Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Püspökhatvan

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb püspökhatvani férfi társkeresők

Csabi (42)
Társkereső Püspökhatvan
4 napja tag
Komoly , hosszútávú kapcsolatra keresem a társam. Nem áll távol tőlem a családalapítás gondolata sem. Bízom benne, hogy itt találok egy hasonló álmokat dédelgető hölgyet. Magamról inkább személyes találkozás során nyilatkoznék. :-)
Szabolcs (45)
Társkereső Püspökhatvan
193 napja tag
Szia, Monori Szabolcs a becsületes nevem! 45 éves vagyok, se gyerek se feleség! Egyiktől sem zárkózom el 😉 Normális tartós kapcsolatot szeretnék még ha nem is lesz házasság! Ha valami érdekel írj bátran. Köszönöm.
IMRE (56)
Társkereső Püspökhatvan
235 napja tag
Igazából a barátok ismerősök kollégák miatt regisztráltam.Az unszolásuk miatt vagyok itt.Biztos megvan mindenki párja még neked is .....mindig ezt mondják.Én nem hiszek ebben.De végül be adtam a derekam és itt írom a bemutatkozásom.Mielőtt bármit írtam volna ide megnéztem a hölgyek igényeit és még jobban rá jöttem arra ,hogy semmi esélyem sincs.Mitha egy zenegépnek néznék a társkeresést.Bedobják a pénzt és az a zene szól amit ők kivának.Ahogy láttom itt is ez megy.Kivánságok és kikötések,hogy milyen ne legyen a férfi.Egy valami viszont majdnem mindehol megjelent és az a őszinteség.Na én úgy gondolom,hogy őszintén leírok mindent magamról.Kezdjük azzal,hogy öreg vagyok és beteg.Két autoimmun betegséggel is küzdök ami kihat a napjaimra is.Mivel mint írtam öreg vagyok így a testi adotságom se a dávid szoborra hajazó.Magyarán töpszli pocakos kopaszodó.Az élet olyan szinten megtört,hogy kizárólag a pesszimista szó ami illik rám.Ami az anyagiakat illeti egyik hónapról a másikra élek.Nem mindig volt igy ...sőt..de most ez van az üres zseb.A templom egere is cincogva röhög rajtam.Magyarán semmim sincs.Nincs kocsi nincs motor de csoffadt bringa sincs.Szóval egy igazi zenegépes álompasi vagyok a számotokra hölgyeim.Reménykedem egy mazohista hölgyben akinek kihivást jelente egy ilyen vesztes (mint én) boldoggá tétele.Van persze egy két jó tulajdonságom is de arra kár szót is vesztegetni.Kedves hölgyeim !Elég őszinte voltam???

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ádám (39), Győr Sziasztok! Köszönöm hogy megnézel. Beszélgetést kirándulást, sportokat sorozatokat szeretem. Ha lehet legyen a sport az életed része. Jó lesz vigyázni a kívánságokkal, mert még teljesülnek!!
  • Ági (51), Budapest, XV. Régi módi kapcsolatot keresek ! Szia ! Én egy modern nő vagyok, régi értékrendekkel. Ha esetleg tudod , hogy mi az , hogy figyelni törődni a másikkal , akkor keres . Nem Én vagyok a Te embered ha drogozol , alkoholizálsz , mert ezek nagyon távol állnak tőlem .
  • Mária (74), Tatabánya Sziasztok! Szeretek táncolni, salsa visszafele, meleget, hideget bírom, úszni, sulyzozni,kerteszkedni, főzni
  • Sándor (45), Pusztazámor Gyerekes apa keresi 2 gyerekes, nem csak hétvégi apuka vagyok. 18 év házasság után immár lassan 3 éve, hogy egyedül élek (leszámítva a gyerekeket, akik sokat vannak velem) és mostmár nyitott lennék egy új kapcsolatra.
  • Magdi (67), Siófok Sziasztok! A mai napig aktív, életerős , vidám nő vagyok.Szeretek kirándulni,utazgatni.

PüspökhatvanPüspökhatvan

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk