Társkereső Törökszentmiklós

Legújabb törökszentmiklósi női társkeresők

Emese, 46 éves
Társkereső Törökszentmiklós
11 napja tag
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Vidàm, beszédes hölgy vagyok. Határozott, megbízhatô tàrsat szeretnék.
Zsóka, 53 éves
Társkereső Törökszentmiklós
29 napja tag
Abban bízz, aki meglátja benned: a szomorúságot a mosoly mögött, a szeretetet a harag mögött, és a szavakat a hallgatásod mögött.
Szilvia, 49 éves
Társkereső Törökszentmiklós
31 napja tag
Szép napot Mindenkinek! Az esélytelenek nyugalmával regisztráltam....nem könnyű múlt...nem könnyű de annál szebb jelenem van! Két hivatásom van: több, mint 16 éve vagyok betegszállító (igen, betegszállító, bármily hihetetlenül is hangzik), egy Támogató Szolgálatnál, szeretem a munkám, idős emberekkel foglalkozom. 5 hónapja pedig 4 nagyon szuper gyermek nevelőanyukája vagyok, nevelőszülő a másik hivatásom! Egyszerű de pörgős életem van, kevés szabadidővel de nyitott szívvel élem az életemet! Bő másfél évvel ezelőtt veszítettem el a párom, a kezem között ment el...azóta másként látom és élem az életet, más a fontossági sorrend, más az értékrend...! Türelmes, nyugodt, odaadó, gondoskodó, szenvedélyes természetem van...az őszinteséget, egyenes beszédet, a lojalitást, a humort értékelem...! Dohányzás kizáró tényező nálam. Nyersen őszinte leszek...nem tudok és nem is akarok odaköltözni senkihez, van saját házam, saját egzisztenciám, nem eltartót keresek hanem egy hű társat, aki a barátom, cimborám, szeretőm, cinkosom, lelki társam lesz....tudom, nagy szavak de én hiszem, hogy csak így érdemes! Én már nem alkuszom meg felszínes kapcsolatokban, szeretői státuszt már kinőttem és öreg vagyok már bohócnak is:-)) Ha szeretek, akkor azt vagy nagyon vagy sehogy...nincs köztes állapot! Hűséges vagyok és kitartó...ragaszkodó de ha kell elengedő... Nos Uraim, rövid az élet, minden pillanat és perc értékes...!
Ibolya, 44 éves
Társkereső Törökszentmiklós
40 napja tag
Ibolya vagyok, 44 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb törökszentmiklósi férfi társkeresők

Ferenc, 35 éves
Társkereső Törökszentmiklós
9 napja tag
Ferenc vagyok, 35 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 40 éves
Társkereső Törökszentmiklós
11 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
laci, 54 éves
Társkereső Törökszentmiklós
16 napja tag
laci vagyok, 54 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence, 20 éves
Társkereső Törökszentmiklós
19 napja tag
20 éves vagyok, egyedül élek, a mindennapok mellé keresek társat.Munkahellyel rendelkezem. Szinte mindennel foglalkozok, autók, motorok, régi órák, zene, művészetek, szórakozás, utazás.

Éppen online törökszentmiklósi társkereső nők

Kriszta, 44 éves
Társkereső Törökszentmiklós
2 órája lépett be
Komoly kapcsolat ..küldj elérhetőséget !köszönöm !

Diplomás törökszentmiklósi társkereső nők

Jusztina, 53 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egyetemet végzett
Szia, Jusztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jusztina, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egyetemi diplomás (Nevelés-oktatás)
Megváltozott világunkban nekem még mindig ezek az értékek. Hosszútávra tervezek, egy játszmáktól mentes, egymást támogató, inspiráló kapcsolatra vágyom, ahol vannak közös tervek, célok, mindemellett az ember önmaga lehet. Az elfogadás, alkalmazkodás, változás legyen egy belső, egymáshoz vezető út és ne egy külső kényszerítő erő, egy megfelelni akarás. Kedves Érdeklődő! Nem vagyok előfizető, így fényképeidet sem tudom megnyitni, illetve válaszolni csak akkor tudok, ha kapok elérhetőséget. Ha ez elkerülné a figyelmedet, joggal gondolod, hogy “..........”, még válaszra sem méltat:)
Éva, 57 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Főiskolát végzett
Éva vagyok, 56 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 66 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Főiskolai diplomás (matematika-rajz szakos tanár)
Életemet meghatározza az emberekbe vetett hitem. Még most is mint fiatalon tudok bízni és hinni. Természetesen nem élhetetlenül naivan. Gyakorlatias beállítottságú, nyílt, őszinte, érzelmileg, jogilag, anyagilag független ember vagyok. Nyugdíjas tanárnőként aktívan dolkozok. Egymást kölcsönösen tisztelő, érzelmeken alapuló, egyenrangú, komoly párkapcsolatra vágyom a véglegesség reményében. Ha Te vagy az, úgyis megtalálsz.

Diplomás törökszentmiklósi társkereső férfiak

Róbert, 39 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Főiskolát végzett
Róbert vagyok, 38 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István , 23 éves
Társkereső Törökszentmiklós
PhD végzettségű (Törökszentmiklós)
Sziasztok lányok komoly kapcsolatot szeretnék szeretnénk közelebbről ismerkedni ha Az lehetséges 24 éves vagyok négy éve nem volt komoly kapcsolatom és ha lehetséges szeretném megragadni az alkalmat előre is köszönöm és puszillak benneteket
Antal, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Főiskolát végzett
Szia, Antal vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 32 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egyetemi diplomás (Jog)
Olyan lányt, hölgyet keresek, akinek megvan a szándéka a komoly kapcsolathoz, aki kellő érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik. A személyes találkozás híve vagyok, hiszen csak ott derülhet ki az, hogy mennyire kölcsönös a szimpátia. :)

Keresztény törökszentmiklósi társkereső nők

Erzsébet, 31 éves
Társkereső Törökszentmiklós
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Vicces,vadóc csaj vagyok ismerj meg
Zsuzsi, 64 éves
Társkereső Törökszentmiklós
református vallású (nem gyakorlom)
Szia, Zsuzsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marika, 66 éves
Társkereső Törökszentmiklós
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Vidám természetű, pozitív gondolkodású egyén vagyok. Szeretek utazni, kirándulni. Imádok sütni-főzni, szeretek barátokkal együtt lenni.Olvasásban "mindenevő" vagyok. Hiányzik viszont egy őszinte, megbízható TÁRS, Akivel tartalmasan tölthetném el szabadidőmet, s Akivel leélhetném HÁTRALÉVŐ éveimet! MERJ ÉLNI-NEVETNI-SZERETNI! Hatvan év fölött is jár a boldogság! NE HABOZZ HÁT! Ismerkedjünk! Írj, ha szimpatikusnak találsz! Üdv Marika
Tünde, 49 éves
Társkereső Törökszentmiklós
református vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Egy olyan káros szenvedélyektől mentes társra vágyom, aki odaadó, művelt, hűséges, feltétel nélkül elfogad és nyitott az új dolgok felé, pl. kirándulás, kulturális programok, hiszen kedvelt hobbijaim közé tartozik a színházi előadásokon való részvétel, de szintén nyitott vagyok az új programok felé is. Azt szeretném, ha egyenlő félként tekintenénk egymásra. A színház mellett szeretek kertészkedni és keresztrejtvényt fejteni. Nem vagyok előfizető így ezen az oldalon nem tudok írni de e-mail-ben szívesen válaszolok.

Keresztény törökszentmiklósi társkereső férfiak

Róbert, 29 éves
Társkereső Törökszentmiklós
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Halihó. Hát nem is igazán tudom mit írjak,nem hiszem hogy ez alapján még ismersz majd de lényegében azért regisztráltam mert már nagyon régóta egyedül vagyok, jó szívű és odadó srác vagyok, jó lenne végre megtalálni aszt az embert akivel jólerzem magam,jó lenne végre nem úgy felkelni hogy senki nincsen mellettem,remélem itt van az az ember.
Lajos, 55 éves
Társkereső Törökszentmiklós
vallása: római katolikus
Kedves Hölgyeim (Hölgyem)! A nevem Lajos, 53 éves vagyok! Most irhatok bármi szépet magamról, vagy igaz vagy nem! A személyes találkozó dönt. Hát igen. Most valamit magamról. Én vidéken nőttem fel. A szüleim úgy neveltek, ha valaki rám köszön, viszonozzam azt. Még ha az illető ismeretlen is a számomra. Ha meglátok egy fekvő embert ne menjek el mellette segítség nyújtás nélkül. Nem vagyok diplomás, de meg van a magamhoz való eszem. Sok mindenben jártas vagyok. Azon felül, hogy romantikus, családcentrikus, sportot, természetet kedvelő, jó humorral rendelkező, stb vagyok. Ez mind lényegtelen. Ha nem olvassák el a levelemet. Vagy elovassák de meg sem nézik hogy ki írta. Mindegy. Én úgy terveztem hogy nem sokáig leszek itt. De így ez... A folytatást a naplómban. Úgy sem érdekel senkit. Hát ennyi! Köszönöm ha idáig el jut valaki. És nem szeretnék senkit megbántani. Vannak kivételek. Köszönöm. Jó párkeresést kívánok a hölgyeknek. 🤔😘😏😥😊😉
Szilveszter, 39 éves
Társkereső Törökszentmiklós
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szilveszter vagyok, 38 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pisti, 21 éves
Társkereső Törökszentmiklós
hivő: római katolikus
Pisti vagyok, 19 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti törökszentmiklósi társkereső nők

Vivike, 26 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Vivike vagyok, 25 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti törökszentmiklósi társkereső férfiak

Tamás, 20 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Komoly kapcsolatot jelenleg nem keresek, de szivesen nyitok bárki felé.
Richárd, 22 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Richárd vagyok, 22 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robi, 23 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egy életvidám bulizós srác vagyok, aki szeret belekóstolni az élet minden örömébe. És ha megtetszik, akkor kérek belőle repetát is. Magamat egy kedves de nem túl visszafogott férfinak tartom, kevés olyan dolog van, amire nemet tudnék mondani.
Gál, 23 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egy egyszerű srác vagyok aki lehet nehezebben nyilik meg de akinek igen az nem felejt el ^^ :D Szeretem a költészetet,pár verset én is irtam :D Szeretek kipróbálni új dolgokat bár legtöbbször pc-n űzöm a játékipart. Egy komoly kapcsolatot keresek ahol feltételek nélkül együtt lehetek valakivel.

30-as törökszentmiklósi társkereső nők

Niki, 32 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Sziasztok! Egyelőre beszélgetni vagyok csak fent. Ha szimpatikus vagyok, írj rám. Igyekszek válaszolni. Puszi

30-as törökszentmiklósi társkereső férfiak

Gàbor, 32 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Gàbor vagyok, 32 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 34 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Péter vagyok, 34 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Farkas, 35 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 35 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Attila vagyok, 34 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú törökszentmiklósi társkereső nők

Moncsi, 43 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Moncsi vagyok, 42 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 46 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Mária vagyok, 45 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 47 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Zsuzsanna vagyok, 46 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eszter, 42 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Eszter vagyok, 40 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú törökszentmiklósi társkereső férfiak

Csaba, 45 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Csaba vagyok, 45 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 43 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egy elég aktív:kertészetet,vízpartot, horgászatot,kajak-kenut,úszást és természet közelségét kedvelő srác vagyok. Kirándulnék is szívesen,de az egyedűl már tényleg nem az igazi. Egyedül egyébként sem túl nagy buli az élet. Keresem a megoldást.
István, 43 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 44 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti törökszentmiklósi társkereső nők

Rózsika, 64 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Magamról annyit, 165-cm magas 56-kg, szőkésbarna ,kék szemű vagyok. Dohányzom, szeretek utazgatni, rejtvényt fejteni, kirándulni. Keresem a hozzám illő társat!
Ibolya , 66 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Egyszerű nő vagyok.
Éva, 64 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jutka, 66 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Csinosan telt szőke hosszu haju gyermekeimmel együtt élő özvegy vagyok! Komoly kapcsolatban kersem kedves akar mackos férfit is ...nem a külső domonál elsősorban!!! Szélhamosság egyéjszakás kaland nem érdekel!!

50 év feletti törökszentmiklósi társkereső férfiak

Laci, 61 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 64 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Feri vagyok, 63 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Feri, 64 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jani, 65 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Átlagos testalkatú 170\/80 özvegy vagyok korban hozzam illö hölgyet keresnék nembaj ha vékonyab én magam elég fiatalos vagyok a töbit személyesen tel.0630 5502823 baratság. tartos kapcsolat oszrak nyugdijas

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (52), Budapest, XVI. Sziasztok! Szia ! Zoltán vagyok , keresek egy hölgyet akivel értelmesen el tudnám tölteni a szabadidőnket
  • Ákos (51), Bonyhád Sziasztok! Szia! Kérdezz, válaszolok!
  • Benő (49), Győr Sziasztok! Kizárólag tartós kapcsolatot szeretnék. Ha alkalmi partnerre vágysz, nem egymást keressük. Ha kő gazdag udvarlót szeretnél, rossz híreim vannak: én nem vagyok az, és Mészáros Lőrinc is elkelt már :-) Én bolondos (a rossz nyelvek szerint egyszerűen bolond) vagyok. Szeretem a vidámságot, a kreativitást, az utazást, a kirándulást, a természetet, a hegyeket (egyenesen Alpok fan vagyok, azon belül a Dolomitok a kedvencem). Szeretek bringázni, sportolni, sakkozni és úgy általában szeretem azokat a dolgokat amelyek megmozgatják a testet és a szürke-állományt. Régebben sokat olvastam, mostanában inkább filmeket nézek... nem tagadom, néha lusta is vagyok és persze egyébként sem vagyok tökéletes… Informatikus-mérnökként dolgozom, az életem része a számítógép is, aki ezt nem tudja elfogadni, az sajnos engem sem tud elfogadni... Őszintén remélem, hogy találok egy vonzó, intelligens hölgyet, akivel olyannak tudjuk elfogadni és szeretni egymást, amilyenek valójában vagyunk…
  • Judit (54), Vásárosnamény Sziasztok! Judit vagyok, szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfiakkal.
  • regina (59), Zalaegerszeg Sziasztok! 60 felett is lehet szép az élet! Írj magadról kérlek elérhetőséggel, ha igazán mackós alkatú, kedves,megértő férfi vagy, a közelben élsz és elfogadnál társadnak egy molett kedvesen vidám, özvegy, nyugdíjas hölgyet.

Társkeresés Törökszentmiklóson

TörökszentmiklósTörökszentmiklós

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk