Társkereső Karcag

Legújabb karcagi női társkeresők

Erzsébet, 57 éves
Társkereső Karcag
20 órája tag
Szeretnék egy tartós kapcsolatot ,nehéz egyedűl !Én egy közvetlen ember vagyok szeretem az állatokat ,a természetet Tehát ha valakinek felkeltettem az érdeklődését várom a válaszát köszi
Tünde, 45 éves
Társkereső Karcag
15 napja tag
Egyedülálló, saját gondolattal rendelkető, igazi NŐ vagyok! 🦁 Keresem komoly kapcsolat céljából a Férfit!!! Nem vagyok előfizető, és a rendszer valami miatt nem engedi, hogy üzenetet küldjek. Az adatlapokat sem.látom mindig.
Csilla, 54 éves
Társkereső Karcag
28 napja tag
Csilla vagyok, 54 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marcsi, 55 éves
Társkereső Karcag
30 napja tag
Marcsi vagyok, 55 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb karcagi férfi társkeresők

Viktor, 30 éves
Társkereső Karcag
11 napja tag
Segítőkész, vicces, igényes és laza. Főként metált hallgatok de jöhet bármi a mulatóst leszámítva 🤮 A bajusz és a szakáll szent és sérthetetlen⚠️ Szeretek társaságban lenni, beszélgetni, viccelődni. Munkámból adódóan kicsit nehezebben tolerálom az idiótákat. Továbbá szeretek főzni és igyekszem is meg tanulni 🤓 Jelenlegi hobbim a túlélés.
Imre, 40 éves
Társkereső Karcag
23 napja tag
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.Az adatlapomon elérhetőek az adataim. Egészséges életmódot élek túrázok,biciklizek, mozi amikor van időm.A képen nem jön át a személyiségem a hangom s nem vagyok egy igazán nagy fényképész , a képen nehezen megy át vidám szeretet teljes jellemem.Nem szeretem ezt az online társkeresést de hogy ismerkedjek nem járok discoba,itt volt a Covid nehéz ismerkedni.Szeretek kirándulni,sétálni vagy elmenni a párommal egy romantikus helyre.A férfi munkákat megcsinálom a ház körül de tudom kezelni a mosógépet,szárítógépet is.Nem olyan férfi vagyok aki azt várja el a párjától hogy mindent ő csináljon otthon sőt inkább mindig segítek vagy meg csinálom helyette vagy együtt.Szeretek főzni s kertészkedni is.Családi házban élek egy pár hiányzik nekem kivel közösen élhetnénk szép életet. Imre
Csaba, 34 éves
Társkereső Karcag
25 napja tag
Nem kalandot keresek, hanem normális párkapcsolatot. Legyél intelligens, igényes magadra és lehetőleg legyen munkád. Én is dolgozok, nem tartok el senkit (kivéve, ha gyereket szül nekem). Ha ez a minimális feltétel nincs meg, ne is írj. Gyerekes anyukák kíméljenek.
Gábor, 29 éves
Társkereső Karcag
36 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás karcagi társkereső nők

Boldizsár, 55 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Özvegy egyedűl álló anya vagyok festéssel töltöm az időmet. Hosszú távú kapcsolatra vágyom!
Erika, 50 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Szeretem a mozgást a természetet. A hegyeket a vízpartot., a várakat a kastélyokat Szeretek kirándulni, túrázni, kerékpározni, strandra járni.Kedvelem a romantikát . Keresem a társamat ezekre a programokra és akár a mindennapokra is!Komoly kapcsolatot keresek! Közelben lakók és nem dohányzók előnyben !
Lászlóné, 67 éves
Társkereső Karcag
Főiskolai diplomás (Eü)
Független vidám beállítottságú vagyok.Keresem az őszinte lelkitársa
Rena, 30 éves
Társkereső Karcag
Főiskolai diplomás (Szociális)
A helyzet az hogy nem vagyok a legszebb, legokosabb,legcsinosabb sőt még viccesnek sem mondanám magam☺️nem vagyok gazdag sőt van h igenis szegény vagyok. De van valamim ami sok embernek nincsen. Szívem ☺️

Diplomás karcagi társkereső férfiak

Márkó, 27 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Szia, Márkó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 67 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
beruházásokkal foglalkozom, azok műszaki ellenőrzésével,mérnöki dolgaival. Már kissé visszafogottabb mértékben,mert az elmúlt 20 évet a szakmára szántam, ezért most döbbentem rá, hogy hiányzik a TÁRS az életemből, nem foglalkoztam magammal.
Peter, 48 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 46 éves
Társkereső Karcag
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 45 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény karcagi társkereső nők

Katalin, 51 éves
Társkereső Karcag
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Katalin vagyok, 50 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsike, 63 éves
Társkereső Karcag
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves ismeretlen! Társam, párom, barátom keresem! Szeretem a jó emberek, jó ételek, humor, jó könyvek, jó filmek, minden ami zene! Gyűlölöm a hazug embereket!! Nagyon fontos a kölcsönös tisztelet, bizalom számomra!
Ilona, 63 éves
Társkereső Karcag
hivő: római katolikus
Szeretem az irodalmat, a művészeteket. Utazni, túrázni, hegyet mászni, biciklizni, futni szeretnék valakivel, aki partner tudna ebben lenni. Konzervatív vagyok. A férfi dolga a kezdeményezés. Nem vagyok elõfizetõ. E-mail cìmre tudok vàlaszolni.
Böbe, 57 éves
Társkereső Karcag
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
15 éve özvegy vagyok..., kérlek ébreszd fel bennem az alvó parazsat! Ami nagyon fontos.., hogy legyen humorod! :-)

Keresztény karcagi társkereső férfiak

László, 37 éves
Társkereső Karcag
református vallású
Làszló vagyok 37 éves. Egyedűl àlló, van egy 2 éves kislànyom! Keresem az igazit akivel boldognak érezhetem magam. Sok minden érdekel, tisztelet és megbecsülés a mérvadó mottóm. Alkalmazkodàs, elfogadom amilyen vagy. Nem vagyok nagyravàgyó. Szimpàtia ôszinteség hűség!
Tibor, 35 éves
Társkereső Karcag
hivő: református (nem hiszek benne)
Férfi aki szereti a természetett és az @llarokat.
Sándor, 48 éves
Társkereső Karcag
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kálmán, 35 éves
Társkereső Karcag
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Kálmán vagyok, 33 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti karcagi társkereső nők

Betti, 23 éves
Társkereső Karcag
Betti vagyok, 22 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edina, 25 éves
Társkereső Karcag
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bogi, 25 éves
Társkereső Karcag
Bogi vagyok, 23 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti karcagi társkereső férfiak

Andris, 23 éves
Társkereső Karcag
Andris vagyok, 23 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 21 éves
Társkereső Karcag
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gergő, 22 éves
Társkereső Karcag
Egy kedves érzékeny 22 éves srác vagyok. Volt egy 4 éves párkapcsolatom, de annak vége lett. Keresem az igazi lányt akivel boldog tudok lenni. Szeretek szórakozni, filmet nézni és romantikus is tudok lenni. Ha valaki szeretne beszélgetni velem *moderálva* megtalál. Pesten dolgozom javarészt ott vagyok. :) *moderálva*
Attila, 19 éves
Társkereső Karcag
Attila vagyok, 19 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as karcagi társkereső nők

Edit, 30 éves
Társkereső Karcag
Edit vagyok, 30 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márti, 39 éves
Társkereső Karcag
Márti vagyok, 37 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Terézia, 30 éves
Társkereső Karcag
Face Huszti Teréz Sziasztok! Egyedülálló független nő vagyok! Gyermekem van ! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide ! Fiatalok (20-on pár évesek ) kimeljenek (bocsi)!!!!! *moderálva* *moderálva* Face Huszti Teréz Nem vagyok előfizus ( nem engedélyezi h platinás legyek) ugy h adjatok meg más elérhetőséget! Bocsi !!

30-as karcagi társkereső férfiak

Jenő, 33 éves
Társkereső Karcag
Jenő vagyok, 33 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabolcs, 33 éves
Társkereső Karcag
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 32 éves
Társkereső Karcag
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 35 éves
Társkereső Karcag
Attila vagyok. Társam keresem Karcag környékéről.

Középkorú karcagi társkereső nők

Nóri, 41 éves
Társkereső Karcag
Nóri vagyok, 40 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
ildiko, 45 éves
Társkereső Karcag
Kedves őszinte szeretni tudó és szeretetre vágyó nő vagyok .ismerj meg és rá jössz .beszélgessünk, ismerkedjünk aztán majd kialakul minden .
Brigitta, 44 éves
Társkereső Karcag
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bernadett, 45 éves
Társkereső Karcag
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú karcagi társkereső férfiak

Tibor, 47 éves
Társkereső Karcag
Tibor vagyok, 47 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 47 éves
Társkereső Karcag
Sziasztok. Párt keresek.
Tamás, 42 éves
Társkereső Karcag
Tamás vagyok, 42 éves. Társam keresem Karcag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 44 éves
Társkereső Karcag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti karcagi társkereső nők

Katalin, 67 éves
Társkereső Karcag
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Julika, 72 éves
Társkereső Karcag
Julika vagyok, 70 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati, 59 éves
Társkereső Karcag
Katinak hívnak.160-cm 52kg barna haj barna szem.Szemüveges vagyok.Férfiszabó a szakmám.Elvált vagyok. Van egy fiam és egy lányom.5-unokám.Komoly kapcsolatot keresek.Olyan férfi szeméjében aki megbízható hűséges 57- 60-éves korig.Nem vagyonra akarok szert tenni.Hanem egy normális párkapcsolatot szeretnék kialakítani. Nem szexpartnert keresek.Szeretek utazni kerékpározni.Sütni főzni is szeretek. Ha szeretnél megismerni jelölj kedvencnek.Nem vagyom előfizető! Nem tudok válaszolni senkinek! Face istvánné veres!
Magda, 62 éves
Társkereső Karcag
Szia, Magda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti karcagi társkereső férfiak

Sándor, 59 éves
Társkereső Karcag
Sándor vagyok, 59 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vince, 63 éves
Társkereső Karcag
Szia, Vince vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 70 éves
Társkereső Karcag
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 67 éves
Társkereső Karcag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Karcagon

KarcagKarcag

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk