Társkereső Abádszalók

Legújabb abádszalóki női társkeresők

Szabina, 29 éves
Társkereső Abádszalók
12 napja tag
Sziasztok.Szeretem az életet van egy gyönyörű kisfiam akit imádok és szeretnék találni egy férfit aki megbecsül szeret és szeretni fogja a kisfiamat is.
Kata, 56 éves
Társkereső Abádszalók
34 napja tag
Kata vagyok, 55 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Abádszalók
179 napja tag
Komoly megjelenésü,de vidám természetü vagyok.Szeretek kirándulni a hegyekben.Keresem azt a férfit,aki őszinte,becsületes ,tiszta és komolyan gondolja az ismerkedést.Nem kalandot keresek.Remélem,és hiszem,hogy 60 felett is van még boldogság.
Szilvia, 40 éves
Társkereső Abádszalók
389 napja tag
Nálam a pohár mindíg félig tele. Van saját stilusom nem kell a másé

Legújabb abádszalóki férfi társkeresők

Balerion, 35 éves
Társkereső Abádszalók
16 napja tag
Normalis srác vok. 13 ev utan koltoztem haza Irorszagbol Komolyabbat keresek
Peti, 31 éves
Társkereső Abádszalók
44 napja tag
Peti vagyok, 31 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 29 éves
Társkereső Abádszalók
83 napja tag
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 44 éves
Társkereső Abádszalók
108 napja tag
István, 44 éves vagyok. Romantikusnak tartom magam. Szeretek nagyokat sétálni, bringázni, filmet nézni stb.Komoly kapcsolatot keresek... Email címem: *moderálva*

Diplomás abádszalóki társkereső férfiak

Józsi, 43 éves
Társkereső Abádszalók
Főiskolai diplomás (gazdasági)
Józsi vagyok, 43 éves. Társam keresem Abádszalók környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény abádszalóki társkereső férfiak

Zoltán, 28 éves
Társkereső Abádszalók
hivő: református (nem gyakorlom)
Zoltán vagyok, 27 éves. Társam keresem Abádszalók környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti abádszalóki társkereső férfiak

Sandor, 29 éves
Társkereső Abádszalók
Sandor vagyok, 28 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Martin, 20 éves
Társkereső Abádszalók
Martin vagyok, 19 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 20 éves
Társkereső Abádszalók
szeretek horgászni,többet szeretnél megtudni vagy ha érdeklődsz írj nyugodtan válaszolók kérdésedre. Olyan társat keresnék akiben meg lehet bízni ,és lehet szeretni :)
Jani, 24 éves
Társkereső Abádszalók
Jani vagyok, 21 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as abádszalóki társkereső férfiak

Zoltan, 34 éves
Társkereső Abádszalók
Komoykapcsolatot szertnek akiben megnizok meg becsül,,,,,,,,
Zoli, 32 éves
Társkereső Abádszalók
Zoli vagyok, 29 éves. Társam keresem Abádszalók környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú abádszalóki társkereső nők

julcsi, 48 éves
Társkereső Abádszalók

Középkorú abádszalóki társkereső férfiak

Barna, 44 éves
Társkereső Abádszalók
Barna vagyok, 44 éves, lakhelyem Abádszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sandor, 44 éves
Társkereső Abádszalók
Szia, Sandor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 47 éves
Társkereső Abádszalók
szeretnék,megnősülni,megtalálni az igazit! aki kitart mellettem jóban rosszban
István, 43 éves
Társkereső Abádszalók
"Őrült szívemnek nem parancsol törvény, Széttéphetsz, de edzett lelkem nem fél. De szemembe nézhetsz, végig is mérhetsz, Itt állok előtted, ilyen vagyok, Nem szégyellem, hogy örökké lázadok." "Akartam jó lenni, de nem ment, Rájöttem, hogy nem lennék szabad. Akartam más lenni, de jobb így, Bezárt szívem legyen szabad!" Káros szenvedélyektől mentes alternatív külsejű vagyok.Lehetnék olyan mint a többi ember de én nem szeretném az egyéniségem elveszteni.Vannak hibáim és vannak jó tulajdonságaim mint mindenkinek...Szeretnék családot gyereket ...Valódi hús vér férfi vagyok aki talán téged keres.

50 év feletti abádszalóki társkereső nők

Julianna, 71 éves
Társkereső Abádszalók
Julianna vagyok, 69 éves. Társam keresem Abádszalók környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Elvált nyugdíjas vagyok. Kertészeti egyetem ,virágkertész vállalkozó mentem nyugdíjban. Egyenlöre ismerkedni szeretnénk,és ha lessz olyan akivel közelebbi kapcsolatott,kitudunk alakítani. Szívesen meg ismerném.

50 év feletti abádszalóki társkereső férfiak

Vili, 61 éves
Társkereső Abádszalók
Jelenleg a Tisza-tó mellet egy kisvárosban tengetem minden napjaimat. Szeretek horgászni,vadászni,szaunázni és ami szórakoztat! Viszont nagyon nem a link, hazudós, öntelt,magukat túl intelligensnek gondoló embereket! Egyébként szeretek bulizni,ha jó a társaság . KB, ennyi. Mély hódolat a hölgyeknek. Vili. Nem vagyok előfizető így levelet sem tudok írni, kérlek küldj elérhetőséget és jelenkezem!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Tünde (38), Budapest, XVII. Sziasztok! Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldj egy facebook linket. Ne vibert, ne e-mail.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Abádszalókon

AbádszalókAbádszalók

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk