidőmben horgászok,úszok....
György, 62 éves
Társkereső Szécsény
Semmi extra dolgozok és küzdök az életháborgó tengerével részletesebben csevegőben

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)

Társkeresés Szécsényben

SzécsénySzécsény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk