Társkereső Heves

Legújabb hevesi női társkeresők

Maria, 61 éves
Társkereső Heves
48 napja tag
Szia.. Alapvetően pozitív beállítottságú nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni. Nyugodt békés természetű párt keresek. Örülnek, ha kertes családi házban jól érezné magát, és szereti a kertet művelni. Várom kedves soraid...
Vivi, 28 éves
Társkereső Heves
52 napja tag
Vivi vagyok, 28 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 24 éves
Társkereső Heves
80 napja tag
szeretem ha 1 kapcsolat 2 emberről szól .szeretek mindent kipróbálni és persze mindent ami jó.
Erika, 55 éves
Társkereső Heves
97 napja tag
Erika vagyok, 55 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Özvegyasszony vagyok és epilepsziás. 3360 Heves Fő ut.63.Szegény vagyok.Állatokat szeretem és kedvenc énekesem Zámbó Jimi.Oszinte,megértő tarsam keresem.Antialkoholista vagyok és kb;7 éve nem dohányzom.Római katolikus a vallásom,amit gyakorlok.*moderálva*

Legújabb hevesi férfi társkeresők

Zsolt, 44 éves
Társkereső Heves
32 órája tag
Zsolt vagyok, 44 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andras, 60 éves
Társkereső Heves
17 napja tag
Szeretem a munkámat, és szívesen segítek idős és beteg embereknek
Attila, 43 éves
Társkereső Heves
51 napja tag
Attila vagyok, 43 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 19 éves
Társkereső Heves
65 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online hevesi társkereső férfiak

Attila, 48 éves
Társkereső Heves
2 órája lépett be
Társamat páromat keresem

Diplomás hevesi társkereső nők

Anita, 43 éves
Társkereső Heves
Főiskolát végzett
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 76 éves
Társkereső Heves
Főiskolát végzett
Vidéki városban egyedül élő, nyugdijas könyvelő vagyok.Korban hozzám illő társamat keresem, őszinte, szeretetet adni tudó, férfi személyében.

Diplomás hevesi társkereső férfiak

Zoltán, 43 éves
Társkereső Heves
Egyetemet végzett
Zoltán vagyok, 43 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 31 éves
Társkereső Heves
Főiskolát végzett
Életvidám,humorod ugyanakkor ha a helyzet úgy kívánja komoly,határozott és erős jellem vagyok, hosszú távú kapcsolatot keresek, már nem vagyok kisfiú aki minden nap más mellett akar ébredni,túl vagyok azon , köszönöm elég volt. Jelölj és beszélünk :)
Feri, 36 éves
Társkereső Heves
Főiskolát végzett
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adrián, 35 éves
Társkereső Heves
Főiskolát végzett
Szia, Adrián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény hevesi társkereső nők

Erika, 55 éves
Társkereső Heves
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdeEkellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.En antialkoholista vagyok nem dohanyzom. Vallasom Római KAtolikus és gyyakorlom.nem lehet már germekem.Komoly kapcsolatot keresek.Heves városában a SZegő Szociális Idősek Otthonában lakom,mert epilepsziás vagyok es adossagom is van ,amit 2023ev vegeig fizetnem kell.Havi 40ezer forintot. Megértő férjet keresek *moderálva*
Éva, 43 éves
Társkereső Heves
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Tartós kapcsolat céljából regisztráltam.Fontos számomra a hűség,bizalom,szeretet egy kapcsolatban.
Kati, 76 éves
Társkereső Heves
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Vidéken élő, özvegy vagyok. Keresem páromat, társamat, korban hozzám illő férfi személyében.
Manna, 61 éves
Társkereső Heves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Keresem azt a férfit aki mindenben társam tudna lenni.R nyugdíjas vagyok,szeretek a konyhában tevékenykedni, ha van kinek a kedvében járni.Szeress,hogy viszont szerethesselek! Nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni akitől esetleg üzenetet kapok.email címem: *moderálva*kérlek ide írj nekem!

Keresztény hevesi társkereső férfiak

Bálint, 20 éves
Társkereső Heves
hivő: református (nem hiszek benne)
Bizonyára aki ezt olvassa azt nem csak a külsőségek érdeklik. De legtöbben úgyis csak a kép alapján fognak dönteni. Sok esélyt nem fűzök ehez, de hátha. Kicsit feleslegesnek tartom hogy írjak magamról bármit is. De az alapokat talán jobb most leírnom. 20 éves srác vagyok. mondhatni sok oldalam van. Hiszen van mikor egy szót sem tudok mondani de van hogy mindíg beszélek. Ennek ellenére kicsit antiszociálisnak és zárkózottnak tartom magam. Mindíg megvan a véleményem. Ami van hogy az embereknek nem tetszik. Nagyjarészt mindíg előre tervezek, ha valami fontos dologra készülök. De van mikor csak engedek a spontán gondolataimnak. Úgy ahogy pont most tettem és regisztráltam erre az oldalra.. Talán minden úgy fog történni mint a filmekben....
Misi, 51 éves
Társkereső Heves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Misi vagyok, 51 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
György, 60 éves
Társkereső Heves
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
György vagyok, 59 éves. Társam keresem! Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Tartós kapcsolatot szeretnék! Köszönöm!
László, 52 éves
Társkereső Heves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
50 éves vagyok elvált keresem az alkalmat.

Fiatalabb, 30 év alatti hevesi társkereső férfiak

Attila, 28 éves
Társkereső Heves
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roland, 23 éves
Társkereső Heves
Helló mindenki 23 éves vagyok Feleslegesnek tartom , hogy ide írjak. Ismerkedni nem az adatlapon kell
Zsolt, 24 éves
Társkereső Heves
Szeretek autókázni motorozni az mindig meg nyugtat. Segítő kész vagyok de nagyon makacs is és önfejű 😅 Komoly kapcsolatot keresek aki kölcsönösen szert majd!
Renáto, 20 éves
Társkereső Heves
Renáto vagyok, 20 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as hevesi társkereső nők

Linda, 36 éves
Társkereső Heves
Sziasztok! Nem írok bemutatkozó szöveget akinek szimpatikus vagyok írjon rám és ismerjen meg

30-as hevesi társkereső férfiak

Dániel, 32 éves
Társkereső Heves
Ha leírnám milyen vagyok, mi motiválna abban, hogy megismerj!?
Viktor, 30 éves
Társkereső Heves
Viktor vagyok, 29 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Karesz, 36 éves
Társkereső Heves
Karesz vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peter, 32 éves
Társkereső Heves
Peter vagyok, 31 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú hevesi társkereső nők

Szilvia , 40 éves
Társkereső Heves
El vált 2 gyönyörű gyermek édesanyja vagyok!
Terézia, 44 éves
Társkereső Heves
Szia, Terézia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Györgyi, 47 éves
Társkereső Heves
Sziasztok! Györgyi vagyok, 46éves elvált nő,kettő felnőtt leánygyermekem van. Nyitott, barátságos, visszafogottan nőies nő vagyok. Szeretem a vidéki nyugis életet. Már egy éve ,hogy életmódot váltottam, egészségesen élek és egyre jobban tetszik az a valaki, aki a tükörből visszatekint rám. Szabadidőmet szívesen töltöm túrázással, kirándulással,és élvezem ezt az életmódot. Romantikus tipus vagyok. Keresem páromat aki őszinte, megbízható, beszélgetőtárs a mindennapokban, akivel lehet tervezni, álmodni, és együtt megvalósítani mindezeket. Tudom,giccsesen hangzik,de jó lenne együtt elaludni és ébredni, a biztonság és melegség érzését átélni valakivel. "Szeretni és szeretve lenni.” Talán még rámtalál a boldogság...

Középkorú hevesi társkereső férfiak

György, 40 éves
Társkereső Heves
György vagyok, 39 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István , 45 éves
Társkereső Heves
István vagyok, 45 éves. Társam keresem Heves környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 44 éves
Társkereső Heves
43 éves egyedülàllò férfi vagyok. Szeretem a sportot, szeretek kondizni. Érdekel az ezotéria. Voltam versenysportolò voltam amatõr szìnész.
Győző, 45 éves
Társkereső Heves
Szia, Győző vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti hevesi társkereső nők

márti, 65 éves
Társkereső Heves
márti vagyok, 64 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti hevesi társkereső férfiak

Róbert, 61 éves
Társkereső Heves
majd egyszer ha úgy látom jónak írok magamról annak aki tényleg kíváncsi rám

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (39), Budapest, II. Soknál többet ér az egy, ha ő az a bizonyos egy Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.

Társkeresés Hevesen

HevesHeves

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk