Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Karcag

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb karcagi férfi társkeresők

György (54)
Társkereső Karcag
33 napja tag
Özvegy vagyok,egyedül élek gyermekeim már külön családdal élnek. Rendszeresen sportolok,állatokat szeretem. Nem otthon ülő tipus vagyok. Hasonló hölgy ismeretségét keresem.
Sanyi (40)
Társkereső Karcag
68 napja tag
Szeretek olvasni sportolni szeretnék ismerkedni
Attila (34)
Társkereső Karcag
81 napja tag
Alapvetően filozofikus alkat vagyok, akit az élet legmélyebb kérdései foglalkoztatnak. Imádok olvasni, elsősorban olyan műveket, melyek mélyebb önismerethez segítenek hozzá. Szeretem a természetet, a zenét, a tartalmas és mély beszélgetéseket, és kerülöm a felszínesség minden megnyilvánulási formáját. Az életre úgy tekintek, mint a belső növekedés és kiteljesedés színterére. Ehhez a kalandos belső úthoz keresek női útitársat.
Péter (40)
Társkereső Karcag
101 napja tag
Párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Egyedülálló, vidéken élő és dolgozó férfi vagyok. Egy gimnáziumban dolgozom, mint alkalmazott. A munkámban mindig keményen dolgozom, de előfordul hogy egy-két nap igen csendesen alakul. Mind a magánéletben mint a munkában igyekszem megfontolt lenni. Természetemet illetően kedves és figyelmes vagyok. Ezen felül szeretek főzni, olvasni, kedvelem a tartalmas beszélgetéseket. Háziállatok közül ha választanom kéne inkább macska, mint kutya. Egyenlőre ennyit magamról, köszönöm hogy elolvastad!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Panni (55), Budapest, XXI. Kedves Társkeresők! Egyelőre csak ismerkedni, barátkozni szeretnék, ezért kérlek, hogy ennek tudatában írj rám. Kimondottan kutyabarát társkeresők leveleit várom. Köszönöm szépen a megértéseteket:-)
  • Haim (47), Jánoshalma Üdvözlök mindenkit! Haim vagyok, 47éves, lakhelyem Jánoshalma.fő iskolát végzett Ápoló,káros szenvedelyeim nincsenek.élet vidám,nyugodt természetű,szeretetét adja teli két tényérével.
  • Ferenc (67), Békéscsaba Nyugdíjas mérnök vagyok, özvegy, békéscsabai hölgyet keresek.
  • Lali (56), Füzesgyarmat Azt a nőt keresem,aki ebben az elvetemedett világban,képes igazán mély és tartós érzelmekre. Aki ki tud tartani a társa mellett nem csak a jóban,hanem a rosszban is. Akinek igazán jó lelke van.
  • Marcsi (49), Budapest Szeretek jó filmeket nèzni,de ha jó az idő kiràndulni is. Pròbàlok szeretettel èlni a vilàgban. Ami nem kõnnyű. De minden kõnnyebb ha van egy jô tàrs hozzà.

KarcagKarcag

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]