Társkereső Pásztó

Legújabb pásztói női társkeresők

Ilona, 58 éves
Társkereső Pásztó
50 napja tag
Kedves Társkereső! Társat keresek, akivel a hátralévő éveket, nem unatkozva eltölthetjük Aktívan dolgozom, tanárként. Vannak gyermekeim, külön élnek. Szeretem a természetet és jókat beszélgetni és még sokat írhatnék. A személyes beszélgetés, találkozás meghatározó. Nem fizettem elő.
Kitti, 39 éves
Társkereső Pásztó
105 napja tag
Kitti vagyok, 39 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roxi, 30 éves
Társkereső Pásztó
108 napja tag
Egy nyitott, jó humorú lányt keresek. Vagy csak beszélgetni, vagy alkalmi kapcsolat céljából, de ha komolyra fordul sem probléma! Nem lehet tudni mit hoz az élet....
Györgyi, 58 éves
Társkereső Pásztó
130 napja tag
Györgyi vagyok, 58 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb pásztói férfi társkeresők

Lajos, 45 éves
Társkereső Pásztó
8 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bálint, 19 éves
Társkereső Pásztó
24 napja tag
Bálint vagyok, 19 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 43 éves
Társkereső Pásztó
77 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Szándékosan nem túl előnyös fotót raktam ki! Mert, ugye akinek így is tetszem....megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy adjon elérhetőséget, minden udvarias e-mailre válaszolok! 🙂
Tamás, 31 éves
Társkereső Pásztó
88 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online pásztói társkereső férfiak

István, 50 éves
Társkereső Pásztó
3 perce lépett be
Férfi,akit te inspirálsz. Szabadidőmben utazok és kulturális programokon érzem jól magamat. Sokat olvasok. Szeretem Budapestet. Jellemzőim: Családszeretet. Intelligens. Széplelkű. Szexualitás.Szerelem. Humoros. Széles érdeklődésű. A többit majd megsúgom.

Diplomás pásztói társkereső nők

Rózsa, 61 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolai diplomás (Eü.)
Rózsa vagyok, 61 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Judit, 28 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemet végzett
Ismerkedni beszélgetni szeretnék ,
Èvi, 42 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolai diplomás (szociális)
Èvi vagyok, 41 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás pásztói társkereső férfiak

János, 43 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolát végzett
János vagyok, 42 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jenő, 65 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemi diplomás (közgáz)
Katolikus, gyakorló, mély lelkű, végletekig kitartó. Filozófikus, talán intelligens. Hozzád bújós...Mindent megtevős... De sikeres, eredményes, humorosnak tűnő pofa. Nem szűkölködik.
Ákos, 27 éves
Társkereső Pásztó
Egyetemi diplomás (Gyógyszerész)
Hosszútávú kapcsolatot, megbízható társat keresek.
Zoltán, 40 éves
Társkereső Pásztó
Főiskolai diplomás (Elektromos rendszertervezõ)
Legyünk készek kiszabadulni eltervezett életünkből, hogy miénk legyen az élet, ami ránk vár :) Mikor időm engedi túrázok kirándulok biciklizek így szeretnék egy olyan lányt találni aki szívesen kimozdulna szeret kirándulni új helyekre eljutni és nem utolsósorban egy komoly kapcsolatra vágyik :)

Keresztény pásztói társkereső nők

Liza, 62 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Liz vagyok szeretek olvasni, sétálni, és tv nézni nem dohányzom
Judit, 59 éves
Társkereső Pásztó
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Semmi értelme írni, ha nem egyformán keresünk..... Gratulálok, aki nekem tud írni - viszont én nem tudok válaszolni... Esetleg, nem lehetne megkérni az oldal adminját, stb... Kicsivel jobban szűkítsék le a keresési, főleg az egymásra találás lehetőségét, mert így hátha párembernek sikerül megtalálnia a párját?!? Na szép, sokan vagyunk itt de minek is ha..... :(

Keresztény pásztói társkereső férfiak

István, 54 éves
Társkereső Pásztó
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok ! István vagyok .Pásztóról.A hobbim a repülő modellezés.Sokat kirándulok.Szeretem a vizpartot a tengert.Elfoglaltságom a kertészkedés.
Krisztian, 42 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Krisztian vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 61 éves
Társkereső Pásztó
hite: református
Fiatalos,sprtos,szenvedélyes vagyok. Kalandot,alkalmi vagy akár tartós kapcsolatot keresek de elsődleges az èrzèki,izgalmas szeretkezés.
Gergely, 25 éves
Társkereső Pásztó
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Gergely vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti pásztói társkereső férfiak

Bálint, 24 éves
Társkereső Pásztó
Bálint vagyok, 23 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ádám, 29 éves
Társkereső Pásztó
27 éves Pék vagyok. Szeretem az állatokat, hűséges, megértő, kedves és lojális vagyok másokkall. Szabadidőmben szeretek kocsikázni,filmezni,nettenböngészni és zenéthallgatni de nem mindig van rá lehetőségem.Hűséges, megértő és kedves legyen szeresse az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Dániel, 28 éves
Társkereső Pásztó
Dani vagyok 28 éves vidám, vicces, magabiztos, kissé bohókás de jószívű és kedves természetű srác. Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam és bár nem sok reményt fűzök a tárkeresőkhöz eddigi tapasztalataim alapján mégis adok egy esélyt (HÁTHA).
Gábor, 27 éves
Társkereső Pásztó
Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresek, 25 éves vagyok, nagyon ritkán fogyasztok alkoholt! Hobbim szöveget írni s azt megzenésíteni, romantikus típus vagyok, divatos az öltözékem, valódi igaz szerelemre vágyom!!! Van állandó munkahelyem! Szeretem az állatokat főleg a kutyákat, nekem is van egy Staffordshire terrier kutyusom 9 hónapos és a neve Gino és nagyon imádom!!! Szóval ha nem szereted a kutyákat akkor kérlek ne is keress, megértésed előre is köszönöm!!!

30-as pásztói társkereső nők

Krisztina, 39 éves
Társkereső Pásztó
Krisztina vagyok, 39 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kitti Mária, 39 éves
Társkereső Pásztó
Kitti Mária vagyok, 37 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as pásztói társkereső férfiak

Pėter, 34 éves
Társkereső Pásztó
Keresem életem párját komoly kapcsolatra. Vidám természetű ember vagyok. Boldog szeretnék lenni egy normális nővel.
László, 37 éves
Társkereső Pásztó
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Guszti, 34 éves
Társkereső Pásztó
Guszti vagyok, 33 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Roland, 39 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú pásztói társkereső nők

Marika, 48 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú pásztói társkereső férfiak

Àkos, 48 éves
Társkereső Pásztó
Építőipari ezermester vagyok szeretek horgászni gombázni két éve egyedūl élek.
Nándor, 46 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Nándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 45 éves
Társkereső Pásztó
Jó humorú vidám pasinak tartom magam,szeretek kirándulni,zenét hallgatni.
Norbert, 45 éves
Társkereső Pásztó
Norbert vagyok, 43 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti pásztói társkereső nők

Erzsike, 74 éves
Társkereső Pásztó
Ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni ,a személyes találkozás alkalmával eldöntheted, hogy engem keresel-e? Kalandorok kíméljenek ! Csak annyi szeretetet várhatunk a másiktól , amennyit mi adunk magunkból ! Ez egy tartós kapcsolat alapja ! Remélem nem csak én gondolom így , van akinek fontos !
Jutka, 59 éves
Társkereső Pásztó
Jutka vagyok, 58 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsanna, 63 éves
Társkereső Pásztó
Vidám,állatszerető hölgy, komoly kapcsolatot keresek.
Ilona, 60 éves
Társkereső Pásztó
Elvált komoj kapcsolat reményébe ,imádok kirándulni szeretem az álatokat , virágköteszkedek ,jó kedvú,humoros,életvidám.

50 év feletti pásztói társkereső férfiak

Ferenc, 61 éves
Társkereső Pásztó
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 60 éves
Társkereső Pásztó
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mátyás, 71 éves
Társkereső Pásztó
élem életem melyhez társat keresek,ketten szebb az élet

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Társkeresés Pásztón

PásztóPásztó

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk