Társkereső Besenyszög

Legújabb besenyszögi női társkeresők

Vivien, 26 éves
Társkereső Besenyszög
315 napja tag
Szia, Vivien vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb besenyszögi férfi társkeresők

Peter, 52 éves
Társkereső Besenyszög
62 napja tag
Peter vagyok, 52 éves. Társam keresem Besenyszög környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tomi, 39 éves
Társkereső Besenyszög
114 napja tag
Tomi vagyok, 38 éves. Társam keresem Besenyszög környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 67 éves
Társkereső Besenyszög
191 napja tag
Szeretek kerékpározni, szeretem a focit is,főleg nézni. Igényes vagyok, szeretem a rendet, tisztaságot és a jó megjelenést.
Márk, 19 éves
Társkereső Besenyszög
286 napja tag
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény besenyszögi társkereső férfiak

Misi, 35 éves
Társkereső Besenyszög
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretnék szeretni és szeretve lenni, és meg találni a párom.

Fiatalabb, 30 év alatti besenyszögi társkereső férfiak

Zsolti, 28 éves
Társkereső Besenyszög
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 28 éves
Társkereső Besenyszög
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as besenyszögi társkereső férfiak

Lászlo, 34 éves
Társkereső Besenyszög
Sziasztok lászlovagyok páromat keresem aki szeret és megbecsül ugy ahogy vagyok

Középkorú besenyszögi társkereső férfiak

László, 41 éves
Társkereső Besenyszög
László vagyok, 40 éves. Társam keresem Besenyszög környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 48 éves
Társkereső Besenyszög
A jó dolgokhoz két embere van szükség.Keresem a társam egy megfelelő hölgy személyében.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Lászlo (48), Hajdúszoboszló Sziasztok! Sziasztok. Keresem páromat aki elfogad így ahogy vagyok és ilyenek amilyen vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel.
  • Imi (20), Komárom Sziasztok! Vasútnál dolgozó, forgalmistának tanuló srác vagyok. Főként egy őszinte, humoros ember vagyok és a kettőt vegyítem is egymással. Eléggé sok dolog érdekel, pláne azok amiket nem ismerek és ezért szeretném megtanulni.
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Ilona (55), Németország Sziasztok! Ilona vagyok komoly társamat keresem egy eletre egyedülálló vagyok elvált 4gyerekem édes anya vagyok gyerekeim külön élnek várom a lehendo párt hogy egymásra találjunk csak Németország teruletorol
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire

Társkeresés Besenyszög-n

BesenyszögBesenyszög

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk