Társkereső Pásztó

Legújabb pásztói női társkeresők

Kitti, 39 éves
Társkereső Pásztó
16 napja tag
Kitti vagyok, 39 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roxi, 30 éves
Társkereső Pásztó
20 napja tag
Egy nyitott, jó humorú lányt keresek. Vagy csak beszélgetni, vagy alkalmi kapcsolat céljából, de ha komolyra fordul sem probléma! Nem lehet tudni mit hoz az élet....
Györgyi, 58 éves
Társkereső Pásztó
41 napja tag
Györgyi vagyok, 58 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 39 éves
Társkereső Pásztó
46 napja tag
Krisztina vagyok, 39 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb pásztói férfi társkeresők

Dániel, 28 éves
Társkereső Pásztó
34 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek! Sajnos eddig nem találtam meg az igazit, de szeretném megtalálni azt, akivel boldog lehetek! Sokat mesélhetnék de értelmetlen itt hisz ez csak bemutatkozó részleg.😅 Nem vagyok vallás fanatikus, rasszista, távolságtartó stb... A haverok és kollégák szerint humoros, őrült és jószívű vagyok egyben. Ez az Ő véleményük, de szerintem nem hazudnak. Bármi másra kíváncsi lennél: - Részletek a HÍREKBEN😉😋 vagy - Írsz és én készséggel válaszolok!
Zoltán, 39 éves
Társkereső Pásztó
46 napja tag
Szia kedves idegen . Mit is írhatnék ide. Saját magamat jellemezni, bemutatni, bevallom nem szoktam. Hiszen mindig a másik alkot rólunk képet. Pár tulajdonságot azért megosztanék, ezeket jobb ha a tudod mielőtt vissza írnál vagy reagálnál a mosolyra : Egyenes, őszinte, határozott, empatikus, ha kell akkor nyers de szerethető , barátságos, kicsit régimódi fickó volnék. Szeretem a természetet és a természetességet. Szeretem mind a 4 évszakot , az utazást és a spontaneitást. Így nem árt ha Te is. Érzelmes és szenvedélyes ember vagyok aki állítólag kellemes beszélgető partner és jó hallgatóság. Kedvelem az esti sétákat, a hangulatos helyeket . Imádom a Balatont, a naplementét, a napfelkeltét és az intim pillanatokat. Ezen kívül van kb 100 dolog amit nem kedvelek, s még egyszer annyi amit igen , akár csak Te. Viszont ha mindent ideírunk akkor mi marad az ismerkedéshez ?... Szóval én ismerkedni jöttem ... Ha Te is... ;)
Pėter, 34 éves
Társkereső Pásztó
53 napja tag
Keresem életem párját komoly kapcsolatra. Vidám természetű ember vagyok. Boldog szeretnék lenni egy normális nővel.
Bálint, 23 éves
Társkereső Pásztó
60 napja tag
Bálint vagyok, 23 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás pásztói társkereső nők

Rózsa, 61 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolai diplomás (Eü.)
Rózsa vagyok, 61 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Judit, 28 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemet végzett
Ismerkedni beszélgetni szeretnék ,
Èvi, 42 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolai diplomás (szociális)
Èvi vagyok, 41 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás pásztói társkereső férfiak

Péter, 37 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolát végzett
Péter vagyok, 37 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 42 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolát végzett
János vagyok, 42 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 23 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemet végzett
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jenő, 64 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemi diplomás (közgáz)
Katolikus, gyakorló, mély lelkű, végletekig kitartó. Filozófikus, talán intelligens. Hozzád bújós...Mindent megtevős... De sikeres, eredményes, humorosnak tűnő pofa. Nem szűkölködik.

Keresztény pásztói társkereső nők

Liza, 62 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Liz vagyok szeretek olvasni, sétálni, és tv nézni nem dohányzom
Judit, 58 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Semmi értelme írni, ha nem egyformán keresünk..... Gratulálok, aki nekem tud írni - viszont én nem tudok válaszolni... Esetleg, nem lehetne megkérni az oldal adminját, stb... Kicsivel jobban szűkítsék le a keresési, főleg az egymásra találás lehetőségét, mert így hátha párembernek sikerül megtalálnia a párját?!? Na szép, sokan vagyunk itt de minek is ha..... :(

Keresztény pásztói társkereső férfiak

István, 50 éves
Társkereső Pásztó
hite: római katolikus (alkalmanként)
Férfi,akit te inspirálsz. Szabadidőmben utazok és kulturális programokon érzem jól magamat. Sokat olvasok. Szeretem Budapestet. Jellemzőim: Családszeretet. Intelligens. Széplelkű. Szexualitás.Szerelem. Humoros. Széles érdeklődésű. A többit majd megsúgom.
Krisztian, 42 éves
Társkereső Pásztó
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, Krisztian vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 60 éves
Társkereső Pásztó
hivő: református
Fiatalos,sprtos,szenvedélyes vagyok. Kalandot,alkalmi vagy akár tartós kapcsolatot keresek de elsődleges az èrzèki,izgalmas szeretkezés.
Gergely, 25 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Gergely vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti pásztói társkereső férfiak

Csabimix, 28 éves
Társkereső Pásztó
Sziasztok Csabi vagyok, 27 éves. Zenét szerető és művelő középkorú srác kevés humorral keresi kedvesét a hátralévő mindennapok leéléséhez. Ha többet szeretnél megtudni kérlek írj nekem. Köszönöm
Ádám, 29 éves
Társkereső Pásztó
Ádám vagyok, 28 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ádám, 29 éves
Társkereső Pásztó
27 éves Pék vagyok. Szeretem az állatokat, hűséges, megértő, kedves és lojális vagyok másokkall. Szabadidőmben szeretek kocsikázni,filmezni,nettenböngészni és zenéthallgatni de nem mindig van rá lehetőségem.Hűséges, megértő és kedves legyen szeresse az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Dániel, 28 éves
Társkereső Pásztó
Dani vagyok 28 éves vidám, vicces, magabiztos, kissé bohókás de jószívű és kedves természetű srác. Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam és bár nem sok reményt fűzök a tárkeresőkhöz eddigi tapasztalataim alapján mégis adok egy esélyt (HÁTHA).

30-as pásztói társkereső nők

Kitti Mária, 39 éves
Társkereső Pásztó
Kitti Mária vagyok, 37 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lilla, 36 éves
Társkereső Pásztó
Szia örülök,hogy benéztél :P Nem tudom mi frappánsat írhatnék ide. Keresek egy férfit aki kiránt a mindennapi robotból,igaz szeretem a munkám,de azért jó lenne nélküle is valakivel.... Írj bátran szívesen levelezek,ismerkedem. "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk.

30-as pásztói társkereső férfiak

László, 37 éves
Társkereső Pásztó
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Guszti, 33 éves
Társkereső Pásztó
Guszti vagyok, 33 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Roland, 38 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Márk, 33 éves
Társkereső Pásztó
Egy udvarias, normális, humoros, de egyben komoly és a másikra odafigyelő férfinak tartom magam. Komoly kapcsolatra vágyom egy olyan társ mellett, aki ugyanúgy megbecsül, mint én őt.

Középkorú pásztói társkereső nők

Marika, 48 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Katalin, 43 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú pásztói társkereső férfiak

Àkos, 48 éves
Társkereső Pásztó
Építőipari ezermester vagyok szeretek horgászni gombázni két éve egyedūl élek.
Nándor, 45 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Nándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 45 éves
Társkereső Pásztó
Jó humorú vidám pasinak tartom magam,szeretek kirándulni,zenét hallgatni.
Norbert, 45 éves
Társkereső Pásztó
Norbert vagyok, 43 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti pásztói társkereső nők

Eva, 61 éves
Társkereső Pásztó
Őszinte hosszútávú párkapcsolatot szeretnék.
Erzsike, 74 éves
Társkereső Pásztó
Ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni ,a személyes találkozás alkalmával eldöntheted, hogy engem keresel-e? Kalandorok kíméljenek ! Csak annyi szeretetet várhatunk a másiktól , amennyit mi adunk magunkból ! Ez egy tartós kapcsolat alapja ! Remélem nem csak én gondolom így , van akinek fontos !
Zsuzsanna, 63 éves
Társkereső Pásztó
Vidám,állatszerető hölgy, komoly kapcsolatot keresek.
Ilona, 60 éves
Társkereső Pásztó
Elvált komoj kapcsolat reményébe ,imádok kirándulni szeretem az álatokat , virágköteszkedek ,jó kedvú,humoros,életvidám.

50 év feletti pásztói társkereső férfiak

Ferenc, 61 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
LÁSZLÓ, 66 éves
Társkereső Pásztó
AZ IRATLAN SZABÁLY NEM ENGEDI, HOGY MAGAM---MAGAMRÓL JÓKAT ÍRJAK! A ROSSZAK PEDIG NEM SEGÍTENEK EREDMÉNYRE. MÉGIS FŐ A TISZTESSÉG: DÖNTÉSEIM MEGHOZATALA MINDÍG RACIONÁLIS, A KIVITELEZÉSE PEDIG MINDÍG EMÓCIONÁLIS. EZ A MAGATARTÁS SZERENCSÉSEN ZÁRJA KI A NAGYOBB "BALESETEKET" DE KALAND PARKBA SEM KELL MENNEM HOGY ÉSZREVEGYEM, HOGY ÉLEK! ÍGY AZUTÁN MINDEN JÖHET AMIT A LEENDŐ TÁRSAM SZERET: FŐZŐCSKE-FILOZÓFIA-KIRÁNDULÁS-NYELVÉSZET-KERTÉSZKEDÉS-HÁZÉPÍTÉS-VALLÁSTUDOMÁNY-CSIRKEVÁGÁS, MEG MÉG EZER DOLOG, AMI SZÉP, ÉS NEM NÉLKÜLÖZHETŐ! JA! ÉS MÉG KENYÉRSÜTÉS!!!
Mátyás, 70 éves
Társkereső Pásztó
élem életem melyhez társat keresek,ketten szebb az élet

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Pásztón

PásztóPásztó

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: