Társkereső Petőfibánya

Legújabb petőfibányai női társkeresők

Piri, 40 éves
Társkereső Petőfibánya
56 napja tag
Piri vagyok, 40 éves. Társam keresem Petőfibánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 43 éves
Társkereső Petőfibánya
133 napja tag
Társam keresem ebben a rohanó világban. Fogadj el olyannak amilyen vagyok és én is elfogadlak téged.
Anita, 35 éves
Társkereső Petőfibánya
214 napja tag
Anita vagyok, 34 éves. Társam keresem Petőfibánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikoletta, 43 éves
Társkereső Petőfibánya
265 napja tag
Nikoletta vagyok, 42 éves. Társam keresem Petőfibánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb petőfibányai férfi társkeresők

István, 67 éves
Társkereső Petőfibánya
83 napja tag
István vagyok, 67 éves. Társam keresem Petőfibánya környékéről. Őszinte igényes rend szerető családi harmóniára vágyó megbízható rendezett körülmények között élő pozitív gondolkodású józan nem dohányzó szeretetre vágyó egyszerű férfi vagyok. Szeretem a természetet a nagy sétákat kéz a kézben és mindent ami szép.Egyszerűen boldog szeretnék lenni társammal aki egyszerű de nagyszerű.
Tamas, 35 éves
Társkereső Petőfibánya
124 napja tag
Szia, Tamas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 48 éves
Társkereső Petőfibánya
258 napja tag
A hétköznapokra keresek társat,aktív életet élek. Bika a jegyem és illik is rám. Ha van gyermeked,számomra inkább pozitív mint negatív. A lakóhelyemhez nem ragaszkodom,de megélhetésem itt biztosított.
Joci, 48 éves
Társkereső Petőfibánya
311 napja tag
Szia! Örülök, hogy ezt olvasod. Szeretnék ismerkedni. Szeretnék sok közös programot, élményeket. Az őszinteség mellett a hagyományt preferálom Tisztelem a Nőket (elfogadom és ezt viszont elvárom) Sok sikert mindkettőnknek. Amit még fontosnak tartanék Önfenntartó Gazdálkodás..... /Tanya/ És a végcél? Egy Nyugodt, élményekkel teli Élet! Akinek hobbija van annak álmai is vannak.....

Keresztény petőfibányai társkereső férfiak

János, 50 éves
Társkereső Petőfibánya
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Üdvözlök mindenkit, a nevem János és társat keresek,jó megjelenésű vagyok,humoros,jókedvű.Tudok bizonyos kompromisszumott kötni.Email címet kérek nem tudok válaszolni.Az fb oldalon megtalálsz ott tudunk beszélgetni

Fiatalabb, 30 év alatti petőfibányai társkereső férfiak

Milán, 22 éves
Társkereső Petőfibánya
Milán vagyok, 21 éves, lakhelyem Petőfibánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as petőfibányai társkereső férfiak

Dávid, 31 éves
Társkereső Petőfibánya
Alapvetően otthonülős típus vagyok, aki szeret kockulni, de engem is ki lehet rángatni a vackomból. Szeretek a barátaim társaságában lenni, kutyát sétáltatni, és lévén hogy férfi vagyok szeretem a fegyvereket is. A zenei stílusom elég behatárolhatatlan. Leginkább a rock irányába hajlok, de igazából meghallgatok mindent, ami megtetszik. Bár tudom, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, azonban ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj egy üzenetet.

Középkorú petőfibányai társkereső nők

Katalin, 44 éves
Társkereső Petőfibánya
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú petőfibányai társkereső férfiak

Laci, 47 éves
Társkereső Petőfibánya
A közös élethez sok dolog kell! Az elinduláshoz csak egy pillanat. Egy szikra! Egy mosoly! Egy érintés! Egy ölelés! Egy kedves szó! Én erre vágyom!

50 év feletti petőfibányai társkereső nők

Ildikó, 60 éves
Társkereső Petőfibánya
Koros vagyok , így nem élek illúzióban, de jó lenne valaki akivel még a hátra lévő évek szépek lehetnének.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Andi (38), Göd Lássuk, mit tartogat a jövő :) Egyedül nevelem a gyermekeimet, és rengeteget dolgozom. Amikor pihenek, akkor is előnyben részesítem az izgalmas programokat, szeretem, ha mindig történik valami :)
  • Csaba (27), Románia Sziasztok! Sziasztok szeretnék meg ismerkedni egy hozzám illő hölgyel aki komoly kapcsolatra vágyik és komolyan gondolja a többit személyesen..
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen

Társkeresés Petőfibányán

PetőfibányaPetőfibánya

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk