Társkereső Karcag

Legújabb karcagi női társkeresők

Edit, 30 éves
Társkereső Karcag
19 napja tag
Edit vagyok, 30 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 30 éves
Társkereső Karcag
37 napja tag
Mónika vagyok, 29 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nóri, 40 éves
Társkereső Karcag
39 napja tag
Nóri vagyok, 40 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 50 éves
Társkereső Karcag
106 napja tag
Szeretem a mozgást a természetet. A hegyeket a vízpartot., a várakat a kastélyokat Szeretek kirándulni, túrázni, kerékpározni, strandra járni.Kedvelem a romantikát . Keresem a társamat ezekre a programokra és akár a mindennapokra is!Komoly kapcsolatot keresek! Közelben lakók és nem dohányzók előnyben !

Legújabb karcagi férfi társkeresők

János, 32 éves
Társkereső Karcag
6 napja tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 42 éves
Társkereső Karcag
9 napja tag
Tamás vagyok, 42 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 35 éves
Társkereső Karcag
12 napja tag
Attila vagyok. Társam keresem Karcag környékéről.
Peter, 48 éves
Társkereső Karcag
28 napja tag
Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online karcagi társkereső nők

Kati, 58 éves
Társkereső Karcag
2 órája lépett be
Katinak hívnak.160-cm 52kg barna haj barna szem.Szemüveges vagyok.Férfiszabó a szakmám.Elvált vagyok. Van egy fiam és egy lányom.5-unokám.Komoly kapcsolatot keresek.Olyan férfi szeméjében aki megbízható hűséges 57- 60-éves korig.Nem vagyonra akarok szert tenni.Hanem egy normális párkapcsolatot szeretnék kialakítani. Nem szexpartnert keresek.Szeretek utazni kerékpározni.Sütni főzni is szeretek. Ha szeretnél megismerni jelölj kedvencnek.Nem vagyom előfizető! Nem tudok válaszolni senkinek! Face istvánné veres!

Éppen online karcagi társkereső férfiak

Csaba, 40 éves
Társkereső Karcag
2 órája lépett be
Csaba vagyok, 39 éves. Egyetemet végeztem. Társam keresem
Pisti, 71 éves
Társkereső Karcag
22 perce lépett be
Nyugdijas öreg tökös ember vagyok szeretem a vidámságot szeretek énekelni viccelődni és szeretem a bulikat szeretek csókolózni hülyéskedni.

Diplomás karcagi társkereső nők

Edit, 44 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ildikó, 62 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Két éve elvesztettem a párom,de rájöttem nem jó egyedül.Társat keresek.komoly kapcsolatot.
Lászlóné, 66 éves
Társkereső Karcag
Főiskolai diplomás (Eü)
Független vidám beállítottságú vagyok.Keresem az őszinte lelkitársa
Rena, 30 éves
Társkereső Karcag
Főiskolai diplomás (Szociális)
A helyzet az hogy nem vagyok a legszebb, legokosabb,legcsinosabb sőt még viccesnek sem mondanám magam☺️nem vagyok gazdag sőt van h igenis szegény vagyok. De van valamim ami sok embernek nincsen. Szívem ☺️

Diplomás karcagi társkereső férfiak

Dávid, 46 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 45 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 27 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 24 éves
Társkereső Karcag
Egyetemet végzett
182 cm magas vagyok. Imádok utazni, túrázni. Szeretek a haverokkal egy jó ital mellett beszélgetni. De néha napján azért a gőzt is szívesen kiengedem. Két életcélom van, amihez keresem a megfelelő társat. Az egyik egy hosszú és komoly kapcsolat, a másik egy Európai túra motorral és nem szeretnék egyedül menni. :D
Tibor, 24 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Tibor vagyok, 23 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény karcagi társkereső nők

Katalin, 51 éves
Társkereső Karcag
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Katalin vagyok, 50 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsike, 62 éves
Társkereső Karcag
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves ismeretlen! Társam, párom, barátom keresem! Szeretem a jó emberek, jó ételek, humor, jó könyvek, jó filmek, minden ami zene! Gyűlölöm a hazug embereket!! Nagyon fontos a kölcsönös tisztelet, bizalom számomra!
Ilona, 62 éves
Társkereső Karcag
római katolikus vallású
Szeretem az irodalmat, a művészeteket. Utazni, túrázni, hegyet mászni, biciklizni, futni szeretnék valakivel, aki partner tudna ebben lenni. Konzervatív vagyok. A férfi dolga a kezdeményezés. Nem vagyok elõfizetõ. E-mail cìmre tudok vàlaszolni.
Böbe, 56 éves
Társkereső Karcag
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
15 éve özvegy vagyok..., kérlek ébreszd fel bennem az alvó parazsat! Ami nagyon fontos.., hogy legyen humorod! :-)

Keresztény karcagi társkereső férfiak

Kálmán, 34 éves
Társkereső Karcag
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Kálmán vagyok, 33 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pisti, 25 éves
Társkereső Karcag
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia aki meg akar ismerni az írjon bátran.
István, 39 éves
Társkereső Karcag
hite: református (a magam módján gyakorlom)
István vagyok, 37 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 54 éves
Társkereső Karcag
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Hiszem, hogy van valahol egy őszinte, megbízható párom!

Fiatalabb, 30 év alatti karcagi társkereső nők

Betti, 23 éves
Társkereső Karcag
Betti vagyok, 22 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edina, 25 éves
Társkereső Karcag
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ketrin, 20 éves
Társkereső Karcag
20 éves vagyok . Van 1 kislányom egyedül nevelem minden nehézségek közt . szeretnék ismerkedni barátkozni találkozni.. Nem mindenkinek tudok vissza írni ha van Víber akkor szívesen fel veszlek vagy vegyél fel te magad nevem ( Ketrin)
Bogi, 24 éves
Társkereső Karcag
Bogi vagyok, 23 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti karcagi társkereső férfiak

Attila, 19 éves
Társkereső Karcag
Attila vagyok, 19 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pisti, 18 éves
Társkereső Karcag
Én *moderálva* István vagyok Karcagon élek szeretek focizni szeretek csajozni szeretek meg bulizni is
Zoltán, 28 éves
Társkereső Karcag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 26 éves
Társkereső Karcag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as karcagi társkereső nők

Márti, 38 éves
Társkereső Karcag
Márti vagyok, 37 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 39 éves
Társkereső Karcag
Vagyok aki vagyok senki kedvèèrt változni nem fogok. Ismerj meg ès megtudod😊
Terézia, 30 éves
Társkereső Karcag
Face Huszti Teréz Sziasztok! Egyedülálló független nő vagyok! Gyermekem van ! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide ! Fiatalok (20-on pár évesek ) kimeljenek (bocsi)!!!!! *moderálva* *moderálva* Face Huszti Teréz Nem vagyok előfizus ( nem engedélyezi h platinás legyek) ugy h adjatok meg más elérhetőséget! Bocsi !!

30-as karcagi társkereső férfiak

Laci, 32 éves
Társkereső Karcag
Laci vagyok, 32 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 39 éves
Társkereső Karcag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 35 éves
Társkereső Karcag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 30 éves
Társkereső Karcag
Lajos vagyok, 29 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú karcagi társkereső nők

ildiko, 45 éves
Társkereső Karcag
Kedves őszinte szeretni tudó és szeretetre vágyó nő vagyok .ismerj meg és rá jössz .beszélgessünk, ismerkedjünk aztán majd kialakul minden .
Brigitta, 44 éves
Társkereső Karcag
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bernadett, 45 éves
Társkereső Karcag
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Brigitta, 44 éves
Társkereső Karcag
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú karcagi társkereső férfiak

Imre, 44 éves
Társkereső Karcag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 46 éves
Társkereső Karcag
Komoly kapcsolat reményében keresem a párom.Józan életű kirándulást természetet szerető ember vagyok.
Ferenc, 49 éves
Társkereső Karcag
Szia csajszi Ferenc vagy bucsarol
Imre, 47 éves
Társkereső Karcag
Imre vagyok, 47 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti karcagi társkereső nők

Katalin, 67 éves
Társkereső Karcag
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Julika, 71 éves
Társkereső Karcag
Szia, Julika vagyok.Társat keresek, aki legyen őszinte, becsületes, EMBER! Így nagy betűvel.
Julika, 72 éves
Társkereső Karcag
Julika vagyok, 70 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Magda, 62 éves
Társkereső Karcag
Szia, Magda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti karcagi társkereső férfiak

Ferenc, 66 éves
Társkereső Karcag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laszlo, 60 éves
Társkereső Karcag
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jocó, 71 éves
Társkereső Karcag
Egyedül élek kis családi házban
Laci, 66 éves
Társkereső Karcag
Rendezetten, nyugdíjasként élek, hasonló Hölgy levelét várom. Mosok, főzök, takarítok, kapálok, kertészkedek, de rohadtul unom egyedül!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tíria (22), Nagykáta Sziasztok! Fura lány vagyok de kedves! Ismerj meg :) és utána dönts!!!
  • Attila (52), Zalaegerszeg Akkor sem lépek hátra ha csak lendületet veszek! Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
  • Balázs (45), Marcali Szia! Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.
  • Ildiko (51), Szikszó Sziasztok! Szeretem a társaságot imádok táncolni de otthon is szívesen vagyok. Imádom a zenét minden fajta szoba jöhet imádom a focit.
  • Tibi (34), Dunaújváros Vagyok, Aki Vagyok Szia kedves ismeretlen köszönöm, hogy rám néztél. Pozitív nyitott spirituális gondolkodású embernek tartom magam kicsit naivnak is, mindig meglátom a dolgot jó oldalát,szeretek sportolni, egészséges életmódot élni, nem iszom alkoholt....Annyit :) , szeretek olvasni és filmezni ha van rá időm. Nem úszom az árral próbálok "limitált kiadás" lenni. Érdekelnek a világ dolgai+történelem imádok vízközelben kikapcsolódni úszni élményfürdőket látogatni, állandó stabil munkahelyem van, rendezett a hátterem. Fontos számomra az őszinteség ha ismerkedek valakivel nem szeretnék senkinek az érzéseivel szórakozni komoly kapcsolatot keresek. Én csak szeretett szeretnék adni és kapni, nekem nem a tested kell. Mindig őszinte és kedves, hűséges kitartó ember vagyok. Hegesztőként dolgozom, szakmám+érettségim van, viszont diplomám nincs de nagy szívem az igen. Rengeted "szuperképességem" van pl:figyelmes odaadó vagyok, nem csallak meg, más nőre rá sem nézek "akkor csak te létezel" foglalkozok az érzéseiddel és másokéval is,elmosogatok akár főzök is és órákig tudok masszírozni. A nagyképűség tőlem messze áll, nem rúgok bele másokba, hogy előrébb léphessek a munkahelyemen, ki nem állhatom a kétszínű embereket, akik ráadásul még kárörvendőek is, de sajnos van belőlük egy pár és el kell őket viselni.

Társkeresés Karcagon

KarcagKarcag

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk