Társkereső Szécsény

Legújabb szécsényi női társkeresők

Maresz, 54 éves
Társkereső Szécsény
25 napja tag
🤔🫂 -Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A Nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni szeretnéd? -Igen! – mondta a férfi. - Normál esetben, egyedülálló nőként, azt kérhetném a férfitől, amit egyedül nem tudok létrehozni, megélni, megteremteni. Nézd, én felelősségteljes felnőtt életet élek. Fizetem a számlákat, háztartást vezetek, bevásárolok, a gyerekeimet nevelem. Mindezt egy férfi segítsége nélkül. Így jogosan kérdezhetném: Mit hozhatsz Te az életembe? A férfi ledermedt, az arcán látszott, hogy egyből a pénzre gondol. A nő ráérezve erre, elébe ment: - Nem, nem a pénzre gondoltam, annál sokkal többre. Vágyom a férfira, aki életem minden területén a tökéletességre ösztönöz. Akitől megkaphatom az érzelmi biztonságot. Aki nem csak a testemet stimulálja, hanem a lelkemet és az elmémet is. Arra az érzéki férfira, aki megérti, min megyek keresztül nőként, de elég erős ahhoz, hogy védelmezni, ápolni tudjon. Akarom a férfit, akit tisztelni tudok, mert a helyén van. Nem a tökéletest keresem, és végképp nem azt, akivel felszínesen élhetnénk egymás mellett. És, hogy miért nem? A válasz pofon egyszerű, mert rövid az élet.. - Sokat kérsz! - mondta a Férfi. - Mert sokat érek! - válaszolta a Nő.
Monika, 21 éves
Társkereső Szécsény
71 napja tag
Moni vagyok 21 eves Es meg szeretnem talalni a paromay
Maresz, 54 éves
Társkereső Szécsény
127 napja tag
Társat, barátot, kedvest szeretnék egy személyben megtalálni. Nem keresek alkalmi partnert, nem keresek érzelmektől mentes kapcsolatot.
Boglárka, 47 éves
Társkereső Szécsény
243 napja tag
Szia, Boglárka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb szécsényi férfi társkeresők

Zsolt, 47 éves
Társkereső Szécsény
89 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Szécsény
91 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 52 éves
Társkereső Szécsény
107 napja tag
Egyedülálló férfi társat keress. Két nagylányom van 23 évesek. E-mail címem: *moderálva*
gyuri, 69 éves
Társkereső Szécsény
109 napja tag
nagyon nagyon nem jó egyedül,keresek egy olyan társat,akinek szintén nem jó egyedül.sütök,főzök,mosogatok.szeretem az állatokat,kertészkedem,és barkácsolok.nem a szépséget keresem hanem a jóságot nagyon jó csendes helyen lakom.nagyon jó lenne ha valaki hozzám költözne,és meg törné ezt a csendet. Várlak Gyuri

Éppen online szécsényi társkereső férfiak

Antal, 68 éves
Társkereső Szécsény
2 órája lépett be
Szabadidőmben horgászok,úszok....

Diplomás szécsényi társkereső nők

Alexandra, 31 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Pedagógus vagyok és 3 lány édesanyja. Kissé cserfes és kíváncsi alkat vagyok. Érdekel a művészet. Csak komoly kapcsolat miatt regisztráltam.
Flóra, 29 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolai diplomás (számítógépes tervezés, fotózás, design)
Flóra vagyok, 28 éves, Szécsényben lakom. Nincs előfizetésem, ezért e-mail címre tudok válaszolni.

Diplomás szécsényi társkereső férfiak

Dávid, 30 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 30 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ottó, 67 éves
Társkereső Szécsény
Egyetemet végzett
Ottó vagyok, növényvédő mérnök, ma már nyugdíjas. Imádom a természetet, gombázok (ismerem is a gombákat), szeretek még horgászni, dejelenleg a házammal vagyok elfoglalva, közel 10 évig csaknem magára hagytam, most a szükséges javításokat végzem rajta. Anyagilag független (más szempontból is) vagyok. Imádom a vékony-normál testalkatú hölgyek társaságát (egyszerre csak mindig egyet), akiknek azért megvan mindenük.
Mark, 44 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Mark vagyok, 42 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 37 éves
Társkereső Szécsény
Főiskolát végzett
Laci vagyok, 35 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény szécsényi társkereső nők

Kitti, 23 éves
Társkereső Szécsény
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem vagyok házas. Eddig még soha nem is voltam. A képeken látható menyasszonyi ruhát a szalagavatómon viseltem, a félreértések elkerülése végett ide leírom. Komoly kapcsolatot keresek, más szóba nem kerülhet.

Keresztény szécsényi társkereső férfiak

Laci, 70 éves
Társkereső Szécsény
hite: római katolikus
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 45 éves
Társkereső Szécsény
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Attila vagyok, 43 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 75 éves
Társkereső Szécsény
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyedül álló nyugdijas villanyszerelő vagyok. Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akivel lehetne még 1-2 derűs évünk
Enricó, 51 éves
Társkereső Szécsény
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Jó humorú ,motorozast,zenét,természetet szerető "társas"lény vagyok,elvált!.Mivel szeretem a mozgalmasabb\/koncertek,mozi,stb,\/életet,keresek egy társat aki velem együtt élvezné az életet!

Fiatalabb, 30 év alatti szécsényi társkereső férfiak

Alex, 29 éves
Társkereső Szécsény
Alex vagyok, 28 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Béla, 22 éves
Társkereső Szécsény
Normalis lányt keresekk

30-as szécsényi társkereső férfiak

Csaba, 30 éves
Társkereső Szécsény
Szia Enyhén értelmileg sérült vagyok komoly kapcsolatot keresek. Olyan lányokat keresek akik hasonló helyzetben vannak mint én. Aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Nagyon szeretem a zenét. Olvasni is nagyon szeretek.
Zoltan, 39 éves
Társkereső Szécsény
Zoltan vagyok, 38 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 32 éves
Társkereső Szécsény
Sziasztok zsolt ,vagyok őszinte ,rendes férfi keresem az igazit
Milán, 36 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Milán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú szécsényi társkereső nők

Csilla, 41 éves
Társkereső Szécsény
Csilla vagyok, 40 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 45 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú szécsényi társkereső férfiak

Janos, 40 éves
Társkereső Szécsény
Janos vagyok, 39 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 41 éves
Társkereső Szécsény
László vagyok, 40 éves. Társam keresem Szécsény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Messengeren inkább vagyok elérhető emailt nagyon ritkán tudok nézni.
László, 42 éves
Társkereső Szécsény
László vagyok, 37 éves, lakhelyem Szécsény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti szécsényi társkereső férfiak

Aladár, 68 éves
Társkereső Szécsény
Szia, Aladár vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
György, 62 éves
Társkereső Szécsény
Semmi extra dolgozok és küzdök az életháborgó tengerével részletesebben csevegőben

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...

Társkeresés Szécsényben

SzécsénySzécsény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: