Társkereső Jászladány

Legújabb jászladányi női társkeresők

Marcsi, 69 éves
Társkereső Jászladány
151 napja tag
Marcsi vagyok, 68 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Virgínia, 26 éves
Társkereső Jászladány
375 napja tag
Virgínia vagyok, 25 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb jászladányi férfi társkeresők

Márk, 23 éves
Társkereső Jászladány
5 napja tag
Márk vagyok, 23 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 23 éves
Társkereső Jászladány
141 napja tag
Zsolt vagyok, 23 éves, lakhelyem Jászladány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béla, 70 éves
Társkereső Jászladány
231 napja tag
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel, 29 éves
Társkereső Jászladány
245 napja tag
Dániel vagyok, 28 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás jászladányi társkereső férfiak

Jani, 36 éves
Társkereső Jászladány
Főiskolai diplomás (Ügyész)
Jani vagyok üsmerkednèk ès szeretnèm ha pàrt tanàlnàk

Keresztény jászladányi társkereső férfiak

József, 64 éves
Társkereső Jászladány
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok Józsi vagyok. Szolnokon 64 éves Nyugdíjas,Özvegy emberként élem a mindennapi életem,rendezett körülmények között Szolnok városában. Szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani egy hölggyel,aki megszépítheti hátralévő életemet,és azt akarja hogy én is viszonozzam.Együtt könnyebb az élet.Nem a külső a lényeg,hanem a szerethető lélek.Szeretem a zenét,a természetet,és az állatokat,az életet,az élet szebbik oldalát, és tiszelem a szebbik nemet,mert minden jó tőlük ered.

Fiatalabb, 30 év alatti jászladányi társkereső férfiak

Antal, 25 éves
Társkereső Jászladány
Antal vagyok, 24 éves. Társam keresem Jászladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marton (29), Sopron Sziasztok! Biciklizès szabadidőben sètálás szeretek főzőcskèzni a konyhába lenni ezt azt csinálni nyitott vagyok sok dologra Szerintem kedves aranyos nevetgèlős vagyok de ismerjük meg ès szerezz saját vèlemènyt
  • Tibor (25), Románia Sziasztok! Budapesti kiránsulásomhoz keresek társaságot. Augusztus közepe fele. Addig is kis csevegés
  • Zoltán (63), Budapest Helló! Jelenleg egyedül élek, keresem a párom. 45-58 év közötti, normál test alkatú, Budapesti, szintén egyedül élő hölgyet keresek lelki és testi társnak. Nem dohányzom, nem iszok.
  • Mariann (37), Siófok Határozottság Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni természetet zenét hallgatni egyéb dolgokat, ha szeretnél megismerni irj egy elérhetőséget mert én sajnos nemvagyok előfizető.
  • Ilona (61), Pécs Sziasztok! Pozitívan gondolkodó fiatalos sportos nő vagyok! Szeretek kirándulni és gasztronómiai kalandokba részt venni! Sok mindent írhatnek a személyes talalkozás fontos! Szép napot kívánok! 🌞

Társkeresés Jászladányban

JászladányJászladány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk